Київ
Серце всієї України!
0 800 507 800
Вам передзвонити?
  • Блог
  • Акції
  • Магазини
  • Оплата і доставка
  • Що з моїм замовленням?
  • MOYO обмін
  • MOYO club
Рус Укр
Каталог товарів
Порівняння
Бажання
Кошик
Сума

Огляд 10 топових ноутбуків: Рейтинг 2023 року

Дата публікації: 12.10.2017 10:37
Дата оновлення: 06.01.2023 12:47

Хочеться надійний лептоп для навчання або ж роботи? Потрібен супер продуктивний ноутбук для гейминга? Або ваші основні вимоги – комфортний веб-серфінг і якісна відеозв'язок? Ми підготували для вас огляд 10 топових ноутбуків 2017 рік. У цьому рейтингу є моделі, призначені для різних завдань. Читайте в статті про те, чим привабливі ці варіанти, а в чому полягають їхні вади.

1. Apple MacBook Pro MF839




Apple MacBook Pro MF839

Ультранадежний Apple MacBook Pro MF839З яскравим Retina (IPS) ДИСПЛЕЄМ на 13,3" - ЦЕ комфортна станція, що володіє необхідними для робочих завдань параметрами. Втім, ноутбук підійде і для розваг, наприклад, комфортного мережевого кіноперегляду: роздільна здатність 2560x1600, притаманна дисплею, подарує насолоду від якісних зображень.

Важливо: незважаючи на глянсове покриття, екран видає менше відблисків за рахунок технології Retina.

Плюси:

  1. Хорош в повсякденних і робочих завданнях: обчислювальна машина створена на базі двоядерного Intel Core i5. Ядра працюють в чотирьох потоках на 2,7 гігагерцних частоті. Розігнати частоту чіпсета можна до 3,1 гігагерца.
  2. 8-гігабайтна оперативна пам'ять підійде не тільки для роботи з офісними програмами, а й для ресурсоємних додатків. А відеокарти інтегрованого типу вистачить для невибагливого гейми і онлайн-програм.
  3. Ноутбук працює на безпечної операційній системі, захищеної від вірусів.
  4. Зберігайте до 128 гігабайт інформації завдяки SSD-накопичувача.
  5. Підключайте лептоп до телевізора з HDMI.
  6. Розмовляйте з родичами і друзями в відеорежимі з Вебком Мпікс. Записуйте огляди для youtube, адже Фронталки знімає в HD.
  7. Два стереодинаміки порадують гучним і насиченим звуковідтворенням.
  8. Клавіатура класичного форм-фактора (без цифрового блоку) оснащена підсвічуванням: користуйтеся девайсом з комфортом навіть в темряві.
  9. Містка батарея (75 Втч) подарує приголомшливу автономність.

У цій моделі немає дисковода, що вважається несуттєвим мінусом, адже відсутність приводу знижує вагу пристрою.

Читайте також: Чим відрізняється ноутбук від ультрабука – 5 головних параметрів

2. ASUS X751SA-TY124D




ASUS X751SA-TY124D

Робоча машина з відеопроцесором інтегрованого типу – ASUS X751SA-TY124D, що володіє 4-потоковим чіпом на чотири ядра, які діють в частотному прибудові 1,6 гігагерц – підходящий варіант для офісних співробітників, студентів. ОЗП в чотири гігабайти вистачить, щоб користуватися більшістю класичних утиліт з комфортом.

Переваги:

  • Великий, оснащений глянсовим покриттям, 17,3" екран, створений на базі TN + film, відображає картинку в HD + підходить не тільки для роботи, але і для перегляду динамічних кінофільмів. Адже відгук від 3 м/с, властивий такій матриці, запобігає появі шлейфу за швидко змінюють один одного кадрами.
  • Динаміки типу стерео звучать досить голосно, щоб обійтися без додаткової акустики.
  • Терабайтний" гвинта" вистачає для зберігання" важких" програм і мультимедійних файлів з головою.
  • Ноутбук обладнаний дисководом, а також слотом, призначеним для зчитування SD-карток, що мають різний форм-фактор.
  • Спільний аудіопорти, призначений для підключення гарнітури, позбавить користувача від зайвих проводів.
  • Клавіатура повнорозмірного формату (має цифровий блок) дозволяє користуватися лептопом з комфортом. Такий варіант зручний для обчислень.
  • Четирехячеечний акумулятор на 37 Втч протримається до трьох годин.

