Київ
Серце всієї України!
0 800 507 800
Вам передзвонити?
  • Блог
  • Акції
  • Магазини
  • Оплата і доставка
  • Що з моїм замовленням?
  • MOYO обмін
  • MOYO club
Рус Укр
Каталог товарів
Порівняння
Бажання
Кошик
Сума

ТОП-10 кращих чоловічих наручних годинників

Дата публікації: 22.01.2018 11:30
Дата оновлення: 22.01.2018 11:30

Які якості дозволять чоловічим наручним годинником дійсно хорошими? Крім зовнішньої привабливості, яка відразу кидається в очі, це – точність і функціональність. У рейтингу від MOYO представлені саме такі варіанти аксесуарів для чоловіків. Тут зібрані 10 популярних годин. Стаття покликана допомогти підібрати найкращі, красиві і надійні наручний годинник, які, до того ж, сподобаються чоловікам ще й хорошим набором функцій. У рейтингу розглядаються ключові параметри, а також основні переваги і мінуси кожного варіанту.

красивые мужские наручные часы

Casio Edifice EQB-500D-1ADR

Японський годинник укладені в круглий корпус з нержавіючої сталі і кріпляться на зап'ясті за допомогою сталевого браслета. Годинники зроблені в спортивному стилі, але непогано поєднуються і з діловим одягом.

Примітка: стрелочная модель вміє відображати час в 12/24-годинному форматі – на вибір власника.

Casio Edifice EQB-500D-1ADR

6 привабливих рис:

  1. Зручно користуватися в темряві: стрілки виробник оснастив светонакопителем.
  2. Модель порадує цінителів функціональності: на годиннику видно не тільки час, але і дату. До того ж власник моделі зможе користуватися секундоміром і хронографом, а ще – завести будильник. Цей пристрій відмінно підійде чоловікам, які звикли до планування.
  3. У модель вбудований блютуз: можна приймати дані з планшета або смартфона, наприклад, повідомлення про дзвінки та повідомлення – ідеально для ділових людей.
  4. Від механічних ушкоджень циферблат береже мінеральне скло.
  5. У цьому годиннику можна прийняти душ або ж від душі поплавати в басейні – показник їх водонепроникності становить 10 atm.
  6. Користувачеві Casio Edifice EQB-500D-1ADR НЕ доведеться часто міняти батарейки: їх кварцовий механізм заряджається від сонячної батареї. Годинник можна підзарядити навіть від звичайної лампи денного світла.

Можливі нарікання:

  • годинник не підійдуть для дайвінгу: щоб попірнати на серйозну глибину, годинник доведеться знімати – ступеня вологозахищеністю недостатньо.

Читайте також: ТОП-10 кращих наручних годинників: Рейтинг 2017 року

Tissot PRC 200 Quartz T055.417.17.057.00

Цей «швейцарець» підійде діловим людям, спортсменам. Круглий корпус зроблений з неіржавіючої сталі, ремінець же виготовлений з каучуку. Він не розтягується, стійкий до вологи. Браслет регулюється за розміром зап'ястя.

Корпус годинника не надто великий: його розміри складають 42x41x12,02 мм, тому вони однаково добре будуть виглядати на чоловіках різної комплекції.

Tissot PRC 200 Quartz T055.417.17.057.00

Плюси:

  • Водонепроникність по стандарту 20 atm. З таким годинником можна не те що гуляти під дощем, але і плавати в басейні, і навіть пірнати: вони не пропускають воду, тому знадобляться любителям дайвінгу.
  • Щоб подивитися сьогоднішнє число місяця, не обов'язково діставати календар. На позначці «4» є спеціальне віконце, яке покаже коректну інформацію.
  • Оснащені двома додатковими міні-циферблатами – елементами хронографа.
  • Tissot PRC 200 Quartz надовго збережуть зовнішню привабливість – в цьому заслуга сапфірового скла, що захищає циферблат. Воно не боїться потертостей, мікротріщин.

Недоліки:

  • немає секундоміра;
  • не підсвічується циферблат.

Swiss Military-Hanowa 05-4185.04.007

Дизайн моделі – з розряду «classic». Солідність годин не лише удавана – корпус з нержавіючої сталі, доповнений ремінцем з натуральної шкіри, з успіхом облямовують найсерйозніші очікування.

