Київ
Серце всієї України!
0 800 507 800
Вам передзвонити?
  • Блог
  • Акції
  • Магазини
  • Оплата і доставка
  • Що з моїм замовленням?
  • MOYO обмін
  • MOYO club
Рус Укр
Каталог товарів
Порівняння
Бажання
Кошик
Сума

Як встановити WhatsApp і Viber на планшет: інструкція щодо установки 2 популярних месенджерів

Дата публікації: 21.11.2018 10:25
Дата оновлення: 21.11.2018 10:25

Зараз уявити спілкування без використання онлайн-месенджерів досить важко. За рівнем популярності вони обігнали навіть соцмережі. Причин такої високої затребуваності кілька: відсутність настирливої реклами в стрічці і простота інтерфейсу. Крім того, месенджери на планшеті працюють набагато швидше соцмереж і дають можливість користувачам відправляти і отримувати повідомлення за частки секунди.

Читайте також: Як вибрати планшет: вичерпна покрокова інструкція з описом ключових критеріїв

мессенджеры WhatsApp и Viber

Де знайти і як завантажити месенджери на планшет?

Найкраще завантажувати додатки не з піратських сайтів, а з перевіреного джерела. Таким чином можна убезпечити гаджет від вірусів і отримувати технічну підтримку при користуванні тією чи іншою програмою.
мети підійде популярний інтернет-магазин Google Плей Маркет. Зареєструвати аккаунт в Плей Маркет за певну суму покупцеві можуть запропонувати відразу в магазині, при покупці гаджета. Але при наявності інструкції можна це зробити самостійно, причому абсолютно безкоштовно.

Плей Маркет для планшета

Навіщо потрібен Play Market? Та хоча б для того, що після реєстрації власник аккаунта отримує доступ до більш ніж одному мільйону програм, причому багато хто з них – безкоштовні.

Щоб зареєструватися в магазині Плей Маркет на планшеті, необхідно виконати наступні дії:

Знайти на робочому столі або в меню пристрою іконку Play Market і клікнути по ній.

  1. У меню вибрати «Додати Обліковий запис». Якщо пошта Gmail вже є, потрібно клікнути «Існуючий», а якщо немає – «Новий». Ввести логін або пароль, а якщо їх немає, то придумати нові для реєстрації особистого кабінету. Пароль повинен складатися з цифр і букв.
  2. Після того, як дані введені, натиснути стрілочку вправо і продовжити настройку.
  3. Якщо потрібно, щоб була можливість відновлення пароля, в разі, якщо його забули – треба натиснути «налаштувати параметри», вказати в потрібному полі номер мобільного або ж адреса резервної електронної пошти, на яку прийде новий тимчасовий пароль.
  4. Після ознайомитися з угодою, прийняти його і ввести капчу.
  5. По завершенню реєстрації користувач отримає повідомлення з пропозицією підв'язати Google+. Однак ця установка не є обов'язковою і її можна відкласти, просто натиснувши кнопку «Не зараз». ДО того ж, в компанії Гугл планують закрити проект до серпня 2019 року.

В тему: Огляд Lenovo pb2-650m: планшет або універсальний засіб зв'язку із зовнішнім світом?

Популярні месенджери: огляд і завантаження

У цьому розділі розглядаються два найпопулярніших месенджера – вайбер і ватсап.
планували, що він замінить скайп. Спершу ВПК працювала тільки в Ізраїлі, потім в 2014 році акції стартапу купила японська компанія Ракутен.

 Вайбер для планшета

Додаток постійно удосконалює захист даних. У 2017-му користувачі отримали можливість спілкуватися в прихованих чатах, писати самоліквідуються повідомлення і контролювати створення скріншотів листування. Простота, приємний інтерфейс і функціональність змушують більшість користувачів задуматися про те, чи можна встановити Вайбер на планшет, і як це зробити.

Вайбер підходить для таких платформ, як Android, Symbian і BlackBerry. Його можна встановити і на планшетах c системою Windows MacOS. Завдяки тому, що месенджер може стискати голос, для дзвінка по Viber не обов'язково мати підключення до сильного сигналу wi-fi, буде досить навіть сигналу 3G середньої сили. Це дуже зручно для тих, хто часто подорожує з планшетами Самсунг або будь-який інший фірми.

планшеты на Android, BlackBerry и Windows

У свою чергу, WhatsApp лідирує по числу користувачів в усьому світі, незважаючи на те, що з самого початку не був задуманий для виконання ролі месенджера. Ватсап повинен був просто визначати статус контакту і показувати, в мережі він або оффлайн, говорить по телефону або недоступний. В результаті вийшло додаток, яке замінило спілкування по смс і могло використовувати контакти телефонної книги. І сьогодні багато користувачів, що випробували його в смартфоні, шукають, як можна швидко встановити його на Андроїд-планшет. Цікаво, що інтерфейс, дизайн і «тіло» популярного месенджера створили українці.

 Ватсап для планшета

Що стосується безпеки, то з 2016 року WhatsApp використовує наскрізне шифрування, а творці стверджують, що до всієї листуванні, фото, викликам і голосових нагадувань мають доступ виключно відправник і одержувач.

