Київ
Серце всієї України!
0 800 507 800
Вам передзвонити?
  • Блог
  • Акції
  • Магазини
  • Оплата і доставка
  • Що з моїм замовленням?
  • MOYO обмін
  • MOYO club
Рус Укр
Каталог товарів
Порівняння
Бажання
Кошик
Сума

Як видалити рекламу з комп'ютера: 5 популярних чистильників

Дата публікації: 12.01.2021 14:10
Дата оновлення: 12.01.2021 14:10

На робочому столі, в кутку екрану може спливати реклама, зазивають в онлайн-казино або букмекерську контору. Іноді пропонують щось купити. Антивірус такі речі часом ігнорує, оскільки шкідливий софт не чіпає системні файли, нічого не видаляє. Спробувати вирішити проблему можна самому, прошерстів список встановлених програм і автозавантаження. Альтернативний спосіб чистки – використання спеціального софту.

Видалити рекламу за допомогою Bitdefender Adware Removal Tool

Користувачі комп'ютерів Mac використовувати утиліту безкоштовно, для Windows вона коштує $ 13 з урахуванням знижки, що розповсюджується тільки на перший платіж . Інженери Bitdefender знають, як відключити настирливу рекламу на комп'ютері, компанія обіцяє техпідтримку в режимі 7/24. Додаток не проситься прописатися в списку додатків ПК, не затіває розбирання встановленимантивірусом. Щоб приступити до процедури очищення комп'ютера від реклами, досить запустити командний файл і підтвердити галочку в умовах використання.

Как удалить рекламу с компьютера — чистим рабочий стол

Етапи роботи утиліти.

  1. Сканування.
  2. Якщо знайдені загрози, користувач прибирає зі списку ті, що не є перешкодою для адекватної роботи комп'ютера.
  3. Користувач дає команду видалити залишився рекламне ПО.

Програма добре проявила себе в боротьбі з шкідливим софтом, що змінює налаштування браузерів. Виправлення таких помилок дає хороший ефект. Можна, до речі, і самостійно відключити повідомлення в хром. Часто цього буває достатньо для вирішення проблеми. Ще Bitdefender дає можливість видалити непотрібні панелі у вікні перегляду інтернету. Загалом, майстер на всі руки.

Розправляємося з гугл-аккаунтом: Видалення гугл аккаунта: 3 шляху розпрощатися з google

Видалити рекламу за допомогою HitmanPro

Розробник просить за утиліту $ 25. Щоб переконатися в її працездатності, можна скористатися безкоштовним періодом. HitmanPro – програма для видалення нав'язливої реклами з комп'ютера, що не вимагає, як і Bitdefender, установки. У них схожий принцип роботи. Розробник виділяє 5 переваг HitmanPro.

  1. Маленький розмір. Завантажити можна за пару секунд.
  2. Здатність до пошуку свіжих загроз, поки ще не прописаних в базах даних розробників антивірусного ПО.
  3. Використання чотирьох БД шкідливих програм.
  4. Повертає початкові версії пошкоджених системних файлів.
  5. Глибоке очищення. Перевірка файлів, задіяних в роботі ОС.

аннуляция рекламы с HitmanPro

Додаток сумісний з іншими програмами безпеки. HitmanPro – русифікована утиліта, працює тільки під Windows, версія під Мас відсутня. Програма добре справляється з троянами.

Часом користувач завантажує який-небудь корисний софт з сумнівного джерела і разом з ним встановлює на комп'ютер рекламу. HitmanPro допомагає позбавити ПК від такої напасті. Перед процедурою можна створити резервну точку відновлення, щоб відкотитися назад у разі невдачі.

Позбавляємося від зайвих програм: Як видалити непотрібні програми з ноутбука – 2 способи

Видалити рекламу за допомогою Zemana AntiMalware

Сайт Zemana, на відміну від двох попередніх утиліт, не пропонує відразу купити платну версію. Можна просто завантажити інсталятор і користуватися антивірусом від реклами. Після запуску командного файлу з'явиться вікно, в якому потрібно буде вибрати шлях для установки програми або залишити варіант за замовчуванням.

