Київ
Серце всієї України!
0 800 507 800
Вам передзвонити?
  • Блог
  • Акції
  • Магазини
  • Оплата і доставка
  • Що з моїм замовленням?
  • MOYO обмін
  • MOYO club
Рус Укр
Каталог товарів
Порівняння
Бажання
Кошик
Сума

ТОП-5 квадрокоптерів (дронів) DJI

Дата публікації: 05.06.2018 09:27
Дата оновлення: 05.06.2018 09:27

Безпілотник – це не просто іграшка. Ці гаджети допомагають створювати мультимедіа-контент, вони знадобиться для доставки вантажів, а деякі апарати можна навіть використовувати в аграрних цілях. Але який же безпілотник краще придбати? Глобальна відповідь один – від DJI. Ця компанія прославилася завдяки чудовим літальним апаратам, створюваним нею під будь-які потреби.

лучшие квадрокоптеры DJI

Ця стаття – рейтинг з 5 дронів фірми, які здивують характеристиками і можливостями. У топ-5 увійшли гаджети, заточені під різні цілі. Огляд ключових особливостей пристроїв цієї марки допоможе зрозуміти, який варіант для чого призначений.

DJI Agras MG-1

Модель створена не стільки для розваг, скільки для практичного застосування на полях, тому як не можна краще підійде дачникам. У неї є сопла, призначені для розпилення пестицидів і добрив. Більше не потрібно обробляти город вручну!

DJI Agras MG-1

6 привабливих якостей квадрокоптера:

  1. Agras MG-1 найкращий помічник у боротьбі з шкідниками. 4 сопла, які знаходяться під двигуном, розпилюють рідину в 40-60 разів швидше, ніж при ручній обробці.
  2. Заощаджує не тільки час. Безпілотник DJI не розходяться засіб як попало: кількість рідини регулюється швидкістю польоту, тому добрива розпорошуються рівномірно.
  3. Розумний і надійний. Апарат запам'ятовує маршрут і знає, де зупинився: його господареві не доведеться йти пішки через поле, щоб відновити роботу дрона – квадрокоптер прилетить туди сам.
  4. Зручно управляти: до девайсу додається пульт.
  5. Витримує велику вагу – до дрону можна прикріпити 10-кілограмову ємність.
  6. Обробляє багато – до 10 акрів за годину.

Стаття в тему: 16 унікальних способів застосування квадрокоптера

DJI Spark Alpine

Мініатюрний варіант з автоматичними режимами польоту порадує відмінною камерою і функцією стабілізації. Крім якості зйомки і відсутності тремтіння картинки в відеоролику, влаштуванню є, чим порадувати. Інакше воно б просто не потрапило в рейтинг кращих.

DJI Spark Alpine

7 головних достоїнств:

  1. Spark - одна з найпростіших моделей в плані керування: керувати безпілотником можна не тільки з пульта, але і за допомогою жестів.
  2. Дрон як не можна краще підходить для новачків: через спеціальний додаток з купою фільтрів редагувати відеоролики можна за дві секунди.
  3. Суперчеткіе знімки завжди: завдяки двовісний механічного стабілізатора, доповненому електронним, картинка не буде змащувати. 12-мегапіксельна камера, яка знімає в FHD якості, забезпечить відмінну деталізацію і насиченість.
  4. Швидкий: вміє розганятися до 50 км/ч.
  5. Розумний: «розуміє команди» господаря на відстані до двох кілометрів.
  6. Довготривалий: батареї вистачає на 16 хвилин польоту.
  7. Передає відчуття польоту власнику – апарат сумісний з фірмовими очками Goggles.

Можливо, зацікавить: ТОП-10 кращих електроскутерів

DJI Phantom 4 PRO

Крім аматорських і промислових апаратів, DJI створює моделі для професійної аерозйомки. Цей варіант – якраз такий. Він Як не можна краще підходить для записування відеороликів з висоти, на якій літають птахи.

