Київ
Серце всієї України!
0 800 507 800
Вам передзвонити?
  • Блог
  • Акції
  • Магазини
  • Оплата і доставка
  • Що з моїм замовленням?
  • MOYO обмін
  • MOYO club
Рус Укр
Каталог товарів
Порівняння
Бажання
Кошик
Сума

ТОП-8 найпопулярніших струменевих принтерів

Дата публікації: 12.02.2018 14:19
Дата оновлення: 12.02.2018 14:19

Струменевий принтер поступається лазерному за швидкістю і також видає більш яскраві відбитки. Таке обладнання сумісне з рідким, а не сухим барвником. Саме тому роздруківки у кольорі виходять якіснішими, ніж у тонерних варіантів. Модель струминного типу краще купити тим, хто працює не лише з класичною документацією (рефератами, звітами), а й друкує презентації. Такі принтери шикарно друкують у кольорі.

Струйні принтери, які розглядаються у статті, створені гуру у сфері друкарського обладнання – компаніями Epson та Canon. Деякі варіанти підходять лише для роботи з документами. Є й такі, що вміють друкувати на фотопапері, наносити зображення на диски.

струйные принтеры

Вибору читачів представлений ТОП-8 хороших принтерів, які працюють з рідкими чорнилом. Деякі з них можуть підключатися по вай-фай, друкувати без полів або покращувати якість зображення. Який варіант підійде, залежить від потреб та переваг покупця.

Epson L132

Техніка компактних розмірів надрукує і документи, і навіть фото. Цей принтер струминного типу – чотириколірний, з оригінальною СНПЧ, що дозволяє суттєво заощадити на фарбі.

Epson L132

Незважаючи на те, що модель орієнтована на друк документів, якість друку фото досить висока. Якщо вдивлятися, то колірну відмінність від оригіналу можна помітити, а ось до чіткості ліній у зображенні претензій і зовсім не виникає.

Epson L132 підійде для використання вдома та в офісі. Завдяки тихій роботі не відволікає власника від основних завдань.

Вартості:

  • Можливість друкувати фото і робити кольорові роздруківки сотнями реалізується завдяки донорам СНПЧ, які вмонтовані в корпус. Через мультиканальний шлейф чорнила йде до друкованої голівки. СНПЧ контролює їхній рівень у донорах об'ємом від 70 мл, не допускаючи його зниження.
  • Принтер здатний наносити чорнило не весь лист, не залишаючи полів.
  • Девайс працює в роздільній здатності 5760х1440 dpi, завдяки чому досягається відмінна якість відбитків.
  • Працює швидко: здатний видати максимум 27 аркушів А4 за хвилину.
  • Стартовий комплект чорнила вистачає на 6500 аркушів, якщо друкувати в кольорі.
  • Сумісність із комп'ютерами на Windows та Mac.

Недоліки:

  • не можна роздруковувати по обидва боки аркуша;
  • не можна підключитися без проводів.

Цікаво почитати: Нові пристрої від Xerox

Epson L120

Цей апарат – оптимальне рішення для домашнього і офісного застосування. Він працює безшумно та якісно, відрізняється низькою витратою матеріалів. Друковане обладнання працює з листами А4, за хвилину здатне видати близько 28 монохромних сторінок. У кольорі за хвилину техніка роздрукує 15-16 аркушів. Лоток, призначений для подачі паперу, містить 50 сторінок. З початковим набором фарби девайс надрукує до 3500 кольорових сторінок.

Примітка: з комп'ютером Epson L120 через USB.

Epson L120

Чим хороший:

  • Енергоефективний: споживана потужність принтера низька – 10 Вт.
  • Простота керування — основні налаштування девайсу та керування функціями здійснюються за допомогою ПЗ, що входить до комплекту постачання. На самому девайсі розташовано лише дві кнопки: живлення та скасування дії. Над ними є індикатори, що сигналізують помилки.
  • Апарат без проблем друкує зображення на глянцевому папері, пінці, картці та листівках, конвертах з максимальною роздільною здатністю 720х720 dpi.
  • СНПЧ вбудована в корпус. Це забезпечує комфорт при експлуатації та транспортуванні принтера.

Мінуси:

  • не друкує з двох сторін;
  • не працює без дротів.

Epson L312

Цей принтер – відмінна «робоча конячка» для дому та офісу. Девайс орієнтований на друк тексту та зображень, але незважаючи на це, може надрукувати фотографії дуже пристойної якості. Під Час роботи не видає зайвого шуму, не займає багато місця на столі.

