Київ
Серце всієї України!
0 800 507 800
Вам передзвонити?
  • Блог
  • Акції
  • Магазини
  • Оплата і доставка
  • Що з моїм замовленням?
  • MOYO обмін
  • MOYO club
Рус Укр
Каталог товарів
Порівняння
Бажання
Кошик
Сума

10 найпопулярніших ігор з відкритим світом на Sony PlayStation 4 і не тільки

Дата публікації: 25.02.2019 10:44
Дата оновлення: 25.02.2019 10:44

Величезний деталізований світ і інтригуючі сюжети укупі з класним геймплеєм можуть змусити і добу пролетіти непомітно. У цій збірці – 10 кращих ігрових проектів. Серед них – ексклюзиви для консолі Соні Плейстейшн 4, а також ігри для інших платформ, які здатні зачепити навіть бувалого геймера.

лучшие игры на ПС4

DETROIT: BECOME HUMAN

Драма, стрілялки, реалістичність, смислове навантаження і величезний продуманий світ – недарма багато геймери добре відгукуються про цю гру. Ексклюзив 2018 роки для ПС4 вже має армію відданих шанувальників по всьому світу. Любителі гостросюжетних квестів будуть проходити її знову і знову, щоб вивчити варіанти кінцівок від хеппі енду до психологічного трилера.
на консоль PS4 відправляють геймера в 2038 рік, де андроїди виконують всю рутинну роботу. З одного боку – це значимий технологічний прорив, але з іншого – все не так райдужно. Серед андроїдів з'являються девіантом – роботи з людськими емоціями, які не бажають миритися з відведеною їм роллю бездушних машин. Такий поворот стає причиною початку боротьби.

DETROIT: BECOME HUMAN

Головні особливості:

  • Свобода дій: потрібно приймати рішення, які впливають як на сюжет гри, так і на кінцівку.
  • Приголомшлива деталізація: враховується не тільки основна картинка, але і фон. Наприклад, ЗМІ публікують новини про те, що відбувається в газетах транслюютьпо ТБ.
  • Уважним доведеться бути і геймеру, щоб відшукати корисні докази. Ігнорувати розмови теж не рекомендується: можна упустити цінну інформацію.

WATCH DOGS 2

Перша частина «Сторожових псів» від Ubisoft, незважаючи на неоднозначні відгуки, стала хітом продажів. І очікування сиквела було цілком передбачуваним. Розробники екшна врахували критику 1 частини: усунули недопрацювання і представили вельми вражаючий продукт. Тому-то гра і потрапила в рейтинг кращих проектів з відкритим світом.

Чим приваблює:

1. Захоплюючим сюжетом. У першій частині тема хакерів була порушена поверхово, а в цій історії вона взята за основу. Головний герой – молодий хакер, який через помилку City OS потрапив в список можливих рецидивістів. Ця ситуація здалася йому образливою: він вирішив боротися з корпораціями, які використовують особисту інформацію громадян проти них самих, приєднавшись до хакерської угрупованню.

WATCH DOGS 2

2. Увагою до деталей: в ігровому просторі є аналог Гугла, Убера, Фейсбуку та Скайнет. Присутні навіть такі дрібниці, як коментарі в Інстаграме, необхідність установки додатків на смартфон.

3. Комплексними завданнями, які необхідно виконувати в кілька етапів: це може здатися нудними на перший погляд, але вражаюче розмаїття, оригінальна подача і варіативність проходження роблять свою справу.

4. Мультиплатформенні: пограти можна і на приставках, і на комп'ютері. Правда, характеристики у ПК повинні бути покруче, ніж у офісних моделей.

Дізнайтеся: Купувати чи PS4 в 2018 році або чекати PlayStation 5?

RED DEAD REDEMPTION 2

Шедевр від Rockstar недаремно увійшов в топ-10 ігор з вільним світом, які йдуть на ігрову консоль ПС4. Цей action-adventure реалізований в кращих традиціях вестерну. Центральний персонаж – найкрутіший стрілок прославилася серією пограбувань банди, у якої настав складний період.

Чому радять пограти:

1. Персонажі – не по-дурному NPC: у них опрацьовані і звички, і характери.

2. Жорстокі сцени і неспішний темп життя, властиві тій епосі, творці продемонстрували успішно.

RED DEAD REDEMPTION 2

3. Хоча 50% геймплея – переміщення, пейзажі прекрасні. Рутина тільки дозволяє глибше зануритися в атмосферу: опрацьовані деталі на кшталт готування на багатті, догляду за кіньми і зброєю – все це обов'язково. Постріляти від душі теж доведеться.

4. Стрільба та зброю – з поправкою на 19 століття. Механіка відповідає події: відстрілюватися від десятка противників, сидячи в засідці, простіше, ніж від пари-трійки ворогів під час верхової їзди.

