Київ
Серце всієї України!
0 800 507 800
Вам передзвонити?
  • Блог
  • Акції
  • Магазини
  • Оплата і доставка
  • Що з моїм замовленням?
  • MOYO обмін
  • MOYO club
Рус Укр
Каталог товарів
Порівняння
Бажання
Кошик
Сума

Залежна і незалежна духовка: відмінності 2 видів техніки

Дата публікації: 26.02.2018 13:53
Дата оновлення: 11.12.2023 11:15

Вибрати та купити побутову техніку, зокрема, «ту саму» духовку непросто через різноманіття варіантів. І добре, якщо справа була б у дрібницях — наявності конвекції (грилю) та кількості автоматичних програм, але перше ж глобальне питання залишається незакритим. Яка техніка вигідніша для гаманця та нервової системи: незалежна духовка (та, що так акуратно вбудовується в стільницю), чи залежна, яку можна поставити у будь-який кут? У цьому огляді MOYO.UA розповідає:

  • що таке духовка, що належить до типу залежних;
  • чим вона відрізняється від свого самостійного побратима.

зависимая и независимая духовка

Що означає залежність чи незалежність щодо варильних панелей?

Залежна техніка складається із духової камери, яка з`єднана з плитою. І оскільки складові частини об`єднують дроти, і вони мають один корпус на двох, їх не вдасться встановлювати один без одного. Ось що означає залежність духовки. Зовсім інакше справи з автономною технікою, не з`єднаної з плитою. Як підказує логіка, це є незалежна духовка.

Читайте також: Електрична або газова духова шафа: 5 критеріїв вибору

Залежна чи незалежна духовка

Залежні духовки «виграють» через вартість. Ціна виробу – перший критерій вибору – буде ще дешевше, якщо купити варіант 2 в 1. Повноцінна техніка, що містить плиту і духовку, набагато дешевше приладів, що купуються окремо.

обычная плита и независимый духовой шкаф

Це знадобиться: Домашній хліб у духовці – 8 цікавих рецептів

Але належить до класу незалежних духовка, яка працює від електрики, на рівні з газовими варіантами, виграє у поєднаної техніки за трьома пунктами:

  1. Самостійний пристрій можна встановити в будь-якому місці в приміщенні без прив`язки до варильної плити, що дає господарям більше можливостей при плануванні, а також створенні інтер`єру до смаку.
  2. Купуючи незалежну техніку, користувач має змогу вибрати модель з необхідними функціями, а не задовольнятися варіантом, що йде «у комплекті». Буває, деякі функції виявляються зайвими, а потрібних (наприклад, гриля) немає.
  3. У випадку з незалежним пристроєм при можливій поломці техніки з ладу вийде лише духова камера, у той час, як при використанні залежного варіанта несправність може вплинути та на функціонування плити.

Цікаво почитати: ТОП-10 найкращих виробників духових шаф

Коли купувати залежну духовку
Коли купувати автономну духовку
коли хочеться купити духовку та варильну панель в єдиному стилі якщо не хочете міняти плиту
якщо не бажаєте переплачувати за встановлення двох видів техніки: (духовка, плита) коли потрібно встановити духовку окремо від плити
коли джерело живлення однакове — газ чи електрика якщо хочеться електричну духовку та газову плиту

Кожен тип приладу гарний по-своєму, і який вид віддати перевагу залежить від потреб. Якщо панель, призначена для варіння, встановлена, тоді самостійний варіант підійде більше. Якщо ж стара поверхня не подобається, чи потрібна не тільки духовка, а й плита, легше підібрати суміщений варіант.

Коментарі
Залиште коментар
Категорії