Київ
Серце всієї України!
0 800 507 800
Вам передзвонити?
  • Блог
  • Акції
  • Магазини
  • Оплата і доставка
  • Що з моїм замовленням?
  • MOYO обмін
  • MOYO club
Рус Укр
Каталог товарів
Порівняння
Бажання
Кошик
Сума

ТОП-7 найкращих виробників кухонних комбайнів. Головні критерії вибору техніки

Дата публікації: 26.12.2017 13:53
Дата оновлення: 19.04.2023 14:30

У стомлюючому приготуванні допоможе зручний та функціональний кухонний комбайн. Таке обладнання за лічені хвилини виконує безліч процесів, звільняючи господиню від зайвого клопоту. Як грамотно вибрати швидкого «помічника», не загубившись серед різноманітності брендів та моделей? Визначити, кухонний комбайн якої фірми краще купити, вийде після розгляду 7 популярних виробників цієї техніки.

2 кухонных комбайна

Braun

Стильний зовнішній вигляд і розмаїття функцій – головні якості, що виділяють високотехнологічні кухонні комбайни Braun. Глянцева підставка чорного або білого кольору містить робочі чаші, що надійно закріплені на її поверхні. Вона стійко фіксує техніку, запобігаючи сильній вібрації.

Кухонные комбайны торговой марки Braun

Серед можливостей кухонних комбайнів виділяється: соковижималка, пристосування для різання та окремі насадки для збивання сумішей. До речі, останні працюють у режимі інтелектуального Управління. Достатньо, наприклад, вибрати функцію різання овочів і техніка сама вибере оптимальну швидкість роботи.

3 причини вибрати комбайни фірми Braun:

  1. Насадки для тесту. Хорошим доповненням до функціоналу техніки виступає спеціальна насадка для замішування дріжджового тіста. Вироби з такого тесту, випечені в якісній посуді для випічки, просто «тануть» у роті.
  2. Безпека. Кухонний комбайн працює лише за умови, що чаша встановлена правильно та накрита кришкою. Це своєрідний захист від пошкодження рук ножами та паралельно, кухонних стін від забруднення бризками.
  3. Інструкція. комплекті з технікою йде барвиста інструкція, яка за стилем виконання схожа на модний жіночий журнал. Тут правила користування доступно прописані різними мовами, включаючи українську та російську. Приємним сюрпризом є пара рецептів.

Ми вже писали: 5 смачних веганських рецептів, які сподобаються всім!

Ціна обладнання «вище середнього». Щоправда, функціонал комбайнів бренду повністю відповідає їй.

Panasonic

Головними особливостями кухонних комбайнів Panasonic оригінальний дизайн, компактність і сенсорне керування. Щоправда, останнім оснащені не всі моделі бренду.

Кухонные комбайны торговой марки Panasonic

Одним із головних завдань цієї японської техніки виступає якісне подрібнення продуктів. І справляється вона з цією функцією якісно. Швидко нашаткувати салат, порізати картоплю чи сир – такі операції кухонні комбайни Panasonic виконують за лічені секунди.

У моделях компанії гостро відчувається брак повноцінної соковижималки. Щоб насолоджуватися вітамінним фрешем щодня, можна окремо купити відцентровий соковижималка Panasonic одному кольорі з кухонним комбайном. Такий тандем виконує багато операцій, а простору займає мінімум.

Переваги:

  • 13 універсальних пристроїв, серед яких насадка для сушіння продуктів після миття (наприклад, зелені), терка, блендер та ін;
  • надгострий і міцний ніж професійної шатківниці інгредієнтів.

Недоліком виступає лише вартість устаткування. Хоча, щоб купити пристрій для оперативного приготування їжі на всю сім'ю, можна і Розщедритися.

Philips

Ще один гідний представник нашого рейтингу – компанія Philips. Торгова марка спеціалізується на виробництві надійної побутової техніки та пропагує покращення життя на планеті.

