Київ
Серце всієї України!
0 800 507 800
Вам передзвонити?
  • Блог
  • Акції
  • Магазини
  • Оплата і доставка
  • Що з моїм замовленням?
  • MOYO обмін
  • MOYO club
Рус Укр
Каталог товарів
Порівняння
Бажання
Кошик
Сума

Samsung Galaxy Tab A7: огляд 8 характеристик

Дата публікації: 18.08.2021 04:33
Дата оновлення: 18.08.2021 04:33

У двадцятому році ринок планшетників поповнився самсунговським середньо бюджетником. Чуток і домислів про це було безліч. Але тепер не потрібно представляти, чим примітний Samsung Galaxy Tab A7. Огляд його крутих штучок і можливих недоліків перед вами. Ніяких припущень, тільки факти про зовнішній вигляд і можливості планшетника. 

Планшет Samsung Galaxy Tab A7

Пізнавально: Для чого потрібен планшет: 4 сфери застосування 

Характеристики Samsung Galaxy Tab A7 

Планшетник не претендує на звання топового, тому параметри на середньому рівні. Проте цьому пристрою є чим порадувати користувачів: 

Параметри
Galaxy Tab A7 
Дисплей TFT, 10,4 дюйма, дозвіл 2000х1200
Оперативна пам'ять  3 Гб 
Вбудована пам'ять  32 або 64 Гб 
Основна камера  8 Мп 
Фронтальна камера  5 Мп 
Процесор  8 ядер, Qualcomm Snapdragon 662, 2ГГц, 1,8 ГГц
ОС  Android 10.0 
Слот для карти пам'яті  є, до 1 Тб 
Акумулятор  Li-polymer, 7040 мАг 
Бездротові технології  Wi-Fi 2,4 + 5, 0 ГГц, Bluetooth 5.0 

Комплектація базова: юсбішний кабель + блочок, скріпка для лотка, документація. Штатний адаптер без підтримки швидкої зарядки, хоча в самому планшетникові подібна можливість передбачена.

Батарея і зарядка

Tab A7 живиться від незнімного акумулятора на 7040 мАг. Цього вистачає на 8-9 годин безперервного скролінгу екрану. Планшетник запросто тримає заряд протягом доби помірного користування. 
 
Автономність на хорошому рівні. Тут зіграла свою роль місткість батареї, не дуже висока роздільна здатність дисплея та енергоефективний чипсет. 

Комплектація і зарядка Samsung Galaxy Tab A7

Планшет Samsung Galaxy Tab A7, згідно з оглядами користувачів, повністю заряджається від комплектного 8-ватного адаптера протягом 4-5 годин, що не дивно при такому акумуляторі. В налаштуваннях можна активувати пункт «Швидка зарядка», але для цього знадобиться докупити 15-ватний блочок з підтримкою цієї функції. Тоді планшетник насититься енергією ≈ за 3 год. Зарядка здійснюється стандартним чином — по дроту, через роз'єм USB-C. 

Підказки: Як швидко під'єднати флешку до планшета — гайд на 4 пункти

Камера 

Щодо фотомодулів в Таб А7: 

  • Основний — на 8 Мпікс має автофокус. Але позбавлений спалаху, а значить, при слабкому освітленні його краще не використовувати. 
  • Передній — на 5 Мп. Додатково відповідає за розблокування екрану по обличчю. За відгуками користувачів, сенсор спрацьовує без гальм і лагів. 

Ролики можна записувати в FHD при 30 кадрах в секунду. Можливості камери, в основному, розраховані на спілкування по відео в месенджерах, соцмережах, для скану документів і знімання домашніх фото.

Камера Samsung Galaxy Tab A7 

Додаток тут простий і зрозумілий. У стрічці можна перемикатися між вкладками «Фото», «Відео», «Живий фокус». Перейшовши в «Ще», відкриєте додаткові режими, наприклад, «Панорама» або «Про».

Продуктивність 

Робота Таб А7 базується на 8-ядерному чипсеті «Снепдрегон» 662. На підтримку йому виділена графіка «Адрено» 610 і 3 гіга оперативки. Для повсякденних завдань подібного комплекту більш ніж достатньо. Можна вільно грати на середніх настройках, безпроблемно дивитися потокове відео. Планшетник навіть при сильних навантаженнях практично не гріється, корпус може бути злегка теплим. 
 
