Київ
Серце всієї України!
0 800 507 800
Вам передзвонити?
  • Блог
  • Акції
  • Магазини
  • Оплата і доставка
  • Що з моїм замовленням?
  • MOYO обмін
  • MOYO club
Рус Укр
Каталог товарів
Порівняння
Бажання
Кошик
Сума

Кращі WiFi-роутери TENDA: ТОП-8 маршрутизаторів і модельний ряд виробника

Дата публікації: 19.12.2018 09:31
Дата оновлення: 19.12.2018 09:31

Фірма TENDA, що працює З 1999 року, розуміє, що означає хороший бездротовий Інтернет. Тому вона і стала однією з кращих компаній, які виготовляють мережеві ПРИСТРОЇ.Роутери, випущені цією маркою, гарантують сильний сигнал і широке покриття.

 лучшие роутеры Тенда

Рейтинг 8 кращих пристроїв компанії з оглядом головних особливостей кожного допоможе вибрати відповідний роутер. Тут і недорогі моделі для будинку, і надшвидкісні – для офісів, кафе та інших комерційних підприємств.

TENDA F3

Надійний і потужний девайс – відмінне рішення для дому та офісу: пара лептопів плюс кілька гаджетів не створять серйозного навантаження, яка могла б впливати на швидкість передачі інформації. При цьому простота використання і стабільність роботи – не єдині причини, за якими цей пристрій місце в рейтингу кращих.

TENDA F-3

Привабливі особливості:

  1. Радіус дії – до 200 м² на відкритому просторі – забезпечується антенами, сумарна потужність яких становить 15 dBi.
  2. Російська та українська мови в меню налаштувань – не такий вже великий, але приємний плюс.
  3. Розподілити швидкість Wi-Fi (а вона становить максимум 300 мб/с) між декількома пристроями можна запросто. Це зручно, коли одна людина потребує більшої швидкості інтернету, ніж інші.
  4. Девайс кріпиться на стіні – теж приємна «плюшка».
  5. Додаткові корисні функції, такі, як посилення сигналу, контроль доступу для кожного з підключених пристроїв з можливістю регулювати швидкість і встановлювати час користування, підтримка IP TV – додають комфорту. А індикація функцій дозволяє відстежувати їх стан.

Чого не вистачає:

  • кнопки відключення живлення і WI-Fi;
  • гумових ніжок для фіксації роутера на поверхні.

Читайте також: Як працює роутер: принцип дії і пристрій маршрутизатора в 6 розділах

TENDA F300

Потужний мультифункціональний апарат, який дозволяє не тільки без проблем вийти в інтернет , але ще і обмінюватися файлами, грати онлайн з командою, переглядати потокові відеоролики.

Кращі риси моделі від TENDA:

  • Передає по Wi-Fi до трьохсот мегабіт даних в секунду, а через LAN – до сотні мегабіт. Це робить користування інтернетом максимально комфортним.
  • Сигнал шифрується на декількох рівнях, ніж береже інформацію від сторонніх осіб. Доступ контролюється завдяки визначенню MAC-адреси.

TENDA F300

  • WPS – кнопка для автоустановки налаштувань безпеки. Це швидко, і дуже зручно, адже немає потреби пам'ятати пароль.
  • Завдяки інтегрованому в F300 підсилювача сигналу виключається зниження швидкості і зависання.
  • Можливість задати правила доступу для кожного гаджета завдяки опції «батьківський контроль».

TENDA N301

Якщо потрібен маршрутизатор в офіс або квартиру – цей апарат підійде. Модель швидко передає дані, забезпечує стабільний сигнал.

За що TENDA N301 потрапив до рейтингу:

  • Активація параметрів безпеки однією кнопкою без необхідності запам'ятовувати і вводити пароль.
  • Стабільний прийом сигналу завдяки двом потужним антен. Роутер здатний передавати 300 мегабіт в одну мить, що дозволяє комфортно прослуховувати аудіо або переглядати потокове відео, насолоджуватися мережевими комп'ютерними іграми.