У цього девайса тільки одне гніздо, призначене для оперативки, тому додати йому" сил" не вийде, що вважається недоліком.

Читайте також: ТОП 10 кращих ноутбуків DELL: огляд моделей 2017 року

3. HP 250 G5 (W4N28EA)




HP 250 G5 (W4N28EA)

Чотирьохядерний HP 250 G5 (W4N28EA), у якого кожне з ядер функціонує в межах 1,6-2,56 гігагерц, привертає легкістю (ноут має вагу менше двох кіло, що досягається за рахунок відсутності оптичного приводу) і досить потужним для повсякденного використання" залізом". Так, поряд з процесорними параметрами, девайс оснастили чотирма гігабайтами оперативки, що істотно збільшило його швидкодію.

Переваги:

  1. Дивіться кіно, Серф в інтернеті з комфортом завдяки WXGA HD дисплею на 15,6" .
  2. Качайте все, що потрібно і не переживайте за вільне місце: накопичувач ноутбука вміщує терабайт інформації.
  3. Спілкуйтеся з приятелями і родичами, проходите віддалені співбесіди без я праці – в пристрій вбудовано вебка.
  4. Острівні кнопки, чутливий тачпад – все, що потрібно для комфортного набору тексту. А Num блок стане в нагоді для зручного проведення розрахунків.
  5. Насолоджуйтесь, слухаючи аудиотреки без навушників, з чудовим звучанням, яке досягається завдяки методиці DTS Studio Sound: стереодинаміки – шумоподавляющіе, звучать об'ємно і насичено.

Незважаючи на всі переваги, у цього девайса є парочка мінусів: його не можна апгрейдити, додавши оперативки, а клавіші не підсвічуються.

Цікаво почитати: ТОП-10 кращих ноутбуків ASUS: детальний огляд моделей 2017

4. ACER One 10 S1002-15GT




ACER One 10 S1002-15GT

Компактний, легенький (без станції важить 640 грамів) і трансформується в планшет ACER One 10 S1002-15GT нетбук з 10,1" діагоналлю і привабливим, стриманим дизайном.

Увага! Цей трансформер повністю позбавляється від клавіатурного блоку (якщо треба) і до того ж оснащується мультитач екраном. Потрібно набрати текст – прикріпіть док-станцію. Хочеться подивитися фільм, почитати або поспілкуватися в соцмережах, валяючись на дивані або сидячи в автобусі – приберіть клавіатурну станцію і використовуйте якпланшет.

Плюси:

  • Екран пристрою створено на основі матричної технології TN + film і відображає картинку з деталізацією 1280x800 (WXGA). За рахунок таких дисплейних параметрів лептоп зручний для читання і роботи з текстом. Комфорту додає і запобігає відблиски покриття.
  • чотирьохядерний Intel Atom, що діє на 1,33 гігагерцах без розгону і в турборежимі на 1,83 гігагерцах, а також відкритий, що використовує 2-гігабайтну ОЗП, досить для веб-серфінгу без" зависань", онлайн-перегляду фільмів і міні-додатків для гейми.
  • Оскільки нетбук має планшетні" начинку", він не гріється, а тому працює тихо.
  • Починайте користуватися відразу ж після розпакування завдяки встановленою десятої версії Windows.
  • 32 гігабайтного сховища вистачить, щоб встановити мінімальний набір програм. Пам'ять розширюється за допомогою SD-накопичувача.
  • Транслюйте контент з нетбука на телевізор з HDMI у форматі" мікро".
  • Підключайте гарнітуру через суміщений аудіороз'єм і спілкуйтеся з відео по двухмегапиксельной веб-камері. З її допомогою запишіть FHD відеоролик і поділитися ним з друзями.
  • Компактна клавіатура і" спритний" тачпад подарують комфортне використання.
  • Обшивка з текстурованого пластика не збирає пил і сліди від пальців.
  • Батареї на 8400 мАг вистачить для 5-7 годинний мережевої роботи при середній яскравості.

ДО недоліків цього пристрою відноситься його крихкість. Втім, транспортування апарата в хорошій сумці або чохлі нівелює цей мінус.

