Київ
Серце всієї України!
0 800 507 800
Вам передзвонити?
  • Блог
  • Акції
  • Магазини
  • Оплата і доставка
  • Що з моїм замовленням?
  • MOYO обмін
  • MOYO club
Рус Укр
Каталог товарів
Порівняння
Бажання
Кошик
Сума

ТОП-14 популярних вбудовуваних витяжок у 2023 році

Дата публікації: 25.10.2017 11:50
Дата оновлення: 05.01.2023 12:55

Щоб кіптяву, яка утворюється внаслідок згоряння газу, пар і чад, а також запахи їжі, яка готується, не затримувалися, необхідно придбати хорошу витяжку. Така техніка монтується над плитою або зазвичай її" ховають" у навісну шафу. Таким чином, вона не займає багато місця, а користь приносить колосальну. Вибору надаються проточні та рециркуляційні моделі. Перший варіант передбачає підключення до отвору для вентиляції (потрібна гофрована труба), а другий функціонує на фільтрах.

вытяжки

Коли пристрій обробляє забруднене повітря за принципом рециркуляції, він проходить через елемент, що фільтрує, а потім повертається тому. Такий спосіб передбачає очищення від КІПТЯВИ. У разі відведення повітря видаляється через вентиляційну систему – шахту, а не повертається до кімнати. Крім очищення від жиру, цей метод передбачає видалення запахів.

Ми підготували для вас 14 найкращих витяжок. Читайте, чим вони хороші і які мають недоліки в цій статті.

Читайте також: Як правильно вибрати витяжку на кухню?

1. GORENJE BHP 623 E12X



GORENJE BHP 623 E12X

GORENJE BHP 623 E12X виготовлена із сталі. Вона відноситься до розряду телескопічних (висуваються) девайсів: коли вона не потрібна, то залишається непоміченою. Корпус агрегату стійкий до слідів від пальців, тому його не доведеться протирати після кожного використання.

Важливо: показників, відповідальних за продуктивність пристрою (368 кубометрів на годину), достатньо кухні від 10 кв.м.

Пристрій оснащений алюмінієвим фільтруючим елементом жирового типу. Девайс управляється за допомогою електронної панелі, що забезпечує комфортне застосування. Завдяки трьом швидкостям реалізується можливість відрегулювати силу, з якої очищається повітря, за рахунок чого неважко заощадити на електроенергії.

Пам'ятайте: виготовлений з металу фільтр необхідно мити щомісяця.

Переваги:

  • Проточний очищувач – брудне повітря йде у вентиляційний отвір. Завдяки цьому апарат прибирає не тільки кіптяву, але й позбавляє запахів.
  • Техніка також працює в очисному режимі рециркуляції: повітря фільтрується, а потім повертається на кухню.
  • У прилад додатково можна поставити фільтр, що відноситься до типу ВУГІЛЬНИХ, що підвищить ефективність працюючої техніки.
  • Підсвічування працює на світлодіодах: світить яскраво, при цьому споживаючи мало електрики.

ДО недоліків цього девайсу відноситься галасливість – 71 децибел максимум: побути в тиші не вийде.

Читайте також: Як чистити витяжку? Як чистити фільтр від витяжки – 5 важливих аспектів

2. ELEYUS BREEZE 380 60 IS GR



ELEYUS BREEZE 380 60 IS GR

Створена з металу ELEYUS BREEZE 380 60 IS GR має регулятори механічного вигляду. Варіант очищає 380 кубічних метрів за годину, тому добре та швидко працює. Девайс забезпечений лампою, що підсвічує, якою просто керувати: вона запускається за допомогою кнопки або за допомогою витягування панелі. Причому запускати роботу витяжки не потрібно.

Важливо: агрегат підтримує режими очищення повітря як відвідного типу, так і рециркуляційного.

