Київ
Серце всієї України!
0 800 507 800
Вам передзвонити?
  • Блог
  • Акції
  • Магазини
  • Оплата і доставка
  • Що з моїм замовленням?
  • MOYO обмін
  • MOYO club
Рус Укр
Каталог товарів
Порівняння
Бажання
Кошик
Сума

Електронна книга AMAZON Kindle 5

Дата публікації: 11.12.2012 00:00
Дата оновлення: 11.12.2012 00:00

 Значення книги в епоху інформаційних технологій нітрохи не зменшилася. Технічний прогрес дозволив зробити колись товсті книги цифровими, а для їх читання нова читалка підійде як ніколи до речі. Це пристрій для тих, хто більшу частину часу проводить в русі і при цьому любить читати.

AMAZON Kindle 5, в порівнянні зі своєю попередницею Kindle 4, у читалки покращився швидкодію і з'явилося кілька режимів повного оновлення екрану. Якщо не комфортно читати з частим морганням екрану E-ink, то можна встановити режим оновлення тільки після кожної п'ятої сторінки без погіршення якості зображення.

У пристрої використано 6-дюймовий E-Ink Pearl дисплей з 16 градаціями сірого і дозволом 600х800, який навіть на сонці виглядає як звичайний папір. Кнопки з боків пристрою забезпечують зручну навігацію між сторінками, а потужний процесор ARM Cortex A8 здійснює моментальний перехід між ними.

За допомогою вбудованого Wi-Fi модуля можна завантажувати в Kindle книги, або переглядати веб-сайти. Всього користувачеві доступно 2 ГБ пам'яті, на яку можна записати близько 1500 книг. Однією підзарядки батареї повинно вистачити на місяць читання по 30 хвилин в день з вимкненим Wi-Fi.

 Новинка Kindle 5 доступна в чорному кольорі. Цей факт позитивно позначається на комфортності читання - поєднання чорного корпусу і білого тла екрана візуально покращує контрастність тексту. Стильний рідер буде мати гарний вигляд у фірмових обкладинках яскравих кольорів, пропонованих виробником. А для читання в темряві можна придбати обкладинку з вбудованим підсвічуванням.

Традиційні плюси читалок Kindle - можливість установки словників, зручна ергономіка управління і поворот екрану. Нові поліпшення повинні допомогти йому пережити Amazon Kindle 5 заслужити відмінні відгуки користувачів.

Електронна книга - це сучасне рішення для комфортного читання. Познайомитися з новинкою ви можете в кожному магазині мережі MOYO!

Коментарі
Залиште коментар