Київ
Серце всієї України!
0 800 507 800
Вам передзвонити?
  • Блог
  • Акції
  • Магазини
  • Оплата і доставка
  • Що з моїм замовленням?
  • MOYO обмін
  • MOYO club
Рус Укр
Каталог товарів
Порівняння
Бажання
Кошик
Сума

У продажу в MOYO.ua з'явилася 3D-ручка Polaroid Play

Дата публікації: 12.05.2017 17:24
Дата оновлення: 12.05.2017 17:24

Любіть проявляти свою творчість і не хочете жити в рамках стандартних наборів? Створіть то, що хочете самі з 3D-ручкою Polaroid Play!

У мережі MOYO.ua в продажу з'явилася 3D-ручка Polaroid Play  Створюйте шедеври не обмежуючи себе в просторі - цій ручці під силу тривимірні моделі.

Polaroid Play використовує технологію гарячого сопла для плавлення пластикової нитки. При цьому ви можете вибирати комфортну для вас швидкість подачі нитки.

Ви можете використовувати шаблони з контурами або діяти за натхненням - в будь-якому випадку ви будете задоволені результатом. А з додатком Polaroid Play Trace App ви зможете перетворити в трафарет будь-яку фотографію. Погодьтеся, ексклюзивний 3D-брелок крутіше будь-якого стандартного магнітика!

Щоб пізнати ще більше свободи творчості, обов'язково купите на додаток набір пластика для друку з 20 кольорів. З ним ви зможете передати всі відтінки і підкреслити своєрідність своїх творінь.

Коментарі
Залиште коментар
И
31.10.2017 10:02

Великолепное устройство, позволяющее реализовать любую творческую задумку. Цена доступна, поэтому медлить не стал, сделав заказ на вашем сайте. С нетерпением ожидаю посылку, чтобы испытать ручку и насладится творческим процессом.

Н
31.10.2017 10:02

На данный момент по моему мнению 3D-ручка Polaroid Play по стоимости дороговата, учитывая цену наборов нитей. Но любителей создавать пространственные модели, этот факт вряд ли остановит. К тому же ручка практически безопасна и пригодна для использования даже детьми.

I
30.10.2017 15:52

Классная штука! Действительно полет для творчества очень велик, развивает фантазию и образное мышление, но я все-таки думаю, что ручка подходит для более взрослых деток, хотя бы лет по 6-7, совсем маленькие могут и обжечься случайно. А для взрослого - так это вообще находка: ну какой взрослый не захочет что-то эдакое сотворить и немного впасть в детство?)))