Київ
Серце всієї України!
0 800 507 800
Вам передзвонити?
  • Блог
  • Акції
  • Магазини
  • Оплата і доставка
  • Що з моїм замовленням?
  • MOYO обмін
  • MOYO club
Рус Укр
Каталог товарів
Порівняння
Бажання
Кошик
Сума

Що подарувати колезі: 15 презентів для чоловіків та жінок

Дата публікації: 07.11.2022 13:34
Дата оновлення: 10.04.2023 17:55

До Нового року, Дня народження, професійного свята завжди хочеться порадувати колегу. Здивувати. Зробити приємне. Хочеться подарувати такий презент, щоб зігрівав душу, викликав захоплене розчулення, був корисним. Такий — аби тільки в нього одного та ні в кого іншого.

подарунок колезі

Гаразд, гаразд, не треба морочити голову в пошуках суперідей. Ми зламали дві свої, щоб надати вам повний список етичних та доречних подарунків, які оцінить офіс на корпоративній вечірці.

Як вибирати подарунки співробітникам: головні правила у таблиці

Порада Що робити
1. Приділіть увагу особистим якостям обдаровуваного Враховуйте риси характеру чи ділових якостей колеги, його переваги. Такий подарунок зміцнить стосунки в колективі та покращить робочу атмосферу
2. Не забувайте про унікальність моменту Будь-який презент: з області «зроби сам» або куплений в магазині. Важливим є особливий підхід до вибору та привітання — це змушує співробітників відчувати свою вагомість
3. Будьте практичні Більшість людей вважають за краще отримувати подарунки, які можна використовувати за призначенням, а не дорогі дрібнички. Наприклад, у подарунок колезі можна піднести книгу рецептів або форми для кексів, якщо він любить готувати та постійно приносить в офіс свою випічку
4. Дотримуйтесь бюджету Визначтеся із сумою та дотримуйтесь плану. Співробітники точно не чекають, що ви вручите їм найдорожчий подарунок. Замість ціни, думайте про значущість презенту та вибирайте від душі
5. Подумайте над упаковуванням Зовнішній вигляд подарунка здатний викликати не менше вражень, аніж вміст. Виявіть креатив і зробіть пакування оригінальним

Враховуючи ці поради, зможете віддячити колегам за важку працю продуманим, значним і незвичайним способом.

Ідеї ​​подарунків колезі: універсальні презенти

Якщо колектив в офісі малознайомий, віддайте перевагу універсальним подарункам. Придивившись до базових потреб того чи іншого співробітника, знайдуться десятки варіантів для кожного колеги. Перед вами п'ять із них.

Канцелярія

Така ідея подарунка припаде до вподоби кожному. Варіанти різні:

  • ручка у стильній коробці, красиво оформлена, з особливим стрижнем завжди привертає увагу;
  • блокнот для планування робочого дня не завадить на столі;
  • наліпки — виручать, коли потрібно записати номер телефону чи повідомлення.

подарувати колезі канцелярію

Вибираючи канцелярію, важко помилитися, кожна річ буде корисною в офісі.

Скретч-картки

Подорожувати люблять усі, а щоби відзначити локації, в яких побували, підійде скретч-карта. Її можна повісити поряд із робочим столом або забрати додому. Колега оцінить такий подарунок.

Горнятка

Гарний кухоль або філіжанка скрасить робочі будні та внесе в них нотку тепла і турботи. Кажуть, що кава чи чай із подарованого кухля набагато смачніша.

ідеї подарунків колезі

Серед оригінальних варіантів подарунка:

  1. Термокружка, яка зберігає температуру напою 4 години та довше;
  2. непроливайка убереже від фейлів у разі, якщо напій часто потрапляє на документи;
  3. чашки з підігрівом USB дають можливість пити гарячий напій протягом усього робочого дня.

Пити каву чи чай в офісі завжди добре, а пити гарячу каву — ще краще.

Набори кави чи чаю

Це ходовий продукт серед співробітників. Можна бути хитрішими та поєднати два подарунки в одному, подарувавши кухоль у комплекті з улюбленим напоєм колеги. Якщо ж доводиться вибирати презент для малознайомого співробітника, краще придивитися до класичних чаїв та популярних сортів кави, заснованих на арабіці, робусті, лібериці. Такі смаки подобаються всім.

Нагоді: Як відмити заварник від чаю і френч-прес — 4 легендарних помічники

Книги

Якщо колега любить читати, такий подарунок приємно потішить. Безпрограшний варіант у питанні, що подарувати колезі-книголюбу, це бестселери. Такі книги читають усі, вони багатьом подобаються. Якщо знаєте про якісь особливі уподобання, подаруйте твір певного жанру чи тематики. Доповнити презент можна оригінальною закладкою або набором закладок, вони точно не будуть зайвими.

подарувати співробітникові книгу

Власники електронних книг не відмовляться отримати в подарунок підписку на книжковий сервіс із мільйонами творів.

До речі: Як знайти AirPods: що робити, якщо втратив навушники — 2 способи розв'язання проблеми

Що подарувати колезі-жінці

Коли справа доходить до пошуку подарунка співробітниці, спочатку можуть виникнути труднощі. Насправді немає нічого складного. Неважливо, з якого приводу вручається презент, варіанти нижче підійдуть для будь-якого свята.

