Київ
Серце всієї України!
0 800 507 800
Вам передзвонити?
  • Блог
  • Акції
  • Магазини
  • Оплата і доставка
  • Що з моїм замовленням?
  • MOYO обмін
  • MOYO club
Рус Укр
Каталог товарів
Порівняння
Бажання
Кошик
Сума

10 і 1 найкраща гра для PS VR

Дата публікації: 27.03.2019 08:20
Дата оновлення: 27.03.2019 08:20

Пограти в окулярах VR – це щось. Таке задоволення важко з чимось порівнювати, адже подібні ігри дозволяють зануритися в незвичайний світ цілком і отримати тотальний ефект присутності. А у що саме зіграти консольщіков-власникам четвертих «СОНЕК», підкаже ця стаття. Тут описані особливості десятка найкращих ігрових проектів, заточених під VR. Деякі варіанти запускаються і на комп'ютерах.

 лучшие игры для PS4 VR

ASTRO BOT: RESCUE MISSION

Мініроботи, знайомі по демонстрації сервісу The Playroom, отримали власне повноцінне простір в форматі гри. Пригодницька бродилка – найкращий спосіб розслабитися після важкого дня.

Сюжет простий. Геймеру дістається роль робота, який безтурботно веселився з одним і іншими Мінібот в космосі, поки не прилетів злісний прибулець, який зламав одного і забрав його VR окуляри. Після боротьби з непроханим гостем залишається тільки один робот – центральний персонаж. Мета – знайти друзів і уламки корабля, подорожуючи по різних світах.

 ASTRO BOT: RESCUE MISSION

Основні параметри гри:

  1. Кожен з світів поділений на етапи. Після їх проходження чекає зустріч з босом, якщо його перемогти – відкривається наступний світ.
  2. Все світи і рівні унікальні і по-своєму красиві, завдяки чому геймплей вийшов досить різноманітним. Мультяшне оформлення додає особливу атмосферу.
  3. Відмінна опрацювання: сліди на піску, рух трави при переміщенні по ній, оточення реагує на дії, що сприяє ще більш глибокому зануренню. Загалом, віртуальна реальність у всій красі.
  4. Ігнорувати збір ботів, які дуже хитро заховані, не варто, так як вони відкривають битви з босами. Якщо ботів мало – рівень доведеться перепроходіть.
  5. Насиченість – коник гри. Секретні області, монетки, які можна витрачати на розваги і колекційні предмети, а також безліч інших сюрпризів не дадуть занудьгувати.
  6. Розроблено ексклюзивно для приставок Playstation 4 VR.

FIREWALL ZERO HOUR

Гідний мультиплеер в форматі 4x4 для шанувальників тактичних військових шутерів. Створена спеціально для окулярів ВР, гра увійшла в рейтинг кращих з-за цікавого геймплея і якісного опрацьовування.

Основні характеристики:

  • Геймери діляться на дві команди: одна захищає ПК з інформацією, в той час як друга зосереджена на захопленні двох точок доступу для злому сервера. Після закінчення раунду команди міняються ролями. Якщо гравець гине в бою, то він не відроджується до наступного раунду, а просто спостерігає за операцією. Всі битви ведуться на невеликих, добре побудованих картах, і рідко один тайм триває більше 3-5 хвилин реального часу.
  • Гра відмінно оптимізована під VR-технології. Враховується тунельний зір при переміщеннях і рвані руху. Доступний режим згладжування.

 FIREWALL ZERO HOUR

  • Крім мультиплеєра є кампанія проти ботів і режим навчання для новачків в тирі.
  • Крім геймпада для 4-й «Соньки», ексклюзив підтримує Плейстейшн Aim – гаджет у вигляді футуристичной гвинтівки з інтегрованим Move.
  • Кожен з персонажів має унікальні здібності. Є можливість кастомізації героя. Число доступних персонажів збільшується в міру проходження гри з урахуванням рейтингу.

BEAT SABER

Класна аркада увійшла в список кращих ігрових проектів для окулярів VR завдяки видовищності, можливості підібрати музичне супровід і інших особливостей.

Чому збирає багато хороших відгуків:

1. Завдання геймера – розрізати двома енергетичними мечами укладені в куби музичні ритми. Фігури вилітають з них в такт музиці. Мета – набрати максимум очок, не збиваючись з ритму ударів: важливо бити туди, куди показує стрілка і дотримуватися відповідність кольору кубиків і мечів.