Кухонные комбайны торговой марки Philips

Техніка дозволяє встановити додаткову салаторізку 4-ма дисками для різних видів шатківниці. Щоправда, за задоволення мати такий пристрій доведеться заплатити окремо. Щоб зберігати насадки в одному місці, не зайвим буде відразу придбати фірмову коробку для аксесуарів якщо вона не йде в комплекті.

У списку переваг покупці виділяють наступне:

  • Приготування до 5 порцій будь-якої страви за раз. Це можливо завдяки містким чашам, об'єм яких сягає 4 л.
  • Близько 28 різних функцій, серед яких: подрібнювач, блендер, заміс тіста, збивання крему та ін

Продукція торгової марки Philips – розумне поєднання «ціна-якість».

Russell Hobbs

Техніка компанії зовні нагадує мікс Kenwood+Braun. Корисне і стильне обладнання робить все те саме, що й дорожчі моделі: збиває, шаткує, місить тісто. При цьому вартість комбайнів Russell Hobbs рази дешевша.

У комплекті поставляються різні терки, блендер та вінчики. Більшість моделей фірми оснащені м'ясорубкою та соковижималкою. При необхідності недостатні пристрої купують окремо. Наприклад, овочерізку компактний подрібнювач кави.

Кухонные комбайны торговой марки Russell Hobbs

«Плюсами» комбайнів торгової марки виступають:

  • Колір. Насичені яскраві фарби відрізняють продукцію бренду серед звичних чорно-білих комбайнів.
  • Безпека.Кришка пристрою автоматично блокується з початком роботи обладнання. Відкрити її можна лише після завершення операції.
  • Комплектація. Крім стандартних пристроїв, у наборі йде спеціальна терка для драників і насадка для колки льоду.

Одним із недоліків обладнання торгової марки виступає шум при роботі. Крім того, деякі користувачі, що вже придбали комбайни Russell Hobbs, скаржаться, що тверді продукти не завжди потрапляють під ніж, розлітаючись шматочками по стінках чаші.

Electrolux

Перше, що спадає на думку, побачивши назву бренду Electrolux надійність, якість і висока ціна. Зазначені параметри належать і до кухонних комбайнів бренду. Свою вартість техніка отримала за широкий перелік можливостей, виконуючи безліч операцій: від стандартної шатківниці та збивання сумішей до приготування «повітряного» фаршу. Спеціально для останньої функції деякі моделі мають унікальний плоским ножем.

Кухонные комбайны торговой марки Electrolux

Відмінною рисою комбайнів Electrolux є їх потужність (близько 1000 Вт), місткі робочі чаші (до 5 л) та габарити техніки. Вони більш значні, а вага деякого обладнання досягає 10 кг.

Головні моменти, за які покупці виділяють техніку Electrolux:

  • Продумана збірка та надійна фіксація насадок. Більшість моделей виконано з нержавіючої сталі, що забезпечує їхню міцність і довговічність.
  • Великий асортимент функцій, серед яких шатківниця овочів, заміс тесту, збивання білків, приготування кремів і т.д.

Завищена вартість виступає недоліком кухонного комбайна. Крім того, у деяких моделях спостерігається збільшення звуку та вібрації паралельно з перемиканням швидкостей. Але за такої потужності це явище звичне.

Bosch

Щоб Звичайно визначитися, який фірми краще купити кухонний комбайн, варто додати до рейтингу і суперпопулярну фірму Bosch. Популярність бренду цілком зумовлена, адже головні критерії торгової марки – висока продуктивність та тривалий термін експлуатації обладнання.

Кухонные комбайны торговой марки Bosch

Головне, на чому акцентується увага при купівлі кухонного комбайна – його функції. Ось де справді можна розгулятися кулінарною фантазією. У техніці німецького виробника є всі необхідні для приготування: блендер, соковижималка, велика кількість ножів і терок.

