Київ
Серце всієї України!
0 800 507 800
Вам передзвонити?
  • Блог
  • Акції
  • Магазини
  • Оплата і доставка
  • Що з моїм замовленням?
  • MOYO обмін
  • MOYO club
Рус Укр
Каталог товарів
Порівняння
Бажання
Кошик
Сума

ТОП-8 кращих лазерних принтерів

Дата публікації: 12.02.2018 14:47
Дата оновлення: 12.02.2018 14:47

Чи потрібно роздрукувати дипломну Роботу? Готувати щотижневі звіти для НАРАД?Гарний лазерний принтер в нагоді. Він підійде і для чорно-білих документів, і кольорових зображень. Найпростіше обладнання підключається до комп'ютера за допомогою кабелю, варіанти дорожче використовують бездротове підключення.

У статті представлено 8 моделей найкращих лазерних принтерів, які характеризуються високою якістю друку, швидкістю та витривалістю. В огляді розглянуті основні параметри, особливості, якими може похвалитися кожна модель, а також недоліки.

Огляд допоможе вирішити, який лазерний принтер варто вибрати додому або в офіс.

лазерные принтеры

CANON I-SENSYS LBP6030B

Цей бюджетний варіант створений для роботи з листами А4. Модель розрахована на монохромний друк. Пристрій легко підключити до будь-якого ПК або ноутбука через USB. Апарат здатний друкувати з роздільною здатністю від 600x600 до 2400х600 пікселів.

CANON I-SENSYS LBP6030B

Плюси:

  • Продуктивність – після виходу з «сплячого режиму» техніка запускається відразу. Перший відбиток з'являється менше ніж за 8 секунд. Прилад легко роздрукує 18 сторінок за хвилину.
  • Розробка «Automatic Image Refinement» автоматично покращує якість зображення: додасть чіткості тексту або картинці.
  • Енергоефективність – в режимі сну CANON I-SENSYS LBP6030B 0,8 Вт, в очікуваному – 1,8 Вт, а коли працює – 330 Вт.
  • Тиха робота – в режимі очікування пристрій взагалі не видає шуму, а в активному режимі працює на гучності в 49,2 дБ: він не завадить, навіть якщо говорити пошепки.
  • Простота у догляді – універсальний картридж позбавить необхідності техобслуговування. Оригінальний картриджСКЛАДАЄТЬСЯ не тільки з барабана та тонера, але й містить елементи чищення. Заміна Займає менше ніж хвилину.

Можливі нарікання:

  • двосторонній друк відсутній;
  • безпроводового підключення немає.

PANTUM P2500W

Це компактний, простий в управлінні девайс, який працює тихо, швидко та якісно без прив'язки до розетки. Принтер підключається не лише по USB, але й без дротів – по вай-фай. PANTUM P2500WДРУКУЄ монохромні зображення на аркушах А4. РОЗДІЛЬНА Здатність техніки – 1200х1200 dpi.

Прилад забезпечили міцною рамою з металу, яка береже його від механічних пошкоджень. Зі стандартним картриджем принтер може роздрукувати 1600 сторінок.

PANTUM P2500W

Чим хороший апарат:

  • Швидкістю роботи – перша сторінка друкується всього 7,8 секунд.
  • Wi-Fi direct та Mobile Printing – опції, які дають можливість отримати швидку роздруківку з будь-якого гаджета: лептопа, фотоапарата, або смартфону.
  • Якщо апаратом не користуватися кілька хвилин поспіль, він автоматично «засне», і заощадить цим енергію.
  • Працює неголосно (54 дБ): друкуючий принтер не заглушить навіть шепіт.

ДО мінусів пристрою відносять відсутність функції друку з двох сторін аркуша: заощаджувати папір не вийде.

SAMSUNG SL-M2020W

Бюджетний «монохромник» добре впишеться як у домашню, так і в офісну обстановку. Багато місця девайсу не потрібно, він працює швидко і тихо, а ще якісно: відбитки виходять чіткими.

SAMSUNG SL-M2020W

Принтер працює з форматом А4, а показники роздільної здатності цієї моделі Дорівнюють 1200Х1200 Dpi. Виробник забезпечив пристрій лотком, який міститься 150 листів. НА місяць апарат здатний роздрукувати 10 тисяч сторінок.

Примітка: коли SAMSUNG SL-M2020W він витрачає 310 Вт, а коли «спить» – лише 30 Вт.