Ключові налаштування в розділі «Параметри». У ньому можна вибрати, що робити з вірусами за замовчуванням: видаляти чи відправляти на карантин. Безпечніше вибрати другий варіант. З приводу двох, що залишилися полів: вибираємо сканування при запуску і відправку анонімної статистики.

убрать рекламу с помощью Zemana AntiMalware

У головному вікні програми за замовчуванням включена смартзащіта і очищення браузерів. Перший пункт має на увазі використання нейронних мереж, продуманих алгоритмів і т.п. Розробник використовує сучасні технології для видалення агресивної реклами з ПК.

Переваги утиліти:

  • простий русифікований інтерфейс,
  • хмарне сканування,
  • сумісність з встановленим антивірусом.

Програма знаходить навіть підміну сторінки пошуку в браузерах. Можна по кожній загрозу перейти в додаткове вікно, щоб визначити джерело проблеми і прийняти правильне рішення.

Прощаємося з Фейсбук: Як видалити акаунт фейсбук: 7 кроків

Видалити рекламу за допомогою Avast Free Antivirus

Антивірус Avast серед користувачів, що віддають перевагу ефективні і безкоштовні рішення щодо запобігання вірусних загроз. Комерційна версія у розробника теж є, але додаток стало популярним саме через політику компанії, що пропонує гідний продукт початкового рівня. Програмою для видалення недобросовісної реклами з комп'ютера Аваст назвати важко: все-таки це ПО створювалося для комплексного захисту ПК. Антивірусом можна запобігти зараженню, а от прибрати рекламу якраз проблематично. Якщо не зациклюватися на боротьбі з рекламою, то Avast – відмінний вибір. В підтвердженні сказаного наведемо таблицю популярних антивірусів:

Avast NOD32 Касперський
Ліцензія Безкоштовна Пробна Безкоштовна
Робота в хмарі + + -
Вбудований firewall + + -
Антиспам + + -
Час сканування системних файлів > 10 хв > 10 хв > 20 хв

За основними показниками Avast і NOD32 йдуть поруч, але Аваст можна встановити безкоштовно і користуватися ним скільки душі завгодно. Єдиний мінус програми – можуть виникнути труднощі з його видаленням. Зате вірусам впоратися з ним теж нелегко, зазвичай Avast встигає вчасно нейтралізувати всі загрози.

Це цікаво: Як видалити всі контакти з iphone: 4 простих способи

Видалити рекламу за допомогою AdwCleaner

Блокування реклами та шкідливого софту AdwCleaner не вимагає установки. ДО сильних сторін утиліти відноситься простий і зрозумілий інтерфейс. З її допомогою можна видалити банерну рекламу з ПК в пару кліків.

убрать рекламу с помощью AdwCleaner

AdwCleaner перевіряє системні служби, файли, ярлики та ін. Після сканування має сенс переглянути знайдене, оцінити знахідки. Програма любить видаляти дані Яндекса і всім порядком набридлого Mail.ru. Перший ресурс може бути джерелом спливаючій реклами. Відпрацювавши, AdwCleaner повідомляє про необхідність перезавантаження для коректного видалення даних. Спочатку відбувається блокування, потім – відправка списку підозрюваних на карантин. Порушників спокою можна відновити або видалити остаточно.

Основні переваги утиліти:

  • ретельна перевірка від сісреестра до оперативної пам'яті,
  • на сканування йде менше 5 хвилин,
  • в хід йдуть просунуті методи пошуку вірусів.

Цю дію реклами за допомогою AdwCleaner або будь-який інший спеціалізованої утиліти можуть злетіти якісь налаштування Windows або браузера. Тому користувачам, які прагнуть забезпечити живучість ОС, не варто забувати про можливість відкоту з системної точки відновлення.

Підводячи підсумки теми, як видалити дратівливу рекламу з комп'ютера, відзначимо доцільність профілактики. По-перше, на компі обов'язково повинен бути антивірус. По-друге, слід дотримуватися обережності при установці сумнівного софта, патчів-зломщиків і т.п. По-третє, має бути включено автоматичне створення контрольних точок відновлення системи.

Пізнавальна стаття: Як правильно вибрати сервер – який з 3 варіантів краще

Коментарі
Залиште коментар
Категорії