Київ
Серце всієї України!
0 800 507 800
Вам передзвонити?
  • Блог
  • Акції
  • Магазини
  • Оплата і доставка
  • Що з моїм замовленням?
  • MOYO обмін
  • MOYO club
Рус Укр
Каталог товарів
Порівняння
Бажання
Кошик
Сума

ТОП-10 кращих ігор 2018-2019: головні ексклюзиви для PS4 + універсальні гри

Дата публікації: 20.12.2018 11:08
Дата оновлення: 20.12.2018 11:08

Власники консолей PS4 відчувають себе так, як ніби вони трішечки краще за всіх інших жителів Землі. Ще б пак, адже для цієї приставки регулярно виходять ексклюзиви, які не просто виправдовують, але і перевершують очікування багатьох геймерів.

Шанувальникам екшнів і шутерів, а також інших жанрів завжди є, чим поживитися.
не став винятком, і 2019 й теж не стане. Втім, до цього моменту в програші не залишилися і господарі приставок від інших виробників, а також власники ігрових лептопів і ПК. Повний огляд найсвіжіших вийшли і навіть тільки готуються до випуску ігор для PS4 і інших платформ – нижче.

 лучшие игры 2018 года для консолей и ПК

Ексклюзиви PS4

У цьому розділі представлені 5 найбільш очікуваних геймерами, приголомшливих своєю графікою новинок 2018 року, які підходять тільки консолі PS4. Бойовики, Постапокаліптичні і інші сюжети – більшість з них з лишком виправдали надії геймерів.

God Of War

Шедевр, гідний колекції шанувальників ігрового жанру action-adventure, який був «народжений» компанією SIE Santa Monica Studio 20 квітня 2018 року і вже встиг отримати титул «Гра року» на The Game Awards 2018. Мета гри полягає в тому, щоб виконати останню волю загиблої коханої. На шляху головного героя, Кратос, виникає безліч перешкод, які він долає у своїй звичній манері.

 God Of War

Чому потрапив до рейтингу кращих ігор на ПС4:

  1. Кратос став більш «живим»: характер, мотивація – все опрацьовано на славу. Герой все так же суворий, а його діалоги з сином – верх педагогічно. До речі, син не просто бігає поруч, а допомагає батькові проходити місії.
  2. Випадкові смерті зведені до мінімуму: тепер вони відносяться до контекстних дій. Та й весь ігровий процес став більш продуманим.
  3. Багато шанувальників серії оцінять нову зброю Кратос. Це рунічний сокиру, який можна використовувати в якості бумеранга, заморожувати їм ворога і багато іншого. Крім того, сокира має багато варіантів для прокачування: в ньому є три слота для рун, активних і пасивних.
  4. В цілому збільшилася кількість рівнів для прокачування скілів: тепер у кожного вміння є ціла гілка. Плюс за повну прокачування кожного навику можна отримати бонус.
  5. Творці не обділили увагою і другорядних персонажів: вони опрацьовані майже так само, як і головний герой.

Примітка: гра йде в комплекті з PlayStation 4 Slim.

Detroit: Become Human

Реалістична гра, наповнена драмою і екшеном, а також роздумами на тему: «А що, якщо андроїди – не зовсім роботи, або навіть зовсім не роботи? ». Коротенько сюжет такий: в 2038 році андроїди «взяли на себе» всю рутинну роботу, яку раніше виконували люди. Роботи обслуговують ресторани, працюють кур'єрами і стежать за будинками. І ніби як, що може бути краще? Але серед андроїдів з'являються девінати – роботи, у яких є людські почуття. З ними ведеться боротьба.

Гра ще в анонсах обіцяла бути нестандартною. В результаті ексклюзивна новинка 2018 роки для консолей PS4 точно виправдала очікування шанувальників гостросюжетних квестів, що підтверджують відгуки.

 Detroit: Become Human

Гра вважається однією з кращих завдяки не тільки реалістичності фізики і графіки, а ще й емоційному навантаженні.

Чим хороша:

  • У користувача практично в кожен момент гри є можливість вибору, від якого залежить не її тільки кінцівка, але і сам сюжет. Наприклад, можна допустити смерть другорядного персонажа і таким чином «вирізати» істотну частину сюжетної лінії. Ланцюжок подій теж залежить від дій гравця.
  • Опрацювання деталей. Мова не тільки про приголомшливу графіку, але і про задньому плані. Наприклад, новини про ситуацію в місті можна дізнатися з трапляються на очі під час гри газет, телепередач.
  • Розробники гри вимагають уваги до деталей і від геймера. Наприклад, головний герой може виявити ледве помітні докази, якщо уважно огляне. Діалоги теж не варто пропускати: в них може ховатися важлива інформація, здатна полегшити проходження.

Читайте також: параметрів, на які варто звернути увагу при покупці ігрової консолі

Spider Man

Екшн прямо з всесвіту Марвел. Гучна історія про Людину-Павука з коміксів перемістилася на четверту приставку Соні Плейстейшн. Однак зв'язку з сюжетом очікувати не рекомендується: це альтернативна історія Спайдермена.