Примітка: діаметр корпусу пристрою складає 44 міліметра, а цифри досить великі для комфортного використання людьми з поганим зором.

Swiss Military-Hanowa 05-4185.04.007

Чим хороші:

  • Swiss Military-Hanowa 05-4185.04.007 не потрібно знімати, щоб вимити руки або поплавати в басейні: рівень захисту від води цього пристрою дорівнює 10 atm.
  • Стрілки цих наручних годинників обладнані светонакопителем, завдяки яким циферблат підсвічується в темряві.
  • Не обов'язково діставати смартфон щоденник, щоб подивитися число: годинник відображають поточну дату.
  • Цей варіант надовго зберігає зовнішній вигляд за рахунок покритого склом з сапфіра циферблата: такого скельця не страшні дрібні подряпини і потертості.

ДО мінусів цієї моделі відносять ремінець зі шкіри. Він виглядає статусно, але може розтягуватися з часом.

Suunto Core

Цей варіант зроблений в спортивному стилі, але годинник підійдуть і під класичний одяг, і під «кежуал». Модель оснащена полімерним корпусом, що має круглу форму, а також регульованим ремінцем, зробленим з того ж матеріалу.

Suunto Core

Зроблені в Фінляндії годинник мають невелику вагу (64 грами), носити такі можна цілими днями: вони практично не відчуваються на руці, а ремінець м'яко облягає, не здавлюючи шкіру.

Примітка: цей варіант з цифровою індикацією оснащений механізмом кварцового типу, що функціонує від батарейок.

4 гідності:

  1. Багатофункціональні: у години вбудований барометр, компас і глибиномір. Також в годиннику є вимірювачі температури і висоти, модель вміє визначати, коли зійде і зайде сонце, попереджати про шторм. Такі годинник підійдуть чоловікам, що захоплюються туристичними походами.
  2. Крім того, Suunto Core знадобляться чоловікам, які люблять планувати: у години вбудували календар. Щоб не проспати подія, стане в нагоді будильник, а щоб засікти час виконання завдання – секундомір.
  3. Покажуть час так, як зручно господареві: в 12-годинному форматі або 24-годинним.
  4. У пристрої є підсвічування на основі світлодіодів: моделлю зручно користуватися при будь-якому освітленні.

Можливі нарікання:

  • рівня водонепроникності мало для плавання: всього 3 atm. Зате в них можна мити руки і не боятися потрапити під дощ або снігопад.

Цікаво почитати: На MWC показали Huawei Watch 2 – тепер вони ще й Porsche!

Casio BEM-111D-1AVEF

Той варіант, коли надійність не піддається сумніву: корпус виробу виконаний з міцної сталі. З такого ж матеріалу виготовлений і браслет – його ланки міцно зчеплені, а застібка добре фіксується: годинник не спадають. Не потрібно сумніватися в їх точності – вона забезпечена кварцовим механізмом.

Примітка: розмір корпусу становить 37,3x43x9 мм, а важать вони 105 грам.

Casio BEM-111D-1AVEF

Чим приваблює цей «японець»:

  • циферблат, покритому сапфіровим склом, не страшні подряпини і потертості. Навіть через кілька років зовнішній вигляд моделі не буде відрізнятися від щойно купленого аксесуара.
  • Casio BEM-111D-1AVEF не обов'язково знімати під час зливи або снігопаду, в них навіть можна прийняти душ: модель водонепроникна за стандартом 5 atm.
  • Сріблясті наручний годинник з чорним циферблатом вміють показувати не тільки час, а й поточне число. ДО того ж стрілки моделі забезпечені светонакопителем, що дозволяє з комфортом користуватися годинником навіть в темряві.

Недоліки:

  • модель не підходить для плавання: рівня водонепроникності не вистачає;
  • в модель не вбудували хронограф, її теж не оснастили секундоміром.

Tissot Classic Dream Gent T033.410.22.053.01

Модель з корпусом і браслетом з стійкою до іржі стали має строгий дизайн. Браслет регулюється за розміром, застібка міцна, тому годинник не злітають з руки. У цих «швейцарців» досить компактний корпус – 38x38x7,5 мм, а стрілки циферблата досить великі для комфортного використання.

