Київ
Серце всієї України!
0 800 507 800
Вам передзвонити?
  • Блог
  • Акції
  • Магазини
  • Оплата і доставка
  • Що з моїм замовленням?
  • MOYO обмін
  • MOYO club
Рус Укр
Каталог товарів
Порівняння
Бажання
Кошик
Сума

Як монтувати відео на смартфоні: огляд 8 ультимативних додатків

Дата публікації: 08.04.2021 11:42
Дата оновлення: 08.04.2021 11:42

Щоб стати відомим в соцмережах, потрібно миттєво реагувати на те, що відбувається в світі. І далеко не завжди є час для створення накомпі. А з огляду на те, що мобільні додатки за потужностями практично зрівнялися до ПК, – для більшості завдань достатньо мати лише готове відео і мобілку. Далі все зробить одна з 8 програм для монтажу відео на смартфоні.

KineMaster

З KineMaster не потрібно думати, в якому порядку проставляти ролики – тут доступна функція нелінійного монтажу. Неідеальний світ можна поправити кольорокорекцією, а зайві об'єкти кадруються в одне натискання.

программа KineMaster

Також можна додавати рукописний текст – вибір для тих, хто шукає заміну звичним шрифтів. А можливість закадрового озвучення дозволяє робити контент на рівні топових ютуберов.

Так що цей редактор підійде для всіх, хто обожнює «попітніти» над монтажем ролика. При цьому, він також підійде для новачків, які особливо не розбираються в подібних програмах, але хочуть навчитися роботі з відео. Пройшовши «школу» KineMaster, користувач буде готовий переходити до важким програмам на ПК.

Вірний вибір: Як вибрати ноутбук для дизайнера: інструкції та 4 підходящі варіанти

Magisto

Додаток, який використовує міць штучного інтелекту, для того, щоб користувач отримав захоплююче відео для соцмереж.

 приложение Magisto

Все що потрібно зробити користувачеві, так це:

1. Додати ролик
Щоб було що редагувати.

2. Вибрати фоновий трек з бібліотеки додатка
Той, який передасть «енергетику» того, що відбувається.

3. Підібрати стиль редактури
У додатку доступні більше 10 стилів, що включають «мода», «країна», «Подорожі» і т.д.

Програма сама обріже ролики, так, щоб створити захоплюючий відеоряд. У безкоштовної версії максимальна тривалість роликів – 2,5 хвилини. Щоб збільшити тривалість відео і прибрати лого, доведеться оформити підписку.

Adobe Premiere Rush

Цей відеоредактор – частина сімейства додатків Adobe. Його особливість полягає в синхронізації з іншими програмами цього виробника. А їх багато: від звичних Photoshop і Premiere Pro до вузькоспеціалізованих аппок в стилі AdobeXD і InDesign.

видеоредактор Adobe Premiere Rush

Тому він підійде тим, хто вже призвичаївся працювати з відео на ПК – адже інтерфейс цієї програми представляє спрощений Прем'єр. Та й в цілому, Premiere Rush є як на телефонах, так і на комп'ютерах, тому розпочате на телефоні можна закінчити за великим монітором.

І звідси виходить одне з головних переваг програми – можливість нелінійного монтажу. Можна монтувати і перетягувати відео на смартфоні як завгодно, розрізаючи їх уздовж і поперек або як заманеться. Максимум в проект можна додати:

  • 4 відеодоріжки

Будь-які картинки, відео, Футажі, анімація.

  • 3 аудіодоріжки

Це може бути як початкова доріжка з ролика, так і музика або звукові ефекти.

Доступна розширена корекція – під час зйомки не потрібно переживати через занадто жовтої лампочки. Все це можна виправити в одне натискання! А після цього відразу експортувати готовий ролик в соціальні мережі.

Важливий вибір: Який браузер вибрати: 5 кращих програм

Movavi Clips

Ще один додаток для нелінійного монтажу. Тут з легкістю можна нарізати відео, розставити шматочки в будь-якому порядку і скрасити все це музикою. При цьому, можна додати, як своє аудіо, так і будь-який трек з аудіотеки додатки. Також тут є можливість додати будь-які стікери з емоджі і включити режим перемотування і слоу-мо.

программа Movavi Clips

Відмінний вибір для новачків, так як тут передбачений повноцінний курс для «чайників», а на ютуб-каналі бренду регулярно виходять навчальні ролики, що показують нові функції.