Достоїнства:

  1. Обладнаний двома фільтрами: металевим і акриловим. Перший – багаторазовий, знімний (його потрібно періодично мити, користувач отримує можливість не чистити щіткою, що фільтрує елемент, Авимити його в посудомийці). Другий варіант – одноразовий, тому викидається у міру забруднення.
  2. Додатково в техніку встановлюється вугільний фільтруючий елемент, що дозволяє покращити якість очищення.
  3. Завдяки можливості перемикати швидкості (3 варіанти), власник економить на електриці.
  4. Тиха робота (на рівні 50.7 дБ максимум) позбавить головного болю і дарує можливість спокійно спілкуватися, читати книгу або дивитися телевізор.

Мінус - обшивка" накопичує" сліди від пальців.

3. BEST ES 414 2M 60


BEST ES 414 2M 60

BEST ES 414 2M 60 створена за принципом телескопічної, з проточним очищувачем, регулюванням на механіці та трьома швидкісними опціями. Корпус пристрою з нержавіючої сталі – стійкого до корозії, довговічного матеріалу. Щоб користуватись було комфортно, виробник оснастив витяжку підсвічуванням.

Плюси:

  • Завдяки двом моторам продуктивність у девайса висока – прилад обробляє 550 кубометрів/60 хвилин, тому підходить для великих кухонь – від 15 кв.м.
  • Очищає повітря як відвідним способом, і рециркуляционным.
  • Металевий фільтр жироуловлювального типу сконструйований у вигляді касети, тому легко знімається.
  • Техніка працює тихо – на рівні 58 Дб: читайте книгу, дивіться фільм і розмовляйте з домашніми – вона не завадить.

Недолік цього девайсу – маркий корпус, який незручно мити через механічні кнопки.

Читайте також: Встановлення витяжки на кухні: 4 головних кроку


BOSCH DHL 545 S

BOSCH DHL 545 S. Оснащена чотирма опціями перемикання швидкостей, які регулюються за допомогою клавіш керування механічного типу. За 60 хвилин витяжка здатна обробити 540 кубічних метрів. Оснащена підсвічуванням, вона подарує максимум зручності у використанні.

Переваги:

  1. Підключається як проточний очищувач повітря і як циркуляційна модель: користувач отримує можливість встановити техніку так, як йому зручно. Таким чином, пристрій здатний працювати як у рециркуляційному режимі очищення, так і в режимі відведення повітря.
  2. Апарат забезпечений знімним жировловлюючим фільтром з алюмінію, який легко очищається щіткою або миється в посудомийці. Є можливість поставити додатковий фільтр вугільного типу для якіснішого очищення.
  3. Під час роботи девайсу шум піднімається до рівня 62 дБ, що дозволяє дивитися телевізор, розмовляти чи читати з комфортом: не доведеться перекрикувати витяжку.

Незважаючи на те, що однією з переваг є корпус, виготовлений із стійкої до корозії нержавійки, гладке блискуче покриття все ж таки зараховується і ДОмінусів - на ньому чітко видно сліди від пальців. .

Рада: уловлюючі краплі жиру фільтри, як правило, підходять для посудомийних машин.

Читайте також: Як правильно вибрати посудомийну машину?

5. VENTOLUX GARDA 50 (450)


VENTOLUX GARDA 50 (450)

VENTOLUX GARDA 50 (450) володіє телескопічною конструкцією (оснащена планкою, яка висувається), вона непомітна, коли не потрібна: плита" ховається" вглиб шафки, тому простір не виглядає захаращеним.

Важливо: ця модель, на відміну від інших, поставляється в комплекті зі зворотним клапаном, тому купувати його не знадобиться.

Достоинства:

  • Підсвічування подарує зручність використання: плиту видно.
  • Очищає 450 м3/годину: вже через 5-10 хвилин на кухні не залишиться запаху.
  • Підключається як проточна і як циркуляційна, тому користувач отримує можливість вибрати найкращий варіант.
  • Користувачу надано можливість вибирати оптимальний режим швидкості (один із трьох), орієнтуючись на рівень задимленості: що нижча швидкість, то нижча енергоспоживання.
  • Пристрій нешумний (працює максимум на 50 дБ), тому не заглушає навіть шепіт.

Мінус - управляється за допомогою перемикачів з механізованою конструкцією, розташованих на обшивці, тому її незручно чистити.

