Київ
Серце всієї України!
0 800 507 800
Вам передзвонити?
  • Блог
  • Акції
  • Магазини
  • Оплата і доставка
  • Що з моїм замовленням?
  • MOYO обмін
  • MOYO club
Рус Укр
Каталог товарів
Порівняння
Бажання
Кошик
Сума

10+ кращих смартфонів із бездротовою зарядкою

Дата публікації: 25.02.2019 16:36
Дата оновлення: 25.02.2019 16:36

Заряджати смартфон за допомогою індуктивної зарядки – це не тільки зручно, але й надійно: роз'єм проживе довше. Вибрати відповідний телефон, сумісний з бездротовими ЗУ, допоможе цей рейтинг. В добірку потрапили кращі моделі, які годяться для бізнесу і гейминга, для фото та домашнього відеоархіву.

лучшие смартфоны с беспроводной зарядкой

Samsung Galaxy S8 і S8 Plus

Стильні та досить потужні смартфони вийшли ще в 2017-му, але не здають позицій досі. Вони входять в рейтинг кращих завдяки відмінній начинці і комфорту у використанні.

Чому рекомендують вибрати:

  • Великі SuperAMOLED екрани з QHD забезпечують картинку чудової якості. S8 5,8" , а С8 + – 6,2", при цьому управляти девайсами однією рукою дуже зручно завдяки співвідношенню сторін. Це підтверджують відгуки.
  • Завдяки хорошим параметрам камер (головна – 12 Мп, а для Селфі – 8 Мп) пристрою дозволяють знімати фото і відео високої якості.

Примітка: ємність батарей гаджетів – 3000 мАг у С8 і 3500 мАг у С8 +.

Samsung Galaxy S8 и S8 Plus

  • Гідна продуктивність: фірмовий 8 ядерний ЦП + 4 гіга оператіви дозволяє впоратися з будь-якими завданнями, та й шанувальників мобільного гейминга таке залізо порадує.
  • Купа функцій безпечної розблокування: по обличчю, пальцем або сітківкою ока.
  • Чи не бояться ні пилу, ні води – захищені по IP68.

Samsung Galaxy Note 8

Гідний апарат, який успадкував впізнаваний стиль від S8, але з трохи більш вираженими кутами. Іміджевий смартфон також оснащений SuperAMOLED екраном: 6,3-дюймовий дисплей відтворює контент в дозволі 2960x1440 точок.

Чому радять купити:

1. Шість гігабайт ОЗП і 8-ядерний Exynos 8895 + потужний GPU Mali-G71 роблять цей смартфон універсальним рішенням для бізнесу і розваг.

2. У телефону круті камери: на два модулі по 12 мегапікселів можна зробити фото і відео високої якості як для домашнього архіву, так і для демонстрації в соціальних мережах або на відеохостингу. Селфі-модуль теж не підкачав: 8 Мп дає можливість робити пристойні знімки.

Samsung Galaxy Note 8

Доповнення: в пристрої варто акумулятор на 3300 мАг.

3. Дістатися до персональних даних без відома користувача практично неможливо. На сторожі порядку завжди «три богатирі»: сканер особи і сітківки, а також пальця.

4. Від вологи та пилу девайс захищений за стандартом IP68, а фронтальна і тилова панелі захищені склом Corning Gorilla 5.

Мінус: це самий важкий представник лінійки – 195 м Втім, судячи з відгуків, таку вагу не доставляє дискомфорту.

В тему: вибрати – Samsung Galaxy S9 або Samsung Galaxy Note 8: битва флагманів

Samsung Galaxy S9 і S9 Plus

Безрамковий флагмани 2018 року випуску з привабливим зовнішнім виглядом і серйозної апаратної начинкою. Металева рамка, захисне скло на фронтальній і тиловій панелях додають смартфонам міцності. Варто тільки поглянути на їх головні характеристики і стає зрозуміло, чому ці телефони увійшли в топ-добірку.

Samsung Galaxy S9 и S9 Plus

Характеристики
S9 S9 Plus
Екран SuperAMOLED із співвідношенням сторін 18.5: 9.
Дозвіл 2960x1440 точок
Діагональ 5,8" 6,2"
ОЗП 4 Гб 6 Гб
GPU ARM Heimdall MP18 (572MHz)
Процесор 8-ядерний Exynos 9810
Ємність батареї 3000 мАг 3500 мА
Селфі-камера 8 Мп 8 Мп
Головна камера 12 Мп 12 + 12 Мп
Сумісність з бездротовими зарядними пристроями та
Аутентифікація за відбитком пальця, по сітківці очі і Face ID.
Пиле-, вологозахист IP68

Як видно,С9 + просунуті, однак і ціна на нього вище.