Принтер підключається до ПК через USB. Девайс оснащений лотком для паперу на сто аркушів, пристрій споживає небагато – всього 10 Вт.

Epson L312

Плюси:

  • Вміє друкувати у високій роздільній здатності – 5760х1440 dpi.
  • Вміє друкувати без полів.
  • Швидко працює: в монохромному варіанті Epson L312 одну хвилину надрукує до 33 стор., у кольоровому варіанті до 15 стор. За 69 секунд роздрукує фото 10х15 см.
  • фарби. Стартового запасу чорнила, яке зберігається в 4 контейнерах СНПЧ, вмонтованої в корпус, вистачить на 6,5 тисяч кольорових і 4 тисяч монохромних документів.

Можливі нарікання:

  • Немає бездротового підключення.
  • Немає двостороннього друку.

Epson L805

Шестиколірний девайс з легкістю надрукує якісні фото, нанесе малюнок на CD і, звичайно, роздрукує, як завгодно користувачеві: чорно-білі звіти або барвисті, кольорові презентації. Апарат не займає багато місця, під час роботи не шумить.

Epson L805

Що вміє:

  • Якісно і швидко друкувати. За хвилину принтер здатний роздрукувати до 38 сторінок формату А4. Всього за 12 секунд девайс видасть якісне фото розміром 10х15 см. Апарат здатний передавати складні відтінки. Чіткість, а також яскравість та контрастність зображень зберігаються. Максимальна роздільна здатність становить 5760х1440 dpi.
  • Друкувати з планшета або смартфону. Апарат дружелюбний до мобільних девайсів на IOS та Android. Утиліта Epson Print допоможе роздрукувати файли Jpeg та PDF.
  • Друкувати без полів. Це допоможе заощаджувати папір.
  • Багато друкувати. Стартового комплекту чорнила вистачає на 1800 фото.
  • Дружити з користувачем. Управління принтером інтуїтивно зрозуміле. Налаштовувати друкарське обладнання легко за допомогою програмного забезпечення, яке постачається в комплекті. Продумана конструкція контейнерів СНПЧ дозволяє залити чорнило самостійно.
  • Підключитися через Wi-Fi. Це дозволяє командувати Epson L805 будь-якого куточка приміщення.

ДО мінусів друкованого обладнання відносять відсутність двостороннього друку.

Читайте також: Огляд БФП HP Deskjet 5820

Epson L1300

Апарат створений для широкоформатного друку. Для прискорення роботи девайс оснастили СНПЧ, обладнаною двома ємностями з чорною фарбою друку та чотирма для кольорової. Пристрій друкує без проблем як на звичайних аркушах, так і на фотопапері.

Примітка: обладнання має високу роздільну здатність – 5760х1440 dpi.

Epson L1300

3 переваги девайса:

  1. Можливість друкувати на широкоформатних аркушах – Epson L1300 зі сторінками різного розміру, аж до А3+. Це дозволяє надрукувати не лише тексти чи фото, а й графіки для презентацій, плакати та бюлетені.
  2. Швидко працює: драфт – до 30 стор/60 сек (у форматі А4), ISO – 15 стор. Це стосується монохромного друку, що стосується кольорового, то 17 аркушів А4 (драфт) – прилад забезпечує, як ISO – зробить 5,5 сторінок.
  3. Працює як з операційними системами від Microsoft, так і з Mac.

Мінуси:

  • відсутність бездротового підключення;
  • друкує з полями.

Canon Pixma IP2840

Компактна та недорога модель з простим дизайном – відмінне рішення для дому. Цей термоструминний апарат працює швидко і без зайвого шуму. З печаткою фото та документів (як чорно-білих, так і кольорових) девайс впорається «на ура».

Canon Pixma IP2840

Чим хороший апарат: 4 приємні особливості

  1. Друкує швидко і добре: чотирнадцять кольорових листів зробить за хвилину, а за той же час видасть вдвічі більше чорно-білих сторінок.
  2. Можливість друкувати багато. У стандартному комплекті поставки два картриджі: чорний та триколірний, але для тих, хто бажає друкувати більше, витрачати менше та рідше стикатися з необхідністю заправки, передбачено варіант XL з додатковими картриджами.
  3. Вміє вимикатися автоматично. Функція автовідключення спрацьовує, коли Canon Pixma IP2840 без діла. Це знижує споживання енергії. Автоувімкнення спрацьовує, як користувач починає друкувати.
  4. Модель вміє друкувати на фотопапері та конвертах.

До мінусів цього принтера зараховують неможливість підключитися до нього бездротовим каналом.

