Київ
Серце всієї України!
0 800 507 800
Вам передзвонити?
  • Блог
  • Акції
  • Магазини
  • Оплата і доставка
  • Що з моїм замовленням?
  • MOYO обмін
  • MOYO club
Рус Укр
Каталог товарів
Порівняння
Бажання
Кошик
Сума

Про користь відеоспостереження

Дата публікації: 11.07.2016 13:59
Дата оновлення: 11.07.2016 13:59

Однак, завжди існує ризик втратити частину цих благ через любителів поживитися чужим добром. За майном потрібне око та око! Особливо в цей непростий кризовий час. Ви самі стежите за новинами і уявляєте, яка зараз криміногенна обстановка в країні.

Природно, жоден, навіть найкращий охоронець не в змозі цілодобово стежити за вашою власністю. Але є ті, хто здатний на таке! Це – сучасні системи відеоспостереження.

Система відеоспостереження хороша всім: вона непідкупна, ніколи не спить на роботі, ідеально бачить в повній темряві, не п'є, не відлучається в особистих справах, не хворіє і завжди напоготові – просто ідеальний охоронець!

Відеоспостереження дозволяє успішно боротися з крадіжками, вдало доповнюючи систему сигналізації. На сьогоднішній день системи відеоконтролю дають можливість віддалено відстежувати обстановку на території або в будинку, зображення з камер легко транслюється по Інтернет для перегляду на комп'ютері, смартфоні або планшеті. Система відеоспостереження може навіть замінити сигналізацію, самостійно ініціюючи тривогу і повідомляючи господаря про підозрілі події в кадрі, наприклад про появу несанкціонованого руху, про переміщення або зникнення предметів в поле зору камери і т.п.

Помітивши на відео лиходіїв, власник майна або охоронці можуть вжити негайних заходів і викликати поліцію, щоб скоріше припинити кримінальні дії і мінімізувати збиток. Шанси повернути вкрадене також істотно збільшуються: камери неупереджено зафіксують хто, коли і що «прихопив». Володіючи такою інформацією, поліція має набагато більше шансів знайти зловмисників і притягнути їх до відповідальності. Тому камери відеоспостереження доречно використовувати скрізь: у дворі приватного будинку, в квартирі, в офісі, в магазині, на складі, на виробничому підприємстві або сільськогосподарській фермі. А ще сучасні системи відеоспостереження, навіть недорогі, навчилися успішно розпізнавати автомобільні номери. І можуть, наприклад, автоматично контролювати проїзд на територію за допомогою шлагбаума.

Для підприємців відеоспостереження – не тільки засіб забезпечення власної безпеки, безпеки персоналу, майна і бізнесу. Відеоспостереження виконує і інші, не менш важливі функції: контролює час і якість роботи співробітників, дозволяє простежити за розрахунково-касовими операціями, автоматизувати частину процесів в логістиці, торгівлі, на виробництві, дає можливість виявити підозрілих відвідувачів або сторонніх осіб на території – тим самим попереджуючи правопорушення.

Зараз рівень розвитку технологій такий, що відеоспостереження стало широкодоступними. Воно з кожним днем набирає все більшої популярності. Існує чимало комплектів відеоспостереження, призначених для нескладної самостійної установки – наприклад, популярної марки Tecsar зі значною 2-х річної повною гарантією. А якщо не хочете встановлювати комплект самі, завжди можна довірити цю справу монтажникам-професіоналам, які врахують всі нюанси при інсталяції системи відеоконтролю.

Коментарі
Залиште коментар