Цікаво почитати: 10 ноутбуків з найпотужнішою батареєю: як вибрати найкращий?

5. ASUS X541SA-XO056D




ASUS X541SA-XO056D

Ідеальний варіант для веб-серфінгу і роботи з офісними програмами – ASUS X541SA-XO056D. Цю робочу станцію інженери оснастили матовим 15,6" екраном, що транслює зображення, здатне до 1366x768 дозволу. Ці характеристики ноутбука роблять його експлуатацію комфортної незалежно від ступеня освітленості.

Переваги:

  1. "Начинка" ноутбука – чіпсет з чотирма ядрами (1,6-2,56 гігагерц) і 4-гігабайтна оперативка – досить потужна для роботи в онлайні, з програмами для офісу і" легкими" фоторедакторами.
  2. Двокілограмовий лептоп дозволяє зберігати полтерабайта даних.
  3. Дисковий накопичувач поставити не вийде, зате ставиться три USB-флешки (або дві флешки і мишка) завдяки відповідній кількості портів. ДО того ж користувачеві доступна трансляція контенту на великий телевізор мікро роз'єму HDMI.
  4. З комбінованим аудиовходом користувач отримує можливість підключати гарнітуру.
  5. Ув'язнений в пластикову обшивку, лептоп має два акустичних динаміка, які програють звук досить голосно, щоб не користуватися підсилювачами.
  6. 3-осередкової батареї, чия ємність становить 36 Втч, вистачить для двох-тригодинного мережевого застосування.

Незважаючи на очевидні переваги в робочому плані, у девайса є мінус - відеокарта використовує оперативну пам'ять, тому ноутбук не підходить для гейминга.

Читайте також: Компанія Acer представила оновлені лінійки ноутбуків до сезону Back to school

6. DELL Inspiron 3552




DELL Inspiron 3552

Закривати на замок, DELL Inspiron 3552, під керуванням Linux, відмінно підійде як для використання в навчанні, так і для роботи. Для розваг цей ноутбук теж непоганий: комфортний серфінг в мережі, ігри на середніх і мінімальних налаштуваннях цей девайс забезпечує.

Увага! Екран цього лептопа створили на основі TN + film: ця матриця відгукується швидко, тому власник пристрою отримає задоволення від екшнів – шлейфа за динамічно змінюються кадрами не видно.

Переваги:

  • 15,6 дюймовий, який транслює контент в HD/FWXGA дозволі, дисплей з глянсовим покриттям зручний для текстової роботи: складайте плани, набирайте текст, проводите розрахунки і записуйте лекції.
  • Працюючих на початкових 1,6 гігагерцах чотирьох ядер і чотирьох гігабайтної оперативки досить для швидкої онлайнової роботи, використання стандартних додатків і невибагливого гейминга.
  • Внутрішній накопичувач дозволяє зберігати 500 гігабайт даних. До того ж пристрій обладнано лотком для підключення SD-карток, а також оптичним приводом.
  • Трьох входів формату USB вистачає, щоб підключити маніпулятор, flash-накопичувачі і іншу периферію. Крім того, девайс обладнаний портом HDMI, що належить до розряду mini/micro, що дозволяє відтворювати файли на телевізійному екрані.
  • Фронталки, якою оснащений лептоп, не тільки забезпечує якісну відеозв'язок, а й дає можливість записувати HD ролики.
  • Вбудовані динаміки формату 2.0 звучать досить голосно, тому якщо не хочеться заважати оточуючим – підключайте навушники: в них звук теж порадує.
  • Оснащена окремим блоком цифрового типу, клавіатура додає комфорту власнику.
  • Акумулятор з чотирма осередками на 40 Втч витримує чотиригодинну безперервну роботу. До того ж він знімається, тому його можна замінити батареєю потужніший або підключати другий акумулятор. Це стане в нагоді тим, хто багато часу проводить в дорозі.

Серед мінусів цього пристрою виділяють глянсове екранне покриття і відсутність підсвічування клавіш.

