Київ
Серце всієї України!
0 800 507 800
Вам передзвонити?
  • Блог
  • Акції
  • Магазини
  • Оплата і доставка
  • Що з моїм замовленням?
  • MOYO обмін
  • MOYO club
Рус Укр
Каталог товарів
Порівняння
Бажання
Кошик
Сума

Кращі ігри-гонки на ПК: рейтинг ТОП 3 + ігрухи, перевірені часом, і новинки 2020

Дата публікації: 30.06.2020 14:30
Дата оновлення: 29.11.2023 15:14

Який хлопчик не залипає в іграх-перегонах на ПК... Ви не хлопчик? Ну, то тим більше! Долучайтеся до онлайн-зарубів та доведіть собі та сусіду «who is who?». У статті — найкращі перегони на ПК. Отже, погнали!

Найкращі гонки на ПК, в які можна грати прямо сьогодні

Любителям зашкварних ралі пропонуємо три супергри, від яких захоплює дух. Готуйтеся зловити удачу за хвіст: вибирайте підходящу машину, перефарбовуйте у улюблений колір – і можна їхати підкорювати світ!

Гра Need For Speed. Heat

Хто по-справжньому лоскоче нерви, так це NFS: Heat! Щоб заробити репутацію, доведеться ризикувати. Бо без боротьби немає перемоги. Перегони за правилами можливі лише вдень. З настанням ночі настає час поганих хлопців: закони не діють, миром править свавілля.

Докладніше про це – у таблиці:

Час доби
Особливості гри
День Висвітлюються лише місії з легальними перегонами. У режимі "відкритого" світу поліція справедлива, але лояльна. Це золотий час, щоб заробляти гроші
Ніч Проходять заборонені перегони, в яких учасники ставлять на кон все, що мають. Це той момент, коли можна заявити про себе, отримати досвід і відкрити нові рівні

Час доби в Need For Speed змінюється динамічно. Дочекатися ночі легше простого, катаючись віртуальним містом, і милуючись красою. А можна прискорити зміну ігрового – залишаючись усередині гаража.

Щоб розрахувати шанси на перемогу, не варто ігнорувати так званий показник потужності авто. Наприклад, взявши участь у заїзді, де написано «150+» у машині з показником 135 — виграти буде практично неможливо. А ось використовуючи машину з показником 200 по треку з рівнем 95+, можна навіть не напружуватися. Така «конячка» обжене будь-які боліди.

На замітку: Кращі ігри на ПК + ексклюзивний ТОП очікуваних іграль 2020

Фізика 3Д-ігри нагадує щось середнє між NFS 2015 та Payback. Машини і байки заносить, як шалені, але до цього можна приловчитися. Благо, в місті широкі повороти, входити в них з невеликим заносом дуже навіть ок. Інакше обжене навіть слабенький «Жигуль» чи давня фура.

геймплей Need For Speed Heat

Ночами в NFS Heat поліцейські — вогонь: порушують закони легше простих смертних. А вдень хоч до рани прикладай — сама ввічливість та втілення правопорядку. Протистояти їм справді складно та цікаво. Вони можуть вирвати перемогу в останню мить. З копами взагалі краще не зустрічатися кілька перших годин гри, інакше користувач залетить за віртуальну решітку.

Цікаво: усі пройдені заїзди залишаються на карті. Це означає, що їх можна буде перепроходити і заробити зайву копійку.

Що примітно, у грі багато додаткових активностей у відкритому світі. Найпопулярніші побічні місії:

  • стрибки в довжину,
  • руйнування рекламних банерів,
  • гонки на швидкість,
  • пошук графіті.

Більш того! Тут зовсім немає мікротранзакцій та лутбоксів – все доведеться «заробляти» ігровою працею. Для ігор EA це за межею можливого!

Вердикт: гідне продовження серії з цікавими суперниками

Переваги Need For Speed. Heat

  1. Тип перегонів залежить від часу – можна точніше розподілити внутрішньоігрові активності.
  2. Сильні, непередбачувані суперники.
  3. Безліч сторонніх місій.
  4. Повна відсутність мікротранзакцій, що сподобається дорослим та дітям-геймерам.

Цікава стаття: 5 найпопулярніших безкоштовних ігор на Плейстейшн та інші платформи

Race Driver: GRID

Це класика ігрової промисловості. Заводні хлопці її обожнюють навіть за 12 років з моменту прем`єри. Режим кар`єри спрощений: досить просто першокласно їздити. Тюнінг та ремонт – під відповідальність ігрового менеджера. Тож тим, кому хочеться кастомізувати своє авто, боятися нічого. Тюнінгуй скільки душі завгодно, ще й заробиш на цьому.

