Київ
Серце всієї України!
0 800 507 800
Вам передзвонити?
  • Блог
  • Акції
  • Магазини
  • Оплата і доставка
  • Що з моїм замовленням?
  • MOYO обмін
  • MOYO club
Рус Укр
Каталог товарів
Порівняння
Бажання
Кошик
Сума

ТОП-10 кращих кондиціонерів SENSEI – рейтинг популярних моделей

Дата публікації: 23.03.2018 17:31
Дата оновлення: 23.03.2018 17:31

Який кондиціонер прикупити або в офіс, який добре зігріє взимку і подарує легку, приємну прохолоду влітку? MOYO.UA зібрав кращі моделі від SENSEI.

лучшие кондиционеры SENSEI

В огляді розповідається про ключові характеристики і приємних особливості 10 топових варіантів української марки. У рейтингу представлені девайси, розраховані на різну квадратуру. Вони відрізняються і способами монтажу, і функціональними особливостями.

SENSEI SCX-18TW/SX-18TW

Ця модель, яка належить до касетним девайсів – кращий варіант для приміщень до 53 квадратів. Дизайн системи універсальний і тому легко вписується в будь-яку стилістику, створюючи при цьому ту погоду, яка потрібна її господареві.

Примітка: як і багато кондиціонери, цей пристрій вміє і охолоджувати, і зігрівати. Корисна потужність в режимі «холоду» становить 5,3 кВт. О 9}} режимі «обігрів» – на 0,6 кВт більше.

Цей девайс – справжній «тихоня»: коли він включений, то гучність досягає максимум 35 децибел. А це означає, що він не завадить власникам працювати і відпочивати.

SENSEI SCX-18TW/SX-18TW

Що вміє:

  • Вентилювати – здатний провітрити навіть приміщення без вікон.
  • «Чистити» повітря – SCX-18TW/SX-18TW пилок з повітряного простору.
  • Осушувати – завдяки режиму дегидрации девайс робить клімат в сирих кімнатах приємніше.
  • Направляти струмінь повітря туди, куди скаже його господар.

SENSEI SCX-24TW/SX-24TW

Цей варіант оптимізований для підвісних стель і призначений для установки в приміщеннях з великою квадратурою. Касетна модель, яка кріпиться на стелю, здатна ефективно працювати в квартирі або офісі площею в 72 квадрата.

Примітка: мотор SCX-24TW/SX-24TW 2,08 кВт. Управляти температурою користувач може віддалено – в комплект виробник поклав пульт.

SENSEI SCX-24TW/SX-24TW

Ключові особливості:

  • Працює тихенько. Максимум модель шумить на 35 децибелах – це один з найкращих варіантів, щоб встановити його будинку або в офісі: заважати він не буде.
  • Користувач може направити повітря туди, куди забажає: це сприяє і більш рівномірної циркуляції, і дає можливість охолодити або обігріти певну частину кімнати сильніше.
  • Кондиціонер зайняв місце в рейтингу кращих ще й тому, що вміє осушувати й очищати простір – це відмінне рішення для сирих і запилених приміщень.

Читайте також: Види кондиціонерів – як вибрати кондиціонер, який підійде саме вам

SENSEI SUХ-48TW/SХ-48TW

Цей варіант відноситься до розряду побутових. Його двублочная напольно-стельовий конструкція обігріє і охолодить великий простір до 140 кв.м.

Модель славиться енергоефективністю: вона витрачає 4,4 кВт, при цьому її корисна потужність в в режимі «холод» дорівнює 14 кВт, а гріє кліматична техніка з показником в 15,53 кВт.

Примітка: блок, який встановлюється зовні, шумить на 60 децибелах, а той, що всередині – в межах 46-52 дБ.

SENSEI SUХ-48TW/SХ-48TW

5 привабливих параметрів:

  1. Система виконує функції вентилювання, фільтрації, а також осушення повітря, тому стає підходящим варіантом для приміщень з підвищеною вологістю. Також вона підійде алергікам, адже вміє прибирати пилок і дрібні шерстинки домашніх вихованців.
  2. Якщо у SUХ-48TW/SХ-48TW збій, він попередить про це користувача, адже його творці «навчили» техніку самодіагностики.
  3. Інтелектуальна розморожування – зовнішній блок не постраждає від криги.
  4. Прилад захищений від неправильного підключення електроживлення.
  5. Кондиціонер оснастили довговічним фільтром, який можна мити: міняти цей аксесуар кожен раз, коли він забрудниться, не знадобиться.