 Spider Man 2018

Особливості та характеристики ексклюзиву
Виробник Розроблено компанією Insomniac Games, під видавництвом Sony Interactive Entertainment.
Жанр пригодницький екшн
Сюжет Дія відбувається в Нью-Йорку.
23-річний Пітер Паркер, який вже 8 років як отримав свій творчий хист, допомагає заарештувати Уїлсона Фіска, ніж провокує війну банд.

Days Gone

Любителям пригод на просторах постапокаліптичного простору рекомендується. Зомбі, нелінійний сюжет, безліч цікавих завдань і особлива атмосфера – ось секрет популярності гри, очікуваної в квітні 2019, і причина, по якій вона потрапила в список кращих ексклюзивів на Sony Playstation 4.

Days Gone 2019

Чому радять пограти:

  • Різноманітність механік взаємодії, які характерні для проектів з масштабним відкритим світом.
  • На відміну від версії 2016 року, тут герою доведеться не тільки боротися з зомбі, але і виживати у відкритому світі. Зміна погоди, голодні вовки, схильні до зараження пандемією тварини – все це доставляє герою чимало клопоту, але робить проходження більш захоплюючим.
  • Плюсів додають непрямий контроль зомбі (їх можна змусити битися один з одним) і різні варіанти проходження сцен. Є інші приємні дрібниці, які дозволяють дозволити насолодитися ігровим процесом на всі 100%.

Цікаво: до цієї Pro-версії подарунок – гра на вибір.

The Last of Us 2

Продовження драматичної історії з постапокаліптичного світу від Naughty Dog. Ще з анонса ця гра викликала нетерпіння, і зараз ті, хто встиг пограти в першу частину, з нетерпінням чекають нового ексклюзиву. Здається, що саме вона здатна змусити власників PS3 змінити приставку на ПС4.

The Last of Us 2

Особливості та параметри гри
Жанр survival horror, пригодницький бойовик, стелс-екшен
Вікові рейтинги від 18
Сюжет Дія гри відбувається через 25 років після пандемії, викликаної мутував грибом кордицепс, а також через 5 років після подій першої частини.
Місце дії – територія колишніх США.
Основна тема, на відміну від першої частини, не любов, а ненависть.
Управління DualShock 4
Режими однокористувальницький;
на багато користувачів
Нагорода Game Critics Awards 2018 – перемога в номінаціях:
Особлива нагорода за графіком
Особлива нагорода за звук.
Номінація Golden Joystick Awards 2018 номінована, як найочікуваніша гра

Цікаво: цієї Playstation 4 комплекті йде аж 2 гри – перша частина The Last of Us і DriveClub.

В тему: ПК або консоль: 7 аргументів на користь кожного з варіантів

Кращі неексклюзіви 2018 року

У цьому розділі представлені ще 5 кращих ігор 2018 року, які підходять не тільки для консолі. Ці варіанти можна встановлювати як на ПС4, так і на XBox або комп'ютер. Закручені сюжети, чудова графіка притаманні не в меншій мірі, ніж ексклюзивів.

Kingdom Come: Deliverance

Масштабний проект з відкритим світом, який вже точно не залишився без уваги шанувальників рольових ігор. Дія відбувається в 1403 році, в королівській Богемії під час війни між королем і його братом. Зав'язка – нальоти на шахтарське поселення. Сім'ю головного героя – сина коваля – вбили. Він намагається помститися за смерть батьків, і стає учасником змови, мета якого – повернути короля на трон.

Варто зазначити, що в проекті брав участь Даніель Вавра, який свого часу зробив внесок в розробку перших двох частин культової гри Mafia. Прискіпливим до графіку і достовірності геймерам нема за що дорікнути розробників: і архітектура, і одяг, і зброя, і пристрій суспільство Чехії в епоху Середньовіччя відтворені так детально, що не підкопаєшся.

 Kingdom Come: Deliverance

Особливості:

  1. Масштабний сюжет і маса цікавих діалогів: 3-4 години знадобиться тільки для проходження прологу, який вражає опрацюванням, Втім, опрацьована не тільки зав'язка: всієї гри в цілому розробники приділили максимум уваги.
  2. Крім основних завдань по сюжету, можна виконувати і різноманітні додаткові завдання у вигляді коротких історій з життя персонажів.
  3. Гру можна пройти, як за допомогою дипломатичних навичок, наприклад, красномовства, так і за допомогою бойових умінь. В цілому можна прокачувати купу різних ськиллов: від боївки до Травнічество і навіть пияцтва.

Far Cry 5

За останні 6 років у шанувальників серії сформувався стійкий образ формули геймплея. Екшн, виживання, яскраві персонажі, божевільні сюжети. У 5 частини основа формули залишилася незмінна, однак, за їхніми складовими розробники вирішили поекспериментувати, завдяки чому «освіжили» звичний формат.

Сюжет гри – нелінійний. Дія розгортається у вигаданому містечку Хоуп, де владу захопив лжепророк. Головний герой – помічник шерифа – повинен заарештувати узурпатора.