Недолік додатки в тому, що на роликах залишається водяний знак додатка. Але оформивши щомісячну передплату, від нього можна позбутися.

InShot

Одна з найпопулярніших програм для монтування відео на телефоні, в якій можна працювати з роликами, картинками і навіть з ДІФКУ. Їй під силу створення колажів і роликів для соцмереж. Більш того, додаток вміє розмивати задній фон, що надає ілюзію зйомки на дзеркальну камеру з бюджетними смартфонами.

приложение InShot

Інста-блогери люблять InShot за асортимент шаблонів для самих соцмереж. На жаль, він додає водяний знак до готових роликам. Але від нього можна позбутися, купивши преміум-версію.

Повна безпека: Кращий безкоштовний антивірус: ТОП-5 реально працюючих

FilmoraGo

Проста і зрозуміла ВПК для створення постів у соціальних мережах. З її допомогою можна склеювати декілька відеороликів в один, додавати переходи і фільтри.

 видеоредактор FilmoraGo

Вибираючи ефекти накладення, можна отримати захоплюючі ролики в стилі улюблених кліпів і серіалів. А додавання будь-яких стікерів і емоджі, дозволить ще більше передати дух того, що відбувається.

Якщо потрібно обрізати кадр, тут це робиться в одне натискання. Відео одразу експортується в соцмережі: від Facebook до Twitter і TikTok.

Splice

Програма від творців GoPro. Тут можна робити наступне:

  • додавати переходи,
  • використовувати відразу кілька звукових доріжок,
  • склеювати різні ролики воєдино,
  • робити переходи.

программа Splice

Єдиний солідний мінус – додаток доступний тільки на iOS. Власникам Android- смартфонів доведеться шукати інші програми.

Для блогерів: викласти фото в Інстаграм з комп'ютера: 3 кращих способу

PowerDirector

Шикарний редактор, який за функціоналом може змагатися з комп'ютерними і лептоп- версіями. Адже крім звичних функцій по типу додавання ефектів, титрів і фільтрів, цей малюк вміє наступне:

1. Працювати з хромакея
Можна переносити себе в будь-який (навіть неіснуюче) місце. Для цього досить зняти відео на зеленому (або синьому) тлі, потім прибрати його з допомогою функції Chroma і поставити на його місце картинку або відео.

2. Робота з відео в 4К
Монтаж роликів з мегависоким дозволом – не тільки прерогатива ПК.

3. Ефекти подвійний експозиції
Можна накладати кілька зображень одне на одного, створюючи незвичайну картинку.

4. Робота з Google Disk
З можливістю завантажувати потрібний матеріал з хмари і завантажувати готові ролики в одне натискання.

приложение PowerDirector

Від такого розмаїття можуть легко розбігтися очі! І щоб не заплутатися в достатку, ми склали зведену таблицю, де можна проаналізувати фішки кожної з програм.

Програма
Платформи Можливість нелінійного монтажу Додаткові фішки Присутність ВОТЕРМАРК в базовій версії
KineMaster Android, iOS Так 1. Додавання рукописного тексту Так
2. Десятки відеоуроків про роботу з програмою від виробника
Movavi Clips 1. Велика вбудована аудіотека
2. Безліч відеоуроків
Adobe Premiere Rush Android, iOS, Windows, MacOS 1. Повна синхронізація з іншими продуктами Adobe Ні
2. Можна почати монтаж на ПК і продовжити на мобільному і назад
PowerDirector 1. Робота з хромакея
2. Монтаж 4К-відео
3. Тонка настройка подвійної експозиції
Magisto Android, iOS Ні Автомонтаж – вистачить закинути ролики, вибрати трек і стиль редагування – далі підкрутить програма Так
InShot 1. Робота з Gif-файлами
2. Крім роботи з відео, можна працювати ще і з картинками
FilmoraGo Просунуті інструменти обрізки кадру
Splice iOS Синхронізація з товарамиGoPro

Тепер можна стати героєм свого часу, маючи тільки телефон. Ці додатки для монтажу відео допоможуть кожному з нас стати повноцінним блогером. Так що завантажуйте їх і починайте творити!

На замітку: Кращі девайси для гейминга: 18 отпадних моделей для консолей, ПК і смартфонів

Коментарі
Залиште коментар
Категорії