Київ
Серце всієї України!
0 800 507 800
Вам передзвонити?
  • Блог
  • Акції
  • Магазини
  • Оплата і доставка
  • Що з моїм замовленням?
  • MOYO обмін
  • MOYO club
Рус Укр
Каталог товарів
Порівняння
Бажання
Кошик
Сума

JBL Clip 3: огляд зовнішнього вигляду і 7 параметрів

Дата публікації: 14.05.2021 10:20
Дата оновлення: 14.05.2021 10:20

«Кліп» – колонка пристебнута до сумки, «клац» – знову в руках. «ДжіБіЕль» не втомлюється радувати користувачів ультракомпактними і мегапрактічнимі гаджетами. Clip 3 прийшла на зміну другої версії музичних девайсів з карабіном.

Портативная колонка JBL Clip 3

Чим порадує це оновлення лінійки, можна дізнатися з огляду зовнішнього вигляду і внутрішніх параметрів JBL Clip 3.

Ще новинка: Огляд jbl charge 4, або 4 особливих Alter Ego пристрої

Зовнішній вигляд, дизайн, розміри

Концептуально пристрій не поміняли форму, як і попередниця «Кліп 2», постає у вигляді круглої «шайби». Зміни в зовнішніх обрисах торкнулися окремих деталей.

Зокрема, карабіна в верхній частині девайса. Тепер він став невід'ємною частиною самої колонки і придбав більш округлі, плавні обриси. Карабін оперізує гаджет по периметру і додатково відіграє роль захисного бампера. Верхня внутрішня частина застібки прогумована, що дозволяє надійно пріщелкнуть девайс до рюкзака, сумочці, на пояс, інше відповідне місце. Обидві руки залишаються вільними, можна займатися будь-якими справами, включивши музон під настрій.

 Внешний вид колонки JBL Clip 3

Кнопочки керування винесені на лицьову частину портативного девайса, виконану з міцної тканої матерії. Додавати або прикрутити звук, ставити трек на паузу/відповідати на дзвінок можна прямо з передньої панелі.

Нижню лицьову частину колонки і раніше прикрашає фірмову яскраво-помаранчеве лого з трьох букв і знака оклику.

Кнопки увімкнення і активації «Блютуз» залишилися збоку. ПРО те, що Clip 3 готова до роботи, юзера проінформує засвітився індикатор під карабіном і звуковий сигнал.

Від проводу jack в цій колонці вирішили відмовитися. Тепер на нижній межі є спеціальний відсік, де знаходиться:

  • аудіовхід для підключення стороннього кабелю 3,5 мм і з'єднання з колонкою смарта, іншого гаджета для прослуховування Музички;
  • порт для зарядки мікро ЮСБ (шнур є в комплекті).

Задня сторона музичного пристосування функціональними частинами необтяжена. Єдине: тут тепер розмістився елемент декору – великий «!» на рифленому кружечку. Вся тильна сторона прогумована і не буде ковзати по поверхні, якщо девайс покласти на стіл, поличку і ін.

Нова «ДжіБіЕль» засвітилася на полицях магазинів в 10 різних кольорах: від класики black до приглушеного пильно-рожевого і модного гірчично-жовтого. За габаритами пристрій дуже компактне: 13,7 x 9,7 x 4,6 см. Вага – всього 220 м

Актуальний рейтинг: ТОП-6 найкращих портативних колонок JBL

Батарея і автономність

В огляді бездротової колонки JBL Clip 3, припустимо в кольорі Gray, не обійтися без з'ясування її автономності. Від ємності, встановленої всередині батареї, залежить, як довго можна слухати музон і не думати про підзарядку гаджета.

Clip 3 оснастили акумулятором на 1000 мАг. Для повної підзарядки девайса тепер знадобиться близько трьох годин. Зате по автономності колонка в два рази перевершила GO 2: 10 годин замість 5.

 Как заряжать колонку JBL Clip 3

Виробник попереджає, що час роботи без підзарядки може бути зменшено/збільшено в залежності від гучності і типу програється музики.

Заряджати третій Clip можна, скориставшись юсбішним проводом з адаптером, підключеним в розетку або від USB-роз'єму комп'ютера.

Поради користувачам: 2 ефективних способу, як правильно заряджати портативну колонку

Звук

В JBL Clip 3 цілком пристойні характеристики звучання:

Установки
Значення
Кількість динаміків 1 шт.
Діаметр динаміка 40 мм
Співвідношення сигнал/шум > 80 дБ
Кордон низьких частот 120 Гц
Верхня межа діапазону 20 кГц

У порівнянні з попередньою, другою моделлю, зелена і інші Clip 3 додали в потужності на 10% (3 і 3, 3 Вт відповідно). Цілком можна прокачати домашню або пляжну вечірку.

Звук більш ніж хороший, дуже насичений і чистий. Басов відчутно додалося, а об'ємність звучання стала на тверду «п'ятірку». Навіть якщо врубати музон на повну, ніяких спотворень і хрипів не буде.

Функціонал

Все найголовніше в «Кліп 3» відтінку Sand, та й інших, є:

  1. Bluetooth версії 4.1. Крім стандартного проводового підключення, колонка підтримує зв'язок з іншими девайсами без шнурів. Коннектітся з гаджетами моментально, передача по «Блютуз» стабільна.
  2. Спикерфон. Натиснувши на трикутничок на лицьовій панелі, можна відповісти на вхідний дзвінок і, завдяки вбудованому мікрофону з шумо- та ехопоглинання, поспілкуватися по гучному зв'язку.

 Подключение к JBL Clip 3 по Bluetooth

На колонці розміщений стандартний набір клавіш: «+» і «-» для роботи зі звуком, «трикутник» для паузи і відтворення, відповіді на дзвінок. Трохи втоплені в корпус, круглі кнопки збоку знадобляться для вкл/викл девайса і «Блютуз».

Якщо потрібно заощадити: Рейтинг бюджетних портативних колонок до 1500 грн: 10 найкращих

Ціна і якість

На українському ринку вартість колонки варіюється від 1200 до 1800 грн. Досить бюджетно, як для гарної мініатюрної акустики.

Що стосується якості, то судіть самі. Зовнішня оболонка JBL Clip 3 RedЗАХИЩЕНА від впливу вологи і пилу за стандартом IPX7, ЗА наявними оглядам, відео та офіційним фото видно, що девайс стійко переносить бризки води, його можна взяти з собою на пляж . Всі роз'єми надійно заховані під гумовою накладкою.

За відгуками користувачів, компактний гаджет не виглядає і не відчувається кволим, навпаки, спокійно витримує експлуатацію при будь-якій погоді, численні транспортування.

Цей представник бюджетного сегмента «ДжіБіЕль» стане відмінним придбанням для всіх любителів піших прогулянок, покатушек на великах в супроводі улюблених треків. Різноманіття кольорів корпусу дозволить вибрати варіант на будь-який смак, а класний звук порадує меломанів.

Вибираємо між 2 брендами: Огляд портативних колонок Sony і JBL: порівняння 5 характеристик

Коментарі
Залиште коментар