TENDA N301

  • Завдяки простому інтерфейсу налаштувати мережу можна всього за кілька хвилин навіть без допомоги професіоналів.
  • Батьківський контроль дозволяє встановити індивідуальні правила доступу для кожного девайса.

Цікаво: ТОП-5 кращих Wi-Fi роутерів D-Link

TENDA AC6

Доступний і потужний з чотирма зовнішніми антенами всі сучасні стандарти Wi-Fi, в швидкості обміну даними, стабільний прийом сигналу і надійний захист від сторонніх підключень до мережі. Мабуть, цей роутер здатний стати одним з кращих варіантів для великого офісу або багатокімнатної квартири.

Огляд головних особливостей:

1. Підтримує IP TV – дає можливість насолоджуватися цифровим онлайн-телебаченням і дозволить не пропустити улюблений фільм або передачу.
функції VPN, що дозволяє організувати віддалений доступ до мережі.

TENDA AC6

3. Комфорт у використанні AC6 гарантує. Так, активувати захисні функції можна без жодного пароля: треба просто натиснути кнопку. Є російськомовний і україномовний інтуїтивно зрозумілий інтерфейс. На корпусі є клавіші увімкнення Wi-Fi і скидання налаштувань, світлова індикація для відстеження роботи роутера.
швидкості передачі інформації – до 867 мегабіт в секунду – можна комфортно переглядати потокове відео, занурюватися в ігровий процес по мережі відразу декільком користувачам, не побоюючись втрати сигналу або зниження швидкості.

TENDA AC9

Підтримка 802.11 ac в двох діапазонах, здатність передавати 867 мегабіт вмить, простота підключення і налаштування – не єдині привабливі особливості моделі. Цей апарат гідний свого місця в рейтингу кращих мережевих пристроїв, випущених під брендом TENDA.

Чим гарний:
забезпечити надшвидкісний обмін даними по кабелю Ethernet, а все завдяки чотирьом гігабітним портам.
в AC9 підсилювач сигналу. «Мертві» зони – в минулому, з цією моделлю в будь-якому куточку приміщення сигнал сильний.

TENDA AC9

3. У Wi-Fi апарат вбудований і USB-порт, який стане в нагоді підключенняпринтера і віддаленого керування ім. Також до роутера можна підключити зовнішній накопичувач для зберігання мультимедійних файлів та ігор, доступ до яких буде відкритий усім користувачам мережі або деяким з них.
завдань (функція для контролю підключених пристроїв) дозволяє задавати правила користування мережею. Це підходить і для офісу, і для будинку, особливо якщо в ньому є маленькі діти.

Дізнайтеся: Як налаштувати роутер як світч: інструкція з 12 простих кроків

TENDA AC15

Такий девайс стане корисним придбанням для будинку і офісу. Модель з дивовижними показниками швидкості: загальні показники швидкості обміну даними по вай-фай – до 1,9 Гбіт/с. Комфортний перегляд потокового відео високої роздільної здатності та сучасні мережеві ігри без зависань гарантовані.

Стабільний і потужний прийом сигналу дозволить забути про існування «мертвих» зон в приміщенні. ДО переваг TENDA AC15 варто віднести легкість підключення та налаштування мережі, але на цьому приємні сюрпризи не закінчуються.

TENDA AC15

Чим порадує такий роутер – головні плюси:

  • За продуктивність відповідає CPU Broadcom з двома ядрами на борту і пам'ять DDR3, що робить пристрій повністю готовим до серйозних навантажень.
  • В рейтинг кращих маршрутизатор потрапив і завдяки технології Beamforming, яка підсилює дальність сигналу. Укупі з трьома потужними зовнішніми антенами це гарантує сигналу стабільність. ПРО спад показників швидкості і зависання можна забути, як про страшний сон.
  • USB-порт версії 3.0 дозволяє підключити флешку і створити власне хмара. Також користувач може приєднати до нього БФП і керувати друкарським обладнанням віддалено.