Читайте також: Ноутбук HP Pavilion g6

7. ACER Aspire F 15 F5-573G-51Q7




ACER Aspire F 15 F5-573G-51Q7

На радість геймерам, що цінують свободу пересування, існує діючий На Linux, оснащений двома ДИНАМІКАМИ, -ACER Aspire F 15 F5-573G-51Q7. Це потужна, але при цьому легка (важить трохи більше двох кілограм) ігрова машина з гарнітурних роз'ємом.

Плюси:

  1. Супер-швидкість в іграх. Двоядерний, чотирьох потоковий Core i5, що належить до сьомого покоління, працює на початкових 2,5 гігагерцах, але процесор піддається турбо частотному розгону, який досягає 3,1 гігагерц. Процесорна" міць" чудово поєднується з 4-гігабайтної окремою відеокартою дискретного типу, чия робота не зачіпає оперативку (вісім гігабайт).
  2. Цей ноутбук – кращий варіант для гонок, шутерів і екшнів: бистроотклікающаяся матриця TN + film, на основі якої 15,6" монітор, позбавить від неприємного шлейфа від замінюють один друга на високій швидкості кадрів. ДО того ж дисплей відтворює FHD, що дозволяє насолоджуватися деталями. Матове покриття, яким обладнаний екран, додає комфорту: грайте при будь-якому освітленні.
  3. Програвайте ліцензійні гейм-додатки з диска – лептоп обладнаний дисководом.
  4. Зберігайте улюблені ігри і фільми, а також інші необхідні файли, не піклуючись про вільне місце: терабайтного внутрішнього накопичувача вистачить.
  5. Підключайте ноут до великого екрану, щоб сповна насолодитися відеоконтентом або грою завдяки HDMI.
  6. Підключайте флешку, колонки, ігрову мишку джойстик і іншу USB-периферію завдяки п'яти роз'ємів.
  7. 6-ячеейчний акумулятор" протягне" до 12 годин, тому такий лептоп зручно брати в дорогу.

ДО недоліків такого девайса відноситься відсутність – gaming key у клавіатури.

Цікаво почитати: Огляд ноутбука Acer Aspire E15 (E5-573G-31B6): гарний дизайн і універсальність

8. HP 250 G5 (W4M56EA)




HP 250 G5 (W4M56EA)

Простий і стильний, забезпечений Bluetooth, HP 250 G5 (W4M56EA) хороший базовий варіант. Ноутбук забезпечили 15,6 дюймовим екраном, що відтворює HD картинку на 1366x768. Створений за методикою з TN + film дисплей має Сидіння покриттям, що робить його зручним в експлуатації навіть при яскравому або мерехтливому освітленні.

Переваги:

  • чіпсет, забезпечений двома ядрами, що діють на 1,6 гигагерцевой частоті на початковому рівні і розганяється до 2,48 гігагерц в турборежимі, а також 2-гігабайтна оперативка забезпечують комфортне вирішення щоденних завдань. Апаратна" начинка" ноута підходить для веб-серфінгу, роботи з офісними програмами та класичними утилітами.
  • Половини терабайта" жорсткого" досить для зберігання всіх потрібних файлів, причому не тільки текстових, але і мультимедійних.
  • Гарне зображення при відеозв'язку забезпечується Вебком на 0,3 мегапікселя.
  • Особливість виготовленої з пластику обшивки – в текстурованому покритті: сліди від пальців, порошинки не помітні.
  • Друкуйте і проводите розрахунки комфортно завдяки клавішам повнорозмірного типу, доповненим цифровим блоком.
  • Легко переносити: ноутбук без батареї важить близько двох кілограмів. ДО того ж девайс блокується замком, тому не відкриється в разі падіння, що вбереже екран.
  • Працюйте протягом 2-4 годин без підзарядки з 4-осередковою батареєю на 45 Втч.

Враховуючи, що цей ноут – базовий варіант, мінусів у нього немає. Тим, кому потрібно щось потужніший, слід придивитися до інших моделей.

Цікаво почитати: 5 причин купити новий ноутбук

9. ASUS X751SA-TY124D




ASUS X751SA-TY124D

Забезпечений гарнітурних аудіороз'ємом і стереодинаміками ASUS X751SA-TY124D зручний 17,3 дюймовий варіант, відмінно підходить для роботи. Він сподобається і тим, хто невимогливий до мультимедійних параметрам. Здатність до вирішення у TN + film екрану цього ноутбука – HD +. Цього вистачить для комфортного перегляду фільмів в онлайн-режимі.

