Київ
Серце всієї України!
0 800 507 800
Вам передзвонити?
  • Блог
  • Акції
  • Магазини
  • Оплата і доставка
  • Що з моїм замовленням?
  • MOYO обмін
  • MOYO club
Рус Укр
Каталог товарів
Порівняння
Бажання
Кошик
Сума

USB/microUSB-накопичувач SanDisk Ultra Dual Drive: буває простіше?

Дата публікації: 12.06.2014 00:00
Дата оновлення: 12.06.2014 00:00

Якщо раніше виробники експериментували тільки з дизайном або швидкістю роботи USB-накопичувачів, то зараз компанія SanDisk запропонувала ринку по-справжньому нову ідею підключення флешки до мобільних пристроїв. Ідея була реалізована в моделі SanDisk Ultra Dual Drive, яка вже доступна у всіх магазинах роздрібної мережі MOYO.

 sandisk2 

У цій моделі два інтерфейси: конектор USB 2.0 підключається до всіх пристроїв з аналогічним інтерфейсів (ноутбуків, десктопів, телевізорів, принтерів), а роз'єм microUSB-конектор дає можливість підключити накопичувач практично до будь-якого планшету, смартфону або телефону, що працює під управлінням операційної системи Android .
Таким чином, вам потрібно буде зробити ще менше рухів при бажанні «розшарити» фотографії, фільми або документи серед своїх пристроїв і пристроїв друзів. Хтось скаже, що це крок у минуле - адже скрізь є бездротовий інтернет. Однак ми вважаємо, що це ще один крок до незалежності і зручності.

Компактне стильне пристрій, прикріплений до брелоку з ключами завжди під рукою, а в потрібний момент допоможе оперативно скинути презентацію з планшета на проектор, зберегти зняте у відпустці відео на пристрої друзів і подивитися нову серію улюбленого серіалу на екрані телевізора або смартфоні.

Накопичувач поставляється з 16, 32 і 64 ГБ вбудованої пам'яті. Таким чином, ви зможе вибрати саме той варіант, який оптимально підходить вам і вашому гаджету.

Після першого підключення потрібно дочекатися установки драйверів. Звичайно, вони встановлюються автоматично.

Відкривши посилання http://www.sandisk.com/goto/dualdrive, ви отримаєте доступ до повного списку сумісних з SanDisk Ultra Dual Drive пристроїв і зможете подивитися демо-відео.

Коментарі
Залиште коментар