Київ
Серце всієї України!
0 800 507 800
Вам передзвонити?
  • Блог
  • Акції
  • Магазини
  • Оплата і доставка
  • Що з моїм замовленням?
  • MOYO обмін
  • MOYO club
Рус Укр
Каталог товарів
Порівняння
Бажання
Кошик
Сума

Рейтинг найочікуваніших ігор 2019 року – 17 новинок на ПК і PS4

Дата публікації: 27.02.2019 12:11
Дата оновлення: 27.02.2019 12:11

Мало не з кожним виходом нової гри здається, що краще вже бути не може. Але На створення будь-якої йде сила-силенна місяців і не дивно, що деякі анонсованих геймів користувачі приставок і ПК вже давно зачекалися. У цій збірці представлені 17 найбільш очікуваних ігор, чий реліз відбудеться в цьому році або вже відбувся зовсім недавно.

Примітка: точні дати виходу можна подивитися в кінці статті.

самые ожидаемые игры 2019

Ace Combat 7: Skies Unknown

Вийшов цей авіасимулятор не так давно – в середині січня, але вже зібрав пристойну кількість шанувальників і позитивних відгуків. Це вже сьома частина серії, перший випуск якої відбувся в 1992 році. І творцям досі вдається дивувати.

Чому радять новинку:

  • Є кришесносние місії-ексклюзиви, створені для VR. У них можна пограти на PS 4.
  • Доступна не тільки для Плейстейшн, але і для комп'ютера.
  • Є локальний мультиплеєр для 2 гравців.
  • Захоплюючі повітряні бої, вражаюча графіка в грі – очікування геймерів вона виправдала.
  • Завдання досить цікаві й різноманітні.

 Ace Combat 7: Skies Unknown

Metro Exodus

Нова стрілялка – продовження серії ігор, створених за мотивами «Всесвіт Метро 2033» – вже в третій раз перенесе геймера в постапокаліптичну Росію. Герої відбиваються від «нелюдських» жителів метро і намагаються вижити. Боротьба ведеться від першої особи.

Основні параметри:

1. Гра не перейшла повністю у відкритий світ. Однак значна її частина – та, де немає прямого сполучення сюжетної лінії – перейшла в масштабні локації.

2. З'явилася зміна часу доби і року.

3. Увага до дрібниць проглядається всюди: написи на стінах різні, в будиночку можна знайти швейну машинку – чорний Зінгер, новий планшет оснащений рацією і харчується від батарейок, а ще в ньому з'явилася карта.

Metro Exodus

4. Нова система кастомізації зброї – пошук і апгрейд виконується самостійно. Поліпшити «ствол» можна на верстаті або в польових умовах. Крім того, не доведеться вибирати, яку зброю підібрати, а яке – викинути: можна брати деталі, модернізуючи зброю.

5. Мультиплатформеність: йде як на приставки від Соні Плейстейшн і інших виробників, так і на ПК.

Anthem

Пекельна суміш Action/RPG і шутера. Величезний світ проекту дозволяє відправляти групи гравців в експедиції з метою розкрити безліч таємниць. Природно, потрібно попутно здолати ворога, який всіляко намагається перешкодити.

Основні характеристики новинки 2019:

  • Найманцям доступні екзокостюми, кожен з яких унікальний. З їх допомогою незвідану місцевість можна вивчати, перебуваючи як на землі, так і в повітрі або під водою. Роль геймера в бою визначається доступним йому екзокостюмом: рейнджер, коллосс, шторм або перехоплювач.
  • Передбачена система матчмейкінга: команда автоматично буде укомплектована до чотирьох користувачів.
  • В меню гри доступні контракти – «Діяння», виконуючи які, персонаж накопичує досвід.

Anthem

  • Відсидітися в укритті, відстрілюючись від боса, що не вийде. Необхідно постійно стежити, звідки ведеться атака, парити в моменти, коли земля під ногами горить, і при цьому не забувати ухилятися.
  • Адаптована під різні платформи: йде як на іксбокс 1, ПС 4, включаючи Pro і Slim версії, так і на лептопи, ПК. управляти зручно, хоч консольним геймпадом, хоч ігровими клавішами і мишкою.

Devil May Cry 5

Ще одна новинка 2019, яка є однією з найбільш очікуваних – продовження хітового слешер з Японії. Події розгортаються в місті Red Grave через кілька років після попередньої частини. Вторгнення демонів не залишилося без уваги Неро, у якого тепер власне «агентство на колесах» по полюванню на нечисту силу. А на зміну відірваною невідомим в минулій частині демонічної руці прийшов механічний протез.