Читайте також: Як вибрати варильну поверхню для сучасної кухні?

6. ELEYUS STORM 380 60 IS


ELEYUS STORM 380 60 IS

Проста у застосуванні, ELEYUS STORM 380 60 IS спроектована в класичному дусі, тому гармонує з меблями. Виготовлена із сталі-нержавійки, вона характеризується стійкістю до зносу.

Важливо: прилад обладнаний двома лампами для підсвічування, які включаються окремо від девайса, дозволяючи використовувати їх з комфортом. М'якого світла вистачає для ефективного освітлення варильної панелі.

Плюси:

  1. Ефективно працює: очищає 380 куб. метрів повітряного простору за годину.
  2. Працює в повітровідвідному режимі – видаляє не тільки кіптяву, але й неприємні запахи.
  3. Підсвічування включається не тільки кнопками, але й шляхом висування панелі, що продовжує термін служби клавіш керування.
  4. Обладнана фільтром, виготовленим з алюмінію, який затримує дрібні жирові частки.
  5. Механічний перемикач швидкостей (трирежимний) дає можливість вибрати варіант залежно від того, як сильно задимлена кухня.
  6. Завдяки тому, що рівень шуму, досягає максимум 50,7 дБ, включена витяжка не заглушає шепіт.

ДО мінусів цього приладу відносять нестійку до слідів від пальців глянцеву обшивку і перемикачі, що працюють на механіці, які незручно чистити.

Порада: витяжний пристрій не знадобиться, якщо готувати в мультиварці або аерогрилі.

Цікаво почитати: Мультиварка або аерогриль: ваш докладний гід на вибір

7. FRANKE FBI 522 XS


FRANKE FBI 522 XS

Монтирується на стіну, повністю вбудовується, FRANKE FBI 522 XS в обшивці з металу. Діє як циркулятор і очищувальний варіант, що відноситься до різновиду проточних.

Важливо: агрегат такий тихий, що не заглушує шепіт (45 децибел – максимальна гучність).

Переваги:

  • ЗА допомогою механічних кнопок користувач отримує можливість запускати і зупиняти роботу агрегату, перемикати швидкості, керувати підсвічуванням.
  • За змінним акриловим фільтром, що збирає жир, не знадобиться доглядати: достатньо викинути його, коли фільтр забрудниться, і замінити.
  • Витяжка обробляє 750 кубометрів повітря за 60 хвилин. Така продуктивність робить пристрій гідним квартири з відкритою кухнею.
  • Виконаному з нержавіючої сталі корпусу не страшні механічні пошкодження і корозія.

Ця модель, незважаючи на всі плюси, все ж таки ВОЛОДІЄнедоліком - це глянсовий корпус, за яким доведеться часто доглядати, оскільки він" мажеться".

Рада: Щоб масло і жир не розбризкували при жарці, готуйте у фритюрниці.

Читайте також: Як вибрати фритюрницю

8. ELEYUS STORM 700 60


ELEYUS STORM 700 60

ELEYUS STORM 700 60 відноситься до розряду тих, що сконструйовані за методом складових, тому при необхідності висувається далі шафки, в яку вбудована. Вона має підсвічування, яке активується за допомогою натискання на клавішу з механічною конструкцією або шляхом висування.

Важливо: завдяки супер продуктивності – очищає 700 куб. метрів за 60 хвилин – девайс підходить для кухонь з" американським" плануванням (відкритих: поєднаних із залом).

Параметри:

  1. Функціонує як у рециркулюючому режимі, так і у відвідному, що дозволяє вибрати зручний варіант підключення.
  2. Вбудований жиропоглинаючий фільтр з алюмінію легко знімається і миється (чистити його необхідно приблизно раз в місяць).
  3. Сталевий корпус виглядає дорого і служить довго, оскільки захищений від зовнішніх впливів.
  4. Завдяки трьом режимам швидкості, що перемикаються за допомогою механічних кнопок, реалізується можливість вибору: при незначному забрудненні – повільна, при звичайному, наприклад, коли смажиться риба або картопля – середня, і висока – коли готуються кілька страв або коли господарі курять.
  5. Завдяки тому, що включений агрегат майже не шумить (показник ступеня гучності – 50 дБ), можна розмовляти по мобільному, читати або насолоджуватися фільмом.

