Київ
Серце всієї України!
0 800 507 800
Вам передзвонити?
  • Блог
  • Акції
  • Магазини
  • Оплата і доставка
  • Що з моїм замовленням?
  • MOYO обмін
  • MOYO club
Рус Укр
Каталог товарів
Порівняння
Бажання
Кошик
Сума

ТОП-3 кращих виробників дронів – рейтинг виробників квадрокоптерів

Дата публікації: 05.06.2018 09:12
Дата оновлення: 05.06.2018 09:12
Зміст

Запускати повітряного змія всією сім'єю, звичайно, цікаво. Але що, якщо запустити квадрокоптер, який з висоти ще й відео на камеру зніме? Так можна отримати враження не тільки від керування дроном, але і після зануритися в приємні спогади. ДО того ж, деякі гаджети роблять відео професійної якості.

лучшие производители дронов

Стаття допоможе купити такий дрон, яка не розсиплеться на частини після першого польоту. Тут описуються 3 кращих виробника таких апаратів. Особливості моделей топових брендів допоможуть вирішити, який варіант підійде найбільше.

POWERVISION

Цей виробник увійшов в топ не дарма. Хоча фірма досить молода – її створили в 2012 році – з тих пір вона не припиняє розвивати квадрокоптера, випускаючи воістину круті моделі.

квадрокоптер POWERVISION PowerEgg

Компанія розробила не тільки унікальний по функціоналу і дизайну квадрокоптер, але і є першопрохідцем в розробці унікальних підводних і навідних дронів, а також квадрокоптера промислового призначення з оснащеними термокамера і датчиками моніторингу.

Що цікавого може запропонувати – 6 достоїнств дронів POWERVISION:

  1. Апарати, які пишуть відео і роблять знімки в 4К: шикарне дозвіл, чудова деталізація, а ще – крута 360° панорамна зйомка – ось головні риси подібних моделей.
  2. Квадрокоптера, які вміють передавати HD-відеосигнал в радіусі п'яти кілометрів.
  3. Моделі з чудовим позиціонуванням: дрон можна запустити або повернути на точку зльоту всього в один дотик.
  4. Апарати цієї марки швидкі і володіють потужними акумуляторами – багато хто здатен розганятися до 13 м/с і літати протягом півгодини. Щоб зняти пристойний фільм, цього вистачить з головою.
  5. Більшістю моделей можна управляти жестами, а ще – ставити їх на паузу: дрон зависне в повітрі. Це відкриває можливості для статичної аерозйомки.
  6. У деяких квадрокоптера, таких як PowerEgg, є режим Орбіта: гаджет буде літати навколо обраної його господарем мети, на заданій відстані і швидкості.

DJI

З моменту створення (а було це ще в далекому 2006-му) компанія розвинулася до одного з кращих брендів, які випускають дрони. Фірма робить не тільки аматорські квадрокоптера, але і топові професійні моделі, які використовують для відеозйомки або, наприклад, доставки. Виробник створює безпілотники також і для розвідувальних служб.

Цікаво: в 2014 році Таймс включив девайси DJI десятку самих високотехнологічних продуктів року. Втім, вони залишаються такими і зараз.

дроны DJI

Головні особливості:

  • Робить чудові аматорські моделі, які синхронізуються зі смартфонами. Знімати на них – одне задоволення: якісні кадри виходять «на раз-два». Наприклад, мініатюрні гаджети серії Spark розпізнають об'єкти і вміють іти за ними. Таким дроном можна управляти жестами.
  • Деяким моделям не потрібен смартфон, що допомагає заощадити заряд батареї мобільника. Так, до PROДОДАЄТЬСЯ кишеньковий пульт дистанційного КЕРУВАННЯ. Втім, це не головне. Квадрокоптера цієї серії здатні розпізнавати перешкоди на відстані 15 метрів. А їх 12-мегапіксельні камери роблять чудові фото з висоти.
  • Компанія створює і топові моделі для більш професійної аерозйомки – дрони лінійки Phantom. ДО Наприклад, PRO 4К-відео з 60 fps, що забезпечує відмінну стабілізацію: картинка не буде тремтіти. До того ж подібним апаратом можна управляти на відстані в сім кілометрів, він вміє розпізнавати до 5 перешкод навколо себе і має відмінну (20 Мп) камерою.

Створити затишок в домі допоможе: Розумний квітковий горщик RoPot від Xiaomi

XIRO

Це ще одна гідна компанія в рейтингу, яка виробляє квадрокоптера. Вона розробляє спеціальні технології, які роблять зйомку краще, бездротову передачу – якісніше, а керування – зручніше. Дронь цього бренду представлені лінійкою Xplorer. Ці літальні апарати компактні і легкі в управлінні, та ще й знімають добре.

Дивіться також: Робот-компаньйон від Panasonic

дрон XIRO Xplorer Mini

Ключові характеристики дронів XIRO
Якісна зйомка квадрокоптера цієї марки знімають мінімум в HD якості: фото і відео виходять відмінними
Прив'язка до точки відправлення не варто переживати, що апарат загубиться: моделі завжди повертаються додому
подвійне супутникове позиціонування GPS/GLONASS забезпечує точність і безпеку польотів. У деяких моделях (наприклад, в Xplorer Mini) при польотах в приміщенні можна не користуватися GPS, щоб заощадити заряд батареї
Літають швидко апарати розганяються до восьми метрів в секунду
Літають досить довго акумулятора вистачає на 25 хвилин – цього достатньо для аматорської зйомки

Всі ці особливості роблять гаджети виробника ідеальним варіантом для аматорської зйомки. Такий девайс стане відмінним подарунком як дорослому, так і підлітку.

Корисно почитати: 16 унікальних способів застосування квадрокоптера

Кожен виробник, який потрапив до цього рейтингу, робить топові дрони. Всі вони відмінно зібрані, приємно виглядають і, звичайно, чудово знімають. Якщо потрібен аматорський варіант, тоді моделі від XIRO стануть відмінним вибором. Вони красиві і можуть літати аж чверть години. Хочеться знімати професійно? Тоді краще підбирати квадрокоптера, які створювали інженери DJI або POWERVISION. 360-градусна відеозйомка в UHD і захист самих дронів від перешкод точно стане в нагоді.

Коментарі
Залиште коментар