Примітка: обіцяє бути мультиплатформенной: для консолей PS4 і іксбокс 1, а також для ПК і лептопів.

Чому рекомендують:

  • Фізика і графіка шикарні завдяки новому движку від творців проекту.
  • Можливість налаштувати керування під себе – велика рідкість для слешерів.

Devil May Cry 5

  • В арсеналі Неро – вже знайомі шанувальникам серії «Червона Королева» і «Синя Роза», а також, звичайно, механічний протез. Ще доступний акселератор для, наприклад, заряду меча і застосування його в якості бензопили. Різні комбо-прийоми і можливість ефектно добити противника роблять геймплей ще більш насиченим.

На чому грати: ПК або консоль: 7 аргументів на користь кожного з варіантів

Tom Clancy's The Division 2

Реліз TPS проекту вже ось-ось зупинить болісне очікування шанувальників 1-ї частини: нова гра повинна вийти в середині березня 2019 року. За сюжетом геймер потрапляє в Вашингтон через півроку після подій попередньої частини. Обстановка серйозно загострилася: йде громадянська війна між вижили і групами мародерів.

Найголовніші особливості:

  • Графіка помітно змінилася на краще.
  • Опрацювання деталізації – на високому рівні: шикарна атмосфера ігрового світу, яка особливо яскраво виражена в дощову погоду.
  • Тепер відновлення відбувається без жодних аптечок, а завдяки ремонту деталей броні, що більш реалістично. Те саме можна сказати і до здібностям персонажа, які необхідно контролювати для максимального ефекту.

 Tom Clancy’s The Division 2

  • Піде як на Playstation 4 і Xbox1, так і на комп'ютери. Розробники обіцяють зручне керування і за допомогою геймпадов, і за допомогою мишки Іклавіш.

Sekiro: Shadows Die Twice

Ця гра ближче до пригодницького екшену з елементами стелс, ніж до Action/RPG. Проект зі скелетом серії Souls і непростими локаціями, які густо населені противниками, а також босами в кінці кожного рівня.

Чому в рейтингу:

  • Нове вміння – стрибати. Вертикальність закралася не тільки в локації, а й в бою.
  • Відмітна особливість месника – кістяний протез. Це такий собі мультитул. Можна стріляти гаком-кішкою і використовувати мотузку для переміщення по поверхнях. Крім того, в боях від кістяний руки теж є користь: вона не тільки допомагає тримати зброю. Можна ще і метати сюрікени з долоні, застосовувати вогнемет з її допомогою і багато іншого.

 Sekiro: Shadows Die Twice

  • Гра обіцяє бути кроссплатформенной, так що очікування виправдає не тільки власників четверте приставок від Sony або «іксбоксеров», а й тих, хто грає на ПК, озброївшись мишкою і клавіатурою.

Можливі нарікання:

  • Не можна створювати центрального персонажа. Головний герой, за якого належить грати, вже готовий.
  • Класичних RPG елементів поменшало: прокачування, екіпіровки як такої тут немає, як і мультіплеєрних фішок, властивих жанру. Зате концентрація сюжету і боївки залишилася.

Mortal Kombat 11

Уже наближається святкова дата, яку з нетерпінням чекають любителі «м'яса». Вийде одинадцята частина легендарної серії ігор досить скоро, так що можна оформляти передзамовлення.

5 причин поповнити колекцію новинкою 2019:

1. Рівень жорстокості – «ультра»: ще більше крові, зламаних кісток, відірваних кінцівок.

2. Графіка з часів МК Х помітно покращилася, та й рівень деталізації підріс.

3. Змінилася механіка бою. Рентген-удар можна провести всього раз за раунд і то, якщо здоров'я впаде до певної позначки. Якщо Фата-блоу (колишній ікс-рей) не спрацював, він відновиться швидше, ніж відновлювався в минулих частинах. Хоча бігати тепер не можна, зате переміщення по арені стало автентичні. Втрати відображається по-іншому: замість відсотків – конкретні цифри.

Примітка: 11-ю «Смертельну битву» оцінити власники консолей, включаючи нінтендо, ПС4 і першого іксбокса, а також десктопних PC.

Mortal Kombat 11

4. Великий ракурс деяких прийомів – ще одне нововведення, помітно прикрасив геймплей. Режим активується при проведенні комбо. Геймерам з особливо чуйним сприйняттям краще не грати після їжі.