Незвичайний кейс для навушників

Такий подарунок не лише захистить гаджет від пошкоджень, а й надасть йому особливостей. Якщо про переваги колеги мало що відомо, варто зупинитися на кейсах для навушників непомітних кольорів. Це, як правило, однотонні моделі.

подарувати колезі кейс для навушників

Для жінки, яку знаєте ближче, можна доглянути варіанти веселіше: кейси у формі тварин і відомих персонажів, зі стразами, написами та іншим дизайном.

На замітку: 10 кращих програм для прослуховування аудіокниг

Дзеркало з підсвічуванням

Для кожної важливо залишатися з ідеальним макіяжем до кінця робочого дня. Якщо потрібно поновити помаду на губах або підфарбувати вії, дзеркало завжди буде під рукою.

подарувати колезі жінці дзеркало

Підсвічування — додаткова перевага. Не потрібно відходити від робочого місця, щоб знайти хороше джерело світла. Підправити макіяж можна за кілька хвилин будь-якої миті.

Сертифікат на косметику

Він довго не залежиться. Можна заздалегідь поцікавитися у колеги про її улюблені бренди, тож подарунок буде приємнішим.

А самостійно обирати косметику не варто. Навіть якщо впевнені, що знаєтеся на перевагах колеги. Такі засоби, як помада для губ, тіні чи тональний крем складно вибирати, тому не потрібно ризикувати.

Парфумерія для дому

Ароматизовані палички вже давно стали не просто парфумерією для дому, а й повноцінним аксесуаром в інтер'єрі. Адже приємний запах дарує затишок і робить позитивний внесок в атмосферу житла.

парфум для дому у подарунок колезі

Як варіант, також гарні ароматичні свічки, спреї, парфумерні набори для дому, саше для гардероба. Їхні запахи досить-таки нейтральні, тому помилитися важко.

Корисна стаття: Як зволожити повітря в кімнаті: 10 несподіваних лайфхаків

Міні-парасолька

Дарувати звичайну парасольку — надто банально, напевно, вона вже є у колеги. Міні-парасольку вона оцінить, тому що її можна покласти в сумочку і носити, не обтяжуючи себе. Хоч розміри й компактні, така парасолька нічим не відрізняється від стандартної. Зате виручить у зливу або на сонці.

Що подарувати колезі-чоловіку

Щоб виявити подяку за співпрацю та дружбу завжди знайдуться приклади презентів колезі-чоловіку, які будуть корисні та приємні. Ось деякі з них.

Якісний ланч-бокс

З ручками та без, з кількома відділеннями, в різних дизайнах... Можна підібрати ланч бокс із малюнком, скляний, кольоровий.

подарувати колезі чоловікові ланч-бокс

Органайзер для робочого столу

Стильний органайзер на кілька відділень створить лад на робочому місці. Можна підібрати девайс для документів, письмового приладдя та дрібної канцелярії.

органайзер для канцелярії у подарунок

Якщо боїтеся помилитися з органайзером, виберіть класичний підсклянник для ручок та олівців, він точно знадобиться та сподобається колезі.

В тему: Як організувати робоче місце вдома: 5 критеріїв для зручності

Утримувач для смартфона

З якісним тримачем для смартфона використання навігації та перегляд відео стають у рази простішими. Більшість власників має функцію повороту на 180 градусів — це дуже зручно.

подарувати співробітнику власник для смартфона

Якщо знаєте, яка модель телефона у колеги, подивіться оригінальні варіанти з бездротовою зарядкою або магнітом. Завдяки мінімалістичному дизайну, власник відмінно доповнить салон будь-якого автомобіля.

Затискач для грошей

Звертайте увагу на стебнування та якість основного матеріалу. Якщо бюджет дозволяє, можна придбати затискач із натуральної шкіри. Такий більш довговічний і пристойніше виглядає.

У більшості аксесуарів, крім затиску, є кілька відділень під пластикові картки та кишеньку для монет. Це хоч і дрібниця, зате приємна.

Комп'ютерна гра

Найкращим презентом для співробітника, який захоплюється комп'ютерними баталіями, стане гра. І не важливо яка вона у нього по рахунку в домашній колекції, головне не помилитися з вибором. А якщо не знаєте про особисті переваги, тоді вибирайте популярні ігрухи. Серед них:

  • Cyberpunk 2077,
  • Assassin's Creed,
  • Far Cry,
  • Need For Speed,
  • Fallout,
  • Tomb Raider,
  • Call of Duty.

Будь-яка з представлених у пошані серед геймерів й точно не розчарує. Якщо напевно знаєте, що у колеги є ігрова консоль, можна придивитися до аналогічних ігор на приставку.

Підсумовуючи статтю, хочеться зазначити, що не варто дарувати речі особистого користування: спідню білизну, інтимні товари, подарунки «з натяком», телефони, прикраси, дуже дорогу техніку. Якщо підбираєте подарунок для начальника, краще об'єднатися і вибрати презент від усього колективу. В іншому не бійтеся виявляти креативність. Подарунок, вручений щиро, порадує одержувача.

Для веселого дозвілля: ТОП 10 ігор, схожих на GTA: найкраща заміна екшн-пісочниці у 2022 році

Коментарі
Залиште коментар
Категорії