Київ
Серце всієї України!
0 800 507 800
Вам передзвонити?
  • Блог
  • Акції
  • Магазини
  • Оплата і доставка
  • Що з моїм замовленням?
  • MOYO обмін
  • MOYO club
Рус Укр
Каталог товарів
Порівняння
Бажання
Кошик
Сума

Apple TV: зробіть ваш телевізор цікавіше

Дата публікації: 03.01.2013 14:33
Дата оновлення: 03.01.2013 14:33

 apple_tv_3

Apple TV - це мініатюрна мультимедійна приставка, яка підключається до телевізора, зв'язується з комп'ютером по бездротовій мережі Wi-Fi і дозволяє насолоджуватися найновішими фільмами, серіалами, телешоу, спортивними змаганнями та навіть новинами в HD-якості на великому екрані вашого ТВ. При цьому передавати на Apple TV музику, фотографії або відео можна не тільки з комп'ютера - завдяки технології AirPlay це можна робити ще й з iPhone, iPad або iPod touch. Крім того, приставка підтримує відтворення вмісту бібліотек iTunes, Netflix, Flickr, YouTube, а також хмарного сервісу iCloud.
При використанні Apple TV управління зберіганням файлів не потрібно. Синхронізація з медіатекою iTunes також не потрібна. HD-фільми з iTunes відтворюються на телевізорі через Інтернет, а музика і фотографії передаються з комп'ютера в потоковому режимі. Залишається тільки натиснути на кнопку і дивитися.

 apple_tv_2Apple TV працює тихо і економічно. Вона настільки маленька, що вміщується на долоні. А значить, її можна покласти біля телевізора або на полицю з дисками. Налаштувати Apple TV дуже легко. Потрібно тільки підключити приставку до розетки електроживлення, а потім до телевізора за допомогою кабелю HDMI (не входить до комплекту). Інтуїтивно зрозумілий інтерфейс використовує всі можливості широкоформатного телевізора, допомагаючи легко і швидко знайти розваги для будь-якого настрою.
Пошук фільмів здійснюється за назвою, жанром або популярності. Можна також прочитати короткий огляд, подивитися трейлер або побачити новітні рейтинги в iTunes. Після вибору фільму, досить просто натиснути кнопку відтворення, і через кілька секунд на екрані вже будуть вступні титри, а в колонках - звук Dolby Digital 5.1. Для комфортного перегляду залишається тільки знайти зручний диван.

Apple TV сумісна з абсолютною більшістю HD-телевізорів з інтерфейсом HDMI і підтримкою стандартів 1080p і 720p, 60/50 Гц. У комплект поставки входить витончений алюмінієвий пульт дистанційного керування Apple Remote. Крім нього, Apple TV можна керувати і за допомогою iPhone або iPod Touch по Wi-Fi, якщо на ці гаджети встановити програму Remote.
Дізнайтеся більше про новинку в магазинах мережі MOYO!

Коментарі
Залиште коментар