Київ
Серце всієї України!
0 800 507 800
Вам передзвонити?
  • Блог
  • Акції
  • Магазини
  • Оплата і доставка
  • Що з моїм замовленням?
  • MOYO обмін
  • MOYO club
Рус Укр
Каталог товарів
Порівняння
Бажання
Кошик
Сума

Смартфони LG Optimus L-style - підкресліть свій імідж

Дата публікації: 06.12.2012 00:00
Дата оновлення: 06.12.2012 00:00

У числі новинок 3 моделі: двосімний LG Optimus L5 Dual, надтонкий LG Optimus L7 і флагман лінійки LG Optimus L9. Всі три апарати мають схожий дизайн: строгі лінії, прямокутна форма, поєднання металу і якісного пластику – все це додає шарму і елегантність кожному смартфону.

У нових LG Optimus встановлена операційна система Android 4.0, яка ефективно розкриває всю функціональність пристроїв, а фірмовий інтерфейс Optimus UI 3.0 робить виконання кожного завдання більш зручним і приємним.

LG Optimus L5 Dual – двосімний смартфон, володар яскравого 4-дюймового екрану роздільною здатністю 320х480 пікселів. Розмір апарату з одного боку дозволяє з комфортом розглядати фотографії і сторінки в Інтернеті, з іншого – зручно тримати його в руці і носити в кишені. Особливу індивідуальність і неповторний стиль смартфону надає його тонкий корпус – 9,5 мм.
Зміна пріоритетною SIM карти відбувається в один дотик за допомогою кнопки, розташованої прямо на корпусі смартфона. Залишатися на зв'язку одночасно з колегами і сім'єю ще ніколи не було так легко і просто.

Продуктивність комунікатора визначає процесор з частотою 800 МГц і 512 МБ оперативної пам'яті. У розпорядженні користувача 2,5 ГБ пам'яті користувача, яка розширюється картами microSD до 32 ГБ. Камера у LG Optimus L5 має роздільну ЗДАТНІСТЬ 5 Мп, оснащена автофокусом і розташованої поруч світлодіодним спалахом, яка може виступати і як ліхтарик.

LG Optimus L7 має 4.3-дюймовий IPS екран з роздільною здатністю 800x480, який дозволяє насолоджуватися мобільним Інтернетом незалежно від проглядається контенту: тексти легко читані, а простота навігації по сторінці можна порівняти з ПК. Завдяки IPS-технології передаються кольори відповідають вихідним і відображаються найбільш реально, навіть при зміні кута огляду.

Смартфон має 1 Ггц процесором Cortex A-5 на чіпсеті Qualcomm 7227A, 4 ГБ вбудованої і 512 МБ оперативної пам'яті. За графіком відповідає прискорювач Adreno 200.

Ви ніколи не упустите можливість відобразити всі пам'ятні моменти завдяки 5 Мп камері з миттєвим автофокусом і потужною LED-спалахом. Є і лицьова камера для відеодзвінків. Робіть чудові знімки і легко діліться ними з друзями за допомогою інтегрованих сервісів найбільш популярних соціальних мереж.

Смартфон L7 має тонкий корпус – 8,8 мм, це стильний апарат зі строгими прямокутними формами і сучасним дизайном. Використання металу в корпусі надає йому важкувато, серйозності і відчуття надійності.

Лідер лінійки L-style – смартфон LG Optimus L9. Його 4.7-дюймовий IPS дисплей гарантує природне перенесення кольорів, неперевершену яскравість і широкий кут огляду незалежно від ступеня освітленості навколо. Дозвіл qHD (960x540) в поєднанні з форматом зображення 16: 9 роблять перегляд відео комфортним і захоплюючим.


Якщо перші дві моделі мають на борту одноядерний процесор, то L9 був оснащений більш потужним двоядерним чіпом з робочою частотою 1 ГГц. Оперативної пам'яті також більше – її тут 1 ГБ. У розпорядженні користувача 4 ГБ пам'яті для зберігання музики, фото, відеороликів або додатків. Додатково до цього смартфон підтримує карти пам'яті до 32 ГБ.

Камера – це важливо. У LG Optimus L9 їх дві: фронтальна VGA і основна 5 Мп з автофокусом, світлодіодним спалахом і можливістю запису відео Full HD (1080p). ЗА допомогою голосової команди можна простіше простого робити фотографії самого себе, знімки виходять бездоганно чіткими і без зайвих зусиль. Просто переведіть камеру смартфона в голосовий режим і скажіть «Сheese».

З додатком Quick Translator можна перекладати не тільки окремі слова, а й цілі фрази. Легке сканування і миттєвий переклад цілих фраз іноземною мовою дозволяють знайомитися з новими культурами і просто розширювати кругозір в невимушеній, новаторською манері.

Власникам Optimus L9 надається LG Cloud – онлайн сервіс для зберігання відео, музики та фотографій. Тепер ви можете насолоджуватися переглядом ваших файлів на будь-якому пристрої – комп'ютері, телефоні і навіть Smart TV. При цьому LG Cloud забезпечує конвертацію медіафайлів в необхідний формат в режимі реального часу.

Інноваційна батарея SIO + (2150 мАг), виконана за запатентованою технологією LG High Density Technology, забезпечує смартфону тривалий час автономної роботи і зовсім не позначається на товщині його корпуса – 9,1 мм.

Всі представлені смартфони LG мають повний набір бездротових комунікацій, необхідних сучасній людині. Крім підтримки мереж GSM і WCDMA, апарати мають модулі Bluetooth і Wi-Fi (з підтримкою технології Wi-Fi Direct). Моделі L7 і L9 також обладнані технологією NFC.

Використовуйте телефон як справжній навігатор: відкрийте для себе нові швидкі маршрути, об'їжджайте пробки, заздалегідь дізнавайтеся про камерах контролю швидкості, економте час і гроші. Новітній навігатор СітіГІД доступний безкоштовно у всіх телефонах LG Optimus.
Підберіть смартфон LG, який ідеально відповідає вашому способу життя, а консультанти магазинів MOYO вам в цьому допоможуть.

Коментарі
Залиште коментар