Київ
Серце всієї України!
0 800 507 800
Вам передзвонити?
  • Блог
  • Акції
  • Магазини
  • Оплата і доставка
  • Що з моїм замовленням?
  • MOYO обмін
  • MOYO club
Рус Укр
Каталог товарів
Порівняння
Бажання
Кошик
Сума

Огляд планшета Sony Xperia Z4 Tablet: повне занурення

Дата публікації: 05.03.2015 00:00
Дата оновлення: 18.12.2023 14:08

Дизайн
У цієї моделі є ціла низка цікавих особливостей, які заслуговують на увагу. Корпус Xperia Z4 Tablet зроблений із шорсткого пластику, проте це не позначилося на якості збирання – все б так збирали. Лицьова панель прикрита захисним склом, яке ненавидить подряпини так само щиро, як ненавидите їх ви.

Також радимо звернути увагу на виключно тонкий корпус: його товщина складає всього 6,1 мм і якщо покласти планшет на панель такого ж кольору (наприклад, на стіл), виникає відчуття, що свого часу ви вдало придбали меблі, оснащені вбудованим екраном.

Випускається гаджет у двох колірних рішеннях – білому та чорному.

Дисплей
Хороший дисплей – половина успіху, і тому інженери Sony поставилися до цього компонента більш ніж серйозно. В результаті планшета дісталася дуже ефектна 10,1-дюймова матриця з роздільною здатністю 2560х1600 пікселів або 2К (ще не 4К, але при цьому на порядок краще, ніж Full HD). У цьому екрані чудово все: високий рівень яскравості, коректність кольору, а кути огляду близькі до максимальних.

Ергономіка
Планшет може продаватися як з фірмовим чохлом, так і в комплекті із чудовою апаратною клавіатурою, завдяки якій ви миттєво перетворите гаджет на повноцінне робоче місце. Клавіатуру ми радимо придбати, бо такий варіант неймовірно зручний як в домашніх умовах, так і в поїздці. Але і без клавіатури робота з планшетом буде дуже комфортною: при своїх чималих габаритах він важить лише 389 г (модифікація з модулем Wi-Fi) і з цієї причини не відтягує кисті рук при багатогодинному веб-сефінгу.

Слоти для SIM-картки та картки пам`яті прикриті заглушками, в той час, як роз`єм microUSB та аудіовихід від них вільні. Ми говоримо про це тільки тому, що Xperia Z4 Tablet зроблений водонепроникним, тому відсутність заглушок не слід сприймати як недогляд. Як і більшість нових моделей, які входять до складу лінійки Xperia, наш герой отримав сертифікат захисту за стандартом IP68 – це означає, що він залишиться неушкодженим після півгодинного занурення на глибину 1,5 метра у прісну воду. Якщо гаджет випадково опинився в морській воді, рекомендуємо негайно вимити його під краном.

Програмне забезпечення
Тут встановлена операційна система Google Android 5.0 Lollipop без будь-яких доповнень – багато виробників починають розуміти, що якщо Android-користувачеві захочеться нової графіки, він оперативно завантажить її із Play Market. Тим більше, що в Базовій версії ОС є все необхідне, а її інтерфейс вийшов логічним, симпатичним і не дуже яскравим.

Продуктивність
З 64-бітним восьмиядерним процесором Qualcomm Snapdragon 810 на 2,0 ГГц, графічним прискорювачем Adreno 430 і 3 ГБ оперативної пам`яті цей планшет не знає страху ні перед ресурсомісткими іграми, ні перед відеороликами у високій роздільній здатності, ні перед десятком одночасно відкритих. Також відзначимо, що для зберігання даних тут відведено 32 ГБ вбудованої пам`яті з можливістю розширення картки microSD.

Камера
У планшета дві камери: 8-мегапіксельна основна із сенсором Exmor RS та 5,1-мегапіксельна фронтальна (остання забезпечить вам ширококутні селфі). Якість знімків у кожної їх можна назвати хорошим і дуже добрим відповідно. Також камера знімає гідне відео у форматі Full HD.

Комунікації
У планшета дві модифікації – з модулем Wi-Fi 802.11ac та підтримкою LTE. Оскільки останнього в нас поки немає, і найближчим часом не передбачається, можна дійти невтішного висновку, що в Україну приїде лише перший варіант. Однак і він упакований на солідному рівні: тут є Bluetooth 4.1, GPS і роз`єм microUSB, а також роз`єм для SIM-карти. За допомогою модуля Wi-Fi планшет підключається до ігрової приставки PS4, причому для максимального комфорту користувача передбачений спеціальний тримач. Також планшет можна під`єднати до фірмової колонки, яка була представлена в Барселоні. На неї приходять повідомлення зі смартфона та планшета, вбудовані мікрофони дають можливість спілкуватися в режимі конференц-зв`язку, а за бажанням ви зможете активувати голосове керування.

Живлення
Місткість вбудованої батарейки становить 6000 мАг (досить солідний показник) і за заявою виробника він протримається без підзаряджання до 17 годин в режимі відтворення відео. Крім того, апарат підтримує технологію швидкої зарядки: всього за годину ви зможете зарядити батарею на 70 відсотків.

Висновок
Якщо досі ви жили, не маючи великої споживчої мрії, цією мрією може стати Sony Xperia Z4 Tablet – один із найкращих планшетів 2015 року.

СПЕЦИФІКАЦІЇ:

  • Модель Sony Xperia Z4 Tablet
  • Процесор Qualcomm Snapdragon 810, 2,0 ГГц, восьмиядерний
  • Розміри 25,4 x 16,7 x 0,61 см
  • Вага 389 г
  • Дисплей TRILUMINOS, сенсорний, 10,1″
  • Роздільна здатність 2560х1600 пікселів
  • ОЗП 3 ГБ
  • Пам`ять 32 ГБ + слот microSD
  • Харчування 6000 мАг
  • Камера 8-мегапіксельна + 5,1-мегапіксельна
  • Комунікації Wi-Fi 802.11ac, Bluetooth 4.1, GPS
  • Рознімання microUSB, вихід на 3,5 мм, роз`єм для SIM-карти
  • Додатково сумісність із PS4
  • ОС Google Android 5.0 Lollipop

Коментарі
Залиште коментар
а
16.02.2017 01:11

Вот это я понимаю чехол, ато купил *** И он тупо розвалился...Бренд есть бренд!

Категорії