Примітка: кварцовий механізм пристрою функціонує від батарейок.

Tissot Classic Dream Gent T033.410.22.053.01

Плюси:

  • Tissot Classic Dream Gent T033.410.22.053.01 не доведеться знімати перед миттям рук, оскільки вони захищені від вологи за стандартом 3 atm.
  • Цей варіант надовго зберігає свою зовнішню привабливість завдяки тому, що циферблат моделі надійно захищений від потертостей і мікротріщин сапфіровим склом.
  • Власнику цього годинника не доведеться підглядати в календар, щоб згадати дату: на циферблаті відображається поточне число.

Можливі нарікання:

  • цифри цих наручних годинників, так само як і індекси, не підсвічується;
  • годинник не оснастили хронографом і секундоміром.

Q & Q Q916J502Y

Цей варіант зроблений в класичному дусі, має строгий дизайн. Годинники повністю чорні за винятком вкраплень зеленого кольору і сріблястих стрілок. У корпус розмірами 44x44x10 мм укладено механізм кварцового типу, який функціонує завдяки батареям.

Примітка: зроблені в Японії чоловічий годинник кріпляться на зап'ясті за допомогою ремінця, виготовленого зі шкіри. Він регулюється за розміром, тому підійде чоловікам різної комплекції.

Q&Q Q916J502Y

Чим гарні:

  • Корпус з металу, а також мінеральне скло захищають Q & Q Q916J502Y від випадкових ударів і механічних пошкоджень.
  • Чи захищені від води. У цих наручних годинниках можна не тільки мити руки, не боячись завдати шкоди їхньому здоров'ю: завдяки показнику вологостійкості в 5 atm модель витримає, навіть якщо її випадково занурити в воду.
  • Індекси, а також стрілки вироби покриті люмінесцентним складом, за рахунок чого годинами комфортно користуватися навіть в умовах недостатнього освітлення.

Мінуси:

  • не підходять для плавання: рівня водонепроникності недостатньо для тривалого занурення;
  • не показують дату.

Читайте також: Новинки LG – Watch Style і Watch Sport

Casio G-shock AWG-M100-1AER

Призначені для спорту наручний годинник підійдуть активним чоловікам. Незважаючи на спортивний стиль, модель непогано виглядає і з костюмами, і з повсякденним одягом.
Цей аксесуар зі стрілочної і цифровою індикацією оснащений круглим полімерним корпусом, в який укладено кварцовий механізм. З полімеру виготовлений і регулюється по обхвату ремінець.

Примітка: важить модель всього 56,4 грама.

Casio G-shock AWG-M100-1AER

7 привабливих рис:

  1. Випущена під японським брендом модель може довго протриматися на глибині: рівень водонепроникності цього пристрою дорівнює 20 atm – цей годинник підійдуть любителям поплавати в басейні, а також дайверам.
  2. Ударопрочная конструкція корпусу і закриває циферблат скло мінерального типу надійно захищають модель від механічних пошкоджень: навіть при падінні механізм і циферблат будуть в порядку.
  3. Функціональність Casio G-shock AWG-M100-1AER – на висоті. Модель покаже календар, допоможе засікти час з допомогою секундоміра, власник годин може скористатися таймером із зворотним відліком – це відмінний варіант для тих, хто звик планувати свій день, а також для спортсменів. У ці Касіо також вбудували будильник.
  4. Годинники вміють приймати радіосигнал. Завдяки радіоконтролю вони показують місцевий час з точністю до секунди.
  5. Незалежно від рівня освітленості власник зможе з комфортом користуватися цим годинником: крім светонакопителем, розташованих на індексах і стрілках, циферблат оснащений світлодіодним підсвічуванням.
  6. Користувач може забути про необхідність часто міняти батарейки: цей варіант працює від сонячної батареї, підзарядити яку можна навіть за допомогою люмінесцентної лампи.
  7. Власнику не доведеться хвилюватися про те, що батарея несподівано розрядиться: годинник оснащені індикатором заряду.

Timex Tx49867

Ця призначена для спорту модель зроблена у відповідному стилі. В сталевий круглий корпус вбудований механізм-кварц, який функціонує за рахунок батарейок.
Зроблені в США годинник тримаються завдяки шкіряному ремінця. Він регулюється за розміром, тому модель відмінно «сидить», незалежно від товщини зап'ястя.

