Київ
Серце всієї України!
0 800 507 800
Вам передзвонити?
  • Блог
  • Акції
  • Магазини
  • Оплата і доставка
  • Що з моїм замовленням?
  • MOYO обмін
  • MOYO club
Рус Укр
Каталог товарів
Порівняння
Бажання
Кошик
Сума

Dyson Supersonic — огляд 8 особливостей фена

Дата публікації: 23.11.2023 13:50
Дата оновлення: 12.01.2024 15:25

Коли справа доходить до догляду за волоссям, фен ходовий інструмент. А Dyson Supersonic — ще й інтелектуальний пристрій для створення краси. Він не тільки сушить волосся, але й допомагає реалізовувати різні укладання та моделювання. Підсилює блиск, мінімізує появу кінчиків, що січуться, та надмірної пухнастості. Запобігає перегріву шевелюри шляхом датчиків контролю температури.

Унікальність продукту полягає у прискореному процесі сушіння та, на відміну від звичайних фенів, у вигляді круглого отвору посередині. Supersonic можна використовувати з насадками та без них. Крім того, що висушить волосся швидше, ніж звичайно, так ще й укладе його, підкреслюючи природну текстуру.

Огляд насадок фена Дайсон: що входить у комплект

Пристрій упакований у щільну фірмову коробку. У комплект входить 5 насадок для сушіння та укладання волосся: сопло для неслухняного волосся, насадка-концентратор, дифузор, сопло для дбайливого висушування, насадка-гребінець з широкими зубцями.

Весь набір займає чимало місця. Щоб не розгубити насадки від фена зручно використовувати спеціальну підставку для аксесуарів. Вона з міцної сталі. Виглядає стильно та функціонально. У неї пробкова основа та 3 відділи для різних насадок. Досить важка, з мармуровим оздобленням та склом

комплектація Dyson Supersonic

Для перевезення передбачені фірмові чохли та сумки з символікою, які захищають техніку від подряпин, пилу та падінь. Презентаційний футляр доступний у різних відтінках: блідо-рожевий, коричневий, золотий, бордовий, сріблястий, червоний, чорний та синій. Чохол, розроблений компанією Dyson, добре сконструйований, прошитий щільним швом. Всередині покритий м'якою тканиною та фіксується магнітною застібкою.

У деяких моделях комплектацію доповнює гумовий килимок. Він запобігає ковзанню фена по поверхні. Його можна придбати окремо.

На замітку: Що краще — фен або стайлер Dyson: 6 порівняльних характеристик

Дизайн Dyson Supersonic

Дайсон змінив уявлення про звичний фен. З'явилася зручна ручка з трубчастою головкою. У ній відсутній громіздкий мотор, тому відчувається баланс та легке керування. Стильний грифельно-сірий корпус із відтінками рожевого, нікелевого та мідного. Насадки з міцного сатинованого матеріалу з магнітними кріпленнями.

Гладка та тонка ручка доходить до круглого кільця з двома срібними кнопками на стрижні — кнопкою живлення та кнопкою холодного потоку повітря. Холодний режим знаходиться поруч з великим пальцем, що робить його зручним у використанні. Дві кнопки на задній частині кільця — клавіша-контроль трьох швидкостей та кнопка-вибір трьох налаштувань температури, комбінація яких відображається світлодіодними індикаторами.

Продуктивність: ергономіка, розміри та вага

Компанія прагнула того, щоб повторне нагрівання волосся феном не мало негативних наслідків. Процедура повинна зробити волосся здоровішим та допомогти швидше висохнути.

Невеликий розмір обумовлений унікальною формою пристрою: 25 см у висоту, а довжина голівки без насадки 10 см. Фен важить 659 грамів та здається важчим за свою масу, проте зміна розташування деталей значно знижує втому руки під час сушіння.