5. Доступні нові бійці. І хоча в цілому персонажів менше, ніж в попередній частині, враження від гри це не псує: все компенсує розширена кастомизация, як бойова, так і візуальна.

Days Gone

Натовпи недружелюбно налаштованих зомбі, нелінійний сюжет, захоплюючі місії і неповторна атмосфера – все це зібрано воєдино в прийдешньому пригодницькому бойовику з елементами хоррору. Гра не дарма зайняла місце рейтингу кращих новинок 2019.

Примітка: створена ексклюзивно для PS4.

Чим може заслужити позитивні відгуки:

1. Є контакт з оточенням, який властивий ігор з величезним світом.

2. Мета – не тільки здолати зомбі, але і вижити в суворому ігровому світі. Погодні зміни, голодні хижі звірі і тварини, заражені пандемією – все це неслабо ускладнює завдання.

Days Gone

3. Непрямий контроль зомбі дає можливість провокувати їх на конфлікт між собою, варіативність проходження місій та інші сюрпризи, зробили геймплей максимально насиченим.

4. Зброю можна зібрати практично з будь-яких підручних засобів, що робить бій різноманітним і дає можливість проявити винахідливість.

Трохи історії: і модельний ряд Sony PlayStation: з 1994 року і до сьогодні

Star Wars Jedi: Fallen Order

Пригоди, які переносять гравця в події, що відбуваються між 3 і 4 частинами фільму. Грати доведеться за Джедая – єдиного з тих, що вижили, так що вдосталь помахати світловим мечем точно вийде. Екшену тут хоч відбавляй.

Привабливі риси нової гри:

  • Разом з командою розробників над проектом працює режисер God Of War, що звучить вельми багатообіцяюче.
  • Бої на світових мечах: для Respawn – це нова механіка. Втім, гармати і бластери теж нікуди не подінуться.

 Star Wars Jedi: Fallen Order

  • Якщо задумане реалізується на 100%, тоді шанувальників серії, крім вражаючою графіки, чекають захоплюючі діалоги і пророблений сценарій.
  • Випускатиметься для декількох платформ, включаючи ПС4 (як Slim, так і Pro) перший Xbox і ПК на Віндовс.

Death Stranding

Action з відкритим світом змушує геймерів-консольщіков нудитися в очікуванні релізу. Сюжет гри цікавий: центральний персонаж Сем Бріджес знаходиться в світі, зміненому якимось явищем або подією під назвою Death Stranding. Герой вирушає в подорож, щоб відновити розколотий світ.

Чому в рейтингу:

  • Геймплей досить спокійний, але при цьому насичений і затягує. Сюрпризів і загадок в ньому предосить.
  • Не можна не відзначити шикарну графіку і оригінальність Death Stranding. Величезний навколишній світ сповнений дивацтв, в якому все оригінально аж до перевернутої веселки.

 Death Stranding

Примітка: спеціально четверті консолі від Соні.

  • «Времяпад» – дощ з іншого світу, що спотворює хід часу: доведеться неодноразово старіти, вмирати і відроджуватися, і мова не про повернення до чек-поінт. Цикл «смерть – чистилище – нове народження» доведеться пройти не раз. Напевно, тому герой носить з собою «Залишки майбутнього людства» – щось на зразок ембріональної версії самого себе.

Doom Eternal

У цьому шутере від першої особи, п'ятої частини серії, змінилося місце дії: це Земля, а не звичний Марс. Центральний персонаж – вже знайомий шанувальникам серії по попередній частині Кат Рока.

Чим хороша новинка 2019:

1. Все та ж «м'ясна» стрілялка з явною передозуванням брутальності, яка в цьому випадку лише покращує ігровий процес. Графіка, звичайно, теж очікується поліпшена.

2. Нові можливості переміщення в просторі: можна притягатися до противників, ривок дозволить майстерно ухилятися, наздоганяти мета, дострибувати до виступів та інше. ЗАГАЛОМ, веселощів додасться. Чіплятися За труби і повзти по стінах теж, швидше за все, буде можна.

Doom Eternal

3. Розширений арсенал: крутий тесак, який допоможе шинкувати нечисть, в дуеті з новою наплечной гарматою – то що треба. Меч з попередньої частини теж буде в ходу, інші «стволи» також помітно зміняться.

4. Пограти вийде і на сучасних консолях і на ПК.

