Київ
Серце всієї України!
0 800 507 800
Вам передзвонити?
  • Блог
  • Акції
  • Магазини
  • Оплата і доставка
  • Що з моїм замовленням?
  • MOYO обмін
  • MOYO club
Рус Укр
Каталог товарів
Порівняння
Бажання
Кошик
Сума

10 кращих перфораторів і 3 параметри, що сприяють покупці

Дата публікації: 18.06.2018 08:42
Дата оновлення: 18.12.2023 14:14

Перфоратор використовують для свердління твердих матеріалів (бетон, камінь, цегла), а також довбання в них різних отворів. Однак, у моделях з додатковою комплектацією та можливостями, список матеріалів для роботи суттєво розширюється. Так, багато інструментів можуть виконувати делікатне свердління у дереві, пластиці та навіть керамічних виробах.

Работа перфоратором

Важко відразу вирішити, які перфоратори – найкращі. Все залежить від параметрів та призначення інструменту. Щоб розібратися докладніше у цьому пристрої та його перевагах, варто прочитати огляд 10 затребуваних моделей.

Читайте також статтю на тему: Як працювати перфоратором: 7 нюансів, які важливо знати

ДНІПРО-М ПЕ-3217Б

Модель ПЕ-3217Б заслуговано визнано найпотужнішим пристроєм у лінійці ДНІПРО-М. Він стійкий до масштабних навантажень, а завдяки якісному складанню використовувати інструмент можна за будь-яких умов.

 Перфоратор ДНІПРО-М ПЕ-3217Б

Ударний механізм агрегату виконаний з міцного загартованого сплаву і добре просочений мастилом. Спеціальна фіксуюча головка гарантує надійне закріплення якоря, а значить він точно не зміститься, якою б сильною не була напруга.

Особливості моделі:

  • Система "Антивібрація". Цей амортизатор на ручці, який знімає напругу з рук під час роботи.
  • Металевий редуктор та робочий механізм. Робить інструмент стійким до будь-яких пошкоджень.

Модель поставляється із пластиковим кейсом, обладнаним зручною ручкою. У комплекті: долото, 3 щітки та мастило. Розширити набір можна додатковими деталями, наприклад зубилом «Бригадир стандарт», придатним для патрона пристрою.

Bosch GBH 2-26 DRE

Функціонал цього зразка складається з трьох режимів: обертання (для дерев`яних виробів, сталі, закрутки шурупів), свердління з ударом (для твердих будівельних матеріалів) та можливості використовувати прилад як відбійний молоток (Для Обробки бетонних плит). Регулюється Робота за допомогою механічного перемикача збоку корпусу. За Безпеку відповідає запобіжна муфта. Вона Захистить від травм під час заклинювання робочої насадки.

Перфоратор Bosch GBH 2-26 DRE

Переваги:

  • вага 2,6 кг, що значно полегшує експлуатацію;
  • кабель закріплений на шарнірах, легко рухається у гнізді, запобігаючи розривам;
  • щільна насадка на рукояті сприяє надійній фіксації у руках.

Модель DRE свердлить отвори в бетоні розміром до 26 мм, у дереві – до 30 мм і в сталі – до 13 мм. Для визначення глибини в інструменті передбачено глибиномір. Потужність агрегату складає 800 Вт, при цьому виконує до 4000 ударів за хвилину.

ДНІПРО-М ПЕ-2485П

Це простий та зручний у використанні інструмент із горизонтальним розташуванням двигуна. Агрегат призначений для вирішення безлічі завдань та підійде як для домашніх робіт, так і для масштабних будівельних об`єктів. Функціонал ДНІПРО-М ПЕ-2485П нараховує три режими: удар, буріння та буріння з ударом.

Перфоратор ДНІПРО-М ПЕ-2485П

У переліку переваг моделі:

  • Двигун із мідною обмоткою, покритою трьома шарами термостійкого лаку. Це запобігає перегрівання мотора і одночасно є «загороджувальною стіною» від короткого замикання.
  • Підшипник з антивібраційним прошарком. Гарантує чіткість обертання насадки, без мінімальних відхилень та вібрації.
  • Кулачковий патрон у наборі. Призначений для фіксації бурів зі стандартним хвостовиком, завдяки якому використовувати перфоратор можна і як дриль.

Якщо ви шукаєте окремий інструмент, читайте:Як вибрати дриль: 8 основних критеріїв

Продуктивний агрегат працює на потужності 850 Вт. За 60 секунд він завдає до 4850 ударів, допомагаючи виконати запланований об`єм робіт, не зриваючи термінів.