Цікаво: Огляд лінійки ASUS ZenPad: яскраві планшети на будь-який смак

Як встановити вайбер на планшет?

Багатьох бентежить те, що цей месенджер необхідно прив'язувати до номера мобільника, адже не у всіх планшетних ПК є гніздо для сім-картки. Такі користувачі шукають, як встановити Вайбер на планшет, що не прив'язуючи додаток до симке. Це дійсно можливо: програму можна інтегрувати в пристрій, що не має вбудованого телефонного модуля, вAsus Zen Pad.

Як встановити Вайбер на планшеті (покрокова інструкція):

  • Завантажити месенджер з Плей Маркета.
  • Відкрити долучення і клікнути «Продовжити».
  • Ввести номер свого мобільного в простому форматі без нулів на початку, дефісів і прогалин.
  • Підтвердити, якщо все правильно – клікнути на «Продовжити».
  • Дозволити Вайберу доступ до телефонної книги.

интерфейс вайбера для планшета

Налаштування:
Вайбер на андроїд-планшет і синхронізувати його з тим, що стоїть на смартфоні, потрібно відкрити QR код і відсканувати його. Після цього необхідно натиснути на відповідне повідомлення (воно з'явиться саме) і отримати код авторизації по смс. Потім – вписати його в відповідне поле і натиснути «Вхід». Усе! Залишилося тільки ввести дані для авторизації або увійти через Facebook.

Цікаво: Огляд семидюймовий планшета eSTAR Beauty: по-перше, це красиво

Як встановити ватсап на планшет?

Дуже часто проста схема «скачав-відкрив-запустив» для планшетів не спрацьовує і вискакує повідомлення про те, що установка Whatsapp на планшет неможлива, оскільки на такому пристрої для цієї програми не підтримується. Це пов'язано з тим, що виробники наклали певні обмеження на месенджер.

вопросы и ошибки при установке ватсап на планшет

Однак не варто впадати у відчай: є спосіб, як встановити Whatsapp на планшет:

  1. Зайти в Play Market або на офіційний ресурс розробника і завантажити месенджер звідти.
  2. Відкрити меню гаджета і зайти в «Налаштування».
  3. Зайти в розділ «Безпека».
  4. Перейти в пункт «Невідомі джерела». Перевести повзунок в режим активації.
  5. Перейти безпосередньо до установки.
  6. Відкрити установче меню, дати додатком доступ до даних, натиснути «Далі». Висвічується повідомлення про те, що встановити Ватсап вдалося.

Як встановити WhatsApp без сім-карти

Користувачі цікавляться, чи можна поставити Ватсап, якщо в планшеті не передбачений роз'єм для сім-карти. Відповідь – так: можна використовувати сімку смартфона. Для активації програми на мобільник буде надіслано повідомлення.

Однак потрібно пам'ятати, що введений номер телефону прив'язується саме до цього пристрою і запустити Ватсап на іншому гаджеті під цим же номером не вийде.

Налаштування

Користувачеві, який вперше зіткнувся з даними месенджером, для роботи потрібно задати основні параметри:

  • Копіювати контакти з телефонної книжки.
  • Завантажити аватар.
  • Вибрати звуковий режим.

Створити чат або просто перейти в діалог і вибрати мову розкладки.

Які існують альтернативні месенджери для планшета?

  1. Facebook Messenger - один з найвідоміших месенджерів у всьому світі. Він дозволяє швидко і безкоштовно передавати не тільки повідомлення текстового характеру, а й фото, а також відео та аудіо. Також є можливість спілкуватися по відеозв'язку і просто телефонувати за наявності підключення до інтернету.
  2. Telegram. розробка Павла Дурова призначена для ведення переписки, передачі відеозаписів і фотографій, здійснення дзвінків та голосових і відеоповідомлень. Може бути встановлена на телефон з ОС Android будь-який інший ОС. Встановлювати можна як на планшет, так і на ПК. Основні переваги месенджера: зручний і практичний інтерфейс, наявність спеціальних опцій у вигляді ботів і можливість генерації масового чату або каналу.
  3. Google Hangouts- КЛАСИКА месенджерів на планшеті, і вона дуже часто передвстановлюють на гаджети, що працюють на Андроїд. Google Hangouts дозволяє обмінюватися текстовими повідомленнями, дзвонити і спілкуватися за допомогою відеозв'язку.

Facebook Messenger, Telegram, Google Hangouts

Існує велика кількість різних месенджерів і вибір залежить тільки від популярності і функцій того чи іншого продукту. Також кожен може вибрати комфортний для себе в плані наданих можливостей і оформлень інтерфейсу додаток. Добре те, що майже всі такі програми легко встановлюються на будь-який мобільний гаджет, до того ж, в більшості випадків на робочому столі месенджери теж йдуть.

Дивіться також: Як вибрати планшет: корисні рекомендації

Мессенджер
Повідомлення Відправка фото Відправка відео Голосовий дзвінок Відеодзвінок
Viber + + + + +
WhatsApp + + + + +
Facebook Messenger + + + + +
Telegram + + + + -
Google Hangouts + + + + +

Коментарі
Залиште коментар
Категорії