Київ
Серце всієї України!
0 800 507 800
Вам передзвонити?
  • Блог
  • Акції
  • Магазини
  • Оплата і доставка
  • Що з моїм замовленням?
  • MOYO обмін
  • MOYO club
Рус Укр
Каталог товарів
Порівняння
Бажання
Кошик
Сума

Топ 10 бездротових навушників

Дата публікації: 13.04.2023 17:23
Дата оновлення: 13.04.2023 18:00

У цій публікації представлені найкращі бездротові навушники на думку користувачів. Проаналізуємо, чому вони відзначені найвищих похвал та розберемося, як вибрати відповідні залежно від своїх потреб.

Стаття корисна для тих, хто тільки збирається купити бездротові навушники, і для тих, хто вже використовує їх і хоче дізнатися новинки на ринку. Якщо ви шукаєте найкращі бездротові навушники, які будуть ідеально поєднуватися з вашим способом життя, ця стаття є обов'язковою для прочитання.

JBL T110BT — вражають насиченістю басів

Вакуумні навушники JBL T110BT — це гарний вибір для тих, хто шукає добротні «вуха» за прийнятною вартістю. Вони розроблені з урахуванням комфорту, довговічності та функціональності.

Завдяки фірмовій системі JBL Pure Bass Sound, «вушка» відтворюють концентровані баси, не заглушаючи інші звукові ефекти. Здатні працювати до шести годин без підзаряджання і за дві години заповнювати свій ресурс. Генерують чистий звук. Працюють завдяки Bluetooth 4.0, який відрізняється надмалим споживанням електроенергії навіть за пікових навантажень.

JBL T110BT оснащені вбудованим мікрофоном та пультом керування з трьома кнопками. Керувати їм гранично просто лише на рівні інтуїції. Здійснюючи чи приймаючи дзвінок, не обов'язково навіть брати смартфон до рук. Магнітний органайзер запобігає сплутуванню проводів. Якщо не слухати музику, їх у принципі можна носити на шиї — не загубляться.

JBL T110BT

У комплектації до пристрою додаються три пари амбушур у розмірах X, XL, XXL та USB для заряджання. Накладки силіконові з комфортною посадкою у вушній раковині, якщо підібрані за розміром. Вуха не болять навіть якщо носити годинами безперервно.

Представлені у чорному, білому, синьому та рожевому виконанні, так що є з чого вибирати, щоб відповідати своїй індивідуальності та стилю.

Пізнавальна стаття: 6 підказок як під'єднати бездротові навушники до Nintendo Switch

Sennheiser HD 450 BT — працюють понад добу без підзарядки

Повнорозмірні, з м'якими чашечками й оголов'ям, яке регулюється, а це означає, голова не хворітиме навіть якщо їх юзати днями безперервно, не знімаючи. Конструкція складна, такі зручно носити й в рюкзаку, і в сумці — багато місця не займають.

Гарнітура розроблена таким чином, що відбувається виняткове звучання. За допомогою еквалайзера у мобільному додатку Sennheiser Smart Control можна підлаштувати будь-який тоннаж під власне сприйняття. «Вуха» здатні працювати тридцять годин поспіль. Є технологія шумоподавлення, яка геть-чисто блокує гул ззовні. Якщо її вимкнути, автономність гарнітури збільшується в 1,5 раза. А це майже дві доби без підзарядки постійно включеними.

навушники Sennheiser

Sennheiser оснащені сенсорними елементами керування. Крім звичайних кнопок, також на навушниках є клавіша, яка включає голосового помічника для спілкування з Siri й Google Асистентом. Конектяться по Bluetooth 5.0, який відрізняється підвищеною передачею даних. У меню мобільного додатка можна додавати додаткові смартфункції та керувати пристроєм без торкання телефону, зателефонувавши до служби голосового асистента.

Модель HD 450 BT поставляється в чорному та білому виконанні.

Bose Noise Cancelling Headphones 700: через 15 хвилин знову готові до роботи

Після повного заряду акуум тримає 20 годин. Повноцінно заряджається за три з невеликим годин, але оскільки може підживитися за 15 хвилин, вважай, завжди в роботі. Навушники універсальні: можуть сполучатися по Bluetooth 5.0 або у проводовому виконанні. Кабель йде у комплекті.

Bose Noise Cancelling у складеному вигляді

Серед плюсів:

  • Одинадцятирівневе шумозаглушення, яке нейтралізує будь-які шуми ззовні;
  • є еквалайзер у додатку Bose Music, можна налаштувати вуха, як тільки захочеться;
  • вбудований мікрофон дає можливість спілкуватися телефоном навіть не беручи його до рук;
  • виробник пропонує модель у нейтральному чорному або сріблястому кольорі.