Timex Tx49867

Переваги:

  • У Timex Tx49867 хороша водозахищеність (10 atm). Завдяки цьому можна поплавати в басейні, не знімаючи їх: механізм залишиться в цілості.
  • Від відколів і дрібних механічних пошкоджень циферблат вбереже скло мінерального типу: незначні удари виробу не страшні.
  • Зручно користуватися: крім того, що цей годинник відображають час, вони оснащені компасом, а також хронографом і тахіметром. ДО того ж модель вміє показувати поточне число місяці.
  • Власник має можливість використовувати годинник з комфортом незалежно від освітлення: індекси, а також стрілки вироби оснащені светонакопителем. ДО того ж в циферблат вбудовано підсвічування електролюмінесцентн типу.

Можливі нарікання:

  • немає повноцінного календаря;
  • модель не оснащена секундоміром.

Casio Edifice EFA-121D-1AVEF

Цей варіант зроблений в спортивному стилі і прекрасно підійде активним чоловікам. Модель повністю виготовлена зі сталі: корпусу і браслету зі складових, щільно прилеглих один до одного ланок не страшна корозія. В виріб вбудований кварцовий механізм, він працює завдяки батареям.

Примітка: індикація у цих «японців» змішана – стрелочная і цифрова.

Casio Edifice EFA-121D-1AVEF

7 плюсів моделі:

  1. Завдяки тому, що Casio Edifice EFA-121D-1AVEF вміють відображати час в різних форматах, їх власник може вибрати комфортний варіант.
  2. Модель стане в нагоді спортсменам, які віддають перевагу тренуватися самостійно: вона оснащена секундоміром, а також таймером зворотного відліку часу.
  3. Ці Касіо оснащені календарем, а також будильником, тому сподобаються любителям планувати.
  4. Власник цього годинника зможе відстежувати температуру навколишнього середовища: у години вбудований температурний датчик, який покаже точне значення через 3 секунди після увімкнення відповідного режиму.
  5. Незалежно від рівня освітленості власник цього годинника зможе комфортно користуватися кожною функцією: стрілки, а також індекси оснащені светонакопителем. Також можна запустити Електролюмінесцентне підсвічування.
  6. Цей варіант підійде плавцям: модель захищена від води за стандартом в 10 atm – користувач може займатися плаванням, не знімаючи годинник.
  7. Циферблат не боїться ударів, адже його захищає міцне сапфірове скло.

ДО недоліків цього пристрою зараховують недостатній для дайвінгу рівень водонепроникності.

Модель
Скло циферблата Матеріал корпусу Матеріал браслета/ремінця Ступінь захисту від води Підсвічування циферблата
Casio Edifice EQB-500D-1ADR мінеральне нержавіюча сталь нержавіюча сталь 10 atm є
Tissot PRC 200 Quartz T055 .417.17.057.00 сапфірове нержавіюча сталь каучук 20 atm немає
Swiss Military-Hanowa 05-4185.04.007 сапфірове нержавіюча сталь шкіра 10 atm є
Suunto Core мінеральне полімер полімер 3 atm є
Casio BEM-111D-1AVEF сапфірове нержавіюча сталь нержавіюча сталь 5 atm є
Tissot Classic Dream Gent T033.410.22.053.01 сапфірове нержавіюча сталь нержавіюча сталь 3 atm немає
Q & Q Q916J502Y мінеральне нержавіюча сталь шкіра 5 atm є
Casio G-shock AWG-M100-1AER мінеральне полімер полімер 20 atm є
Timex Tx49867 мінеральне нержавіюча сталь шкіра 10 atm є
Casio Edifice EFA-121D-1AVEF мінеральне нержавіюча сталь нержавіюча сталь 10 atm є

Кожна з представлених в статті моделей наручних годинників для чоловіків гідна звання «кращої». Спортсменам, любителям планування, бажаючим завжди залишатися на зв'язку, варто придивитися до Casio Edifice EQB-500D-1ADR. Цей вміє синхронізуватися з гаджетами через блютуз. Для любителів дайвінгу та екстриму підійде G-shock AWG-M100-1AER. Ця модель не боїться ударів і зовсім не пропускає воду.

Коментарі
Залиште коментар