SENSEI SCX-36TW/SX-36TW

Модель з блоком-касетою орієнтована на 105 ㎡. Витрачає спліт-система трохи, як для площі, на яку розрахована – 3,25 кВт.

Примітка: прилад працює в автоматичному режимі і відрізняється ефективністю. Гріє він на 12 кВт, а охолоджує – на 10,5 кВт.

SENSEI SCX-36TW/SX-36TW

Інверторне «серце» пристрою, який кріпиться до стелі, б'ється неголосно – максимум на 45 дБ. Такий шум не заглушить шепіт, і вже тим більше не завадить дивитися телевізор, спілкуватися або читати книгу.

Плюси:

  • Кондиціонер як не можна краще підходить для офісів і квартир з підвищеною вологістю: крім того, що він гріє і охолоджує, він може виконувати функцію осушувача.
  • SCX-36TW/SX-36TW повітря від пилу, а ще – зможе провітрити приміщення.
  • Гріє і охолоджує рівномірно, до того ж за допомогою пульта господар девайса зможе направити повітряний потік в потрібну сторону.

Це цікаво: Як зробити кондиціонер з старого холодильника: керівництво по збірці

SENSEI SDX-60TW/SХ-60TW

Інверторний прилад з охолодженням і нагріванням простору, яке займає 141 квадратний метр. Девайс потрапив до рейтингу не тільки завдяки ефективності, але і завдяки особливості установки. Конструкція моделі така, що після її монтажу в зоні видимості залишаються тільки вентиляційні решітки. Такий кондиціонер якнайкраще підходить тим, хто не хоче, щоб девайс був помітний в інтер'єрі.

Примітка: з огляду на велику площу, канальна клімат-техніка не витрачає багато електрики – вона споживає всього 5,4 кВт.

SENSEI SDX-60TW/SХ-60TW

7 достоїнств:

  1. Творці цієї канальної техніки надали її господарям можливість визначати, куди направити струмінь повітря.
  2. Модель оснастили опцією «теплий» старт – з її допомогою власники кліматичного приладу зможуть швидко відновити оптимальну температуру.
  3. Девайс, який працює автоматично, подарує комфортний сон – у нього є нічний режим, в якому техніка знижує потужність і рівень шуму двигуна.
  4. SDX-60TW/SХ-60TW призначені для користувача налаштування – користувачеві потрібно лише раз налаштувати комфортний режим, а далі техніка буде включатися з ним автоматично.
  5. Крім того, що пристрій нагріває і охолоджує, воно вміє провітрювати приміщення.
  6. Агрегат здатний прибирати пилинки, які витають в повітрі, завдяки вбудованому фільтру.
  7. Техніка ідеально підходить для сирих приміщень – вона вміє працювати як осушувач.

SENSEI SU-24TW/S-24TW

Цей варіант відноситься до типу напольно-стельових кліматичних систем. Модель призначена для середньої квадратури: вона здатна якісно зігріти або охолодити 60 кв.м. Цей девайс з його невисоким рівнем гучності (блок, який встановлюють усередині приміщення шумить на 45 децибелах максимум) стане одним з кращих рішень для квартири або офісу.

Примітка: техніка досить економічна в плані витрат на електроенергію – їй потрібно всього 2,25 кВт.

SENSEI SU-24TW/S-24TW

5 приємних якостей:

  1. Пристрій працює не тільки як кондиціонер, але і як осушувач: він випаровує зайву вологу, тому підходить для установки в напівпідвальних приміщеннях.
  2. Вміє сам проводити діагностику – прилад оснастили функцією, яка автоматично знаходить несправності.
  3. Компанія забезпечила модель системою захисту, яка спрацьовує, якщо прилад некоректно підключили до електромережі.
  4. Творці SU-24TW/S-24TW його і від морозів – блок, який встановлюють на вулиці, оснастили функцією інтелектуального розморожування. Вона не дає утворитися криги, що запобігає збої в роботі.
  5. Елемент для фільтрації, який стоїть в кондиціонері, що миється – міняти його в міру забруднення не треба, що дає можливість господарям приладу трохи заощадити.