Samsung Galaxy Note 9

«Безмежний» флагман з бездротовою зарядкою виглядає чудово і володіє шикарними параметрами. Модель 2018 року, як і всі Самсунги в списку, оснащена дисплеєм SuperAMOLED, який відображає картинку в дозволі 2960x1440 пікселів. Правда, у цього смартфона найбільша діагональ – 6,4" .

Samsung Galaxy Note 9

Чому в топі:

  1. Універсальний помічник: за допомогою Type-C або HDMI телефон можна підключити до монітора. Пристрій здатний працювати як тачпад, підвести по Bluetooth клавіатуру теж можна: з інтернет-серфінгом, набором тексту і створенням презентацій не буде проблем.
  2. Геймерам є, чим поживитися: Exynos 9810, укупі з шести гігабайтами оператіви і Mali-G72 MP18 дозволяє грати в PUBG на максималка. Ще один приємний сюрприз – Fortnite спеціально для NOTE 9, в грі з такої нагоди з'явився і ексклюзивний персонаж.
  3. Акумулятор пристойною ємності – 4 Аг.
  4. Смартфон не боїться вологи і пилу, так як захищений по IP 68.
  5. Можливості розблокування тут такі ж, як і у інших Самсунгов в рейтингу, проте тут все способи аутентифікації можна активувати одночасно.
  6. Хороші фотоможливості: 12 + 12 Мп – у тильного модуля, 8 Мп – у Фронталки.

Цікаво: Рейтинг 5 кращих мобільних процесорів для ігор

LG V30 +

Безрамковий шестидюймовий апарат заслужив місце в рейтингу кращих телефонів з індукційної зарядкою завдяки гарній продуктивності і приголомшливою камері.

Головні особливості:

  • Гідне швидкодію в звичайному використанні і при високих навантаженнях забезпечується восьмиядерна ЦП і 4 гігабайтами оперативної пам'яті.

LG V30+

  • Приголомшливі фото і відеоролики можна отримати завдяки подвійній тильній камері (16 + 13 мегапікселів). Гаджет підтримує 4К зйомку. До того ж, є цікавий Cine Effect, за допомогою якого можна зняти мало не професійний кліп або короткометражку.
  • V30 +ОСНАЩЕНИЙ якісним дисплеєм типу POLED І дозволом QHD +.
Додаткові характеристики
Місткість акумулятора 3,3 Аг
Пиле-, вологозахист IP68
Максимальний об'єм microSD карт 2 Тб

Недолік слабенька за сучасними мірками селф-камера – 5 Мп.

LG G7

Стильний безрамковий апарат, про який добре відгукуються любителі фото. Втім, гаджет годиться не тільки для цієї мети, адже у нього і начинка непогана.

Примітка: для бездротової зарядки оснащений акумулятором на три Аг.

LG G7

Чому рекомендують купити:

  • Хороший 6,1-дюймовий екран забезпечує роздільна здатність в 3120х1440 пікселів, а IPS панель гарантує натуральні, насичені кольори.
  • Потужне залізо: 4 гіга ОЗП укупі з восьмиядерна Snapdragon 845 забезпечать використання ресурсномістких додатків без зависань.
  • Топова камера: задній модуль – подвійний (16 + 16 Мп) дозволяє не тільки фото круті зробити, але і відео в 4К записати. AI CAM – технологія інтелектуальної камери дозволяє смартфону розпізнавати об'єкти зйомки, пропонуючи кращий з 19 режимів. Селфі-модуль теж непоганий: 8 мегапікселів дають хороші фото. Можна і FHD відео записати.
  • Чи встоїть перед пилом і водою – захищений по IP68.
  • Підтримує двотерабайтний флешки.

Дізнайтеся: вибрати смартфон з хорошою камерою: поради + 4 кращих камерофон

iPhone 8 і 8 Plus

З пристроями цього бренду конкурувати можуть не всі телефони. Шестиядерних апарати зберегли класичний дизайн з рамками навколо дисплея. Обидва смартфони отримали екрани Retina HD, користувачі відзначають відмінну передачу кольору. Інші параметри гаджетів з бездротовою зарядкою теж хороші.

 iPhone 8 и iPhone 8 Plus

Параметр
iPhone 8 iPhone 8 Plus
Екран 4,7" ;
1334x750
5,5" ;
1920x1080
Ступінь пило, вологозахисту IP67
Фронтальна камера 7 Мп
Головна камера 12 Мп ;
Відео – UHD
12 + 12 Мп (Підтримка збільшити зображення; збільшення до 10 разів – для фото, до 6 разів – для відео)
Відео – UHD
Процесор Apple A11: 4 енергоефективних ядра для базових завдань + 2 ядра для серйозних навантажень

iPhone X

Універсальний інструмент для бізнесу, фотолюбителів, меломанів і геймерів. Безрамковий гаджет з діагоналлю 5,8 дюймів оснащений фірмовим Retina HD з пристойним дозволом – 2436 x 1125 пікс. Усередині досить потужна апаратна начинка, як і годиться флагману.