5. Заздалегідь знати, куди веде квест, неможливо: навіть за вже знайомим поворотом можуть з'являтися різні «сюрпризи».

GRAND THEFT AUTO 5

Ще один гучний хіт від RockStar в жанрі пригодницький екшн недарма входить в список самих кращих проектів з відкритим світом: тут він величезний.

Чому рекомендують грати:

  • У головній ролі виявляються відразу 3 абсолютно різних персонажа зі своїми звичками, способом життя і харизмою. Всі вони – грабіжники, які, до того ж, паралельно борються з організованою злочинністю і протистоять правоохоронним органам.
  • В процесі гри геймер управляє обраним персонажем в режимі від 1 або 3 особи.
  • Можливість перемикання персонажів і під час виконання місій, і поза ними.

GRAND THEFT AUTO 5

  • Свобода дій: персонаж може вільно пересуватися як пішки, так і на купленому чи викраденому транспорті, ходити в спортзал і магазин, татусалон.
  • Онлайн-режим дозволяє задіяти до 30 користувачів одночасно. Пропонуються як кооперативні, так і змагальні місії.
  • Проект йде на різні платформи: приставки, ігрові комп'ютери.

Корисно: 6 параметрів, на які варто звернути увагу при покупці ігрової консолі

Перемога в номінаціях
«Гра року» Церемонія Golden Joystick Awards 2013
«Гра року» за версією VGX 2013
«Кращий саундтрек» за версією VGX 2013
«Гра року» (2013) журнал «Ігроманія»

ВІДЬМАК 3

Рольова гра була створена за мотивами однойменної серії романів. Грати можна як на ПК і PlayStation 4, так і першому іксбоксе. Проект став логічним продовженням перших частин: це – заключна частина

Причини, за якими гра увійшла в рейтинг:

  • Насичений сюжет. Події розгортаються у вигаданому світі з відсиланням до Середньовіччя. Головний герой повинен відшукати дівчину, яка володіє надприродними здібностями – Цири.

ВЕДЬМАК 3. ДИКАЯ ОХОТА

  • Відкритий світ вражає масштабами і реалістичністю: піші або кінні прогулянки по місцевості дозволяють оцінити всю красу пейзажів. Від рівня графіки, висота якого вражає, не відстає і фізика, що пояснює позитивні відгуки гравців.
  • NPC опрацьовані добре.
  • Різноманітність і свобода дій: три варіанти кінцівки, епілогу і окремі інтерактивні завдання. Варіант епілогу залежить від рішень геймера.

ПРО геймплеї і зброю

1. Основну частину сюжету геймер управляє Відьмак, який під час походу розмовляє з NPC і проходить різноманітні місії, які здебільшого пов'язані з полюванням на монстрів і пошуком скарбів.

2. Відьмак використовує в боях 2 меча: один – для битви з людьми, а другий – для боїв з чудовиськами. В арсеналі головного героя є різноманітні бомби і арбалет. Можна готувати зілля для отримання особливих навичок, збільшення характеристик. Інгредієнти доведеться добувати. Також можна користуватися п'ятьма магічними символами: кожен з них діє на ворога по-своєму.

3. Важлива тактика: слабкі місця суперника можна подивитися в довіднику.

ВЕДЬМАК 3 — великолепная реалистичность

4. Іноді можна взяти під контроль Цири. У цей час багато елементів, доступні, коли грають Відьмак, неактивні. Але стають доступними здатності дівчини, наприклад, можливість переміщуватися.

ЛЮДИНА ПАВУК

Цей пригодницький екшн – ексклюзив для приставок від Sony: зараз оцінити його зможуть тільки власники PS4 Slim і Pro. Незважаючи на те, що сюжет проекту не пов'язаний з коміксами, він вийшов дуже цікавим, а тому і увійшов в топ найкращих ігор з вільним світом.

Особливості та параметри:

  • Дія відбувається в Нью-Йорку через вісім років після того, як ключовий персонаж отримав свої надздібності. Все починається з того, що головний герой надає допомогу в арешті Уїлсона Фіска і ця подія провокує війну банд.
  • Можливість зануритися у всесвіт Марвел: тут є і костюми Тоні Старка, і Вежа месників, а також інші відсилання.
  • Графіка і кат сцени шикарні, включаючи перехід від роликів до геймплею.
  • Рівень анімації в порівнянні з попередніми частинами істотно виріс.

ЧЕЛОВЕК ПАУК

  • Грати доведеться не тільки за Спайдермена, а й за Пітера, і за Мері Джейн.
  • Оповідання в грі досить розмірене, що дає можливість краще пізнати героїв.

Читайте також: Як вибрати Sony Playstation 4: яка версія краще?

