Київ
Серце всієї України!
0 800 507 800
Вам передзвонити?
  • Блог
  • Акції
  • Магазини
  • Оплата і доставка
  • Що з моїм замовленням?
  • MOYO обмін
  • MOYO club
Рус Укр
Каталог товарів
Порівняння
Бажання
Кошик
Сума

Огляд jbl charge 4, або 4 особливі Alter Ego пристрою

Дата публікації: 18.02.2021 15:08
Дата оновлення: 18.02.2021 15:08

Ця портативна колонка відтворює воістину потужний бас. У порівнянні з іншими моделями, JBL в топі завдяки найтоншому звучанням. Її можна пов'язати з іншими пристроями в одну систему (Connect +) для суперпотужного ЗВУКУ. І це тільки вершина можливостей, про особливості дізнайтеся в детальному огляді КОЛОНКИJbl charge 4 по тексту.

На замітку: Активні і пасивні колонки – в чому різниця: 3 критерію вибору

Потужність звуку

Jbl charge 4 козиряє звучанням. Воно об'ємне і кристально чисте. Гучність неймовірна: з легкістю заповнить кубатуру двокімнатної квартири без спотворень. Важкі низи не заважають, звучать розділене.

Звук jbl charge 4

Характеристики Jbl charge 4.

  1. Нижня частота – 60Hz-75,36Hz (сильні і насичені баси).
  2. Верхні частоти – 20 000 Hz. Дискант (верх) чистий і зібраний.
  3. Сигнал – 80 dB, високий рівень. Фоновий шум мінімальний.
  4. Вихідна аудіо потужність – 30 W, що означає гучний і чистий звук.

Звуковий сигнал відмінно підходить для прослуховування музики і аудіокниг в високій якості.

Читайте: Що таке Usb type C: які 3 переваги оцінять користувачі після впровадження USB4

Підключення

Щоб підключити колонку, необхідно натиснути на кнопку увімкнення акустики і активувати блютуз на телефоні. Можна вибрати із запропонованих сполучених пристроїв гаджета, і Jbl e 4 готова до роботи.

Панель керування і порти для підключення розташовані на бічній зовнішній стінці. Доступ до трьох портів швидкий: досить відщепнути заглушку. Передбачені:

1. AUX вхід
МОЖНА ПІДКЛЮЧАТИ Інші пристрої через аудіо з'єднання (Роз'єм 3,5 Мм). ДІАМЕТР підійде Для більшості навушників, портативного МР3 і DVD/CD-програвача.

2. USB-Type C
підзарядки. Кабель, який входить в комплект, оснащений двосторонніми штекерами. Якщо випадково потягнути дріт, колонка не впаде, коннектор від'єднається з роз'єму.

3. Вхідний USB-A порт
провід підзарядки пристрою.

 Подключение Jbl charge 4

Регулювання гучності позначена «+» і «-». Дві середні кнопки – це:

  • сполучення bluetooth, який блискавично підключить колонку до смартфону. Передача даних звукового треку буде йти без затримки і пауз;
  • живлення;
  • connect +;
  • грати/стоп.

Пункт «Jbl connect» дає можливість застосовувати гаджет як гучномовець. Або, якщо виникне необхідність, для підключення декількох пристроїв в одну синхронну систему. Потужність звуку грають колонок в один час досить-таки сильна і замінює одну габаритну установку. При включеній вищевказаної функції, кнопки живлення і «блютуз» підсвічуються діодом.

Цікава стаття: Як підключити колонки до телевізора – все способи для 6 типів динаміків

Комплектація і дизайн

Модель Charge 4 важить 960,0 г і відповідає наступним параметрам :

  • ширина – 9,5 см;
  • висота – 22,0 см;
  • глибина – 9,3 см.

У комплект входить: USB кабель і гарантія.

Комплектация и дизайн

Зовнішній вигляд пристрою лаконічний і строгий. Тканинний обплетені колонки виглядає премиально і представлений в 10 колірних рішеннях. Корпус під опліткою прогумований. Бічні вставки мембрани зроблені з еластичного матеріалу з логотипом компанії.

Це зручна і компактна колонка захистом IPX7. Вода не зашкодить пристрій і його порти, навіть якщо відбулося повне короткочасне занурення в воду.

Стаття для допитливих: Що краще: саундбар, музичний центр або акустична система – огляд 3 опцій

Нутрощі

В автономному режимі роботи пристрою до 20 годин. Виробник домігся такого результату, збільшивши ємність акумулятора. Це 7500 мАг, що означає крім тривалого існування в автономному режимі також тривалий період служби самої батареї. Час для максимального заряду – 5,5 години. Вбудований індикатор заряджання знаходиться на нижньому майданчику колонки у вигляді п'яти точок. Вони символізують рівні, з яких кожна точка – це 20% заряду.

Виробник поліпшив звучання, змінивши форму динаміків і їх число. У більш ранніх моделях встановлено дві штуки. У Jbl charge 4 – один динамік в формі овалу встановлений на боковій панелі пристрою. Габарити: 50*90 мм. Потужність на 30 Вт і перевищує можливості інших моделей в 1,5 рази.

Динамік відмінно справляється з басами і верхнім регістром – вони чисті. Провідна і побічні лінії в музичній композиції прослуховуються чітко, деталізовано. Звуковий спектр хвилі створює ілюзію всебічної спрямованості, що природно для «живого» виконання музики.

таблиці розглянемо переваги і недоліки цієї моделі:

Переваги Недоліки
Jbl charge 4 Привабливий дизайн Відсутня мікрофон для гучного зв'язку
USB-порт для зарядки пристроїв Звучання музичних композицій орієнтоване на гучний бас
Аудіо-кабель для підзарядки
Connect + Заряджається більше 5 годин

Акустична колонка Jbl charge 4 по описаним можливостям однозначно превалює над іншими моделями устрою. Судячи з відгуків покупців, пристрій підкуповує потужним, хорошим звуком і яскравим зовнішнім виглядом з можливістю підбору кольорової гами. Виробник надає рік гарантії на ідеальну продуктивність.

Пізнавальна стаття: Шумлять, шиплять, фонують колонки: 4 причини проблеми і дієві рішення

Коментарі
Залиште коментар