Особливостями комбайнів Bosch виступають:

  • Розміри. Незважаючи на свою багатофункціональність, моторна частина обладнання невелика. Такої компактності виробники досягли завдяки рухомому кронштейну, на який кріпляться насадки. Подібний дизайн відзначається у більшості екземплярів фірми.
  • Безпека. Деякі комбайни бренду оснащені автоматичним вимкненням роботи двигуна під час перевантаження. Цей механізм блокує повторне увімкнення, якщо техніка ще не остигнула.

У переліку недоліків виділяється «слабка» м'ясорубка. Перемолоти велику кількість м'яса тут не вийде. Якщо такий момент важливий, краще придбати окрему електром'ясорубку ж виробника.

Якщо ви ще не знаєте як це зробити, цікаво буде почитати: Як вибрати електром'ясорубку

Kenwood

Завдяки своїм кухонним комбайнам фірма Kenwood у всьому світі. Компактна техніка поєднала у собі великий функціонал і стильний зовнішній вигляд." Фішкою" бренду є унікальна система" планетарного перемішування". Суть процедури: вінчики крутяться не лише по чаші, а й навколо своєї осі. Щоправда, оснащені такою можливістю не всі моделі.

Кухонные комбайны торговой марки Kenwood

Оригінальні складові та великий спектр можливостей перетворюють комбайни Kenwood на еталон якості на ринку подібної техніки. Регулярні експерименти компанії радують споживачів новими моделями. Серед усієї різноманітності можна вибрати як бюджетні варіанти, так і екземпляри дорожчі.

Читайте також: ТОП-5 найкращих кухонних комбайнів KENWOOD. Секрети вибору ідеальної моделі

Достоїнствами кухонних комбайнів цього виробника виступають:

  • два і більше приводів, що сприяє одночасному виконанню кількох операцій;
  • місткі чаші, де за раз можна приготувати велику кількість порцій;
  • хороша потужність, чий показник від моделі до моделі коливається близько 1000 Вт.

Ціна таких «помічників» від Kenwood орієнтована на покупців з доходом вище середнього.

Головні недоліки:

  • у деяких моделях занадто вузький занурювальний отвір і продукти потрібно нарізати дрібними шматочками перед подачею;
  • окремі деталі мають дрібні пластикові елементи, що ускладнює їх миття.

Якщо стандартної комплектації комбайнів здасться мало, її можна розширити додатковими аксесуарами. До таких відносяться насадки: морозива, картопелечистка ін

Порівняльна характеристика: 7 кращих брендів

Виробник
Популярні моделі Наявність м'ясорубки Соковижималка Особливість
Braun Braun FP5150 немає не у всіх спеціальна насадка для дріжджового тіста
Braun K700
Panasonic Panasonic MK-F500WTQ немає прес насадка для сушіння зелені
Philips Philips HR7761/ 00 немає не у всіх компактні розміри
Russell Hobbs Russell Hobbs 20240-56 Illumina не у всіх не у всіх яскравий дизайн
Electrolux Electrolux ЕКМ420 є є плоский ніж у м'ясорубці + потужність
Bosch Bosch MCM3100W є є автоматичне відключення при перегріві апарату
Kenwood Kenwood FPM270 не у всіх не у всіх функція «планетарного перемішування»

Відкинути всі сумніви при виборі комбайна допоможе порівняльна таблиця параметрів техніки. Тут зібрані найважливіші особливості кожного бренду, розглянувши які, вдасться вибрати найкращого виробника.

Розглянувши вказану таблицю, визначити, який фірми кухонний комбайн буде краще, стане справою кількох хвилин. Якщо головним критерієм вибору є функціонал, віддайте перевагу високотехнологічним моделям від Bosch або Electrolux. Варіанти дешевше представлені брендами Philips та Russell Hobbs. Крім того, ця техніка має невеликі розміри та підійде навіть для компактної кухні.
Дивіться відео на тему «Огляд кухонного комбайна Panasonic»:

Коментарі
Залиште коментар
Категорії