Шнур довжиною 2,8 метра забезпечує зручність використання та свободу рухів. Гнучкий та міцний матеріал запобігає пошкодженню та зносу пристрою. Шнур легко складається у відсік.

Температурні режими

Пристрій відрізняється від звичайних своєю іонною функціональністю. Під час висушування волосся кондиціюється негативно зарядженими іонами. Така особливість знімає статичний заряд, що накопичується від дотику до волосся. Система Supersonic покращує блиск.

У Дайсона три режими швидкості: швидке та звичайне сушіння, укладання. Також чотири точні режими нагрівання: швидке висихання та укладання 100°C (третій режим), звичайне сушіння 80°C (другий режим), середнє сушіння 60°C (перший режим) та холодне висушування 30°C (режим без нагріву).

температурні режими Dyson Supersonic

Холодне сушіння можна використовувати для фіксації зачіски на фінальному етапі укладання.

Після вибору певної температури нагрівання вона завжди залишатиметься постійною. Опція без нагріву тримає постійну температуру 28°C. При максимальних налаштуваннях швидкості й температури Дайсон вважається одним з найшвидших фенів, який вдвічі швидше за звичайні сушарки.

Корисна стаття: Як вибрати фен для волосся — 18 акцентів, які потрібно врахувати при покупці

Особливі технології

Виробники впровадили інтелектуальний контроль нагріву, прилад оснащений термометром. Він контролює вимірювання температури повітряного потоку 40 разів на секунду та передає дані назад у мікропроцесор. Якщо градус починає перевищувати норму, система автоматично охолоджує нагрівальний елемент, тим самим не дає перевищити граничну температуру в 100°C на виході. Це запобігає пошкодженню волосся та допомагає зберегти локонам природний блиск. Виробник заявляє, що при регулярному використанні пристрою збільшується гладкість на 75%, блиск на 132%, а кучерявість зменшується до 61%.

Додаткові насадки Дайсона

Фен поставляється з п'ятьма насадками, які призначені для сушіння та моделювання, у тому числі густого волосся

насадки Dyson Supersonic

  1. Насадка-концентратор з широким соплом видає широкий потік повітря. Використовується для сушіння на відстані та по завершенню укладання, щоб надати волоссю гладкості. Одночасно впорається з висушуванням та моделюванням волосся, навіть при слабкому нагріванні. Сушити потрібно підносячи пристрій ближче до волосся за напрямом їх зростання.
  2. Насадка-концентратор з вузьким соплом створює сфокусований потік повітря. Залучається для звичайного та текстурованого укладання. Використовують близько до пасм для сушіння окремих локонів. Призначена для тонкого волосся та чутливої ​​шкіри голови.
  3. Дифузор для кучерявого волосся й локонів фільтрує повітря, шляхом отворів на кінцях, створюючи м'який потік. Власниці кучериків можуть швидко просушити свої завитки та зберегти форму хвиль непошкодженими. Неглибоке сопло діаметром 13 см не заламує волосся просушуючи всю його довжину. Усередину вміщена металева пластина, яка зберігає температуру, розсіює повітря та допомагає висушити волосся за короткий термін. Сушити шевелюру ефективніше, опускаючи голову, щоб надати локонам об'єму. Або піднести фен нагору та вставити в нього пасма. Після використання насадки, кучері виходять еластичними.
  4. Ребриста насадка для будь-якого типу волосся є полегшеною версією дифузора. Вона формує повітряні потоки без перегріву, зберігаючи швидкість сушіння. Сопло ідеально підходить для хвилястої шевелюри.
  5. Насадка Flyaway надає гладкість та справляється з неслухняним волоссям. Спрямовуючи повітряний потік навколо вигину насадки, він виходить з отвору та створює ефект прилипання. Покращує пряме укладання та запобігає появі кучерявих волосків. Для результату рівного та гладкого волосся працювати пристроєм потрібно зверху вниз.