Популярна стаття: Рейтинг 5 найпопулярніших файтингів на Соні Плейстейшн 4 та інші платформи

Гравець у Race Driver: Grid повинен успішно будувати кар`єру гонщика. Чим віртуозніше розсікатиме трасами, тим «жирніше» рекламодавці. Вони пропонують наклеїти рекламу на спорткар і платять за це золотом.

 геймплей Racedriver Grid

Віртуальні змагання відбуваються у кількох територіальних зонах:

  • кільцеві гонки та дербі – у США;
  • гонки прототипів, тривалі заїзди та ралі у стилі F1 – у Європі;
  • дуелі майстрів і дрифт – у Японії.

На кожній території знаходяться по 3 ліги, яких немає в інших іграх. Але суперфінал є спільним для всіх. Для найзавзятіших «досягаторів» доступний ряд прихованих функцій.

Наприклад, якщо взяти першість за всіма номінаціями ліги, тріумфатор кине виклик на імпровізовану дуель з геймером. «Битва двох» обіцяє бути складною, але нечуваною призовою. фонд з лишком окупає витрачені нерви.

Гравцеві потрібно буде займатися наймом команди, доведеться шукати гонщика-соратника. І це є відповідальним моментом. Краще витратити час, і знайти профі в партнери, ніж постійно програвати з новачком. Репутація команди хоч і пов`язана з головним героєм, але відповідальність лягатиме на всіх членів команди. Тому що помилка соратника може коштувати цілу купу окулярів усьому ланці.

Тому розробники передбачили режим Флешбек. Використовуючи його, геймер може повернутись на кілька секунд тому, щоб постаратися не потрапити в аварію. Можливо, при створенні GTA V, Rockstar надихалися саме цією ідеєю зміни ходу часу у суперздатностях основних героїв.

"Плюси" Race Driver:

  1. Режим кар`єри надає свободу вибору.
  2. Безліч неочевидних місій.
  3. Можливість найняти другого гонщика.
  4. Завжди є можливість повернутися в минуле, запобігши ДТП.
  5. Ці перегони хочеться перегравати знову і знову.
  6. Продумані можливості заробітку внутрішньоігрової валюти.

Пізнавальна стаття: Рейтинг 17 найкращих ігор для двох на Sony Playstation 4 та інших платформ

DiRT Rally 2.0

Гра розрахована для любителів перегонів бездоріжжям. Траси небезпечні, не можна відриватися на секунду. Інакше можна запросто потрапити в пастку або впасти з урвища. Rally 2.0 ділиться на три великі локації:

  • у Польщі доводиться їздити по кочкуватих путівцях;
  • у Новій Зеландії пробиратися крізь дикі чагарники;
  • в Аргентині – гірські дороги. Настільки вузькі, що мотоциклу не протиснутися, а треба цей шлях подолати авто.

Протягом гри доведеться шукати хиткий баланс між швидкістю та безпекою. Помилки в онлайн-ралі можуть дорогого коштувати, важливо призвичаїтися їздити як боги. Тим більше, що траси розмиваються до в`язкої «кашки»: буксує навіть джип 4х4, про мотоцикл і говорити не доводиться.

Піу ПІУ:Рейтинг 10 найпопулярніших ігор-стрілялок на PS4 та інші платформи

О! Коронна фішка DiRT Rally – ліцензований чемпіонат з ралі-кросу (або WRX). Заїзди проходять на восьми 8 трасах, з бомбезними авто і безліччю зіркових гонщиків. Тож зустріч зі своїми кумирами забезпечена. Віртуально.

геймплей Dirt Rally 2.0

Переваги гри:

  1. Широкі довгі траси.
  2. Складні ралі.
  3. Реалістична фізика.
  4. Чемпіонат WRX.
  5. Культова техніка.
  6. Якість дороги безпосередньо позначається на пілотуванні.

Єдина проблема гри – це таймінг. Реально мало часу — лише 40-50 ігрових годинників.

На замітку: Рейтинг найкращих гонок для Соні Плейстейшн 4 – 5 класних ігор

Перевірені часом ігри гонки на ПК

Представляємо «фантастичну четвірку», перевірену «на вошивість» мільйонами геймерів по всій земній кулі. За графіком ці перегони вже явно не конкуренти нинішнім іграм, зате за змістом ще ого-го.

Need for Speed: Underground 2

У цій грі поняття Гонки — не пшик, а жорстка боротьба за право вважатися переможцем. NFS Underground 2 – восьма серія гри. За сюжетом минуло півроку від моменту подій 7 частини.

Тут користувач зможе їздити містом і викликати випадкових гонщиків на дуель. Тим самим заробляти гроші та славу.

геймплей Need For Speed Underground 2

Гра поєднує в собі всі напрямки класичних гонок: від стритрейсингу та кільцевої їзди, до дрифту та тюнінгу. Достовірніше зануритися в гру допоможуть спеціальні керма за типом Thrustmaster T150 RS PRO Офіційний PS4 licensed.

