Київ
Серце всієї України!
0 800 507 800
Вам передзвонити?
  • Блог
  • Акції
  • Магазини
  • Оплата і доставка
  • Що з моїм замовленням?
  • MOYO обмін
  • MOYO club
Рус Укр
Каталог товарів
Порівняння
Бажання
Кошик
Сума

Дихайте на повну з Nasal Booster

Дата публікації: 14.04.2017 11:04
Дата оновлення: 14.04.2017 11:04

У цій статті ми розберемося, як він працює, в його перевагах, і відповімо на питання, чому цей інноваційний девайс потрібен всім.

Назальний бустер - це мультифункціональний девайс, який призначений для використання під час спортивних тренувань, сприяє позбавленню від хропіння і захищає органи дихання.

Що ж робить Nasal Booster таким ефективним?

Пристрій виконаний з еластичного, гіпоалергенного матеріалу. Назальний бустер має конусоподібні форму, за рахунок чого фіксує носові клапани в оптимальному положенні і розширює крила носа. Всередині встановлено унікальну турбіна з 5-ю лопатями, яка збільшує об'єм і швидкість надходження кисню, що дає організму додаткові сили. А спеціальний фільтр виступає бар'єром, який затримує частинки понад 10 мікрон: пил, шерсть, пилок, мікроорганізми, вихлопні гази.

Назальний бустер ідеально підійде для занять спортом. Пристрій фіксує крила носа і не дозволяє їм мимоволі звужуватися. Завдяки цьому, ваш подих залишиться рівним, і ви будете дихати носом, а не ротом, як це зазвичай відбувається при фізичних навантаженнях. Збільшиться приплив кисню в легені, що дозволить підвищити вашу витривалість і ефективність тренування. Також правильне дихання дозволяє ефективніше витрачати енергію і спалювати більшу кількість жирів.

Якщо ж ви алергік, як і я, цей девайс буде у вашому житті незамінним. Фільтри очищають вдихаємо повітря від шкідливих часток, таких як пил, пилок рослин, шерсть тварин і хімікати. Ви зможете забути про вашу набридливої ​​алергії.

Назальний бустер також сприяє позбавленню від хропіння. За рахунок фіксації крил носа, під час сну, людина дихає носом без перебоїв. Найчастіше хропіння виникає через викривленої перегородки. Девайс вирівнює носові хрящі і таким чином відновлює рівне дихання.

Тільки не кажіть, що ви ще сумніваєтеся купувати чи ні цей інноваційний девайс! 

Коментарі
Залиште коментар