Київ
Серце всієї України!
0 800 507 800
Вам передзвонити?
  • Блог
  • Акції
  • Магазини
  • Оплата і доставка
  • Що з моїм замовленням?
  • MOYO обмін
  • MOYO club
Рус Укр
Каталог товарів
Порівняння
Бажання
Кошик
Сума

Компанія Acer провела масштабну презентацію на висоті

Дата публікації: 26.04.2017 16:34
Дата оновлення: 26.04.2017 16:34

Примітною видалася локація - відкритий майданчик з приголомшливим видом на місто відразу налаштовувала на потрібний лад. У відповідність цього почали презентацію з найстильніших речей - ультрабуків серії Swift і Spin, а також трансформерів Switch. У цих серіях основний упор зроблений на компактність і мобільність ноутбуків. Так, топовий представник лінійки ультрабуків Switch 7 може похвалитися конструкцією товщиною всього 9,98 мм.

Після таких легких і приємних девайсів, перейшли до важкої артилерії геймерських пристроїв. І тут Acer є де розвернутися. В першу чергу порадували ноутбуки серії Acer Gaming, які за дуже конкурентну ціну пропонують користувачам крутий геймерський досвід. Особливістю нинішніх моделей виступає просунута система охолодження. Щоб ви розуміли - в деяких ноутбуках можна навіть замінити оптичний привід на додатковий кулер. Все заради забезпечення ідеальної продуктивності без троттлінга процесора.

Далі - більше, тобто - девайси під брендом Predator. Звичайно, всіх в першу чергу цікавив монструозної гігант 21X, але і його більш компактних колег не обійшли увагою. Особливо, коли настав через тестувати ноутбуки в іграх.

Любителі ігор також оцінять ще дві круті категорії Predator - десктопи і монітори. Серед перших нас абсолютно підкорив predator G1 - компактний десктоп, який затишно поміститься навіть на самому маленькому столі і який ні за що не захочеться ховати від поглядів оточуючих. 

Серед моніторів важко було не помітити 35-дюймового вигнутого гіганта, який просто створений для баттлов в Mortal Kombat або FIFA. Але навіть більш компактні моделі не відстають і отримують максимум технічної начинки, включаючи технологію Tobii Eye Tracking, що дозволяє частину управління здійснювати очима.

Більше про презентацію і коментар менеджера з маркетингу компанії MSI Україна можна подивитися в нашому відео-репортажі.

Коментарі
Залиште коментар
Категорії