Київ
Серце всієї України!
0 800 507 800
Вам передзвонити?
  • Блог
  • Акції
  • Магазини
  • Оплата і доставка
  • Що з моїм замовленням?
  • MOYO обмін
  • MOYO club
Рус Укр
Каталог товарів
Порівняння
Бажання
Кошик
Сума

Смартфон LG L60 Dual: доступний Dual SIM з підтримкою 3G

Дата публікації: 12.03.2015 00:00
Дата оновлення: 12.03.2015 00:00

Дисплей
У цій моделі виробник використовував 4,3-дюймовий сенсорний TFT-екран з підтримкою технології mu lti-touch і роздільною здатністю 800 х 480 пікселів. За теперішніх часів ці показники можна назвати комфортним мінімумом для ефективної навігації і відсутності скарг у покупців. Також відзначимо реалістичну передачу кольору і гідні кути огляду, які нечасто зустрічаються у бюджетній моделі. Відзначимо, що навіть у бюджетній моделі збереглася можливість розблокування дисплея подвійним тапом (Knock-Knock), яка свого часу стала візитною карткою LG.

 lg_l60_dual-1675_6

Продуктивність, пам'ять, ОС
Двоядерний процесор Cortex A7 (R4) З тактовою частотою 1,3 ГГц забезпечує цілком прийнятний рівень швидкодії при запуску ігор з Play Market, перегляді web-сайтів і соціальних мереж. Також тут використовуються 512 МБ оперативної пам'яті і 4 ГБ флеш-пам'яті з можливістю розширення за допомогою карти microSD. Працює апарат під керуванням операційної системи Google Android 4.4.2.

Камера і комунікаційні можливості
У смартфона дві камери - основна 5-мегапіксельна і фронтальна 0,3-мегапіксельна. Зі своїми обов'язками вони справляються цілком стерпно, хоча і особливих сюрпризів чекати не слід. Для зв'язку із зовнішнім світом передбачені модулі Wi-Fi, Bluetooth і GPS. Також зазначаємо підтримку 3G, яка протягом найближчих місяців може стати одним з вирішальних чинників при покупці.

 lg_l60_dual-1675_3

Час роботи
Літій-іонний акумулятор на 1540 мАг не відрізняється надприродною ємністю, що не заважає йому забезпечити смартфону два, а при помірному використанні і три дні автономної роботи. Як то кажуть, приємний сюрприз.


Коментарі
Залиште коментар
Категорії