Far Cry 5

Опис головних особливостей гри:

  1. Екшн, кооператив, наповнений відкритий світ були висунуті творцями на передній план.
  2. Варіант кінцівки – не один, тому перепроходіть гру можна із задоволенням кілька разів.
  3. Велика кількість ігрових механік і в цілому контенту.
  4. При кооперативному проходженні другий гравець отримує доступ до зброї, грошей і скіли, однак прогрес у місіях зберігається тільки у головного гравця.
  5. Чотири лиходія, кожен з яких по-своєму харизматичний.

Рада: щоб по-повній насолодитися грою, стане нагодівідповідний монітор хорошим дозволом.

Мінуси:

  • Сюжет тут – виключно «для галочки»;
  • Досить скромний редактор персонажів.

Дивіться також: чи PS4 в 2018 році або чекати PlayStation 5?

Battlefield V

Фантастичний мультиплеєрний шутер з дати випуску вже зібрав пачку відмінних відгуків. Масштаби проекту вражаючі, хоча для тих, хто знайомий із серією, це цілком очікувано. Вважається, що рівних цій серії в категорії онлайн-гейминга немає до сих пір.

Дія гри знову розгортається за часів Другої світової. Гравець може вибирати стать персонажа, клас і зовнішність. Є великі можливості для кастомізації техніки і зброї.

Battlefield V

Кращі якості новинки 2018:

  1. Реалізм і увага до дрібниць для максимального занурення дозволяють гравцеві відчути бій і стати частиною військової історії.
  2. Одиночний режим складається з трьох невеликих, але дуже різноманітних кампаній зі своєю історією. Незважаючи на те, що більшість геймерів воліють мультиплеерную версію, режим «Single Player» тут теж дуже гарний.
  3. Будинки стали повністю руйнують, а відлетів осколок може навіть вбити персонажа.

Недолік: через стислі терміни деякі нюанси поки залишилися не реалізованими, але навіть в цьому виді гра вийшла гідною.

Assassin's Creed. Odyssey

Чергове дітище Ubisoft на радість шанувальникам серії. І хоча від оригінального Assassin's Creed в цій грі мало що залишилося, Action/RPG проект радує оригінальністю, а його відкритий світ може не на жарт затягнути. Так що гравцям варто бути готовим до того, що можна довго закомп'ютером.

Сюжет побудований навколо Пелопоннеської війни, в 431 році до нашої ери. Гравцеві доведеться взяти на себе роль найманця і вибрати, на якій стороні воювати: Спарти або Афін.

 Assassin's Creed. Odyssey

Чим цікава нова гра 2018 року:

  1. Сюжет відрізняється від попередніх частин, зав'язаних виключно на помсти. Тема таємного культу переплетена з темою «батьки і діти» – це якщо дуже коротко і без спойлерів. Краще один раз побачити.
  2. Алексіс – головний герой – вийшов вельми харизматичним, хоча і трохи схожим на Відьмака. Суворий і жорстокий, але при цьому не позбавлений почуття гумору. Так що крім сюжетної лінії варто звернути увагу і на діалоги, в яких з'явилася варіативність. Правда, сюжет ця опція не змінює, окрім деяких дрібниць.
  3. Повноцінні морські бої – ще одна новинка, що нагадує старий добрий «Black Flag».

Цікаво: Розвиток консолей Microsoft Xbox: 4 етапи становлення ігрової приставки

Call of Duty Black Ops 4

Чергова версія шутера від першої особи сподобається шанувальникам кінематографічності в геймплеї. Гра, також відноситься до жанру королівської битви, підкорює чудовою графікою, на яку тільки здатні сучасні ігри.

Примітка: гра йде на будь-якій платформі, включаючи PS4.

Опис основних характеристик гри 2018 року:

  • Як такого сюжету немає, проте гра зовсім не стала від цього гірше.
  • Ні звичного «атракціону» з купою вибухів і в'їдається в голову сцен, проте темп гри став повільніше, а противників побороти тепер складніше – здоров'я у них додалося. Здоров'я персонажа теж доведеться відновлювати інакше, ніж в попередніх версіях – вручну. Так що грати доведеться по-іншому.

Call of Duty Black Ops 4

Саме ця версія гри краще всіх підходить для новачків, які раніше не стикалися із всесвітом Call of Duty – проходження тренування кожним з оперативників дасть можливість вивчити здібності персонажів, техніку ведення бою, нюанси використання техніки та інше. Тренування триває не одну годину, так що зрозуміти всі особливості гри точно вийде.

Ще крута підбірка: ТОП-10 кращих ігор для PS4: хіти, заради яких варто купити приставку

Кожна гра, будь то ексклюзив на соні Плейстейшн або варіант для будь-якої платформи, дозволяє побачити, наскільки просунулася ігрова індустрія. Захоплюючі сюжети, приголомшлива реалістичність як самої графіки, так і фізики, порадують навіть прискіпливих геймерів.


Коментарі
Залиште коментар
Категорії