Мінус у ціні. Вони дорогі — вартість у деяких торгових точках доходить до +/- 700 $.

Читайте: Огляд Sony WF 1000XM4: 11 переваг та 3 недоліки гарнітури

Sennheiser Momentum M3 — екстраклас студійної якості

Це одні з найкращих бездротових девайсів. Вони досконало передають врівноважену глибину та точність звукозапису, здатні чітко відтворювати баси та частоти будь-якої тональності в ідеальній гармонії.

Ними зручно керувати. Між музикою та дзвінками перемикання в один дотик, так само як і регулювання гучності. Якщо є необхідність викликати голосового помічника, для цього передбачена окрема кнопка на чаші вух. Клац. І ви у віртуальній реальності Apple Siri або Google Асистента. Ще один клац — знову в буденній реальності.

Sennheiser Momentum M3 преміумкласу

Зі смартфона, якщо подшаманити в додатку Sennheiser Smart Control, можна відразу вибирати необхідний шумодав, виходячи з трьох режимів. Або ж настроїти універсальне — «Прозоре прослуховування». Воно вирівнює звучання за будь-яких шумів. І так. Ці навушники допомагають себе знайти, якщо раптом випустили їх з уваги. Достатньо лише активувати технологію пошуку Tile на смартфоні.

Завдяки тому, що окантування з натуральної шкіри, MOMENTUM Wireless роками залишається як нові. М'які амбушури та оголов'я привносять приємно-тактильні відчуття. Навушники не хочеться знімати дуже довго. Оголов’я міцне, воно з полірованої нержавіючої сталі, яка витримує серйозні навантаження. У комплектації, крім самого пристрою та інструкцій виробника, йдуть аудіокабель зі стандартними штекерами, перехідник та фірмовий кейс. Momentum M3 продаються чорні та сріблясті. Ціна від 450$.

Sony WH-1000XM3 орієнтовані на меломанів та любителів

Це одні з найкращих бездротових навушників, які поєднують у собі чудову якість звуку та багатий функціонал. На одному заряді працюють 30 годин, відновлюють заряд за 3 години. Якщо потрібно терміново, завдяки адаптеру змінного струму, який доведеться докупити, за 10 хвилин здатні підживитись на п'ять годин роботи.

Sony у чорному виконанні

Чашечки, що щільно облягають, порядно глушать шуми. Але одна особливість таки привертає увагу: чим більше заряду в цих «вухах», тим активніше шумопридушення. Його можна вмикати/вимикати за потреби. Без шумодава модель пропрацює 38 годин, не вимикаючись.

Sony має сенсорне керування, ними легко керувати аудіоконтентом, приймати дзвінки та регулювати налаштування, не знімаючи навушників. Еквалайзер дає можливість налаштовувати звук за власними уподобаннями.

У вбудованого підсилювача найкращий у своїй категорії відношення сигнал/шум, мінімум спотворень, ідеально збалансований звук. Завдяки потужним динамікам навушники видають ефектні баси та резонують у частотах до 40 кГц. Пристрій здатний автоматично регулювати оптимальну гучність залежно від того, де знаходитесь: у громадському транспорті чи у тиші. Якщо чутність гучна, можна торкнутися рукою корпусу, щоб її зменшити. Ці навушники слухаються торкання. Завдяки кільком мікрофонам, вбудованим у WH-1000XM3 співрозмовник буде чітко вас чути.

  • Щоб відповісти на дзвінок, достатньо подвійного дотику по чашці;
  • дзвонити самому, перемикатися, вибираючи відповідні треки, і регулювати гучність — достатньо одного торкання;
  • для звернення до голосового помічника потрібно утримувати натискання.

Цікава стаття: Навушники на основі кісткової провідності: історія, поняття, 5 порад для вибору

Huawei FreeBuds Pro: управління в один дотик

Чутлива мембрана Huawei FreeBuds з 11-міліметровими динаміками дає відчути у вухах пишність кожної ноти. Деталізований стереозвук з природними частотами та крутими басами можна варіювати, охоплюючи 20-20000 Гц. Два мікрофони в кожному навушнику спрямовані назовні, щоб цілеспрямовано вловлювати голос, а третій — у слуховий канал для покращення якості зв'язку.

Huawei FreeBuds Pro у кейсі

Без підзаряджання HUAWEI працює 3,5 години. Якщо регулярно класти в зарядний чохол, тоді до 14 години автономної роботи забезпечені. Вакуумні «вушка» працюють завдяки Bluetooth 5.2, який може одночасно відтворювати звучання з двох програм. Ними керують в один дотик, щоб пустити в дію плеєр, смартфон або активувати голосовий помічник.

Apple AirPods PRO: мега крута TWS гарнітура

Жодний рейтинг бездротових навушників не обійдеться без Apple AirPods Pro.

