Київ
Серце всієї України!
0 800 507 800
Вам передзвонити?
  • Блог
  • Акції
  • Магазини
  • Оплата і доставка
  • Що з моїм замовленням?
  • MOYO обмін
  • MOYO club
Рус Укр
Каталог товарів
Порівняння
Бажання
Кошик
Сума

Скляний Samsung Galaxy Tab S3 - найстильніший планшет на всій виставці

Дата публікації: 28.02.2017 10:34
Дата оновлення: 28.02.2017 10:34

На MWC 2017 показали оновлену модель серії TAB S – і на цей раз тут всім рулить дизайн.

Тепер його товщина – 6 мм, а вага повних 429 грам. Використовуються тільки практичні кольори – сріблястий і чорний, та ще й із захисним склом з лицьової і задньої частини планшета. Швидше за все буде мазкий з усіх боків, але чохол ще ніхто не відміняв.

Новинка все з тим же 9,7-дюймовим екраном з роздільною здатністю 2048 × 1536. Super AMOLED в парі з підтримкою HDR-відео робить картинку ще більш реалістичною і насиченою яскравими квітами.

За продуктивність відповідає Qualcomm Snapdragon 820, знайомий нам по флагманських смартфонів. У смартфона є 4 ГБ оперативної пам'яті, що порадує мобільних геймерів. Вбудоване сховище даних всього на 32 ГБ але з підтримкою MicroSD до 256 ГБ.

Приступити до роботи можна вже з новим Android 7.0, які має оновлений пакет програмного забезпечення від Samsung.

Фронтальна камера йде з матрицею 5 мегапікселів і світлосилою f/2.2. Основна камера 13 мегапікселів з автофокусом і світлосилою f/1.9 може писати 4К відео з 30 fps.

Samsung Galaxy Tab S3 придбав підтримку стилуса S Pen, який вже є в комплекті і готовий до роботи. Шкода ось без окремого гнізда для нього в планшеті. Тут для нього на бічній грані розташовані магніти.

У разі якщо ви забули планшет, але дуже потрібно отримати з нього дані – використовуємо Samsung Flow. За допомогою біометричної аутентифікації в бездротовому режимі система передасть потрібні вам файли на пов'язані пристрої.

І саме класне, що клавіатура не вимагає сполучення по блютуз або заряду вашого акумулятора. Це точно продовжить автономність вашого планшета. Виробником заявлено відтворення відео до 12 годин за рахунок батареї в 6000 мАг. А з USB Type-C планшет заряджається швидше, так що він практично завжди буде готовий до роботи.

Коментарі
Залиште коментар
Категорії