Київ
Серце всієї України!
0 800 507 800
Вам передзвонити?
  • Блог
  • Акції
  • Магазини
  • Оплата і доставка
  • Що з моїм замовленням?
  • MOYO обмін
  • MOYO club
Рус Укр
Каталог товарів
Порівняння
Бажання
Кошик
Сума

На MWC показали просто нереальний смартфон LG G6 - величезний безрамковий екран

Дата публікації: 27.02.2017 17:19
Дата оновлення: 27.02.2017 17:19

Новий G6 назвали Full Vision - і не просто так! Тут про дизайн і дисплей можна говорити годинами. Але ми постараємося розповісти максимально коротко.

Великий 5,7 дюймовий дисплей займає практично всю поверхню. Оригінальність його і в специфічному дозволі - 18: 9, що позитивно позначається на ергономіці. Так смартфоном досить зручно управляти однією рукою, хоча діагональ у нього - більш ніж значна. Дозвіл 2880x1440 створює щільність пікселів порядку 565 ppi, так що окремі пікселі не розглянути.

Міцності новому флагману надають Gorilla Glass 5 і алюмінієва рамка по контуру. А ще завезли смартфону і актуальною для флагманів пило-вологозахищеністю за стандартом IP68. 

Основних камер тут, як і в торішньому G5, дві. Обидві з матрицями 13 Мп, відмінність у оптиці - одні лінзи ширококутні з охопленням 125 градусів, а інші, так би мовити, нормальні - з 71 градусом охоплення.

Фронталки теж широкоугольная - зі стоградусной охопленням, так що в кадр влізете і ви, і пара кращих друзів, і Ейфілева вежа, на тлі якої ви робите Селфі.

Працює смарт на Snapdragon 821, мотивуючи тим, що оптимальне використання ресурсів важливіше окремо взятої потужності. А з оптимізацією і корисними речами у LG все відмінно. Он, навіть свіжий Android 7.0 Nougat з Google Assistant підвезли. Оновлений інтерфейс назвали Full-screen UX, ще раз підкресливши крутість дисплея, заради якого навіть оболонку переробити не складно. Насправді переробляли через специфічний дозволу дисплея, але оцініть крутість цього кроку - абсолютно унікальний інтерфейс тільки у вашій моделі! 

Ще всередині свежачка G6 можна знайти 4 ГБ RAM, 32/64 ГБ вбудованої пам'яті плюс слот під microSD. Батарея в смартфоні 3300 мАг, так що заряду повинно вистачати на день дуже продуктивного використання смартфона. 

Коментарі
Залиште коментар
Категорії