Дивіться також: 10 кращих WI-FI роутерів ASUS

TENDA AC18

Модель підтримує 6-е покоління стандарту 802.11ac. Це один з кращих вай-фай роутерів, випущених компанією Тенда. Пристрій гарантує швидкість сигналу. У нього – купа корисних функцій. Завдяки цьому користувач зможе насолоджуватися онлайн-іграми і комфортно переглядати потокове відео з роздільною здатністю аж до 4К.

Огляд ключових переваг:

1. За продуктивність відповідає двоядерний процесор і 250 мегабайт оперативної пам'яті. Роутер – двохдіапазонний (2,4/5 гігагерц): в сумі це дозволяє передавати майже два гигабита даних в секунду по Wi-Fi. По дроту він передати тисячу гігабіт інформації в одну мить.
2. ЗАВДЯКИ ПОТУЖНИМ Антен і технології посилення сигналу зона покриття мережі становить понад 500 квадратів ПЛОЩІ. При цьому Особливого зниження швидкості, навіть якщо він був підключений багато пристроїв, не спостерігається, «мертвих» зон теж немає.

TENDA AC18

3. AC18 підтримує Iptv для перегляду телепередач, VPN – для віддаленого доступу в мережу, WPS – кнопка для активізації параметрів безпеки одним натисканням.

TENDA FH456

Цю модель вибирають, коли потрібен ультимативно потужний і високошвидкісний роутер. Пристрій ідеально підійде до великого будинку або ж в офіс формату «опенспейс».

Чому TENDA FH456 одним з найкращих пристроїв фірми:

  • 4 зовнішні антени і технології розширення покриття гарантують постійну сильний сигнал.
  • Ігри по сітці, потокове HD-відео – запросто, не кажучи вже про інтернет-серфінгу.

TENDA FH456

  • Таймер стане в нагоді тим, хто звик відключати роутер в нічний час або коли приміщення пустує.
  • Користувач може розподілити швидкість даних для кожного підключеного лептопа, смартфона або іншого пристрою.
  • Захист від сторонніх підключень шифруванням (WPA-PSK, WPA2-PSK).
Модель роутера TENDA
Основні характеристики кращих роутерів TENDA
Частота роботи Wi-Fi Швидкість Wi-Fi Швидкість LAN портів Кількість LAN-портів
F-3 2.4 ГГц 300 Мбіт/с 100 Мбіт/с 3
F300 2.4 ГГц 300 Мбіт/с 100 Мбіт/с 4
N301 2.4 ГГц 300 Мбіт/с 100 Мбіт/с 3
AC6 2.4 ГГц до 867 Мб/с 100 Мбіт/с 3
5 ГГц
AC9 2.4 ГГц і до 867 Мб/с 1000 Мбіт/с 4
5 ГГц
AC15 2.4 ГГц і до 1900 Мб/с 1000 Мбіт/с 3
5 ГГц
AC18 2.4 ГГц і до 1900 Мб/с 1000 Мбіт/с 4
5 ГГц
FH456 2.4 ГГц 300 Мбіт/с 100 Мбіт/с 4

Пригадується: Як збільшити швидкість інтернету через Wi-Fi мережу роутера: 7 реальних способів

Кожен з роутерів фірми TENDA, представлений в цьому списку кращих, має високу швидкість і здатність захищати дані. Всі вони прості в налаштуванні, зручні у використанні. Для квартири, невеликого офісу, підійдуть пристрої з маркуванням F, а ось для великих зон покриття краще вибрати варіант з рейтингу з маркуванням АС: вони стоять трохи дорожче, зате працюють сильно швидше.


Коментарі
Залиште коментар
Категорії