Київ
Серце всієї України!
0 800 507 800
Вам передзвонити?
  • Блог
  • Акції
  • Магазини
  • Оплата і доставка
  • Що з моїм замовленням?
  • MOYO обмін
  • MOYO club
Рус Укр
Каталог товарів
Порівняння
Бажання
Кошик
Сума

Топ-10 ігор для дітей на Андроїд

Дата публікації: 20.05.2021 13:24
Дата оновлення: 20.05.2021 13:24

Використання гаджетів дітьми – частий предмет для суперечок. Чи можна давати дитині телефон? І скільки часу дозволити з ним займатися?

Педіатри стверджують, що допустимий час для ігор не повинно перевищувати двох годин діткам до п'яти років. Тоді гри в телефоні не зашкодять ні зору, ні психіці дитини. А ось які програми вибрати для такого дозвілля – питання, що вимагає батьківської уваги.

Кращі гри для дітей на телефон і планшет - не просто цікаві, з яскравими картинками. Крім того, щоб розважати, такі ігри позитивно впливають на розвиток дитини. Представлені в топі, додатки тренують дитячу увагу, пам'ять, формують відповідальність, свідомість.

Читайте: Кращі добрі ігри: 14 Топчик для будь-якого віку

My Little Pony: розфарбування

Відмінна програма для юних шанувальників однойменного мультика про «ПоНяШкА». Гра полягає в розфарбовуванні карток, на яких зображені пригоди знайомих персонажів. Також гравцеві потрібно виконувати різні завдання для проходження рівнів.

 Игра на Андроид «My Little Pony: раскраска»

Яскраві кольори, чітка графіка і безліч варіантів зображень – то, що точно сподобається дітям. Для створення неповторної картинки, крім звичної палітри кольорів, є віртуальні маркери з блискітками різних відтінків. Юний художник зможе максимально проявити свою фантазію.

У My Little Pony високий рейтинг і безліч вдячних відгуків від користувачів. Грати в неї на смартфоні можуть геймери різного віку. Розробники регулярно додають нові картинки і завдання.

Bubbu – мій віртуальний вихованець

Цей милий котик невипадково потрапив в топ ігр для дітей на Андроїд. Він не просто чарівний, а допомагає в ігровій формі розвинути у дитини відповідальність, доброту і вміння піклуватися.

Віртуальний вихованець щодня потребує ласки, годівлі, прибирання лотка, купанні і іграх. А якщо маленький власник котика забув про одного, додаток нагадає, що Bubbu зголоднів або хоче писати.

 Игра на Андроид «Bubbu – мой виртуальный питомец»

З такою грою на телефоні дитині не доведеться придумувати, чим себе зайняти. У нього завжди буде віртуальний маленький друг.

Крім догляду за кошеням, в грі доступні різні місії, виконуючи які гравець отримує нагороди у вигляді монеток. За них він може модно одягнути вихованця або побалувати його делікатесами.

Користувачі, вже грають з Bubbu, високо оцінюють гру і відзначають, що це відмінний варіант для сімей, які не вирішуються завести живого домашнього улюбленця.

Цікавий матеріал: що пограти на карантині: 18 класних онлайн ігор для ПК

Toca Kitchen

Ця весела кухня – одна з кращих програм в топі дитячих ігор на Андроїд. Воно отримало нагороду Parents 'Choice Award в 2012 році.

Цікавий зрозумілий інтерфейс і безліч варіантів ігор – то, ніж Toca Kitchen завоювала любов юних гравців та їхніх батьків.

 Игра на Андроид Toca Kitchen

Правила гри – у відсутності правил. Дитина готує з обраних продуктів страви, якими буде пригощати персонажів. Завдання – змішати все, що захотілося, пригостити героя і подивитися на його реакцію.

У додатку широкий вибір продуктів і варіантів приготування: жарка, варіння, тушкування, запікання в мікрохвильовій печі. Діти освоюють ази кулінарії, граючи на смартфоні.

Користувачі називають головною перевагою віртуальної кухні те, що в грі відсутні реклама і необхідність додаткових покупок. Немає в ній також вікових обмежень. Цікаво буде всім без винятку.

Ми-ми-мишки: Мультізнайка

Дитині подобаються Мі-мі-ведмедики? Відмінно. Значить, йому сподобається грати в однойменну гру на смартфоні.

У цьому розвиваючому додатку доступні міні-ігри, які допоможуть отримати навички читання, рахунки, малювання і навіть базові знання англійської мови. Додаток знайомить дітей з основами географії та тваринами, що населяють регіони країни.

Игра на Андроид «Ми-ми-мишки: Мультизнайка»

Навчання в такому додатку дозволить дитині до першого класу отримати значний багаж знань з різних шкільних предметів. Кращі дитячі ігри на Андроїд – ті, які в ненав'язливій формі дають дитині корисні знання, навички.

Досвідчені маленькі геймери і їх батьки високо оцінили додаток і з задоволенням використовують його. Про це свідчать понад 1 млн завантажень гри.

Тут цікаво: Найпотужніші смартфони 2021: Топ 5

Hot Wheels Unlimited

Ця гра стане фаворитом любителів швидкісних машинок Hot Wheels. Маленький гонщик точно оцінить великий вибір трас, з'єднавши які, можна побудувати місто, повний пригод і завдань.

 Игра на Андроид Hot Wheels Unlimited

У додатку гравцеві належить створити із запропонованих маршрутів свій неповторний супертрек, за яким будуть ганяти швидкісні машинки. Як і на однойменних трасах, в віртуальному Hot Wheels City, гравця чекають випробування різного рівня складності з відомими монстрами: акулою, коброю, кажаном і багатьма іншими.