Переваги:

  1. Гарна швидкість роботи досягається чотирма ядрами процесора, які діють на 1,6 гігагерцах, а також 4-гігабайтним об'ємом, належать до оперативці. З таким лептопом комфортно працювати, він підійде і студентам.
  2. Інсталювати в девайс жорсткий диск дозволяє зберігати тисячу мегабайт інформації.
  3. В пристрій вбудували дисковод, а також слот для флешок SD формату.
  4. Трьох USB і HDMI порту вистачить, щоб підключати необхідні периферійні апарати: колонки, принтер, телевізор.
  5. Оснащена окремим блоком з цифрами клавіатура додасть балів до комфорту.
  6. Користуйтеся ноутом без підзарядки до 4 годин з батареєю, оснащеної чотирма осередками і має ємність в 37 Втч.

ДО недоліків цього лептопа відносять спотворює при яскравому освітленні зображення, яке є результатом глянцевого покриття.

Читайте також: Новий синьо-жовтий ASUS Zenbook 3 – самий патріотичний ноутбук

10. HP 255 G5 (X0N95ES)




HP 255 G5 (X0N95ES)

Оснащений картридером, що важить менше двох КІЛОГРАМ,HP 255 G5 (X0N95ES) варіант з Вебком, який підійде для роботи, навчання і мультимедіа. У забезпеченому терабайтним гвинтом ноутбуці помістяться всі необхідні власнику файли. Встановлений в девайс дисковод додасть бал експлуатаційного зручності.

Плюси:

  • Підійде для невибагливого гейминга, графічних і мультимедійних додатків: в лептоп встановлений чотирьохядерний двухгігагерцевий AMD і оперативка з 4-гігабайтним об'ємом.
  • Дивіться кіно із задоволенням на 15.6" екрані, що Відтворює FULL HD ЗОБРАЖЕННЯ. До того ж девайс володіє двома динаміками стереоформата, створеними за шумоподавляющіе методикою: діапазону їх гучності достатньо, щоб ВИКЛЮЧИТИнеобхідність в колонках.
  • Ноут оснастили трьома USB входами (один – належить до третьої версії, два інших – до другої), VGA, а також HDMI, що дають можливість підключити апарат до ТВ-техніці, мережевим портом і аудиовходом комбінованого типу.
  • Користуйтеся девайсом до трьох годин на одному заряді з трьохелементної акумулятором знімного типу: при бажанні користувач може поміняти батарею або придбати ще один акумулятор, щоб збільшити автономність.

ДО мінусів цього ноута зараховують відсутність дискретної відеокарти, яке робить його" слабеньким" для ігор.

Читайте також: Презентація Apple – новий MacBook Pro з Touch bar і іншими пляшками

Кожен з 10 представлених в цьому огляді топових лептопів хороший по-своєму. Тим, кому потрібен ноут для веб-серфінгу, щоб дивитися кіно в онлайні, стане в нагоді легкий і продуктивний трансформер ACER One 10 S1002-15GT. Зніміть док-станцію і перетворите його в планшет. Цей варіант ідеальний для щоденних поїздок в офіс або університет, відряджень і подорожей. Любителям" жаркого" гейминга, що цінують свободу переміщення і комфорт, рекомендуємо ACER Aspire F 15 F5-573G-51Q7. Супер-потужний, Надпродуктивність, з великою діагоналлю і зручним маніпулятором – те, що треба для задоволення від гри.

Дивіться відео

Коментарі
Залиште коментар
В
31.10.2017 10:03

Не так давно стал счастливым обладателем ACER One - однозначно рекомендую, ибо с поставленными задачами справляется "на ура". Единственный момент - не совсем удобно юзать планшет тем, кто привык к "Андроиду", но, опять-таки, со временем приспосабливаешься. Своих денег аппарат, в любом случае, стоит.

Д
31.10.2017 10:02

Практически все мои знакомые "помешаны" сейчас на майнинге криптовалют и поэтому выбирая даже ноутбук ориентируются на максимальные характеристики видеокарты и процессора. А вообще нужно ноут выбирать в зависимости от потребностей , кому то и самого простого для работы хватит. А геймерам к примеру нужно на мощное "железо" смотреть.

Категорії