2. Бити треба неслабо, так як удар може не зарахуватися.

3. Є таблиця рекордів, яка не тільки дає можливість похвалитися власними досягненнями, а й оцінити рівень інших геймерів і вибрати рекорд, щоб перевершити його.

BEAT SABER

4. Нудьгувати під час проходження точно не доведеться, крім того, розмахуючи віртуальними мечами, можна непогано так розім'ятися.

5. Просто тільки на початку: до середини стає «жарко»: зростає кількість кубів, присутня хаотичність.

6. Відчуття ритму і уважність, а також хороша реакція – ось що необхідно геймерам для проходження. Це той самий варіант, коли комп'ютерні ігри можна віднести до виду активного відпочинку.
на приставках ПС4, а також на ПК.

Дізнайтеся: параметрів, на які варто звернути увагу при покупці ігрової консолі

FARPOINT

Для любителів пригодницьких шутерів з елементами виживання, яким нудно на цій планеті, і шанувальників інопланетних подорожей – це відмінна можливість досліджувати незвичайний світ і поборотися за своє життя.

Геймер стає частиною історії про невідомому пілота, який відправляється на спейс-станцію, де проводяться дослідження. Далі – класика: все йде не так, як задумано, і центрального персонажа з іншими людьми, що були на станції, закидають на невідому планету з недружелюбно налаштованими мешканцями. Завдання – вижити і повернутися додому.

Примітка: заточена під PS 4 (Slim і Pro).

Чому в рейтингу кращих:

  • Крім повного занурення за рахунок відмінно пропрацював сюжету з якісними кат-сценами і діалогами, а також технологій віртуальної реальності натуралістичним додає можливість використовувати спеціальний контролер для консолей від Sony – AIM.
  • Плавні переходи від кат сцен до гри – ще один плюс до атмосфери проекту: тільки що начебто «кіно» показували, і тут – різко опиняєшся в гущавині подій.

 FARPOINT

  • Невимовна краса віртуального всесвіту, в яку, незважаючи на далекі від позитивних події, хочеться повертатися знову і знову. Живий звук вітру, огидні тварі – мороз по шкірі забезпечений.
  • Увага! Із слабкими нервами доступ на планету заборонений. В процесі геймплея, коли йде активний бій або сцени падіння, може поплохеть – але це ще один плюс до реалістичності. Навіть минулі «Обитель Зла» знатно полоскочуть нерви.

THE PERSISTENCE

Любителям скай-фай хорроров рекомендується. Геймеру належить досліджувати покинутий космічний корабель-станцію, на якому вже влаштувалися натовпу зомбі і мутантів. Все просто: убий або помри. Завдання ускладнює те, що центральний персонаж досить слабкий фізично, на відміну від противника. Натомість головний герой значно розумніші – і в цьому його перевага. Зовнішній вигляд супротивника – страхітливий, тому, граючи в VR окулярах, потрібно готуватися до постійного відчуття тривоги і відвертого страху.

Чим гарний цей ексклюзив для ПС 4:

1. Проект вийшов досить атмосферних: огидно прекрасний – саме так можна охарактеризувати моторошний ігровий світ, в подорож по якому відправиться геймер.

2. Відмінна оптимізація під ВР: ніякої надмірного навантаження на очі або запаморочення після тривалого геймплея. Підбирати предмети і цілитися в противника поглядом просто і зручно. Важлива деталь – інтерфейс, який інтегрований безпосередньо в гру: при бажанні навіть карту можна відкривати не окремою кнопкою, а підходячи до спеціальних терміналів на рівнях. Це ще один плюс до занурення у віртуальний світ, що підсилює ефект присутності.

THE PERSISTENCE

3. Відчуття прогресу: спочатку доведеться вести себе обережно, ховаючись від противника, але за пару годин геймплея можна непогано так поповнити арсенал. Є і прокачування персонажа. Опрацьована тактика полегшить проходження, але забувати про підстерігають небезпеки не варто: секундне розслаблення може коштувати персонажу життя.

В тему: ТОП-10 кращих ігор для PS4: хіти, заради яких варто купити приставку

MOSS

Інтерактивна казка про дружбу, хоробрості і пригоди. Незважаючи на дитяче оформлення, про нього добре відгукуються дорослі гравці. Ще б! Атмосфера гри дійсно класна, геймплей теж захоплює з перших хвилин.