Bosch GBH 3-28 DRE

Перед походом у магазин інструментів у більшості користувачів виникає цілком логічне питання: «Які перфоратори найнадійніші і який краще вибрати з усього асортименту?». Модель DRE поєднує в собі обидві відповіді.

 Перфоратор Bosch GBH 3-28 DRE

Невеликий та зручний екземпляр стане ідеальним варіантом для роботи з бетоном, природним каменем та іншими твердими матеріалами. Відключивши ударний режим, агрегат підійде для делікатної обробки дерева, кераміки, гіпсу та ін.

Плюсами виступають:

  • фірмова технологія видалення вібрації Vibration Control;
  • якісна вентиляція двигуна, що дає можливість працювати без перегрівання;
  • самостійний вибір необхідної кількості оборотів (0-900) за хвилину.

Модель має вертикальне розташування двигуна, але підходить для роботи в будь-яких площинах. Вага пристрою 3,5 кг, завдяки чому інструмент легко застосовувати для свердління поверхні. Забезпечити акуратність дій допоможе насадка для видалення пилу, яка підходить для інструменту, але в комплекті з ним не йде.
Ця модель вже другий екземпляр ТОПу від компанії Bosch. Об`єднавши в таблиці дані двох перфораторів однієї фірми, вдасться дійти невтішного висновку, який інструмент краще.

Модель
Потужність, Вт Сила удару, Дж Удари за хвилину Вага, кг Діаметр свердління в бетоні, мм Живлення
Bosch GBH 2-26 DRE 800 2,7 4000 2,6 26 мережевий
Bosch GBH 3-28 DRE 800 3,1 4000 3,5 28 мережевий

Makita HR2470

Зразок оснащений стандартним патроном SDS-Plus та звичним функціоналом з трьома режимами: свердління, свердління з ударом та довбання. Makita HR2470 робить отвори в бетонних плитах до 24 мм, дерев`яних вироби – до 32 мм і в сталі – до 13 мм.

Перфоратор Makita HR2470

Головні плюси пристрою:

  • корпус із спеціальним захистом від механічних пошкоджень;
  • прогумовані ручки для зручності експлуатації;
  • швидка установка бура простим клацанням у патроні.

Професійний перфоратор працює на потужності 780 Вт. Невелика вага дозволяє використовувати її для більшості будівельних робіт: від знімання плитки до буріння цегляної кладки.

Hyundai H 850

Яскравий представник категорії перфораторів для використання вдома чи на дачі. Є чудовим помічником для роботи з бетоном, цеглою, каменем. Підходить також при легкому довбанні деревини та виробленні отворів у пластиці, кераміці. Для зручності та безпеки експлуатації модель оснащена великими ручками з гумовою ковзною насадкою. Додаткова руків`я встановлюється в будь-якому положенні оператора.

Пізнавальна стаття на тему: основних складових перфоратора: як усе влаштовано?

Перфоратор HYUNDAI H 850

У інструмента Hyundai H 850  є 3 головні переваги:

  1. Рукоятка зі знімним дном. В цьому підлозі можна зберігати насадки або інші важливі в роботі деталі.
  2. Оснащення. Набір розрахований на широкий спектр використання, тому в комплекті йде 3 свердла, долото, піка, глибиномір.
  3. 3 функції. Включає свердління без удару, з ударом (буром), довбання.

Для транспортування та зберігання агрегату передбачений кейс, де кожна деталь має своє, окреме місце.
Якщо вирішуючи, який купити побутовий перфоратор, є можливість придбати цю модель, варто зупинити свій вибір саме на ній. Легкий (3 кг) та компактний пристрій має гарантію виробника 12 місяців та працює зі швидкістю 5000 ударів за 60 секунд. Відмінний варіант за свою ціну, що замінить більшість інструментів, включаючи шуруповерт.

Цікавитесь окремим інструментом, читайте: Як вибрати шуруповерт для будинку, дачі: 10 важливих критеріїв

DeWalt D25133K

Інструмент поставляється у фірмовому кейсі зі спеціальними заклепками, які можуть поєднувати кілька боксів у єдину конструкцію. Це полегшує одночасне переноска відразу 2-3 перфораторів DeWalt, при цьому можна бути впевненим, що інструмент не впаде.