Canon PIXMA iP7240

Це компактний фотопринтер для домашнього використання. Він зручний і простий в експлуатації, справляється з поставленими завданнями, чи то друк документів, фотографій, чи нанесення зображення на DVD та CD диски, «на ура».

Примітка: апарат досить швидко друкує – за хвилину девайс здатний підготувати 15 ч/б листів або 10 кольорових.

Canon PIXMA iP7240

8 плюсів пристрої:

  1. Система на 5 контейнерів – якщо один із кольорів закінчився, достатньо замінити тільки його. Перевага п'ятиконтейнерної системи – економія витратних матеріалів та можливість друку знімків високої якості. Для додаткової економії витрат можна розглянути картриджі зі збільшеною ємністю типу XL.
  2. Працює з програмою" Print Your Days" – користувач зможе впорядкувати та роздрукувати фото з Facebook.
  3. Підключається до чого завгодно. Сумісність з гаджетами на IOS та Android, а також можливість приєднатися по Wi-Fi дозволяють давати апарату завдання з будь-якого куточка будинку. Стандартний варіант підключення USB також є.
  4. Canon PIXMA iP7240 двома лотками: для звичайного та фотопаперу.
  5. Вміє друкувати на CD та DVD носіях.
  6. Друкує у високій якості – 2400х9600 dpi.
  7. Підходить для роздруківки брошур, буклетів та плакатів.
  8. Вміє друкувати без полів, а також по обидва боки аркуша.

Canon CP1200

Це портативний брендовий фотопринтер серії Selphy. Пристрій – поєднання високої якості та простоти керування. Потужність потужності апарата – 60 Вт при друку і 4 – в режимі очікування. Принтер обладнано зручним дисплеєм для попереднього перегляду матеріалу.

Примітка: портативне обладнання для друку може працювати як від розетки, так і від акумулятора.

Canon CP1200

6 привабливих якостей:

  1. Сумісний зі смартфонами, планшетними ПК. Апарат підтримує гаджети на iOS андроїд-девайси. Утилітами AirPrint та Canon Print inkJet/Selphy допоможуть роздруковувати просто та швидко. Друк з карток пам'яті, флешок фотоапаратів, сумісних з PictBridge – теж не проблема.
  2. Працює якісно та швидко. 300 пікселів на дюйм (показник роздільної здатності), автооптимізація зображення – все це дозволяє роздрукувати якісну фотографію.
  3. Миттєвий доступ до налаштувань та підключення Wi-Fi однією кнопкою.
  4. Точне налаштування. У Canon CP1200Є функція, що дозволяє коригувати кольори, підбирати оптимальний з безлічі доступних розміру зображення, створювати фото для документів.
  5. Принтер дає свободу творчості. У девайса є функції, які допомагають визначити та роздрукувати тільки найкращу частину знімка, створити наклейку у форматі візитки або міні-наклейку, наприклад, на апаратуру.
  6. Надшвидкість. Знімок професійного рівня користувач може отримати за хвилину," листівку" – за 47 секунд, а картинку у форматі" Кредитка" та" Міні-наклейка" принтер зробить максимум за 27 секунд.
Модель
Максимальна роздільна здатність (dpi) Максимальний формат Вай-фай Максимальна швидкість ч/б друку (стор/хв) Друк на дисках Друк без полів
Epson L132 5760 х 1440 А4 ні 27 ні ні
Epson L120 720x720 А4 ні 28 ні немає
Epson L312 5760х1440 А4 ні 33 ні та
Epson L805 5760х1440 А4 та 37 та та
Epson L1300 5760х1440 А3 ні 30 ні ні
Canon Pixma IP2840 600x600 А4 ні 28 ні ні
Canon PIXMA iP7240 9600x2400 А4 (фото – 13x18 см) та 15 так так
Canon CP1200 300х300 10х15 см так ні

Кожна з представлених в огляді моделей хороша по-своєму. Але якщо користувачеві важлива можливість друкувати не лише на аркушах А4, а й на дисках, а також заощаджувати папір, варто придивитися до Epson L805. Він не залишає полів під час друку, підключається по вай-фай, має високу роздільну здатність.

Потрібен принтер-супермен із великою кількістю функцій? Варто звернути увагу на розкішний Canon PIXMA iP7240. Він підключається бездротовим каналом, працює як зі звичайним, так і з фотопапером, а також здатний нанести малюнок на диск. Девайс допоможе заощадити папір, оскільки друкує без полів і з двох сторін.

А тим, кому потрібен варіант для фото, може сподобатися Canon CP1200 – він компактний, підключається без дротів, до того ж такий апарат можна скрізь носити з собою.

Коментарі
Залиште коментар
Категорії