Підбірка: ТОП-10 кращих ігор 2018-2019: головні ексклюзиви для PS4 + універсальні гри

Shenmue III

Це третя частина серії ігор, зроблених як інтерактивне кіно з відкритим світом, в якій зустрічаються напрямки adventure і RPG. За заявою автора, вона стане продовженням історії 18-річного підлітка, батько якого був убитий. Мета – знайти і покарати вбивцю, а також розгадати таємниці задзеркалля.

Найцікавіші особливості:

  • Повний спектр емоцій, сюжет від якого неможливо відірватися – історія помсти довгою в кілька років нарешті отримає вражаючий фіналом. У цьому проект прекрасно буквально все, а доповнює атмосферу не менше шикарний саундтрек.

Shenmue III

  • Нова частина, як переконують автори, нічим не гірший за попередні. Оскільки продемонстровані тизери були створені на ігровому движку, графіка навряд чи буде відрізнятися в кінцевому варіанті, по крайней мере, змін в гіршу сторону чекати не варто.
  • Драма, повний інтерактив, маса сюрпризів і головоломок, прекрасні пейзажі – все, про що так добре відгукувалися геймери в минулих частинах, тепер в новому, поліпшеному, вигляді.
  • Пограти вийде на ПК з ОС від Майкрософт, а також на плейстейшенах 4.

Dying Light 2

Геймер виявляється в Європейському місті через 15 років після епідемії. За контроль над залишками цивілізації боротимуться різні фракції. Можна виконувати завдання для будь-якої з них. Відкритий світ і моторошний сюжет другої частини однойменної серії – все для шанувальників екшену, Survival horror і RPG.

5 причин купити новинку в 2019:

1. У продовженні гучного зомбі-екшену буде зроблений акцент на сюжет і побудова світу.

2. Східний колорит поступиться місцем європейського. Представлений в тізера місто нагадує чи то Париж, то чи Прагу.

3. Не можна прийняти 100% правильне рішення: наприклад, якщо відвоювати водонапірну вежу, то в місті з'явиться чиста вода, придатна для пиття, але і негативні наслідки у такого вчинку теж будуть.

 Dying Light 2

Примітка: піде на першому Xbox, на PS4, а також на комп'ютері.

4. Система діалогів удосконалено: слова теж впливають на те, що відбувається.

5. Світ в порівнянні з першою частиною став більше в 4 рази. Графіка покращилася, а атмосфера збереглася.

Mount & Blade 2: Bannerlord

Проект зі вільним світом, якого очікують багато шанувальників першої частини серії, в жанрі екшн з елементами RPG. Приміряти обладунки, брати участь у масштабних битвах, розмахуючи мечем, при цьому не відриваючись від верхової їзди, стати частиною історії – хто ж не захоче.

Чому рекомендують звернути увагу:

1. Класний дизайн локацій: кожне місто в грі є оригінальним.

2. Шикарна деталізація: мова не просто про графік, хоча теж не підкачала. Процес створення зброї, реалістична робота ковалів – все це буде. Реалістичність торкнулася і фізики, що теж приємно.

Mount & Blade 2: Bannerlord

3. Величезна увага приділили опрацювання звуків. Так при створенні персонажа можна вибрати тембр голосу. По звуковому наповненню відрізняється одиночний і мультіплєєрниє режими. У кожного NPC – своє власне звучання, що на практиці непогано так додасть реалізму. Ходьба, удар мечів, та й будь-яка взаємодія з поверхнею звучить унікально. Загалом, не завадить надіти хороші ігрові навушники, щоб насолодитися звуковими ефектами по максимуму.

Примітка: гра мультиплатформенна. Насолодитися геймплеєм можуть власники не тільки консолей, а й ПК. Однак варто зазначити, що чекати, можливо, доведеться довго: точна дата не оголошена і то, чи вийде гра в 2019 році – залишається під питанням.

Цікаво: Розвиток консолей Microsoft Xbox: 4 етапи становлення ігрової приставки

The Last of Us Part II

Продовження нашумілої постапокаліптичній драми може стати вагомою причиною оновити консоль до PS 4 тим, хто ще не встиг це зробити. На цей раз геймеру належить перенестися на територію колишніх Штатів і зануритися в події, які за сюжетом відбуваються через 4 роки після історії першої частини. Новий ексклюзив на ПС4 заслужив місце в рейтингу найбільш очікуваних завдяки популярності минулій частині і новим фішках-приманок від розробників.

Примітка: хоча реліз і очікується в 2019, точна дата невідома. Можливо, доведеться чекати трохи довше.

Цікаві параметри:

1. Помітно подорослішала героїня історії, та й графіка проекту теж підросла. Щоб оцінити круту деталізацію, добре б обзавестися класним ігровим монітором.

