Київ
Серце всієї України!
0 800 507 800
Вам передзвонити?
  • Блог
  • Акції
  • Магазини
  • Оплата і доставка
  • Що з моїм замовленням?
  • MOYO обмін
  • MOYO club
Рус Укр
Каталог товарів
Порівняння
Бажання
Кошик
Сума

Рейтинг смартфонів з цінником до 6000 гривень - 10 популярних моделей

Дата публікації: 28.11.2018 10:40
Дата оновлення: 28.11.2018 10:40

У категорію телефонів від 5000 до 6000 грн входять апарати, різні за характеристиками, з різноманітним набором корисних функцій і з екранами, як правило, від 5 дюймів. Девайси потягнуть більшість сучасних іграшок, їм під силу зберегти пам'ятні кадри хорошої якості, вони радують око стильним дизайном. Порадьте тоді, можуть сказати читачі, який же все-таки смартфон купити бюджетом до 6000 грн? Всі рекомендації по хорошим апаратів вже є в цьому рейтингу. Залишилося тільки вивчити його і вибрати фаворита особисто для себе.

Рейтинг смартфонов до 6000 гривен

Корисно дізнатися: Чому смартфон швидко розряджається: 6 причин, поради та рішення.

Asus ZenFone 4 Max

Відмінний апарат для активних користувачів, яким ніколи чекати багатогодинний підзарядки телефону. Батарея моделі ZenFone 4 Max енергозапас ні багато ні мало, а 4100 мАг. До того ж, акумулятор ще й «розумний», в нього запроваджено цілий комплекс інтелектуальних систем, які захищають девайс від перегріву, стрибків напруги та інших негараздів.

 Смартфон Asus ZenFone 4 Max 3/32GB

Чим ще дивує гаджет:

  1. Можливістю заряджати інші апарати. такий «енергійний», що із задоволенням поділиться енергією з іншими гаджетами. Для цього потрібно просто з'єднати 2 прилади між собою за допомогою спецшнура OTG (є в комплекті).
  2. Незвичними фотомодуля- ОСНОВНИХ камер тут цілих 2, ОДНА з яких призначена для звичайної зйомки, друга – МАЄ ширококутний об'єктив на 120°. З такою камерою вся велика компанія друзів і рідних поміститься на одному фото.
  3. Проізводітельность на вищому рівні. В смарте використовується чіпсет Qualcomm Snapdragon. У ньому 4 ядра, а робоча частота становить 1,4 ГГц. Потужності чіпсета вистачає на швидкісну роботу без лагів будь-яких додатків.

Дійсно потужний смарт по всіх параметрах: пам'ять (3 Гб ОЗП і 32 – вбудованої), батарея, камери, процесор та інші. Додатковий бонус користувачам – в смарте 3 слота (2 – для сімок, 1 – для карти пам'яті).

Читайте також: NFC в смартфоні: що це і як працює – 3 головні секрети технології.

TP-Link Neffos X9

Смарт вражає запаморочливим за розміром екраном: в ньому аж 5,99 дюймів діагоналі. Ідеальний варіант для запуску іграшок, перегляду кіно, роликів в інеті і робочих документів.

 Смартфон TP-Link Neffos X9 (ТР913А)

Neffos X9 ще безліч плюсів, ось основні з них:

  • співвідношення сторін дисплея апарата становить 18 на 9, а рамочка по периметру практично невидима, її товщина всього 1,9 мм ;
  • передбачений спеціальний нічний режим для любителів в темряві подивитися кіно або погортати соцмережі. Система дозволяє регулювати яскравість екрану залежно від ступеня освітленості кімнати;
  • власники смарта можуть вибирати, як їм «розбудити» апарат: за допомогою пальця або методом розпізнавання особи;
  • смарт обладнаний подвійним фотомодулем (13 + 5 мегапікселів) і може створювати кадри з ефектом боке прямо під час зйомки.

Цей смартфон на Андроїд (версія 8.1) за сумою виходить до 6000 грн, при цьому цілком замінить власнику і планшет, і окремий фотоапарат.

Невеликий мінус девайса – ємність батареї на середньому рівні і дорівнює 3060 мАг, для такого багатофункціонального гаджета з величезним екраном енергозапас міг би бути і більше. Зате тут теж є можливість швидкого заряду.

Samsung Galaxy J6 2018

Смарт має 4 варіанти забарвлення корпусу (чорний, золото, фіолет і сірий). Відрізняється витонченістю і плавністю форм. Розмір дисплея в 5,6 дюйма по діагоналі оптимальний, щоб девайс ідеально розташовувався в долоні. При цьому на екрані Infinity Display з співвідношенням 18,5 на 9 картинки виглядають барвисто і контрастно.