Вбудовану пам'ять на 32 або 64 гіга якщо є охота, розширюють до 1 Тб, встановивши мікроСД. Врахуйте, що на картку встановлювати програми не вийде. На ній зберігаються тільки файли користувача і дані додатків. 
 
Десятий Android під фірмовою оболонкою OneUI 2.5 забезпечує приємну і просту роботу з додатками. Можна запускати їх в режимі спливного вікна або розділеного екрана. Наприклад, щоб дивитися відосики на «Ютубі» і одночасно скролить стрічку новин в «Гуглі». 
 
Може стати в пригоді: Топ 10 способів, як прискорити роботу планшета

Дисплей 

TFT значного розміру в 10,4". Більший хіба що у 12,4-дюймового Tab S7 +. Дозвіл, в порівнянні з Tab A 8.0, зросла до 2000 на 1200 пікселів. Частота оновлення — 60 Гц. 

Дисплей планшета Samsung Galaxy Tab A7

Екран по периметру оточений симетричними рамочками, перегляду контенту це не заважає. Широкий дисплей відмінно підходить для відео та ігор. 
 
В налаштуваннях можна:

  • погратися з яскравістю, перетягуючи повзунок вперед / назад; 
  • підлаштувати розмір і стиль шрифту під свій смак; 
  • виставити час, коли екран буде «гаснути» при не активності та інше. 

Для зниження навантаження на зір можна активувати режим затемнення або фільтр синього. Але навіть без персональних налаштувань дискомфорту при користуванні екраном не відчуваєш. Яскравість, контраст —  всього в міру.

Зовнішній вигляд, розміри, дизайн 

Корпус виконаний з металу, за винятком невеликої пластикової вставки спеціально під антену вгорі. Алюміній додає солідності зовнішньому вигляду планшетника. В руках він відчувається добротно, не гнеться. Металева панель тактильно приємна, не вислизає з рук навіть без чохла. Кольорів корпусу всього 3: сірий, сріблястий і золото. 
 
Вся передня сторона зайнята екраном, який, як стверджує виробник, має покриття антивідблиску. У верхній частині дисплея, по центру, розмістилося мінівічко фронталки й датчика. 

Зовнішній вигляд Samsung Galaxy Tab A7

Тильна камера причаїлася в правому кутку задньої панелі. Сенсор всього один, укладений в невеликий квадратик, що трохи виступає над поверхнею. Тут же, на спинці, нанесено назву бренду.
 
На правій стороні корпусу знаходяться довгаста кнопка включення і «гойдалка» гучності, мікрофон. Зліва — слот для сімки та флешкартки. Або тільки для карти, якщо у вас Wi-Fi версія, а не LTE. На верхній панелі розмістилася пара динаміків. Внизу знайшлося місце під роз'єм USB-C, мікрофон, мініджек і ще 2 динаміки. Таб А7 виготовлений в тонкому корпусі, розміри якого 157,4 x 247,6 x 7.0 мм. Досить легкий, всього 477 г, для порівняння: Галаксі S7 — 575 г. 
 
Дізнайтеся: Який планшет краще — Lenovo і Samsung: порівняння 9 характеристик

Ціна на Samsung Galaxy Tab A7 

Вартість залежить від двох чинників: 

  1. З «Вай-фай» або ЛТЕ (як A7 10.4 LTE Silver). Перший можна придбати в межах 6200-7000 гривень, другий обійдеться на 700-800 грн дорожче. Установка сімки стане в пригоді тим, хто хоче використовувати планшетник для дзвінків і з мобільним інтернетом. 
  2. Розмір вбудованого сховища. Версія на 64 гіга буде дорожче моделей з 32 гіга ≈ на 1000 грн. Причому оперативки в обох варіантах однаково — 3 гіга. 

Огляд показав, що планшет Samsung Galaxy Tab A7 — це хороший середньо бюджетник. Може використовуватися для ігор, переглядів фільмів, відосиків, навчалок, музики. Великий екран і дві пари стереодинаміків з «Долбі Атмос» — те, що потрібно для суперкомфортних перегляду і прослуховування всього, що побажаєте. 

Якщо потрібно дізнатися: Як під'єднати планшет до телевізора або монітора: 7 способів на всі випадки життя 

Коментарі
Залиште коментар
Категорії