Київ
Серце всієї України!
0 800 507 800
Вам передзвонити?
  • Блог
  • Акції
  • Магазини
  • Оплата і доставка
  • Що з моїм замовленням?
  • MOYO обмін
  • MOYO club
Рус Укр
Каталог товарів
Порівняння
Бажання
Кошик
Сума

Огляд Sigma mobile X-treme 3SIM - повний екстрим

Дата публікації: 01.08.2016 18:08
Дата оновлення: 01.08.2016 18:08

Дизайн

Зовні відразу зрозуміло, що телефон нереально захищений – чорно-помаранчевий" тракторний" дизайн відразу дає чітке розуміння. Та й картки ховаються під кришку, яка тримається не на клямці, а на гвинтах. Так получется дуже щільне кріплення і телефон виявляється і" shockproof", і" waterproof" – про що гордо пишеться на бортах. Так що для зміни SIM-карт або micro-SD, яка розміщується там же – під кришкою і батареєю – носіть з собою мультитул або хоча б ключі.

SIM-карт, як зрозуміло з назви – аж три. Але важливо пам'ятати – звичайних GSM-сімок дві, ще одна – для сімки CDMA. Особисто у мене немає знайомих з CDMA, але як корпоративний варіант використовується часто. І якщо ви хочете завжди бути на зв'язку, навіть у відпустку в горах – такий варіант може стати в нагоді.

До речі – ніякої синхронізації контактів через Google або миттєвого перенесення з попереднього смартфона. Все доведеться переносити або через сімку, або ручками. І ніякого другого номера в списку контактів, особистої пошти та вайбера. Один контакт – один номер.

Нагорі поруч з виступаючою антеною є ліхтарик. Я, як дитя смартфонів ери, спочатку шукала кнопочку" вкл" в настройках, але все виявилося ще простіше – на лівій стороні корпусу розташована невелика зручна кнопка, яка і включає ліхтар. Причому повторне натиснення не вимикає його, а переводить в 2 режиму стробоскопа – з повільним або інтенсивним миготінням.

Дисплей

Дисплей тут як у першого вашого телефону з не-монохромним екраном – діагональ 2,4 дюйма, а роздільна здатність – 240х320. Можна регулювати контрастність, вона ж по суті – яскравість дисплея. У приміщеннях екранчик виглядає цілком презентабельно, а ось на літньому сонці можуть виникнути проблеми – він не може похвалитися ні особливою яскравістю і контрастністю, ні надзвичайними кутами огляду.

Як бабушкофон я його не рекомендую – круто, звичайно, що він небиткий і не страшно, якщо вислизне з рук. Але кнопки тут маленькі, так само як і екран. Так що з точки зору користувацького досвіду – людині з поганим зором користуватися ним буде набагато зручніше, ніж звичайним телефоном. Зате якщо ви страждаєте любов'ю впустити смартфон зі столу або покласти його повз кишені – Sigma mobile X-treme 3SIM просто створений для вас!

У наборі функцій телефону є" електронна книга", але користуватися нею можна тільки в крайньому випадку – читати в своє задоволення заважають невелика діагональ екрану і його низька максимальна яскравість. Одна справа номер абонента розглянути, а ось довго користуватися ним у вас не вийде – очі не скажуть вам за це спасибі.

Камера

У телефоні є тільки одна камера, що цілком логічно – інстаграма ж немає, Селфі викладати буде нікуди. Так що обійдемося і основною камерою зі скромненький 1,3 Мп. Це менше, ніж Фронталки у сучасних смартфонів, проте для телефонної братії – цілком собі нормальний показник. Звичайно, про друку фотографій мова не йде, але про всяк випадок – нехай буде камера.

Продуктивність і функції

В дорозі класно їхати з музикою – і тут є два варіанти – скачати щось або включити радіо. Для першого є вбудований mp3 плеєр і картка для запису улюблених альбомів. Динамік кричить так, що телефончик може потягатися з деякими портативними колонками. Ця гучність вам стане в нагоді і коли будете ставити будильник. Його до речі, абсолютно НЕ шкода буде кинути в стіну.

З радіо взагалі смутку не буде – на відміну від більшості телефонів, які для роботи радіо вимагають гарнітуру, цей відмінно справляється з однією тільки виступає антеною. Вона ж дуже сприяє поліпшенню якості сигналу, якщо ви заблукали в якісь нетрі – там, де смартфон показував 1 паличку мережі або взагалі втрачав сигнал, Sigma mobile X-treme 3SIM працював відмінно і без збоїв.

Ясна річ, що це не смартфон і тут не те, що 3G, навіть звичайного EDGE немає. Але старий добрий GPRS присутній. У разі чого – зможете пошукати контактний телефон готелю або перевірити пошту. Але терпінням доведеться запастися – інтернет дуже неквапливий.

Круто те, що телефон може працювати в режимі пауербанка. Особисто я бачу реалізацію цієї функції таким чином – ви берете з собою ваш смартфон і цей телефон. Але поки ви добираєтеся до місця, де розіб'єте табір – в кишені у вас лежить неубіваемий телефон, який для зв'язку і музики. Коли ви вже облаштовуєте табір – можете спокійно діставати основний смарт, вмикати на ньому інтернет, починати писати влоги або сидіти в інтернеті. У разі необхідності – ви підзаряджатися цей основний смарт від Sigma mobile. Мінус такого варіанту тільки один – акумулятора на 3000 мАг вистачить приблизно для однієї повної зарядки сучасного смартфона. Так що розраховуйте сили телефону.

Підсумки

Рекомендую Sigma mobile X-treme 3SIM туристам, спортсменам і всім, хто любить випадково упускати смартфони. Я не можу сказати, що цей телефон стане для вас повноцінної заміною основного смартфона – я, наприклад, дуже люблю соціалки і пачку корисних додатків на своєму смарте. Але як варіант для поїздок або свого роду" другий телефон" – ідеальна кандидатура.

Коментарі
Залиште коментар
А
30.03.2017 22:54

Подарили день рождения.Лично я нарадоваться не могу,все в точку,и слышимость,и звук и вообще для меня,любителя ронять,топить,бить об асфальт находка века

М
16.02.2017 01:11

заказував в мойо . телефоном задоволений на всі 100% p.s. удар тримає)

Категорії