Київ
Серце всієї України!
0 800 507 800
Вам передзвонити?
  • Блог
  • Акції
  • Магазини
  • Оплата і доставка
  • Що з моїм замовленням?
  • MOYO обмін
  • MOYO club
Рус Укр
Каталог товарів
Порівняння
Бажання
Кошик
Сума

Зарядні пристрої Powertraveller: де завгодно, коли завгодно

Дата публікації: 10.03.2015 00:00
Дата оновлення: 10.03.2015 00:00

Більшість з них - інноваційні пристрої, що поєднують в собі завидний функціонал. При цьому, Powertraveller активно впроваджує сонячні технології і сонячні панелі в призначений для користувача сегмент для підзарядки пристроїв в будь-якій ситуації. У мережі MOYO представлені сонячні батареї та акумулятори виробника.

Виробник випускає безліч пристроїв, розділених на декілька лінійок. Серед них є як звичайні портативні акумулятори, так і сонячні батареї з акумуляторами, які вміють зберігати і передавати заряд.

У модельному ряду Powermonkey є пристрої обох видів. Powermonkey Discovery представляє собою міцний і стильний портативний акумулятор ємністю 3500 мА з USB-портом шістьма LED-індикаторами, які відображають рівень заряду пристрою. Все це укладено в алюмінієвий корпус. Новинка відмінно впорається з зарядкою будь-яких мобільних і не тільки девайсів, будь то смартфони, плеєри, електронні книги, бездротові колонки, GPS-навігатори та ліхтарики, а також власникам екшн-камер GoPro.

 powermonkey_discovery_1

Якщо ви шукайте універсальний зарядний пристрій для продовження часу роботи вашого ноутбука аж до 6 годин, варто звернути увагу на Powergorilla . Пристрій здатний заряджати будь-які мобільні і електронні гаджети, включаючи планшети і смартфони, телефони, фото і відеокамери, екш-камери, плеєри, ліхтарики і портативні консолі. Модель комплектується безліччю перехідників для популярних девайсів.

Ємність акумулятора становить 21 000 мАг, а робочий діапазон батареї - від 5 до 24 В. В залежності від умов експлуатації, зарядка витримує 600-800 циклів, після чого втрачає потужність приблизно на 20%.

Корпус пристрою виконаний з алюмінію і гуми, конструкція масивна і міцна, до того ж, волого-і пилозахищена. Вага становить 700 г, тому Powergorilla можна брати з собою в поїздки і походи.

Батарея оснащена LCD-екраном, на якому відображається необхідна інформація і вибрані опції. Система має захист від перегріву, короткого замикання, перезаряду і надмірного заряду.

Для зарядки Solargorilla можна використовувати сонячні панелі Solargorilla або звичайний блок живлення.

Powermonkey Explorer 2 - це ударопрочная, водо- і пилонепроникний портативна сонячна батарея для підзарядки пристроїв навіть в самих екстремальних умовах. Ребристий, анодований корпус циліндричної форми не вислизне з рук. Він ударостійкий, тому витримає будь-які негаразди. Акумулятор захищений за стандартом IP67, тому витримає занурення в воду на глибину до 1 метра на 30 хвилин, при цьому навіть можна заряджати інший девайс - все надійно закрито і захищено.

 powermonkey_explorer2_1

Ця портативна зарядка отримала батарею ємністю 6000 мАг підзарядок смартфонів, планшетів, навігаторів, камера і інших необхідних в поході пристроїв, які живляться від USB-роз'єму з напругою 5 В. Новинка оснащена дисплеєм, який відображає рівень заряду девайса, так що користувач буде в курсі , коли потрібно підзарядити Powermonkey Explorer 2. до речі, для цього можна використовувати звичайні блоки живлення, сумісні сонячні панелі виробника, а також спеціальною рукояткою з генератором.

Powermonkey Extreme, в свою чергу, є безпрецедентним набором для підзарядки пристроїв в походах, подорожах або ситуаціях, коли потрібно зарядити смартфон, планшет або камеру, перебуваючи далеко від розетки. При виробництві сонячних панелей застосовуються полісиліконовий фотоелементи, які підвищують ККД на 17с технологією MPPT, яка дозволяє більш ефективно заряджати батарею навіть в умовах слабкого світла.

 powermonkey_extreme_2

Powermonkey Extreme - це комбінація міцних, захищених від ударів, води і пилу, сонячної панелі та акумулятора разом з безліччю перехідників і аксесуарів в комплекті. Акумулятор ємністю 9000 мАг дозволить зарядити кілька пристроїв. Він зберігає до 75% заряду після року простою, тому точно заповнить заряд пристрою, навіть якщо користувач довго не використовував Powermonkey Extreme. Девайс оснащений сенсорним екраном, який відображає рівень заряду батареї.

У пустелі, в горах, в поході або поїздці сонячне зарядний пристрій Solargorilla може стати просто незамінним помічником не тільки для звичайного мандрівника, а й служб з надання допомоги, аварійних і військових установ.

 solargorilla_2

Пристрій, в першу чергу, призначений для використання разом з портативними ЗУ лінійки Powergorilla, але також може стати в нагоді для зарядки ноутбуків з потужністю блоку живлення до 40 Вт, а також смартфонів, телефонів, плеєрів, портативних пристроїв, PSP і безлічі девайсів з зарядкою від USB -порту. Solargorilla має дві фотоелектричні сонячні панелі, які генерують струм при впливі сонячних променів і зелений світлодіод, який відображає інтенсивність УФ-випромінювань. Міцна конструкція дозволить використовувати пристрій в будь-яких умовах в будь-який час року.

 solargorilla_4

 

 

Коментарі
Залиште коментар
Д
16.02.2017 01:11

Зарядные устройства Powertraveller – продукт инновационных разработок бренда с безупречной репутацией. Есть богатый выбор привычных аккумуляторов и батарей, заряжаемых от солнца. Корпуса изготавливаются из ударопрочных материалов, защищены от попадания пыли и влаги. Устройства заряжают все гаджеты, не теряют мощности. Незаменимая вещь во время поездок.