Чому в рейтингу:

  • Це 3D платформер з можливістю заглянути в кожен куточок, а не типовий для VR ігр варіант від першої особи. Геймеру дістається роль читача – примарною фігури, а ще під керуванням користувача знаходиться мишеня – центральний персонаж.
  • Читач не тільки контролює руху мишеня. Елементи керування рухам можуть бути використані для взаємодії з частинами пейзажу. Сила читача реалізована у вигляді сяючого енергетичного кулі, за допомогою якого можна піднімати, переміщати об'єкти і навіть впливати на підсвідомість супротивників.

Примітка: можна пограти не тільки на PS4, але і на геймерском лептопі або ПК.

 MOSS

  • Багатство світу: проект вийшов одним з найбільш правдоподібних і красивих в категорії ігор для VR.
  • Як навколишній світ, так і анімації персонажа відмінно опрацьовані. Всі емоції – живі. Мишку навіть можна налякати, якщо нахилитися до неї за її спиною: мишеня підстрибне і почне лаяти геймера.
  • Головоломок багато, причому баланс складності дотримується.

TETRIS EFFECT

Атмосферная VR іграшка-антистрес – відмінний спосіб розслабитися після напруженого навчального або робочого дня. Популярна гра з минулого в новому форматі.

Чому радять пограти:

  • «Космічна» візуалізація фону, футуристичне оформлення фігур і гармонійно вписався саундтрек роблять геймплей особливим, занурюючи гравця в легке стан трансу і умиротворення. Відчуття подорожі між незвіданими світами не покидає.
  • Різноманіття режимів: Journey – не єдиний варіант. У меню можна знайти і інші варіації з різними розвагами. Countdown – підійде тим, хто не любить довго чекати очищає лінію палички – тут подібні фігури періодично випадають просто так. У Purify у геймера є стакан, який порожній лише наполовину. А кілька квадратів заражені і їх треба ліквідувати. Mystery – ще один варіант з рандомних ефектами.

 TETRIS EFFECT

Примітка: пограти зможуть тільки власники четверте плейстейшен – ігровий проект розроблений ексклюзивно під цю консоль.

Дивіться також: Сила є? А якщо знайду?! Огляд Lenovo Jedi Challenges

STATIK

Пригодницька гра від першої особи. Геймеру належить вирішувати різноманітні головоломки на базі фізики і логіки, що зробити не так вже й просто. Для любителів «ворушити мозком» ця гра стане одним з кращих варіантів. Проект заточений виключно під 4-е приставки від Sony.

Чому ВР гра увійшла в рейтинг:

  • Загадкова і моторошна атмосфера геймплея. Повне занурення за рахунок VR технологій робить її особливою. Вона вабить і лякає одночасно. Змушує нервувати, переживати під час вирішення головоломки і радіти, коли завдання нарешті виконано.
  • Непрості логічні завдання вже точно не здадуться нудними і одноманітними.

STATIK

  • Знадобиться не тільки кмітливість, але і уважність. Підказки часто знаходяться перед очима, але їх не так-то просто зрозуміти.
  • Нестандартне мислення теж стане в нагоді. Часом, діючи шаблонно, можна заплутатися ще сильніше.

Рада: щоб компактно і акуратно розмістити приставку, стане в спеціальнавертикальна підставка.

UNTIL DAWN: RUSH OF BLOOD

Рейковий стрілялка-ужастик – відгалуження популярної Until Dawn. Мета – вижити. «Не дуже веселі гірки» – атракціон не для людей зі слабкими нервами. Обговорювати сюжет – не найкраща ідея, тому як можна заспойлерити важливі моменти. Тих, хто знайомий з Until Dawn, чекає чимало поворотів, які пов'язані між собою. Геймерам, які не знайомі з основним продуктом, буде не менш цікаво.

Кращі якості ексклюзивного ігрового проекту:

1.Геймеру належить опинитися в підсвідомості божевільного, який тероризував підлітків, які відпочивали в маєток. Представлено всі це як парк з атракціонами, за яким гравець катається в вагонетці. Знайомство з нетривіальним світом походить від першої особи.