Єдиний недолік — трохи незграбна графіка. Але з огляду на те, що її було створено ще 2004 року, цей «мінус» можна зрозуміти. І пробачити.

Пізнавальна стаття: 10 і 1 найкраща гра для PS VR

TrackMania 2

Зайде шанувальникам трекових перегонів. Тут передбачено чотири основні локації:

  • каньйон,
  • стадіон,
  • долина,
  • лагуна.

Геймерів чекають футуристичні карти, польоти, бездоріжжя, ущелини та гірські дороги. Іноді повороти виглядають настільки реалістичними, що здаватиметься, ніби вони перебувають у епіцентрі подій фільму «Початок». Б-р-р, аж мурашки по шкірі!

геймплей TrackMania 2

TrackMania 2 точно сподобається тим, хто любить складні гонки з крутими поворотами, як у  Crash Team Racing. Також користувачів чекають кілька режимів гри.

  1. На час.
  2. По колу.
  3. Трюки.
  4. Раунд.
  5. Командна гра.

А якщо набридли прописані траси, можна створити свою!

В тему: 30 найкращих ігор на Sony Playstation 4 – рейтинг популярних ігор на PS4 і не тільки (2020)

DiRT 4

Симулятор DiRT 4 побачив світ у 2017 році. Він відрізняється запаморочливою крутизною поворотами, заїздами впритул з бездонними прірвами і непролазним брудом. Справжньою. Чортовий. Брудом! Гра не для чистюль. І точно не для слабаків. Тут будеш по вуха в незрозумілому місиві, лоскочучи свої нерви їздою по краю прірви чи страхом провалу.

Кожна поломка авто впливає на його характеристіки. Може дійти до того, що у гравця прямо посеред заїзду заглухне двигун. Саме за таку реалістичність її й люблять геймери.

геймплей Dirt 4

Тут гравці можуть самі вибирати рівень складності проходження, встановлюючи оптимальні налаштування. Можна під`єднати зовнішнє кермо за типом T80 FERRARI 488 GTB EDITION. Це посилить «занурення у процес».

Придатна добірка: Рейтинг найочікуваніших ігор 2019 року – 17 новинок на ПК та PS4

SHIFT 2

Як запевняють геймери, це гра з ідеальним балансом між аркадністю і реальністю. Вона дуже сподобається тим, хто хоче навчитися керувати, але ще не пробував це в житті.

У грі є динамічний вигляд, який буде змінюватись в залежності від моменту: на різких поворотах камера спливатиме туди, де дивиться водій. І чим сильніший розворот, тим панорамніший вигляд. Тому, з кермом варто поводитися акуратніше.

 геймплей Shift 2

Приблизно так само влаштована глибина поля зору. «Тонельний Ефект» з`являється лише коли хтось сідає на хвіст. Можна буде відразу зрозуміти, що настав час відриватися.

Очікувані гоночні ігри у 2020: чим порадує ринок

А що за новинками? Судячи з нижчеописаних трьох ігор, гоночна промисловість набирає обертів. На нас чекає бляха — у хорошому розумінні цього слова.

ожидаемые гонки 2020

В тему: 10 найпопулярніших ігор з відкритим світом на Sony PlayStation 4 і не лише

Gran Turismo 7

Якщо судити з оглядів зарубіжних блогерів, гра буде реалістичнішою за минулі серії. Перегони випустять на Playstation 5 пізніше перенесуть на інші платформи.

Запуск автосимулятора слід очікувати до кінця 2020 – початку 2021. А поки що можна пограти в класичну Gran Turismo. Враховуючи підтримку VR, вона дозволить із головою поринути у сюжет.

Electro Ride – Soviet Neon Racer

Тут змішалося минуле та майбутнє. За відчуттями гравців, дія гри відбувається в середині XXI століття: збереглися панельки, але кожен метр шляху висвітлюється незвичайними голограмами.

Вимоги гри досить демократичні. Electro Ride фурчить на 8 Гб оперативної пам`яті та 5 Гб на жорсткому диску. У 2020 такі характеристіки під силу багатьом телефонам.

Ретро-перегони в 3D вже 10 липня 2020 року. Чекаємо!

Цікава стаття: ТОП-10 найкращих ігор 2018-2019: головні ексклюзиви для PS4 + універсальні ігри

Project Cars 3

Про розробку продовження одного з найпопулярніших автосимуляторів стало відомо у 2019 році. Процес іде повним ходом: плавно та своєчасно. За припущеннями блогерів, PC3 очікується вже в першій половині 2021 року.
Такий він — список найкращих перегонів на ПК станом на 2020 рік. Що принесе майбутнє – поживемо, побачимо. Тримаємо руку на пульсі новин про гейм-новинки!

Коментарі
Залиште коментар
Категорії