2. У грі передбачений одиночний режим і мультиплеер.

3. Послідовної композиції розробники не дотримувалися: два чітких тимчасових плану, між якими гравець постійно буде переміщатися.

The Last of Us Part II

4. У порівнянні з першою частиною життя начебто і налагодилася, але режим виживання – невід'ємна частина існування. Гравця очікує нова загроза у вигляді релігійного угруповання.

5. Заражені тепер поділяться на класи, а прогресуюча хвороба дасть деяким противникам непередбачувані здатності.

6. Оточення, бій, крафт – всі ці системи запрацюють по-новому.

Resident Evil 2 (2019)

Здійснилося! Нещодавно вийшов довгоочікуваний, оновлений, легендарний survival horror. Ремейк другій частині – це не просто оптимізований під сучасні платформи проект, випущений колись давно.

Найбільш цікаві характеристики новинки 2019:

1. Зміна камери і режим прицілювання помінялися. Тепер гравець дивиться на все з-за спини: це змінило і атмосферу гри, і процес стрільби. Невідомість – більше не головна фішка, але гірше Обитель зла від цього не стала.

2. Як і раніше ніякої лінійності: шукати нові ходи, діставати ключі доведеться. Деякі ділянки залишили без змін, деякі – доповнені і розширені, а деякі – просто вирізані, але таких мінімум. До речі, в більшості локацій розробники підкинули нових «нежданчик».

Resident Evil 2 (2019)

3. Відносно нові механіки: для другої частини такі можливості, як виготовлення боєприпасів з пороху або баррікадірованіе вікон – новинка, але в третій і четвертій частинах ці можливості були.

4. Гра досить складна: патронів мало, а для ліквідації противника далеко не завжди вистачає пари хедшоти.

5. Мультиплатформеність – проект заточений не тільки під приставки Іксбокс 1 і Плейстейшн 4, але і під ПК.

Ghost of Tsushima

Елементи RPG, вільний світ, неймовірні пригоди і буйний екшен – нудьгувати не доведеться. Геймер перевтілюється в самурая, коли монголи вперше вторглися до Японії, захопили і розорили острів Цусіма. Мета – перемогти ворога. Робити це доведеться без помічників і різними способами. Власники PS4 вже зачекалися, але на жаль, точна дата виходу шедевра поки не Оголошена. Так, проект збираються зробити ексклюзивним, так що можна порадити запастися приставкою Згеймпадом заздалегідь.

Що очікується:

  • Акцент, зроблений на сюжет і кінематографію. Розробники зізналися, що натхнення черпали з вестернів, як класичних, так і самурайських. Що стосується оповідання, то воно буде схоже з відомим шанувальникам жанру «Шляхом Самурая».

Ghost of Tsushima

  • Повноцінна екшен-боївка збирається вразити навіть досвідчених геймерів. Динамічна система блоків і анімація «космічного» рівня теж буде.
  • Чи не боєм єдиним – стелс-елементи і вертикальний геймплей, що змушує дертися по будівлях, розробники теж хочуть впровадити.

Консольщіков: кращих ігор для PS4: хіти, заради яких варто купити приставку

Гра
Дата виходу
Ace Combat 7: Skies Unknown 18 січня 2019
Metro Exodus 15 лютого 2019
Anthem 22 лютого 2019
Devil May Cry 5 8 березня 2019
Tom Clancy's The Division 2 15 березня 2019
Sekiro: Shadows Die Twice 22 березня 2019
Mortal Kombat 11 23 квітня 2019
Days Gone 26 квітня 2019
Star Wars Jedi: Fallen Order 2019
Death Stranding 2019
Doom Eternal 2019
Shenmue III 27 серпня 2019
Dying Light 2 2019
Mount & Blade 2: Bannerlord Можливо, 2019
The Last of Us Part II Можливо, 2019
Resident Evil 2 (2019) 25 січня 2019
Ghost of Tsushima Можливо, 2019

Всі описані тут гри недарма увійшли до рейтингу найбільш очікуваних ігрових проектів 2019 року , Адже кожна з них обіцяє бути дуже крутий. Є в топ-добірці і варіанти, чий реліз вже відбувся. Незалежно від того, на чому грає геймер – на консолі, компі або ноутбуці – він зможе знайти щось собі до душі і перевірити, чи виправдовує вийшов гейм його очікування.

Коментарі
Залиште коментар
И
26.03.2020 23:09

спасибо

Категорії