Проводити час за таким додатком весело і цікаво, воно допомагає юному гравцеві розвивати увагу, спритність і передбачливість. А ще в Hot Wheels Unlimited можна грати на планшеті або телефоні разом з другом, наввипередки підкоряючи небезпечні траси.

LEGO Friends: Heartlake Rush

Гонки LEGO Heartlake – ще один цікавий Раннер для любителів швидкої їзди по міських вулицях. У цьому геймі гравець може:

  • Ганяти по віртуальному місту в ролі улюбленого героя.
  • Збирати бонуси у вигляді фруктів, монеток, морозива, квіточок і подарунків.
  • Відкривати нові рівні, проходячи місії і отримуючи додаткові монети.
  • Прикрашати і покращувати машину, використовуючи наліпки і малюнки.
  • Йти від переслідувачів на високій швидкості.

Игра на Андроид LEGO Friends: Heartlake Rush

Проходячи рівні, гравець також може відкривати нових героїв і автомобілі, щоб зібрати власну колекцію.

Користувачі задоволені цим додатком, адже в ньому відсутня стороння реклама. Гра сподобається дітям від 9 до 12 років, допоможе їм весело і динамічно провести час.

А ви знали: Чому не заряджається смартфон: 4 проблеми + методи вирішення

Знайди відмінності

Така захоплююча головоломка стане корисним розвагою не тільки для дитини, але і його батьків. Ігри на пошук відмінностей стимулюють активну роботу мозку, сприяють концентрації уваги, зосередженості. Головоломки дуже корисні для гармонійного розвитку дітей.

 Игра на Андроид «Найди отличия»

У додатку є безліч пар картинок, на яких гравцеві належить знайти відмінності. Користувачі виділяють 5 класних булочок в грі:

  1. Відсутність тимчасових обмежень. Дитині не потрібно панічно поспішати виявити відмінності, поки не минув час.
  2. Можливість збільшити картинку.
  3. Збереження вже знайдених відмінностей.
  4. Чудова якість зображення (HD).
  5. Підказки без обмежень.

Такий гейм точно з користю захопить юного гравця на довгий час.

Pet Bingo by Duck Duck Moose

Ця програма – ефективна навчальна програма для дітей від дошкільного віку до четвертого класу. Гра розроблена за участю вчених Стенфордського університету. Займаючись з кумедними мультяшними персонажами, дитина осягає основи математики: додавання, віднімання, множення, ділення.

 Игра на Андроид Pet Bingo by Duck Duck Moose

Додаток має своєрідний навчальний план, що складається з рівнів, у міру проходження яких дитина опановує новими навичками. Передбачено табель, де міститься інформація про пройдені рівнях, і батьки можуть побачити, чого навчився малюк.

Користувачі високо оцінюють гру, називаючи її «геніальним додатком для навчання математичних азам».

Три кота. Розвиваючі гри

Ця яскрава пізнавальна гра з першої хвилини сподобається любителям мультфільму про трьох кумедних кошенят і їхні пригоди. Додаток містить 25 різних ігор, які допоможуть дитині:

  • Розвинути увагу, спостережливість.
  • Вивчити цифри і основні математичні дії.
  • Прокачати дрібну моторику завдяки іграм на координацію.
  • Засвоїти нові слова і повторити букви.
  • Розвинути музичний слух, пишучи власні мелодії на віртуальному фортепіано.
  • Тренувати зорову пам'ять і візуальне сприйняття.

Игра на Андроид «Три кота. Развивающие игры»

Додаток безкоштовне, з зрозумілих для дітей інтерфейсом і якісною графікою. Разом з Коржиками, Карамельки, Компотом і іншими улюбленими героями, дитина буде розвиватися і отримувати знання в ігровій формі. Вікова категорія юних геймерів – від 2 до 8 років.

Minion Rush

Кумедних жовтих міньйонів з мультфільму «Гидке Я» знають дорослі і діти. Розробники пропонують весело провести час, граючи в барвистий нескінченний Раннер з улюбленими персонажами.

Дія відбувається в локаціях мультфільму. Завдання гравця – бігти, збираючи бонуси, виконувати завдання і отримувати нагороди.

 Игра на Андроид Minion Rush

Жовті малюки люблять змінювати вбрання, а гравцеві належить допомогти їм з вибором. Яскрава графіка, динамічні гонки і гумор змусять юного геймера знову і знову повертатися в додаток, щоб повеселитися.

Така гра для планшета або телефону принесе дитині користь у вигляді тренування уважності, спритності, швидкості реакції. Дорослі також весело проведуть час, граючи в такий Раннер.

Представлені гри в топі-10 отримали високий бал від гравців. Пропонуємо ознайомитися зі середньої оцінкою кожного додатка в Google Play:

Найменування
Оцінка
My Little Pony: розфарбування 4,2
Bubbu – мій віртуальний вихованець 4,5
Toca Kitchen 3,8
Ми-Ми-Мишки: Мультізнайка 4,1
Hot Wheels Unlimited 4,2
LEGO Friends: Heartlake Rush 4,3
Знайди відмінності 4,7
Pet Bingo by Duck Duck Moose 4,6
Три кота. Розвиваючі ігри 4
Minion Rush 4,4

Ігри на смартфоні – не завжди марна трата часу. Багато з них здатні допомогти юним гравцям придбати нові знання, освоїти навички. Головне – дозувати екранне проведення часу і свідомо підходити до вибору програм. Тоді дозвілля з гаджетом піде допитливому дитячому розуму тільки на користь.

Корисна інфа: Чим протирати екран гаджета: 3 робочих способу боротьби з мікробами і брудом

Коментарі
Залиште коментар
Категорії