Samsung Galaxy J6 2018 J600F

Чому J6 опинився в топ-10 смартфонів до 6 тисяч грн:

  • наявність зручної опції App Pair, вона дозволяє одночасно користуватися 2-ма додатками, наприклад, дивитися відео і листуватися з друзями;
  • можна відрегулювати яскравість фронтальної спалаху по 3 рівням, щоб в результаті отримати чіткі і барвисті Селфі;
  • обидва фотомодуля мають величезну кількість налаштувань, можна додавати до фото кумедні фільтри;
  • розблокувати смарт можна за допомогою розпізнавання осіб або відбитку пальців.

В апараті запас оперативки становить 2 гіга, чого цілком достатньо для комфортної роботи з будь-якими прогами без лагів і зависань.

Цікава стаття: Кращі безрамкові смартфони – 10 крутих моделей.

LG Q6a

Стильний апарат з тонкими рамочками по периметру має Full HD + екран на 5,5 дюймів. Рамки з алюмінію підвищують захист смарта від будь-яких зовнішніх впливів.

Смартфон LG Q6a (M700A) 2/16GB

Q6a має такі плюси:

  • можливість робити фото в широкоформатному і стандартному режимі;
  • розблокувати смарт можна, просто посміхнувшись йому (покращено розпізнавання особи);
  • невелика ширина корпуса (69,3 мм), завдяки якій девайс лежить в руці, як влитий;
  • окремі 2 слота для сімок і 1 – для карти пам'яті.

Чіпсет в апараті – на 8 ядер, Qualcomm Snapdragon. Під навантаженням пристрій не гріється і в цілому на відмінно справляється з багатозадачністю.

Мінуси – середній запас внутрішньої пам'яті (16 гигов). Якщо буде потрібно зберігати на смарте багато відео, картинок, або користуватися розширеним набором додатків, знадобиться збільшити сховище. Така можливість тут передбачена – до 2 Тб.

Може зацікавити: кращих смартфонів для ігор – вибираємо найпродуктивніший ігровий смарт.

TECNO Pouvoir 2 Pro

Оболонка апарату має покриття «металік», завдяки чому смарт розкішно виглядає і стійко переносить можливі подряпини і потертості.

 Смартфон TECNO Pouvoir 2 Pro (LA7 pro)

Смартфон Pouvoir 2 Pro 2 сім-картами і за ціною до 6000 грн стане відмінним вибором для користувачів, які цінують:

  1. «живучими» батарею. Енергозапаси акумулятора складає цілих 5000 мАг. Від однієї зарядки смарт пропрацює до 4 днів (або 24 години безупинних ігор, або 30 годин перегляду відео поспіль).
  2. Величезний екран.РОЗМІР Дисплея лише мало не дотягнув до позначки в 6 ДЮЙМІВ і зупинився на 5,99" .
  3. Фотомодуля по 13 Мпікс кожен. З подвійний фотоспалахом будь кадри виходять чіткими, навіть в сутінках.

Смарт розблокується «по-модному», за допомогою Face ID або сканера відбитків пальців. Операційка тут також одна з кращих – Андроїд Oreo.

Корисна інформація: Як користуватися смартфоном: короткий мануал з 5 пунктів для новачків.

Huawei Y7 2018

Дисплей виглядає дуже стильно і незвично через яскраво-синьою спинки, яка красиво переливається на світлі. Є ще і класичний варіант цього смарта з чорною кришкою. Апарат по вазі дуже легкий – лише 155 г.

 Смартфон Huawei Y7 2018 (LDN-L21)

Що ще цікавого в Y7:

  • розмір дисплея 5,99" , натуральні кольори і відмінна контрастність, навіть на сонці картинка помітна;
  • в тильній камері смарта 2 модуля: на 13 і 2 Мпікс. Другий служить для створення кадрів з розмиванням фону;
  • витривала батарея на 3000 мАг, яка протримається без підзарядки до 13 годин при перегляді кіно і відеороликів.

У цьому смарте можна одночасно керувати різними прогами, просто розділивши екран на 2 частини. Численні фірмові фішки камери дозволяють створювати не тільки якісні, а й креативні знімки. Наприклад, можна додати на фото забавний стікер або легко змінити фон.

Asus ZenFone Max Plus

Ще один володар великого екрану (в 5,7" ), при цьому він не виглядає занадто громіздким за рахунок тонких рамок по периметру. Завдяки батареї на 4130 міліампер-годин можна використовувати апарат цілий день і не турбуватися, що він раптово сяде.

Asus ZenFone Max Plus

Позитивні якості Max Plus:

  • високий роздільна здатність дисплея, становить 2160 на 1080 пікс;
  • металізоване покриття оболонки, тактильно приємне і з руки не вислизає;
  • 2 тилових фотомодуля (16 + 8 мегапікселів), можна створювати приголомшливі знімки, при цьому захопити в кадр все деталі, тому що кут огляду основної камери 120 градусів;
  • батарея має захист від перегріву, стрибків напруги і служить, за заявою виробника, в 2 рази довше, ніж в інших девайсах.

Тут також є технологія розблокування апарату по обличчю власника, дуже зручно, наприклад, в мороз, щоб не використовувати стандартний сканер відбитків.