2. Гравець потрапляє в стрілялку за допомогою окулярів віртуальної реальності. Ефект присутності робить свою справу: жахлива атмосфера, яка доповнена відповідним аудіорядом, ефектом несподіванки і іншими елементами, буквально пронизує. Не варто розслаблятися: чим далі, тим страшніше. Заливающая очі кров, примари з нізвідки і інша жесть – теж видовище не з приємних. Загалом, геймери радять не грати після їжі. А після гри є навряд чи захочеться.

 UNTIL DAWN: RUSH OF BLOOD

3. 7 рівнів, кожен з яких триває близько 20 хвилин – більш ніж досить, щоб полоскотати нерви. У кожному рівні є свій бос, вбити якого дуже нелегко.

4. Для керування можна використовувати джойстик для PS4 або контролери руху. Судячи з відгуків, з двома мувамі все ж цікавіше.

Цікаво: Розвиток і модельний ряд Sony PlayStation: з 1994 року і до сьогодні

RIGS: MECHANIZED COMBAT LEAGUE

Відмінно оптимізований під віртуальну реальність ігровий проект, не позбавлений оригінальності. Рігс пропонує геймеру зайнятися вигаданим спортом майбутнього, взявши участь в боях пілотованих машин, які проводяться на спеціальних стадіонах. Це не тільки спорт, але і хороша стрілялка.

Головні параметри спортивного симулятора:

  • Пілотовані роботи поділені на класи, які впливають на ігровий стиль. Можна неспішно переміщатися і «брати своє», застосовуючи грубу силу, або ж використовувати подвійні стрибки і проводити нищівні атаки з небес. Габарити робота – не менш значущі, ніж його категорія.
  • При критичному рівні пошкоджень гравець автоматично катапультируется з двоногій машини.

RIGS: MECHANIZED COMBAT LEAGUE

  • 5 стадіонів вистачає цілком. Поле для стратегічних експериментів істотно розширюється за рахунок різноманітності архітектури.
  • Користувачі відзначають комфортне керування геймпадом для PS 4 мувамі, відсутність запаморочення при тривалому VR-геймплее.

Поза рейтингом – ROBINSON: THE JOURNEY

Приємний сюрприз для шанувальників Юрського періоду. Грати потрібно за підлітка Робіна – єдиного, кому вдалося вижити під час катастрофи космічного корабля.

Геймера чекають незабутні пригоди від першої особи в унікальному світі, наповненому динозаврами і роботами. Тут хочеться досліджувати кожен куточок і знайомитися з представниками місцевої фауни. ДО слова, процес знайомства з ними реалізований вельми цікаво. Але це не єдині причини, за якими ця гра для VR стоїть осібно і вважається однією з кращих.

ROBINSON: THE JOURNEY

Чому рекомендують:

1. Захоплює робота художника і опрацювання навколишнього світу. Потрапляючи на ігрову планету і починаючи процес її вивчення, можна не помітити, як стерлася грань реального і віртуального світів.

2. Тривалість геймплея, наповненого різноманітними завданнями і головоломками, – 5-7 годин, що для VR проекту дуже пристойно. В емоційному плані гра дає куди більше, ніж 50 годин, проведених в більшості популярних ігор без підтримки очок ВР.

Примітка: пограти можна на Playstation 4, випущеній Соні, і на ігровому комп'ютері. А щоб при грі на останньому мишка не зависала, слід доповнити її якісним геймерським килимком.

3. Геймплей досить цікавий. Пошуки роботів, вивчення місцевих жителів і збір інформації про них здійснюються за допомогою мультитула, який також використовується для взаємодії з об'єктами. Допомагає головному герою робот-асистент, який робить ігровий процес ще різноманітніше.

Добірка для геймерів: кращих ігор 2018-2019: головні ексклюзиви для PS4 + універсальні гри

Кожна гра подарує масу емоцій. У які увійшли до рейтингу кращих проектах ДЛЯ VR здорово все: і опрацювання, і звуковий супровід, і сам Геймплей. Майже всі вони заточені ПІД PS 4, однак є і неексклюзіви, які запускаються НАПК.

Гра
Ексклюзивно для PS4 VR
ASTRO BOT: RESCUE MISSION та
FIREWALL ZERO HOUR та
BEAT SABER немає
FARPOINT та
THE PERSISTENCE та
MOSS немає
TETRIS EFFECT та
STATIK та
UNTIL DAWN: RUSH OF BLOOD та
RIGS: MECHANIZED COMBAT LEAGUE та
ROBINSON: THE JOURNEY немає

Коментарі
Залиште коментар
Категорії