Істотних мінусів у девайса практично немає, хіба що маркий корпус, на якому помітні сліди від пальців.

9. VENTOLUX GARDA 60 (1000)


VENTOLUX GARDA 60 (1000)

Сконструйована складовим методом, VENTOLUX GARDA 60 (1000) дає можливість висувати її, завдяки цьому вбудоване освітлення" захоплює" більше місця. Модель дворежимна (циркуляція та відведення), тому у користувача є можливість вибрати комфортний спосіб підключення.

Важливо: завдяки потужному двигуну, пристрій за годину здатний очистити 1000 кубометрів. Техніка з такою продуктивністю підійде як для квартирних кухонь, так і для невеликої кухні в кафе.

Плюси:

  • Електропанель керування для комфортного застосування: одне натискання – і режим швидкості вибраний. ДО того ж, електронні кнопки легше мити, ніж клавіші механічної конструкції.
  • Металевий, що поглинає кіптяву, фільтр знімається неважко, до того ж чиститься Просто. Для кращого очищення апарат додають вугільний варіант.
  • З таймером користувач отримує можливість запрограмувати час початку і Тривалість роботи : після завершення спрацює автовідключення.
  • П'ять швидкостей перемикаються, тому господині залишається лише вибрати необхідний варіант, орієнтуючись на рівень забрудненості.
  • Майже безшумний агрегат дозволяє працювати за комп'ютером, захитувати малюка: девайс не завадить.

Недолік апарату – не довговічна лампа розжарювання в підсвічуванні – нівелюється великою кількістю переваг.

Читайте: Що потрібно знати перед покупкою індукційної варильної панелі: 4 важливі моменти

10. ELEYUS LINE I 60


ELEYUS LINE I 60

Універсальність сталевої ELEYUS LINE I 60 приваблює: конструкція плоского агрегату дозволяє вбудувати його в шафку або прикріпити на стіну. Витяжка працює як відводячи повітря у вентиляцію, так і рециркуляційним способом. Тому тим, хто має складнощі з підключенням до шахти, не доведеться турбуватися.

Увага: техніка працювала за принципом рециркуляції повітря, необхідно на додаток до жирового алюмінієвого фільтра доставити варіант вугільного типу.

Переваги:

  • Обладнана лампою витяжка послужить підсвічуванням плити.
  • Завдяки кнопкам, що мають механічну конструкцію, пристроєм комфортно керувати.
  • Переключайте швидкості залежно від забрудненості атмосфери. Три режими достатньо, щоб регулювати процес очищення.
  • Агрегат працює майже безшумно (максимальний ступінь гучності працюючої моделі не перевищує 48 децибел), тому господарі можуть читати, працювати за лептопом спілкуватися.
  • За годину техніка очищає 380 кубометрів: за кілька хвилин видаляє запахи і кіптяву.

У моделі немає таймера, що відносять до мінусів.

11. TEKA GFH 55


TEKA GFH 55

TEKA GFH 55 обробляє 756 кубічних метрів на годину, що робить її придатною для кухонь відкритого типу (поєднаний із ще однією кімнатою). Апаратом керують за допомогою перемикачів з механічною конструкцією, що служать для увімкнення та відключення підсвічування, вибору одного з трьох режимів швидкості.

Позитивні якості:

  • Техніка – комбінована, поєднує проточний варіант підключення і циркуляційний. Це зручно, оскільки дає можливість власнику вибрати відповідний для кухні варіант.
  • Оснащення з двох фільтрів (що уловлює жир варіанти з металу та змінного вугільного аксесуара) забезпечує якісне та швидке видалення неприємних запахів, кіптяви.
  • Робота агрегату не чути, адже гучність ледве досягає 46 децибел. Завдяки цьому користувач отримує можливість продовжити займатися своїми справами: дивитися кіно з планшета, розмовляти з близькими.

