Київ
Серце всієї України!
0 800 507 800
Вам передзвонити?
  • Блог
  • Акції
  • Магазини
  • Оплата і доставка
  • Що з моїм замовленням?
  • MOYO обмін
  • MOYO club
Рус Укр
Каталог товарів
Порівняння
Бажання
Кошик
Сума

На MWC показали Huawei Watch 2 - тепер вони ще й Porsche!

Дата публікації: 27.02.2017 16:38
Дата оновлення: 27.02.2017 16:38

Huawei представили оновлені Watch 2 на MWC 2017 відразу в двох варіантах. Classic зробили в металевому корпусі з шкіряним прогумованим ремінцем, а модель Sport - в пластиці з гумовим ремінцем.

Обидві моделі оснащені процесором Qualcomm Snapdragon Wear 2100 з тактовою частотою 1,1 ГГц. Також всередині є 768 МБ ОЗУ і 4 ГБ вбудованої пам'яті, чого вистачить для більшості додатків. Працюють годинник під управлінням операційної системи Android Wear 2.0. для зручності в управлінні передбачили дві фізичні кнопки. 

У годиннику є слот nano-SIM, так що вам більше не знадобиться носити телефон на пробіжки, і при цьому ви завжди будете на зв'язку. 

З цим годинником ми можемо прямо під час пробіжки виміряти пульс, щоб не виходити з ритму тренування. А можемо і вийти на вулицю без грошей і оплатити свіжі продукти в маркеті за допомогою NFC. Модуль GPS доведе додому навіть якщо сильно заблукаєте.

З захистом за технологією IP68, в цьому годиннику можна пірнати на 1,5 метра в басейн з тривалістю запливу до 30 хвилин.

Акумулятора на 420 мАг вистачить на 10 годин тренувань, навіть з включеним GPS і постійним моніторингом вашого серцевого ритму. В активному режимі використання - тернівки, повідомлення, дзвінки - можна сміливо розраховувати на 3 дні використання від однієї підзарядки. 

Спортивна лінійка представлена ​​в трьох кольорах помаранчевий, сіро-жовтий з білими вкрапленнями і чорний. Для любителів ексклюзиву є спеціальний Porsche Design.

Смарт-годинник з функцією фітнес-трекера і можливістю приймати дзвінки повноцінно звільняють нас від смартфонів. Максимум зручності з мінімум гаджетів в кишені - це кльово!

Коментарі
Залиште коментар