Київ
Серце всієї України!
0 800 507 800
Вам передзвонити?
  • Блог
  • Акції
  • Магазини
  • Оплата і доставка
  • Що з моїм замовленням?
  • MOYO обмін
  • MOYO club
Рус Укр
Каталог товарів
Порівняння
Бажання
Кошик
Сума

Аудіосистема Philips DCM2260/12: музичний кіоск

Дата публікації: 11.06.2014 00:00
Дата оновлення: 11.06.2014 00:00

Ця розкішна аудіосистема призначена для того, щоб дарувати вам позитивні емоції, займаючи спеціально відведене їй місце на комоді, робочому столі або на тумбі біля ліжка. Крім того, за допомогою спеціального кріплення Philips DCM2260/12 можна зафіксувати на стіні.

Виглядає аудіосистема непомітно – плавні лінії, логотип виробника зліва, годинник справа (вони видно тільки в тому випадку, коли аудіосистема включена), розміщені у верхній частині кнопки керування і великі прикриті тканиною динаміки. Однак після того, як ви встановите iPod/iPhone/iPad на відведене йому місце, аудіосистема стане схожа на затишне домівка, в якій запалили вогонь.

dcm2260_12-upl-global-001_1

Як уже було сказано вище, як джерело звуку до аудіосистеми не можна підключити хіба що шпаківню. Мобільні пристрої Apple старого зразка з 30-піновим роз'ємом Dock, гаджети Apple нового покоління з інтерфейсом Lightning, всі інші мобільні пристрої з роз'ємом на 3,5 мм (вони синхронізуються з аудіосистемою за допомогою роз'єму AUX) – вся ця різноманітність легко підключається до Philips DCM2260/12, служить джерелом гарної музики та вашого гарного настрою.

Два динаміки загальною потужністю 20 Вт видають настільки гучний саунд, що для встановлення аудіосистеми ми радимо вибирати більшу кімнату. За заявою виробника, акустична система Bass Reflex забезпечує потужний і глибокий бас, проте на практиці з'ясувалося, що Philips DCM2260/12 забезпечує гармонійне поєднання високих, середніх та низьких частот, так що жанр музики, що прослуховується, особливого значення не має. Чи любите ви баритон-сакс Джеррі Маллігана, блюзову гітару Джона Лі Хукера, скрипку Іцхака Перлмана або шумові ефекти Vampire Weekend, саунд буде кристально чистим та збалансованим. Якщо ж вам набридне колекція музики з пам'яті мобільного пристрою, можна буде запустити вбудований FM-приймач або підключити до аудіосистеми USB на

Коментарі
Залиште коментар