Київ
Серце всієї України!
0 800 507 800
Вам передзвонити?
  • Блог
  • Акції
  • Магазини
  • Оплата і доставка
  • Що з моїм замовленням?
  • MOYO обмін
  • MOYO club
Рус Укр
Каталог товарів
Порівняння
Бажання
Кошик
Сума

JBL Flip 5: огляд дизайну, 7 характеристик і якості

Дата публікації: 02.06.2021 10:04
Дата оновлення: 02.06.2021 10:04

Для Flip 5 немає нічого неможливого: будь-то запальна вечірка на пляжі, домашня туса з друзями або створення романтичної атмосфери тет-а-тет. Вибирайте улюблені треки, а бездротової гаджет відтворить їх у будь-який час і в будь-якому місці.

Обзор колонки JBL Flip 5

Представляємо огляд JBL Flip 5, з якого можна дізнатися найважливіше про нового представника «фліп».

Що ж краще вибрати: Огляд портативних колонок Sony і JBL

Зовнішній вигляд, дизайн, розміри

За формою це звичний «барильце», затягнутий в тканину, і з прогумованими вставками вгорі, внизу і вздовж одного боку. Квітів корпусу – 11, включаючи камуфляж, інші однотонні: пісочний, гірчичний, бірюза, білий, black і ін.

Внешний вид колонки JBL Flip 5

З одного боку, на гумовій частини розмістилися: кнопочка вкл., значок Bluetooth (версія 4.2), смужка-індикатор заряду і вхід ЮСБ Type-C. Кнопки і індикатор під час роботи пристрою підсвічуються білим.

З іншого – вишикувалися в ряд елементи керування:

  • «Паті Буст» замість «Коннект +», як, наприклад, в Charge 4.
  • «Мінус» та «плюс» для коригування гучності звучання.
  • Play/Пауза – подвійним натисканням можна переключитися на наступний трек.

Пассівкі зверху і знизу колонки, під час прослуховування треків потужно пульсують.

Кнопки управления на колонке JBL Flip 5

За розмірами – це сама компактність (18,1x6,9x7,4 см), правда, вагою в ній – 540 грамів. Шнурок на бічній стороні дозволяє без проблем повісити де-небудь гаджет, наприклад, на рюкзаку або гілці дерева.

JBL Flip 5 як водонепроникна за стандартом IPX7, в оглядах користувачів видно, що можна не тільки слухати треки біля басейну або на пляжі, але і під дощем, помити музичний «барильце» під струменем води. Навіть у воді колонка грати не перестане.

П'ятий Flip поставляється в міцному прямокутному футлярі із пластику, який можна використовувати і далі для зберігання або перевезення гаджета.

Топчик серед бюджетників: Рейтинг бюджетних портативних колонок до 1500 грн: 10 найкращих

Батарея і автономність

Акумулятор додав в ємності і доріс до цілих 4800 мАг. Це означає півдня безперервного відтворення музики.

Для зарядки в комплект поклали юсбішний Type-C кабель без блочка. У порівнянні з попереднім поколінням, колонка заряджається набагато спритніше. Якщо Flip 4 потрібно було години чотири, п'ятий «Фліп» впорається за 2,5 год.

Користувачам на замітку: ефективних способу, як правильно заряджати портативну колонку

Звук

Аудіочастотние характеристики JBL Flip 5:

Установки
Значення
Динамік 1
Потужність 20 Вт
Співвідношення сигнал/шум 80 дБ
Верхня межа діапазону 20 000 Гц
Нижня межа діапазону 65 Гц

Усередині встановлений один еліпсоїдний динамік із збільшеною потужністю. JBL Flip 5 розгойдує сильніше і дарує більш насичений бас. В гучності звучання колонка теж додала. У порівнянні з 16-ватної попередницею приріст відчутний.

Звук JBL Flip 5

За відгуками користувачів, грає чисто хоч рок, хоч попсу. Верхи не фонить, навіть якщо викрутити звук на повну. Нижня межа в 65 Гц позитивно позначається на відтворенні басів.

Функціонал

Огляд всього, що вміє колонка JBL Flip 5 синього інших відтінків:

1. Коннектітся з іншими музичними боксами
«Паті Буст», можна об'єднати до 100 колонок між собою. Важливе «але» – не підтримує зв'язок з попередніми поколіннями. Зате радіус дії, за заявою виробника, в 2 рази більше.

2. Підтримує Блютуз-з'єднання зі смартом, планшетником
коннектітся з мобільними пристроями, дозволяючи запускати з них аудіо- та відеофайли, щоб звук йшов безпосередньо з колонки.

Можна завантажити і встановити на смартфон фірмовий додаток від «ДжіБіЕль» Connect. Це дозволить не тільки спостерігати за зарядом батареї, але і включити стерео, об'єднавши 2 колонки в пару або вибрати режим «Вечірка» для кількох гаджетів.

Більш бюджетний варіант: JBL Clip 3: огляд зовнішнього вигляду і 7 параметрів

Ціна і якість

Цінник на п'ятий Flip в українських магазинах в межах 2700-2900 грн . Є У «Джібіель» і більш дешеві лінійки, НАПРИКЛАД,Clic. «Фліп» ж впевнено тримається в середнячків.

Збірка хороша, матеріали тактильно приємні і довговічні у використанні. На поверхні не залишається подряпин і інших дефектів, що псують зовнішній вигляд девайса. На вході Type-C хоч і немає заглушки, але він, як і весь корпус, стійко протистоїть впливу вологи. За якістю до колонки претензій немає.

Це портативна акустична система для тих, хто не хоче обтяжувати себе громіздкими музичними боксами. Білий, сірий, червоний і інший Flip 5 можна закинути в будь-яку сумку і відправитися куди завгодно під акомпанемент улюблених треків або слухати музичку будинку, в гостях, прокачати пляжну вечірку. Модель хоч і не нова, а майже 2 роки як випущена, все одно залишається в Топчик покупок меломанів, що цінують компактність і хороший звук.

Корисно знати: Як підключити блютуз-колонку до телефону: 2 перевірених варіанти для 2 ОС

Коментарі
Залиште коментар