Київ
Серце всієї України!
0 800 507 800
Вам передзвонити?
  • Блог
  • Акції
  • Магазини
  • Оплата і доставка
  • Що з моїм замовленням?
  • MOYO обмін
  • MOYO club
Рус Укр
Каталог товарів
Порівняння
Бажання
Кошик
Сума

Обери свій смартфон Huawei в MOYO

Дата публікації: 24.12.2012 00:00
Дата оновлення: 24.12.2012 00:00

Отже, зустрічайте - Huawei Ascend Honor Pro G600 (U8950-1), двосімний Huawei Ascend G302 (U8812D) і Huawei Ascend G300 (U8815). Важко сперечатися яка модель краще, адже всі вони мають високу якість і оригінальний дизайн. Виходячи з переваг, кожен користувач зможе вибрати для себе підходящий варіант. Розглянемо новинки детальніше.

 

Huawei Ascend Honor Pro G600  - це смартфон з пристойним 4,5-дюймовим IPS-екраном, що має дозвіл 540х960 точок. Такі розміри припадуть до душі любителям мобільних ігор і відео. В основі смартфона лежить двоядерний процесор Cortex A9 з частотою 1.2 ГГц. Апарат оснащений основний 8 Мп камерою з автофокусом, фронтальною VGA камерою, двома динаміками з підтримкою звуку DTS surround, 768 МБ оперативної і 4 ГБ постійної пам'яті, що розширюється картами microSD.

Функціонує  Honor Pro G600 під управлінням ОС Android 4.0.3 ICS з використанням фірмової оболонки Huawei UI. Крім підтримки мереж UMTS і GSM, смартфон має модулі Bluetooth 3.0 і Wi-Fi (з підтримкою технологій Wi-Fi Direct і DLNA). Крім цього в смартфоні присутні повноцінний GPS приймач і FM-радіо.

Корпус пристрою виконаний з чорного пластику з покриттям soft-touch і у передній панелі окантований під метал. Не менш важливо - акумулятор ємністю 1930 мАг забезпечує тривалий час автономної роботи за рахунок запатентованої системи Huawei з управління енергоспоживанням.

Huawei Ascend G302  заслуговує на окрему увагу. Надійний і практичний, він має оптимальний функціонал і підтримує одночасну роботу двох SIM карт в режимі очікування, як в 2G (GSM/EDGE) так і в 3G (UMTS) мережах. Для кожної SIM-карти передбачена окрема кнопка виклику, тому набравши номер, можна відразу здійснювати виклик. Використовуючи всі переваги двухсимники, власники смартфона зможуть залишатися на зв'язку практично в будь-яких умовах.

Модель  Huawei Ascend G300  - це аналог Huawei Ascend G302, але з однією SIM-картою та без фронтальної камери. Корпус обох смартфонів має плавні лінії, приємні форми і спеціальне покриття anti-fingerprint, яке не залишає на собі відбитків пальців і подряпин. У магазинах MOYO обидві моделі пропонуються в чорному кольорі.

Смартфони володіють усіма необхідними характеристиками, щоб бути нарівні з конкурентами: процесор Qualcomm MSM7227A з частою 1 ГГц, графічний процесор Adreno 200, 512 МБ оперативної і 4 ГБ пам'яті користувача. Кому об'єму недостатньо - можна скористатися картами пам'яті microSD.

У Huawei Ascend G302 і G300 використовується 4-дюймовий TFT-дисплей з функцією мультитач, роздільною здатністю 800х480 пікселів і можливістю відображення до 16 мільйонів квітів. Головна камера смартфона має роздільну здатність 5 Мп, вбудований автофокус і світлодіодний спалах. Додаткова камера хоч і скромніше - всього 0.3 Мп, але при цьому її більш ніж достатньо для відеодзвінків.

Смартфони Huawei Ascend оснащені модулями для бездротового зв'язку Wi-Fi (802.11 b/g/n) і Bluetooth 2.1 (A2DP), а наявність повноцінного GPS приймача дозволяє позбутися від традиційного навігатора.

В обох пристроях використовується ОС Android версії 2.3 (апгрейд до 4.0), яка дуже проста в роботі, інтуїтивно зрозуміла і має підтримку великої кількості корисних додатків з магазину Google Play. Прикрашає інтерфейс фірмова оболонка Huawei UI, яка дозволяє перемикатися в дво- і тривимірний режими.

Вибирайте смартфони Huawei Ascend, які ідеально відповідають вашим потребам. За більш детальною інформацією про новинки звертайтеся до консультантів магазинів MOYO.

 

Коментарі
Залиште коментар