ДО мінусів девайса відносять марку поверхню і те, що немає таймера, що нівелюється невисокою ціною.

Рада: щоб не вмикати витяжку, приготуйте обід у пароварці. Ще не купили? Читайте: як правильно вибрати пароварку?

12. ELEYUS STORM 380 60 IS


ELEYUS STORM 380 60 IS

ELEYUS STORM 380 60 IS має гарний набір опцій, що сприяють тому, що до якості очищення не причепитися. Вона обладнана направляючими складового зразка, завдяки яким вона висувається далі шафки, в яку встановлена. Завдяки цьому збільшується площа, що підсвічується.

Цікаво: висунувши панель, користувач увімкне підсвічування. Втім, лампа включається і натисканням на кнопку.

Плюси:

  • Довговічна – укладена в корпус, виконаний з міцної нержавіючої сталі, витяжка стійка до ударів.
  • Ефективно працює – показник продуктивності дорівнює 380 м3/год: цього вистачить, щоб очистити приміщення з квадратурою від 10-15 метрів.
  • Підтримує два способи підключення: до вентиляційного отвору та стандартне (підтримує циркуляційне очищення повітря).
  • Оснащується фільтром з алюмінію, що затримує кіптяву.
  • Дозволяє встановити додатковий фільтруючий елемент із вугіллям у складі для видалення запахів.
  • Перемкніть режими, щоб вибрати оптимальну швидкість. Що менше робота агрегату, то менше він споживає електричної енергії.
  • Гудить включений прилад на гучності, що не ПЕРЕВИЩУЄ 51 Децибел. Завдяки цьому користувач може слухати музику БЕЗнавушників: запущений апарат не завадить.

Недолік цього варіанту криється в обшивці, що швидко забруднюється.

13. FRANKE FBI 522 XS


FRANKE FBI 522 XS

FRANKE FBI 522 XS приваблює регулятором у вигляді повзунка, який характеризується точністю, та стильним дизайном обшивки, виконаним у класичному стилі. Виготовлена з нержавіючої сталі, оболонка стійка до корозії та механічних пошкоджень.

Переваги:

  • Прилад діє як відвідний і рециркуляційний, тому підключається зручним для власника способом.
  • Оброблюваного об'єму – 750 куб. метрів за годину – вистачить для відкритої кухні.
  • Касетний жировий фільтр з алюмінію ефективно затримує кіптяву. ДО того ж, він просто знімається.
  • Пристрій сумісний і з фільтрацією вугільного вигляду.
  • Два світильники забезпечують хороше освітлення.
  • Три опції швидкості – щоб вибрати відповідну.

Недолік тут такий самий, як і в багатьох інших витяжок – поверхня, що мажеться.

14. ELEYUS STORM 1200 LED SMD 60 BL


ELEYUS STORM 1200 LED SMD 60 BL

ELEYUS STORM 1200 LED SMD 60 BL – варіант з плитою, що висувається, складової конструкції, який органічно увіллється в обстановку.

Важливо: апарат має трирежимний регулятор швидкостей, що дає можливість вибрати відповідну опцію.

Параметри:

  • Зручно керувати – точність забезпечується механізованими кнопками.
  • Надпродуктивність – за годину обробляє повітря в обсязі 1200 куб. Такий варіант підходить для габаритних приміщень.
  • Світлодіодне" заощаджує" електроенергію.
  • Фільтрування двох типів (жировий елемент і вугільний) сприяють ефективній роботі.
  • Підключається і діє як у режимі циркуляції, так і в повітровідвідному.

Недолік - за механічними кнопками незручно доглядати.

Всі представлені в огляді моделі хороші: дієві в роботі, не шумлять і підключаються, як завгодно. Ми рекомендуємо придивитися до ELEYUS STORM 1200 LED SMD 60 BL – продуктивністю, що характеризується. Таке витяжне обладнання – хороший очищувач повітря, чому сприяє двоступінчаста процедура фільтрації. З нею ви забудете, що таке закопчені стіни або запах їжі, що підгоріла.

Дивіться відео

Коментарі
Залиште коментар
Категорії