Корисно дізнатися: Як вибрати економний бойлер? 3 важливі параметри

SENSEI SU-36TW/S-36TW

Цей варіант з напольно-стельового конструкцією здатний створити ідеальні умови в приміщенні з серйозною квадратурою – до 100 кв.м. Така модель стане одним з кращих рішень як для житлового будинку, так і для офісного простору.

Примітка: витрачає кондиціонер 3,57 кВт, працює тихо – максимум на 45 децибелах. Це відмінні показники для великої площі.

SENSEI SU-36TW/S-36TW

Виробник навчив цю модель самостійно визначати збої і їх причину – цей варіант клімат-техніки перевіряє себе сам. Якщо раптом станеться неполадка – він повідомить про це користувачеві.

Чим порадує: 4 особливості

  1. Підійде алергікам, власникам домашніх вихованців – модель вміє прибирати пилок і дрібні шерстинки з повітря. Зручно і те, що в девайс поставили фільтр, що миється: його не доведеться міняти кожного разу, коли він забрудниться.
  2. Вуличний блок SU-36TW/S-36TW замерзає при мінусовій температурі: агрегат забезпечили функцією інтелектуальної розморожування – відтавання. Якщо утворюється полій, вона спрацьовує автоматично, тим самим запобігаючи збої в роботі пристрою.
  3. Прилад також захистили від некоректного підключення до джерела живлення: функція спрацьовує автоматично – девайс просто не включиться, якщо щось не так.
  4. Крім того, що модель здатна охолоджувати і працювати як обігрівач, вона вміє «сушити» повітря.

SENSEI SD-24GR/S-24GR

Цей варіант належить до канальним пристроїв, тому після інтеграції конструкції в полі видимості залишаються виключно вентиляційні канали, які практично непомітні в інтер'єрі.

SENSEI SD-24GR/S-24GR

Ця модель – одна з кращих в рейтингу в плані співвідношення ефективності і енергоспоживання. Так, корисна потужність під час нагрівання дорівнює 7,7 кВт, а під час охолодження цей показник дорівнює 7 кВт. При цьому витрачає пристрій майже в 3 рази менше – 2,66 кіловат.

Кондиціонер працює тихенько – включений, він шумить не більше ніж на 40 децибелах: при 60 квадратах площі, на яку розрахований прилад від SENSEI, його практично нечутно.

Чим гарний: 5 якостей

  1. SD-24GR/S-24GR перезапускати автоматично: якщо випадково відключать електрику, то після відновлення подачі електроенергії прилад включиться сам.
  2. Зручно користуватися – виробник передбачив можливість корекції напряму «вітру».
  3. Завдяки таймеру увімкнення і відключення техніки програмується за часом.
  4. Пристрій запам'ятовує налаштування, які вніс користувач: власникам не знадобиться кожного разу підлаштовувати температуру під себе – варто тільки раз зробити це, і прилад збереже всі в пам'яті.
  5. Функціональність – ще один коник цього девайса. Крім того, що він працює як обігрівач і система охолодження, він здатний грати роль вентилятора, повітряного фільтра і осушувача.

SENSEI SDХ-36TW/SХ-36TW

Це модель-невидимка: завдяки канальної конструкції вона майже повністю вбудовується, тому господарям такого приладу видно тільки грати вентиляції. Ця система кондиціонування – одне з кращих рішень для будь-якого дизайн проекту приміщення в 100 квадратних метрів.

Устаткування, випущене SENSEI, витрачає всього 3,58 кВт: враховуючи квадратуру, це зовсім небагато. При цьому працює техніка досить тихо (в діапазоні до 42 дБ), щоб не відволікати домочадців від перегляду фільмів і спілкування або офісних співробітників від роботи за комп'ютером.