Достоинства:

  • Швидкодія: перша станиця виходить вже через 8.5 секунд, а за хвилину прилад зможе роздрукувати 20 аркушів.
  • Можливість редагування – видалення непотрібного зображення або тексту, можливість перевести зображення з растрового в ескізи за допомогою програмного забезпечення Samsung AnyWeb Print.
  • Швидко синхронізується з ПК: потрібно лише натиснути кнопку WPS на принтері – і все працює.
  • З'єднується і по USB, і по Wi-Fi: шнури використовувати не обов'язково.
  • Роздруковує з будь-якого носія: хоч із комп'ютера, хоч із планшета чи смартфона завдяки підтримці сучасних комунікацій NFC, Wi-Fi direct, а також Google Cloud Print.
  • Економить тонер, папір, енергію завдяки утиліті від виробника Easy Eco Driver Samsung.
  • Тихий як мишка – в активному режимі принтер працює на гучності до 50 дБ, а в режимі очікування – на 26 дБ.

Мінуси:

  • немає двостороннього друку;
  • стартовий картридж розрахований лише на 500 сторінок.

Читайте також: Нові пристрої від Xerox

CANON I-SENSYS LBP6230DW

Цьому варіанту монохромного типу не потрібно багато місця, щоб влаштуватися на робочому столі. При цьому модель працює добре і швидко: друкує на аркушах А4 (1200х1200 пікселів).

CANON I-SENSYS LBP6230DW

Друкований пристрій підключається до носія як по USB, так і використовуючи бездротову мережу. Це допомагає заощадити місце в невеликій квартирі або офісі: ставити CANON I-SENSYS LBP6230DW комп'ютера не обов'язково.

6 плюсів принтера:

  1. Висока продуктивність – роздруковує до 25 сторінок за хвилину. Перша сторінка роздруковується вже за шість секунд.
  2. Швидко запускається: з режиму очікування виходить моментально, а при включенні йому потрібно прогрітися лише 10 секунд.
  3. Економить листи: вміє друкувати з двох сторін, причому ця опція спрацьовує автоматично.
  4. Підвищує якість відбитків за рахунок розробки Automatic Image Refinement: можна забути про тьмяний текст.
  5. Здатний приймати команди користувача через ПК локальній мережі або без проводів, зі смартфона або з планшета через програму Canon Mobile Printing.
  6. Простота у використанні: універсальний картридж містить тонер, барабан та інструмент для чищення: заміна розхідника та профілактика займають менше хвилини.

HP LASERJET P2035

Ця надійна техніка швидко і безшумно роздрукує все, що потрібно. Апарат підключається через USB або через LPT-порт. Девайс друкує зображення з роздільною Здатністю 600Х600 Dpi. Але завдяки розробці ВИРОБНИКА – FASTRES 1200 досягається результат з показником до 1200 dpi.

HP LASERJET P2035

6 переваг девайсу:

  1. Швидка роздруківка – HP LASERJET P2035 впоратися з 30 аркушами за 60 сек.
  2. Працює практично безшумно (54 дБ).
  3. Легкість контролю витрат: «розумний» картридж стежить за витратою матеріалів – принтер подає сигнал про необхідність заповнення системи.
  4. Простота догляду та обслуговування: вільний доступ до картриджа дозволяє зробити заміну швидко і самостійно.
  5. Зручність навігації – навігація за функціями забезпечується інтуїтивно зрозумілою світлодіодною панеллю.
  6. Зручність друку – принтер друкує на аркушах різних форматів. Крім стандарту А4, девайс легко впорається з рецептурними бланками та навіть листівками.

Недоліки:

  • не можна друкувати з двох сторін;
  • не можна підключитися по вай-фай.

Цікаво почитати: Огляд БФП HP Deskjet 5820

CANON I-SENSYS LBP 7018C

Ця «робоча конячка» якісно, швидко і без зайвого шуму виконає друк у монохромному або кольоровий варіант. Користувачеві не потрібно ламати голову, розбираючись в управлінні девайсу, так само як і не потрібно викликати майстра при необхідності замінити або заправити картридж.

Примітка:базова роздільна здатність моделі з ОЗП на 16 Мб становить 600х600 dpi, а максимальна – 2400х600 dpi.

Виробник оснастив девайс лотком, розрахованим на 150 аркушів, і відсіком прийому роздруківок на 50 аркушів. Прилад підключається за допомогою USB-роз'єму 2.0. Перша монохромна сторінка друкується за 13,6 секунд.