Також окремо можна придбати насадку-гребінь з широкими зубами. Підходить для текстурованого або сильно кучерявого волосся. Направляти рекомендується від шкіри голови по лінії росту волосся, повністю висушуючи кожну секцію від кореня до кінця. Укладання виходить пряме з легким об'ємом.

Насадки кріпляться до корпусу Дайсона за допомогою магніту, що полегшує встановлення та зняття. Також у них з обох боків тверді виступи, які не пропускають гаряче повітря й залишаються прохолодними, тому при зміні насадок неможливо обпектися.

Дільна порада: Як користуватися дифузором для фена: 4 варіації застосування

Потужність потоку повітря

Dyson зменшив двигун та помістив його в нижню частину ручки за допомогою гумового кріплення. Утримуючи фен, не відчувається навантаження. Його зручно підносити ближче до волосся, що значно полегшує сушіння. Скорочує час висушування волосся у 2 рази. Довге волосся вимагає близько 13 хвилин, а для середніх та коротких знадобиться не більше 7 хвилин.

Обертається мотор зі швидкістю 110 000 обертів на хвилину. У двигуні використовується 13, а не 11 звичних нам лопатей. Що дає можливість переміщати 13 літрів повітря за секунду та обертатися у вісім разів швидше, ніж у стандартних фенах. Двигун при цьому не перегрівається.

потужність Дайсона

Усередині маленького мотора, поруч з лопатями крильчатки є невелике заглиблення. Якщо волосок потрапить у цю частину, він перемелеться між виїмкою та лезами. Таким чином Дайсон бореться з випадковим забрудненням. Подвійні вбудовані фільтри нестандартної конструкції цього не допускають.

Навіть на найнижчих налаштуваннях температури та високої швидкості, пристрій здатний висушити волосся за лічені хвилини, залишивши при цьому його гладким та блискучим. Ширина потоку повітря 27 мм, що робить фен суперпотужним на максимумі.

Сушіння під кутом у 20° створює цілеспрямований потік, який дозволяє рівномірно й делікатно укладати волосся. Максимальна споживана потужність 1600 Вт. Потік повітря видаляє більше води, тому фену потрібно менше тепла для виконання своєї роботи. Вбудована технологія Air Multiplier сприяє розгладжуванню та приляганню лусочок.

Вчимося: Як правильно сушити волосся феном: покроково в 4 етапи

Рівень шуму Dyson Supersonic

В основі Dyson Supersonic лежить двигун, який вдвічі менший за більшість інших движків для сушарок. У цифрах рівень шуму досягає 75 дБ, що практично однаково зі звичайними моделями. Однак користувач чує тільки звук повітряного потоку, в той час, як потужний у 8 разів двигун безшумний для людського вуха внаслідок збільшеної кількості лопатей на крильчатці двигуна.

Гумове кріплення запобігає вібрації двигуна щодо внутрішньої частини ручки, зменшуючи при цьому передачу шуму між двигуном та корпусом.

Повітря надходить через фільтр, розташований у нижній частині ручки фена, тоді більшість фенів — на корпусі. Така конструкція запобігає засмоктуванню та спалюванню волосків. Тримати пристрій потрібно ближче до верху, щоб не закривати вентиляційний отвір та не обмежувати потік повітря.

Поворотний фільтр прикріплений у нижній частині ручки та легко чиститься. Очищати потрібно раз на місяць. Для цього провертають сітчастий ковпачок вправо й тягнуть донизу, після чого протирають усередині сухою ганчіркою.