SENSEI SDХ-36TW/SХ-36TW

4 головних плюса:

  1. Чи подарує спокійний сон – компанія забезпечила модель нічним режимом, в якому агрегат зменшує потужність і силу гучності мотора, створюючи ідеальні умови для повноцінного відпочинку.
  2. Система запам'ятовує налаштування, які вносить її господар. ДО того ж вона програмується: їй можна наказати запуститися і «піти відпочивати» заздалегідь. Функція реалізовується за рахунок таймера.
  3. Користуватися цією моделлю зручно: власник може коригувати напрямок повітряних потоків, а ще скористатися опцією «теплий пуск», щоб швидше домогтися потрібної температури.
  4. Крім того, що SDХ-36TW/SХ-36TW повітря, він вміє прибирати з нього зайву вологу: осушувач встановлювати не знадобиться.

Дивіться також: Вибір опалювального котла: твердопаливний, електричний або газовий? 3 головні критерії

SENSEI ECO-TW FTE-66TW

Це стандартна спліт-система, яка управляється за допомогою пульта. Температурний режим власник побачить на дисплеї. Девайс кріпиться на стіну, тому встановлювати його простіше, ніж канальні агрегати. Модель чудово охолодить, а також обігріє 66 квадратів, витративши на це 2,32 кВт електроенергії.

Примітка: девайс «навчений» самодіагностики – якщо трапиться збій, він видасть код помилки на екран.

SENSEI ECO-TW FTE-66TW

7 приємних особливостей:

  1. Кондиціонер не завадить відпочинку і зуміє створити кращі умови для комфортного сну: потрібно просто включити нічний режим, щоб техніка знизила рівень шуму і споживання енергії.
  2. Цей варіант не тільки здатний працювати як очисник повітря, але і може видалити зайву вологу, адже він оснащений функцією дегидрации.
  3. Потрібний режим не доведеться налаштовувати з кожним увімкненням пристрою: воно зберігає налаштування, які вводить користувач.
  4. Вміє перезапускатися автоматично. Це стане в нагоді, якщо раптово припиниться подача електрики: як тільки його знову включать, прилад запуститься без нагадувань.
  5. ECO-TW FTE-66TW вимагає особливого догляду – він вміє очищатися сама.
  6. Алюмінієве покриття вуличного блоку не боїться вологи, тому несприятливі погодні умови йому не страшні.
  7. Час, коли системі потрібно включитися або відключитися, можна вказати заздалегідь.
Модель
Потужність Тип Площа приміщення Регулювання напрямку повітря Осушення повітря
SENSEI SCX-18TW/SX-18TW 1,5 кВт касетний 53 кв.м. та та
SENSEI SCX-24TW/SX-24TW 2,08 кВт касетний 72 кв.м. та та
SENSEI SUХ-48TW/SХ-48TW 4,4 кВт напольно-стельовий 140 кв. м. немає та
SENSEI SCX-36TW/SX-36TW 3,25 кВт касетний 105 кв.м. та та
SENSEI SDX-60TW/SХ-60TW 5,4 кВт канальний 141 кв.м. та та
SENSEI SU-24TW/S-24TW 2,25 кВт напольно-стельовий 60 кв. м. немає та
SENSEI SU-36TW/S-36TW 3,57 кВт напольно-стельовий 100 кв. м. немає та
SENSEI SD-24GR/S-24GR 2,66 кВт канальний 60 кв.м. та та
SENSEI SDХ-36TW/SХ-36TW 3,58 кВт канальний 100 кв.м. та та
SENSEI ECO-TW FTE-66TW 2,42 кВт настінний 66 кв.м. немає та

Кожна з моделей, яка увійшла в рейтинг кращих, працює чудово: відмінно гріє і охолоджує. Який з кондиціонерів в цьому списку вибрати, залежить від квадратури, особливостей установки і функцій. Якщо потрібен простий настінний варіант, підійде SENSEI ECO-TW FTE-66TW. Він вміє осушувати і фільтрувати повітря, перезапускатися самостійно при збоях в подачі електрики. Для великого будинку (трохи більше, ніж 140 квадратних метрів) стане в нагоді SDX-60TW/SХ-60TW: канальний пристрій не зіпсує інтер'єр. Потрібен непомітний варіант, але для меншої квадратури? SCX-18TW/SX-18TW – те, що треба.

Коментарі
Залиште коментар
Категорії