DJI Phantom 4 PRO

П'ять кращих рис моделі:

  1. Знімає, як профі. Дрон оснащений пристойною камерою на 20 Мп, яка веде відеозйомку в 4К з частотою 60 fps – картинка не буде тремтіти.
  2. Phantom 4 PRO обходить перешкоди, виявляючи їх в п'яти напрямках: ніщо не застане квадрокоптер зненацька.
  3. Літає довго: акумулятор дрона дозволяє йому робити фото та відео для господаря протягом півгодини.
  4. Управляти безпілотником неважко, а головне – це можна робити на величезній відстані: він «чує» власника, навіть якщо знаходиться від нього в семи кілометрах.
  5. Топовий апарат не страшно залишити без нагляду: можна просто задати траєкторію і квадрокоптер не відхиляючись від курсу без команди. ДО того ж, камеру в такому режимі господар пристрою зможе обертати, як йому завгодно.

Читайте також: Складаний квадрокоптер Karma від GoPro – візьми з собою

DJI Phantom 4 Advanced

Один з кращих літальних апаратів в рейтингу, створений для професійної аерозйомки. Девайс допоможе отримати незабутні враження як від процесу створення відеоролика, так і від його перегляду.

DJI Phantom 4 Advanced

Чому квадрокоптер увійшов в топ-5
Створює чудові відеоролики 20-мегапіксельна камера знімає в 4К з 60 к/с, при цьому стабілізує картинку: чіткість гарантована.
Довго тримається в повітрі батареї вистачає аж на півгодини польоту.
Чи не зіб'є птицю і не влетить в дерево п'ять оптичних датчиків допомагають дрону розпізнавати перешкоди навіть без супутників.
Покаже, що знімає в відмінній якості в пульт вбудований 5,5-дюймовий висококонтрастний монітор, який передає зйомку в реальному часі. А завдяки фірмовим додатком, встановленому в пульт, можна вести прямі трансляції.
Розуміє з півслова, навіть якщо знаходиться далеко DJI Phantom 4 Advanced розпізнає команди і передає UHD, навіть якщо знаходиться в семи кілометрах від господаря.

DJI Mavic Pro

Апарат відноситься до аматорським, але його вміння вражають. Він літає далеко і тихо. Саме тому дрон увійшов до п'ятірки кращих моделей фірми. Компактний квадрокоптер порадує ще й дизайном.

DJI Mavic Pro

Чому потрапив до рейтингу:

  • Топова модель передає сигнал FHD зйомки на відстані до семи кілометрів. Потрібно вище якість відео? Апарат легко впорається і з цим: він знімає навіть в 4К. Зрозуміло, фотографує гаджет теж чудово. За це варто дякувати 12-мегапіксельну камеру.
  • Чудова маневреність. Девайс відчуває перешкоди, навіть якщо вони знаходяться в межах 15 метрів від нього: безпілотник або зупиниться, або просто облетить перешкоду.
  • DJI Mavic Pro довго: його батареї вистачає майже на півгодини. За це час квадрокоптер здатний облетіти 13 кілометрів.
  • Чудово орієнтується на відкритій місцевості по супутниках. У більш складних умовах йому досить задати маршрут.

Цікаво: ТОП-10 кращих бюджетних фотокамер: рейтинг 2018 року

Будь-який з дронів цієї марки, який увійшов до п'ятірки кращих, порадує зручним керуванням і довгограючим Акумулятором. Новачкам ідеально підійдуть моделі Серії Spark. Вони знімають відео хорошої якості, а ЩЕ – найпростіші в плані керування. Такий квадрокоптер розуміє жести господаря. Mavic Pro теж не підведе. Для професійної зйомки підійдуть апарати серії Phantom. А для господарських потреб – Agras MG-1 з розпилювачами. Цей безпілотник допоможе швидко удобрити рослини і розправитися зі шкідниками.

Коментарі
Залиште коментар