Відмінності фена Дайсон від звичайного: таблиця

Характеристики
Фен Dyson Supersonic Звичайний фен
Контроль температури та повітряного потоку Інтелектуальна система контролю температури та повітряного потоку зводить до мінімуму ризик пошкодження або перегріву волосся Обмежені можливості керування температурою та потоком, що може призвести до перегріву
Технологія повітряного потоку Методика створення широкого та контрольованого повітряного потоку забезпечує швидке та дбайливе висушування волосся Створює нерівномірний потік повітря, що призводить до перегріву або неправильного укладання
Насадки Магнітні насадки легко змінюються для укладання волосся Ускладнені кріплення та заміна, що може бути незручним при сушінні
Рівень шуму Не гуде Працює досить голосно, через що дискомфортно
Мотор Потужний цифровий мотор зменшений та забезпечує швидке висихання Двигун обмежений у потужності, що збільшує час укладання волосся
Ергономічний дизайн Компактний розмір, легка вага, зручна форма забезпечують комфортне використання Корпус може виявитися тендітним й менш зручним при тривалому використанні
Інноваційні елементи та технології
  • Магнітні насадки.
  • Зменшений двигун V9.
  • 13 лопат замість 11.
  • Замір температури до 40 разів на секунду
Не має унікальних технологічних рішень
Дизайн та варіанти відтінків Різноманітність кольорових варіантів у матовій обробці:
рожевий;
блакитний;
золото із чорним;
червоний;
срібло
Обмежений вибір кольорів

Читайте: Як вибрати шампунь для 6 типів волосся

Причини купити Dyson Supersonic та його переваги

  • Інтелектуальний контроль температури та повітряного потоку. Вимірює температуру 40 разів на секунду, захищаючи волосся від перегріву.
  • Швидке висихання волосся заощаджує час. Технологія Dyson Air Multiplier збільшує об'єм повітря втричі, створюючи струмінь повітря під високим тиском та швидкістю.
  • Магнітні насадки. Легко змінюються навіть при роботі з феном, оскільки залишаються прохолодними на дотик. Допомагають зменшити пухнастість та покращують зачіску.
  • У комплекті йде 5 насадок: сопло для неслухняного волосся, насадка-концентратор, дифузор, сопло для дбайливого висушування, насадка-гребінець з широкими зубцями.
  • Низький рівень шуму під час роботи. Цифровий двигун обертається безшумно. Гумове кріплення нівелює вібрацію, зменшуючи відгук між двигуном та корпусом. Великий отвір головки оточений акустичними глушниками зниження шуму.
  • Ергономічний та зручний. Мотор вдвічі легший за звичайний та розташований в ручці, звідки вага розподіляється рівномірно. Компактний девайс. Важить 659 грамів.
  • Локони не затягуються у сушарку. Вентиляційний отвір знаходиться в нижній частині ручки, тому ніщо не чіпляється та немає запаху паленого волосся.
  • Шнур довжиною 2,8 метра. Необов'язково знаходиться біля розетки, можна пересуватися приміщенням й сушити пасма.
  • Зручні кнопки керування. Клавіші знаходяться на головці фена за насадкою. Щоб змінити установки, потрібно кілька натискань.

переваги Dyson Supersonic

Недоліки Dyson Supersonic

  1. Розміщення фільтра потребує правильного становища руки. Якщо тримати за ручку ближче до кінця, вентиляційний отвір буде перекрито та обмежить потік повітря.
  2. Чи не найприємніший звук двигуна на першому режимі потужності.
  3. Висока ціна. У кілька разів дорожче за побутові фени.
  4. Пристрій у тандемі з насадками є досить об'ємним. Для зберігання краще придбати футляр чи підставку.
  5. З незвички можна випадково натискати кнопку перемикання температурного режиму.
  6. Складність у ремонті. Для таких технологій та конструкцій ремонт можуть забезпечити тільки кваліфіковані професіонали, що збільшить витрати.

Попри високу ціну, фен Dyson Supersonic коштує кожної витраченої копійки, оскільки має контроль температури й потоку. Це гарантує безпеку вашого волосся, а магнітні насадки простіше змінювати для відповідного укладання.

До слова: Як використовувати сухий шампунь — 4 поради та деякі особливості засобу

Коментарі
Залиште коментар
Категорії