Київ
Серце всієї України!
0 800 507 800
Вам передзвонити?
  • Блог
  • Акції
  • Магазини
  • Оплата і доставка
  • Що з моїм замовленням?
  • MOYO обмін
  • MOYO club
Рус Укр
Каталог товарів
Порівняння
Бажання
Кошик
Сума

JBL GO 2: огляд звуку і 5 характеристик

Дата публікації: 30.06.2021 15:27
Дата оновлення: 30.06.2021 15:27

Крихітна колонка з відмінним звуком — це не фантастика, а сама що ні є реальність. Не вірите? Тоді зацініть огляд колонки JBL GO 2

Портативна колонка JBL GO 2

Подивимося, з чого зроблена «крихітка» вісімнадцятого року випуску, що у неї зі звуком і як довго вона тримається в режимі відтворення треків нон-стоп. 
 
Якщо потрібно недорого: Рейтинг бюджетних портативних колонок до 1500 грн: 10 найкращих 

Зовнішній вигляд, дизайн, розміри 

Міні-джібіелька поміщена в суперкомпактному прямокутному корпусі з металу і пластика. Виробник не поскупився на забарвлення: бездротовий гаджет можна вибрати в сірому, синьому, золотому, темно-бірюзовому і ще 8 варіантах відтінків. 

 Дизайн колонки JBL GO 2

На відміну від попередниці, друга GO отримала закруглені кути корпусу при збереженні ідентичного формфактора. Розміри компактної моделі — 7,12x8,6x3,16 см. 
 
Передня частина повністю зайнята ґратами динаміка і написом JBL. Вгорі, за ґратчастою пластиною, поміщений різноколірний світлодіод, який сповіщає про режим роботи колонки. Наприклад, горить червоним під час зарядки, білим — при сполученні з іншими девайсами.
 

 

Зовнішній вигляд JBL GO 2

 
На верхньому торці розташувалися провідні елементи: 

  • вкл/вимк; 
  • конект по Bluetooth; 
  • регулювання гучності «плюс» і «мінус»; 
  • відтворення / пауза, приймання телефонного виклику (подвійний тап по кнопці перемикає треки). 

На нижньому торці, по краях, знаходяться невеликі округлі ніжки для більш стійкого розміщення колонки на горизонтальній поверхні. 
 
Справа — місце масивної заглушки, під якою «сховалися» роз'єми: 3,5 міліметровий і microUSB для підзарядки гаджета. У виїмці біля заглушки також є мікрофон з функцією придушення шуму. На задній частині знаходиться лого компанії, тепер уже виконане методом тиснення. 
 
Враховуючи, що портативний девайс важить всього 180 грамів (є розширена версія з приставкою Plus — 237 м). Його можна без проблем взяти з собою куди завгодно, закинувши в рюкзак, сумку або кишеню куртки. GO 2 захищена за стандартом IPX7, так що гаджет спокійно витримує вплив вологи та пилу, переживе навіть короткочасне падіння в воду. 
 
Для допомоги у виборі: Огляд портативних колонок Sony і JBL 

Батарея та автономність 

Усередині — досить місткий акумулятор на 730 мАг. Для порівняння: в компактних і дорогих Clip 4 батарея на 500 мАг. 
 
Акумулятор без підзарядки близько 5 годин. Але це його максимум на середній гучності прослуховування треків. Чим інтенсивніше звучання і далі відстань від гаджета, з якого транслюється музика, — тим активніше витрачається заряд батареї. 
 
Для поповнення енергозапасів колонки в комплекті поставляється юсбішний кабель, правда, без блочка. Швидкої зарядки тут не передбачено, так що доведеться 2,5 години чекати, поки акумулятор наповниться до 100%. 
 
Ще одна компактна модель: JBL Clip 3: огляд зовнішнього вигляду і 7 параметрів 

Звук 

За відгуками користувачів, попри ультракомпактність, звучання JBL GO 2 (припустимо, червона) шикарне. Дивимося характеристики: 

Установки 
Значення
Кількість динаміків  1 шт. 
Потужність акустики  3 Вт 
Частотний діапазон  180-20 000 Гц 
Співвідношення сигнал / шум  > 80 дБ

Колонки звучать добре, рівно і чисто: 

  • непогані верхи, враховуючи, що драйвер тут всього один; 
  • серединка на рівні, що не провалюється, відмінно збалансована; 
  • низів трохи, але для подібного формфактора це й не дивно. 

Грає голосно і здатна «прокачати» невелику пляжну або домашню вечірку. 

Функціонал 

Все необхідне в JBL GO 2 є, ось огляд основних функцій: 

  1. «Блютуз»-підключення (версія 4.1) — GO 2 безпроблемно з'єднується без допомоги проводів з «Андроїд» і iOS гаджетам, звук не переривається. 
  2. Спікерфон — можна прийняти виклик і поспілкуватися по гучному зв'язку під час конекту колонки й смарта, не дістаючи останній. Відійти від телефону можна ≈ на 2-3 метри. 
  3. Роз'єм «мініджек» — для підключення навушників, інших пристроїв по кабелю. 

 

 

 Bluetooth подключение колонки JBL GO 2


GO 2 не підтримує об'єднання з іншими колонками, як Flip або Charge. Але і в поодинці звучить на рівні, достатньому для використання на вулиці чи вдома. 
  
Корисно: Як підключити блютуз-колонку до телефону 

Ціна і якість

У магазинах GO 2 чорна та інших кольорів вартує в межах 800-1000 грн. Це бюджетний варіант для цінителів компактності та класного звуку. Судячи з відео користувачів, колонка дійсно стійко переносить вплив вологи, пластикова частина протистоїть появі подряпин, вм'ятин та ін. Збірка відмінна, ніяких скрипів і деренчання корпусу при включенні музики на повну. 
 
Огляд JBL GO 2 показав, що ця «крихітка» з упевненістю відтворює будь-який музичний контент, не вибаглива в з'єднанні з гаджетами на різних ОС, має стильний зовнішній вигляд. Витримає не тільки дбайливе використання вдома на поличці, а й похідне життя. 
 
Цікаво: JBL Flip 5: огляд дизайну, 7 характеристик і якості 

Коментарі
Залиште коментар