CANON I-SENSYS LBP 7018C

Чим хороший девайс: 3 особливості

  1. Швидкість – CANON I-SENSYS LBP 7018C 16 аркушів за одну хвилину у чорно-білому варіанті та 4 – у кольорі.
  2. Вміє працювати з різними форматами листів: друкує на A4/А5/B5, тому підійде як для роздруківки рефератів, курсових та звітів, так і для буклетів, брошур.
  3. Простота установки – для початку роботи з технікою потрібно просто встановити програмне забезпечення з диска, який входить у комплект поставки.

Можливі нарікання:

  • апарат не наносить зображення на аркуші з двох сторін;
  • принтер не підключається бездротовим каналом.

HP M102A

Цей принтер з 128 мегабайтами ОЗП працює якісно: шрифти та графічні малюнки, текст на документах – все це проглядається досить чітко завдяки запатентованій технології, що покращує ДОЗВІЛ – HP FastRes. Так, базовий показник роздільної Здатності дорівнює 600Х600 dpi, але технологія здатна збільшити його вдвічі.

HP M102A

Призначений для подачі паперу лоток вміщує 150 аркушів, а відсік для відпрацьованих сторінок міститься сотня. Хід роботи M102A на РК-дисплеї. Підключається апарат USB. Показники максимального навантаження становлять 10 тисяч сторінок А4.

Плюси принтера:

  • Не доведеться довго чекати, щоб роздрукувати курсову або квартальний звіт: всього через хвилину користувач отримує до 22 сторінок, причому перший принтер видає через 7,3 секунди.
  • Є можливість друкувати буклети, проспекти та брошурки: апарат роздруковує не тільки А4, а й A5, A6 та B5.
  • Підтримує Apple AirPrint – роздруковувати з гаджетів від Apple можна" по повітрю".

Примітка: коли пристрій працює, воно витрачає 380 Вт, а режимі сну – лише 0,5 Вт.

Недоліки:

  • немає двостороннього друку;
  • не приєднується по вай-фай.

BROTHER HL1112R

Цей монохромний апарат відрізняється простотою обслуговування та керування. Місткість лотків у нього стандартна: 150 аркушів міститься у відсік для подачі, а 50 аркушів – у відсік для прийому. Це обладнання здатне робити відбитки з роздільною здатністю 600х2400 dpi.

Картридж HL1112R на тисячу сторінок, а ресурс фотобарабану – на десять тисяч. Такий витривалий принтер відмінно підійде студентам для роздруківок курсових, рефератів та презентацій.



BROTHER HL1112R

Параметри апарата:

  • Продуктивність – у форматі стандарту А4 пристрій надрукує 20 сторінок за одну хвилину.
  • Легка установка – щоб почати працювати з технікою, потрібно лише підключити її до комп'ютера та встановити драйвера з CD, що входить до комплекту постачання.
  • Сумісність – принтер підключається по USB і коректно працює з будь-якої комп'ютерної ОС.

Недоліки:

  • відсутність двостороннього друку;
  • немає бездротового підключення;
  • неможливо друку без комп'ютера.
Модель
Максимальна роздільна здатність (dpi) Швидкість (аркушів/хв) Бездротове підключення Двосторонній друк
CANON I-SENSYS LBP6030B 2400х600 18 ні ні
PANTUM P2500W 1200х1200 22 ні
SAMSUNG SL-m2020W 1200х1200 20 та ні
CANON I-SENSYS LBP6230DW 1200х1200 25 та та
HP LASERJET P2035 600х600 30 ні ні
CANON I-SENSYS LBP 7018C 2400х600 16 ні ні
HP M102A 1200х1200 22 ні ні
Brother HL1112R 600х2400 20 ні Нет

Кожен з представлених в огляді лазерних принтерів гідний називатися найкращим і гідний того, щоб його купили. Втім, якщо потрібен супер-швидкий варіант, чиї розхідники легко змінювати – варто вибрати CANON I-SENSYS LBP 6230 DW. Цей принтер підключається за вай-фай, а також підвищує якість відбитків. Якщо потрібен простий варіант – підійде HP LASERJET P2035. Він теж здатний підвищити якість друку, а також лише за хвилину видає 30 аркушів. Щоправда, цей апарат не приєднується без проводів і не вміє друкувати з обох боків, зате дешевше.

Коментарі
Залиште коментар
Категорії