ASSASSIN'S CREED IV: BLACK FLAG

Для шанувальників серії і любителів пригодницьких бойовиків в цілому цей продукт стане гідним предметом колекції. Топову гру можна поставити на консолі типу ПС4 і іксбокс 1, а також на ігровий ПК.

Головний герой – пірат, учасник змови між тамплієрами, які обіймають високі пости в Британській та Іспанської імперіях. Він стає мимовільним учасником ланцюжка інтриг і кривавих конфліктів, коли вбиває шахрая-ассасина і робить спроби все залагодити.

Кращі якості і особливості гри:

  • Величезний відкритий світ: головних локацій – аж півсотні, і всі вони опрацьовані ідеально.
  • Морським боям приділили особливу увагу, як і класам кораблів (свій можна тюнінгувати). Також можна набирати корабельну команду і грабувати судна, полювати на китів і шукати скарби на затонулих кораблях.

 ASSASSIN'S CREED IV: BLACK FLAG

  • Яскравий і непередбачуваний ігровий процес: доступна випадкова генерація різних ситуацій.

INFAMOUS: SECOND SON

Гідний ексклюзив в жанрі екшн, розроблений спеціально під PS4, переносить геймера в Сіетл, де головний герой, Делсін Роу, здатний переймати чужі надздібності. Уряд не в захваті від такої сили, тому вирішує оголосити полювання на Делсіна і йому подібних. Але хлопець не здається: він вирішує прийняти виклик Департаменту і показати, на що здатний.

Чому в рейтингу кращих проектів з відкритим світом:

1. Високий рівень деталізації, який особливо помітний в промальовуванні вулиць і проспектів, взятих з реально існуючою місцевості.

2. Унікальні здібності головного та інших важливих персонажів роблять сцени битв ще більш яскравими, та й в цілому варто відзначити високий рівень візуалізації. Як і у випадку з іншими іграми, хороший монітор більше задоволення від геймплея.

INFAMOUS: SECOND SON

3. Навіть просте спостереження за основними персонажами приносить масу задоволення. Можна було б причепитися до незграбному виконання паркуру в деяких моментах. Але з іншого боку це лише додає грі нотки гумору.

Ще класна добірка: ТОП-10 кращих ігор 2018-2019: головні ексклюзиви для PS4 + універсальні гри

DARK SOULS III

Цей Action/RPG захоплює. Гра для тих, хто готовий відправитися в своє «останнє», але захоплюючу подорож. Якщо коротко, головному герою необхідно повернути на законні трони повелителів попелу. Тоді він зможе увібрати їх силу. У цій грі все не так, як здається на перший погляд: передбачити, які наслідки спричинять за собою вчинки героя, не вийде.

Чому в топі ігрових проектів з вільним світом:

  • Масштабні «лабіринти» місцевості, де так просто заблукати. Крихітні підземелля і затишні галявинки залишилися в минулому. У пошуках схованок і прихованих стежок доведеться досліджувати кожен кут і стукати мечем по кожному камінчику, який здається підозрілим.
  • Завдяки більш глибокому набору стартових класів будь-яке спорядження з самого початку приносить користь.

 DARK SOULS III

  • Масивні атаки з боку ворогів не дадуть перепочити навіть самим завзятим любителям оборонного стилю – доведеться вчитися контратаці.
  • Насолодитися грою можуть як власники консолей (Xbox 1, PS4 Pro і slim версій), так і комп'ютерів.

HORIZON ZERO DAWN

Ексклюзивний ігровий проект для четвертої соні Плейстейшн, створений в кращих традиціях Action/RPG, пропонує користувачеві зануритися в світ після апокаліпсису. Тепер панують не люди, а динозавроподібні роботи, які активно продовжують руйнувати колись звичний світ. Головна героїня – самотній воїн, який намагається перешкоджати новим «господарям».

Чим хороша гра:

1. Оригінальний відкритий світ прекрасний: приголомшлива деталізація і вражають масштаби зібрали безліч позитивних відгуків.

2. Проект не дасть занудьгувати від одноманітності і змусить подумати. Здолати ворога не так просто: доведеться випробувати різні стратегії бою, щоб домогтися результатів.

HORIZON ZERO DAWN

3 Віртуальний світ затягує не на жарт, будь то основні місії або дослідження місцевості в моменти затишшя, яке трапляється досить рідко.

В тему: ТОП-10 кращих ігор для PS4: хіти, заради яких варто купити приставку

Величезний світ, свобода дій, які впливають на сюжет – все це про ігри, ввійшли в топ найкращих проектів для четвертої серії ігрових приставок від Sony. Грати в будь-яку – одне задоволення, адже фізика і графіка у них чудова. Що поставити собі в першу чергу – вирішувати тільки геймеру. Хоча власники ПК і консолей інших марок трохи більше обмежені у виборі, відшукати класний гейм точно вийде: в рейтингу чимало мультиплатформових проектів.

Коментарі
Залиште коментар
Категорії