  1. Вони найрозумніші, здатні автоматично налаштовувати звук під анатомію вуха слухача.
  2. Вони дуже легкі: кожна крапелька важить лише 5,4 грама.
  3. Вони захищені від води, пилу та сміття за найкращим стандартом IPX4.
  4. Вони витривалі. Здатні програвати композиції до 5 годин. Якщо зберігати у футлярі, де вони постійно заряджаються, зможуть працювати добу. В AirPods Pro передбачена швидка зарядка. За 5 хвилин навушники здатні зарядитись для роботи на годину.

бездротові Apple AirPods PRO

Чохол можна заряджати бездротовим способом за допомогою килимка для заряджання сертифікованого за стандартом Qi, що дозволяє тримати навушники постійно зарядженими.

У AirPods Pro активний шумодав, який добре блокує зовнішні шуми. Однак, щоб убезпечити своїх користувачів, Apple розробила систему, яка може працювати навпаки, передаючи все, що відбувається навколо.

На замітку: Як почистити навушники: 4 універсальні способи

Bose Sport Earbuds — вакуумні, з сильною фіксацією

На вигляд навушники специфічні — овальні, з потужними силіконовими насадками та додатковими дугами-упорами. У вухах сидять упевнено. Тримаються через сильну фіксацію в слуховому каналі коштом упору, який охоплює зовнішній вушний хрящ.

Bose Sport Earbuds для спортсменів

Керуються натисканням по сенсору у центральній частині. Кнопок немає. Це незвично, зате унеможливлено попадання бруду в прозір. Захист Bose Sport на найвищому рівні — IPX4. Це оцінять спортсмени та туристи. Тим більше, що пристрій із непоганою автономністю: шість годин від однієї зарядки. У кейсі є порт Type-C, тому є можливість швидкої зарядки.

Earbuds Triple Black створює рівний звук. Він м'який та детальний, здатний залучати широким діапазоном звучання.

Philips SHB2505BK з чудовим звучанням

Бездротові навушники Philips SHB2505BK — гарний вибір для тих, хто шукає надійний та доступний варіант. Працюють трохи більше, ніж пів доби. Гарнітура за 15 хвилин підзаряду запасається енергією на годину відтворення музики без будь-яких умовностей.

бездротові навушники Philips

Навушники Philips мають чудову якість завдяки 6-мм неодимовим випромінювачам. Ці динаміки дають чітке та детальне відтворення з добре збалансованими низькими та високими частотами.

Гарнітура поставляється з трьома розмірами амбушур, тому можна підібрати свій варіант. Управління сенсорне, чуйно реагує на дотики. Можна регулювати гучність, пропускати треки та приймати дзвінки одним натисканням.

SONY WF-1000XM4

Це продуктивні навушники зі стильним дизайном, які створені для щоденного використання. Особливо хороші в умовах галасливого міста чи тривалої подорожі.

Гарнітура зі збільшеними динаміками — 6 мм замість 4 мм у попередній моделі, що обіцяє ще більшу якість звуку та покращені низькі частоти. Час роботи від одного заряду — близько 8 годин. Якщо заряджатися від кейса, тоді до доби.

Корпус із металу, навушники забезпечені силіконовими амбушурами різних розмірів для найкращої посадки та комфортного використання. Доступні в чорному та сріблястому кольорі. Сенсорне керування дозволяє керувати музикою, приймати дзвінки та активувати голосові помічники без використання смартфона.

Насамкінець, серед безлічі відмінних варіантів, ці бездротові моделі безумовно заслуговують на увагу з низки причин. Вони зазначені у таблиці:

Модель
Особливості

JBL T110BT
Philips SHB2505BK

Бюджетні варіанти з гідною якістю звуку та зручною посадкою
Sennheiser HD 450 BT
Huawei FreeBuds Pro

За середньою вартістю.

З активним шумозаглушенням та деталізованим відтворенням треків

Bose Noise Cancelling Headphones 700
Sennheiser Momentum M3
Sony WH-1000XM3
Apple AirPods PRO
SONY WF-1000XM4

Найкращі варіанти з програмами для налаштування параметрів та доступу до нових функцій.

Кращі з найкращих за звуком, автономністю, дизайном та практичністю

Bose Sport Earbuds
Samsung Galaxy Buds
Зі зручною посадкою та надійною водонепроникністю

Отже, у статті ТОП 10 бездротових навушників із різним діапазоном звучання, але від цього вони не стають гіршими. Проаналізували в кого яка здатність працювати без підзарядки, розібрали ключові моменти сильних і слабких сторін. Залишається лише вибрати гідний варіант. Вдалої покупки!

До слова: Sennheiser HD 25: огляд та порівняння з 2 конкурентами з цієї ж серії

Коментарі
Залиште коментар
Категорії