Перфоратор DeWalt D25133K

Модель важить 2,6 кг, маючи енергію удару 2,8 Дж. Пристрій працює з бетоном, цеглою та іншими, більш крихкими матеріалами. Для кожного виду передбачено свій режим.

«Плюси» DeWalt D25133K:

  • антивібраційна допоміжна руків`я із щільною гумовою обмоткою;
  • великий та зручний перемикач режимів;
  • швидкість регулюється простим натисканням кнопки «Пуск».

Перфоратор працює на потужності 800 Вт, видаючи до 5500 ударів протягом 60 секунд. Така продуктивність чудово підійде для будівництва будь-яких масштабів, допомагаючи здійснювати велику кількість завдань.

Makita HR2810

Універсальний інструмент, що однаково добре впорається як з цегляним муром, так і з м`яким деревом. Агрегат оснащений вертикальним двигуном (800 Вт). Така конструкція покращує балансування, знижує навантаження та робить Найбільш зручним є вертикальне свердління (наприклад, на стелі).

 Перфоратор Makita HR2810

У списку переваг моделі:

  • гарантія якості виробника складає 3 роки;
  • можливість встановити зубило у 40 положеннях;
  • реверс для зворотного прокручування свердла.

У інструмента Makita HR2810 стандартний патрон SDS. Це дозволяє швидко змінити насадку однією рукою.
Ціна такого професійного агрегату набагато вища за середню, тому для періодичного домашнього використання краще вибрати подешевший варіант.

Інтерскол П-26/800 ЕР

Пристрій підходить для побутових та професійних завдань. Воно може виконувати функції перфоратора, легкого відбійника та дриля, швидко проробляючи отвори у матеріалах різної твердості. Крім цього, інструмент можна також використовувати як шуруповерт, закручуючи шурупи.

Пізнавальна стаття на тему: Чим відрізняється ударний дриль від перфоратора: 7 основних критеріїв

Перфоратор Интерскол П-26/800 ЭР

Важливі плюси агрегату:

  • 4-позиційний перемикач режимів із кнопкою блокування обраної функції;
  • бічний фіксатор на руків`ї, що підтримує швидкість при тривалих роботах;
  • щітковий реверс, що полегшує дію колектора електродвигуна та продовжує термін його служби;
  • міцний гумовий шнур довжиною 4 м для зручної роботи на відстані від розетки.

Максі-діаметр буріння становить 26 мм, свердління коронкою – до 68 мм. Коронки не йдуть у комплекті, але підібрати такий аксесуар з урахуванням діаметра можна окремо.
Вага пристрою – 2,9 кг, завдяки чому застосовувати його можна для робіт у будь-яких площинах (стіни, підлога, стеля та ін.)

Sparky BPR 240E HD

Невеликий перфоратор для побутового використання оформлений у яскравий корпус та візуально відрізняється від інших моделей рейтингу. Інструмент може свердлити бетон, роблячи отвори діаметром до 24 мм. Крім цього, пристрій також працює зі сталлю, деревом та іншою, менш твердою сировиною. Перфоратор виконує стандартні функції буріння, удару та «міксу» цих двох режимів.

Перфоратор Sparky BPR 240E HD

Що особливого? У моделі є кілька важливих переваг:

  • глибиномір оригінальної конструкції;
  • можливість зафіксувати обрану кількість оборотів (до 4800);
  • автоматичне відключення щіток після повного стирання.

Червона частина корпуси інструменту виконано з магнієвого сплаву. Це своєрідна "фішка" лінійки перфораторів компанії, яка сигналізує про гарантію на 600 робочих годин.
Модель легка, компактна та зручна в руці. Підійде для всіх домашніх робіт: від свердління невеликих отворів до застосування як відбійний молоток.

Замість виведення

Вирішуючи, який краще взяти перфоратор для будинку, необхідно спочатку розібратися, які параметри інструменту є найважливішими. Отже:

  • Сила удару. Цей показник варіюється від 2 до 15 Дж (у великих професійних агрегатах). Характеристика важлива визначення діаметра отворів. Чим ширше потрібен діаметр отвору, тим більша потрібна сила удару.
  • Швидкість обертання шпинделя. Починає від 500 до 5500 оборотів. Ці цифри вказують на швидкість свердління, тобто через скільки часу буде готовий отвір.
  • Частота ударів. Від неї також залежить час, витрачений буріння. Що частіше удари, то швидше обробляється матеріал.

Ці три характеристики допоможуть підібрати перфоратор, що стане незамінним підсобником у будівництві.

Коментарі
Залиште коментар
Категорії