Huawei Y6 Prime 2018

Візуально апарат – дуже стильний: спереду – дисплей, покритий 2,5D склом, ззаду – матова пластикова кришка, на якій не залишаються некрасиві сліди пальців. Екран досить великий, його діагональ в дюймах – 5,7.

 Смартфон Huawei Y6 Prime 2018 (ATU-L31)

Усередині Prime безліч цікавих можливостей:

  • є режим гри, в якому геймерам не буде будуть відволікати тихі повідомлення;
  • можна швидко зробити скріншот, використовуючи жест з 3-х пальців;
  • смарт відтворює звук гучністю до 88 дБ, а спеціальна технологія дозволяє відтворити середу, як в концертному залі;
  • за допомогою спеціального режиму групового відтворення музики можна об'єднати до 8 смартов бренду в єдину аудіосистему і спільними зусиллями програвати одну мелодію, роблячи звук ще більш насиченим і голосніше.

Девайс обладнаний поліпшеним сканером відбитка, за допомогою якого можна не тільки розблокувати смарт, але також вимкнути будильник або зробити знімок. Пристрій працює на прошивці Андроїд версії 8.0, дуже швидко реагує на команди користувача, ніяких зависань помічено не було.

Може зацікавити: Огляд смартфонів Huawei серії Y – параметри і зовнішній вигляд 12 моделей.

TP-Link Neffos N1

Девайс обладнаний подвійним основним фотомодулем. Пара камер 12+ 12 Мпікс створюють приголомшливі кадри, до того ж, є можливість зробити фото з розмитим фоном. Фронталки на 8 Мпікс з режимом Beautify (є 10 рівнів обробки кадру) зробить ідеальні Селфі.

 Смартфон TP-Link Neffos N1 (ТР908А)

Чим ще порадує Neffos N1:

  • металевої, досить тонкою оболонкою в 7,4 мм;
  • продуктивним і економічним чіпсетом Helio P25 (на цілих 8 ядер);
  • розблокуванням за допомогою відбитка всього за 0,2 с;
  • батареєю на 3260 мАг з можливістю швидкісної зарядки (30 хв.=50%).

Крім того, в апараті просто відмінний об'єм пам'яті, найбільший з добірки: оперативки – 4 гіга, вбудованої – 64. І якщо користувачеві і цього здасться мало, можна розширити сховище ще на 128 гигов з допомогою карти пам'яті.

Huawei P Smart

Смарт має розмір екрану в 5,65 дюймів, при цьому його габарити нітрохи не виглядають громіздкими, тому що рамки тут практично відсутні. Формат дисплея 18 на 9 і спеціальна технологія, яку сьогодні впроваджують вже дуже багато брендів, дозволяє працювати в 2-х вікнах одночасно.

 Huawei P Smart 3/32 Gb

P Smart потрапив в топ бюджетних смартфонів до 6000 грн завдяки ряду наступних плюсів:

  • оснащення 3 фотомодуля (2 основні + 1 Фронталки);
  • задня кришка смарта – металева, тактильно приємна і довговічна;
  • є NFC-порт для здійснення безконтактних розрахунків;
  • плавний перехід від екрану до корпусу завдяки вигнутому 2,5D склу.

За відгуками користувачів, смарт дуже спритний і продуктивний, а все завдяки чіпсету на 8 ядер, чотири з яких розганяються до 1,7 ГГц, інші – до 2,3 ГГц.

Топ смартфонів до 6000: вибираємо найкращий

Серед доступних за ціною апаратів особливо виділилися наступні екземпляри:

Модель
Дисплей (дюйм) RAM/ROM Акумулятор (мАг) Камера (Мп)
(ГБ) основна/Фронталки
Asus ZenFone 4 Max 5, 2 2/16 4100 13 + 5.8
TP-Link Neffos X9 5,99 3/32 3060 13 + 5/8
Samsung Galaxy J6 2018 5,6 2/32 3000 13/8
LG Q6a 5,5 2/16 3000 13/5
TECNO Pouvoir 2 Pro 5,99 3/16 5000 13/13
Huawei Y7 2018 5,99 3/32 3000 13 + 2/8
Asus ZenFone Max Plus 5,7 3/32 4310 16 + 8/8
Huawei Y6 Prime 2018 5,7 3/32 3000 13/8
TP-Link Neffos N1 5,5 4/64 3260 12 + 12/8
Huawei P Smart 5,65 3/32 3000 13 + 2/8

Кожен з них має вражаючий за розмірами екраном, пристойними характеристиками пам'яті і «заліза», а також радує хорошою автономністю. У них просто величезна кількість фішок, спрямованих на поліпшення безпеки, продуктивності, зручності для користувача. Рада за вибором може бути тільки один – вивчити всі плюси і мінуси апаратів і купувати той, який «потягне» всі запити користувача (ігри, відео, класні фотки і ін).

Коментарі
Залиште коментар
Категорії