Примітка: крім міцного скла на фронтальній і тильній панелях, телефон захищений по IP67, що робить його стійким до пилу і вологи.

 iPhone X

Чому радять вибрати:

  1. Крім стійкого імунітету до вірусів, якими славляться всі айфони, 10-я модель сподобається своєю продуктивністю. Потужний 6-ядерний A11 з трьохядерним графічним прискорювачем дозволяють не тільки в інтернеті комфортно серфить, але і користуватися важкими додатками, грати.
  2. Однією з основних фішок айфонів завжди були камери. Модель Х – не виняток. Селфі-модуль тут такий же, як і у попереднього iPhone в рейтингу кращих апаратів з індукційного зарядкою – 7 Мп, а задній модуль – 12 + 12 Мп з подвійним оптичною стабілізацією. Купа режимів – теж плюс.
  3. Зручно користуватися: розблокувати апарат допоможе Face ID. Ця ж технологія в зв'язці з Apple Pay дозволяє оплачувати смартфоном покупки.

Доповнення: Apple iPhone 8 і Айфон 10 – порівняння 2 флагманів

iPhone XS і XS Max

Зовні ці гаджети, як дві краплі води, схожі на X , тільки модель Макс – побільше. Потужна начинка, гідні камери і приваблива зовнішність – ось головні причини, через які ці айфони потрапили в топ-добірку телефонів, які підтримують бездротові зарядні пристрої.

 iPhone XS и XS Max

Головні відмінності смартфонів
Параметр iPhone XS iPhone XS Max
Діагональ дисплея 5,8" 6,5"
Дозвіл екрану 2436х1125 2688х1242
Автономність 2800 мАг – 20 годин в режимі розмови 3400 мАг – 25 годин в режимі розмови

Основні загальні привабливі риси:

  • Шестиядерний CPU A12 гарантує швидкий відгук на запити користувача незалежно від складності завдань. Завдяки контролеру динамічно розподіляється навантаження на ядра. Це дозволяє вичавити максимум, коли необхідно, і оптимізувати роботу при виконанні нескладних дій для підвищення автономності.
  • Завдяки IP 68 обидва телефони не бояться піску і пилу, а також води: можуть протриматися на двометрової глибині півгодини.
  • Можна робити класні знімки. Тильна сторона оснащена ширококутним і телеоб'єктивом, по 12 Мп кожен. Стабілізація, можливість дворазового збільшення без втрати якості, а також 10-кратний цифровий зум дозволяють знімати відеоролики і робити фото майже як на зеркалку. Семімегапіксельная Фронталки вразить навіть самих вибагливих любителів Селфі.

iPhone XR

Ще одна версія топової моделі Аpple. Все той же фірмовий дизайн, але тепер рамка виконана з матового алюмінію, і тому не така мазка, та й до подряпин більш стійка.

Чим гарний:

  1. Смартфон отримав дисплей діагоналлю 6,1 дюйма з роздільною здатністю 1792х828, що забезпечує якісну картинку.
  2. Стійкий до подряпин завдяки захисному склу.
  3. Пилу і води девайс теж не боїться завдяки рівню захисту IP67.
  4. Ємності батареї – 2942 мАг – вистачає на день класичного використання.
  5. Крутий ЦПУ – A12 Bionic, який за сучасними мірками є еталоном продуктивності, дозволяє вирішувати завдання будь-якої складності. Робота з серйозним ПО, комфортний геймінг – цей апарат до будь-яких випробувань.
  6. Фото і відео – одинарна 12-мегапіксельна камера дозволяє знімати матеріал високої якості, будь то фотозвіт з вечірки або відео в UHD для Youtube-каналу.

Дивіться також: Флагмани Samsung Galaxy S9 і Apple iPhone X – що вибрати з 2 смартфонів?

Поради та рекомендації

Кожен з смартфонів, який увійшов до списку кращих телефонів для зарядки без проводів, має гідні ПАРАМЕТРАМИ. І зовнішність, І «Внутрішній світ» цих гаджетів ставлять високу планку для інших мобільних Пристроїв. Який варіант ВИБРАТИ – справа Особиста. Хіба що тим, хто потребує двох сім-картках, можна порекомендувати купувати якийсь Андроідофонов. Ну, а тим, хто хоче заощадити, можна порадити вибирати з пристроїв з ОЗП і сховищем поменше: ціна на них зазвичай нижче.

Коментарі
Залиште коментар
Категорії