Київ
Серце всієї України!
0 800 507 800
Вам передзвонити?
  • Блог
  • Акції
  • Магазини
  • Оплата і доставка
  • Що з моїм замовленням?
  • MOYO обмін
  • MOYO club
Рус Укр
Каталог товарів
Порівняння
Бажання
Кошик
Сума

Кращі безрамкові смартфони – 10 крутих моделей

Дата публікації: 31.10.2018 10:57
Дата оновлення: 31.10.2018 10:57

Коли з'явилися перші без рамок на екранах, вони викликали ажіотаж у всьому світі. Ще б пак: адже екрани тих же діагоналей тут здаються більше, а сам апарат – елегантніше. Тепер безрамкових пристроїв дуже багато, як серед топових виробників, так і серед ноунейм. Опис головних особливостей, переваг, а також мінусів кожної моделі, що увійшла в цей рейтинг здатне полегшити вибір найкращого варіанту.

лучшие смартфоны с безрамочным екраном

Huawei P20, P20 Lite і P20 Pro

Безрамковий екрани – далеко не єдине, що робить смартфони цієї лінійки крутими. А ось потужне залізо і суперкамера – це вже інша розмова. Виробник постарався і випустив аж три гаджета, які майже не відрізняються зовні, хіба що у P20 сканер відбитка винесено на задню панель. А ось в начинці і ціною, зрозуміло, різниця є, так що кожен може купити варіант за смаком. Детальніше про особливості і відмінності – нижче.

безрамочный P20

1. Залізо

У всіх апаратів коштує 8-ядерний фірмовий Kirin, але у Lite він трохи менш продуктивний. Вся справа в тому, що у Про і стандартного П20 – 10-нанометровий процесор 970 версії, а ось у лайтовой – 14-нанометровий 659 версії. У зв'язку з цим можна дати пораду: для ресурсномістких додатків, ігор краще брати старші моделі.

Huawei P20 lite

2. Головні камери

У лайт-варіант сенсор на 16 + 2 MP. У стандартного – 12 MP (1,55 μm проти 1 μm в P20 Lite) і допоміжний монохромний модуль на 20 MP. осьPro в цьому сенсі взагалі сама міць – 40 + 20 + 8 MPx. Його можна рекомендувати інстаблогерам, влогерам, та й взагалі любителям професійного фото.

3. Фронталки

Гарні у всіх. Молодший апарат має модулем на 16 Мп, середній і старший – на 24 Мп.

Примітка: в принципі кожен варіант хороший для фото – всі вони оснащені штучним інтелектом для кращої зйомки і постобробки.

Huawei P20 Pro

4. Батарея

Самий довгограючий – Про-варіант. У цьому смартфоні стоїть потужний акумулятор на 4 тис. Маг, у P20 – на 3400 мАг, а у Лайт – на 3 тисячі рівно. Все логічно: перші два варіанти розраховані на роботу з ресурсоємними програмами, а третій – на повсякденне використання.

Samsung Galaxy S8 і S8 +

Моделі виглядають круто і елегантно. Вони відмінно лежать в долоні і, незважаючи на великі діагоналі, добре справляються навіть однією рукою, судячи з відгуків. Але в топ кращих безрамкових смартфонів Самсунги потрапили не тільки з цих причин. Вони хороші мало не в усьому. Але спочатку кілька слів про відмінності.

S8 S8 +
Екран 5,8" 6,2"
SuperAmoled, QHD SuperAmoled, QHD
Через однакового дозволу картинка виглядає натуральніше на меншому S8. Але помітна різниця, тільки якщо покласти моделі поруч.
Місткість акумулятора 3000 мАг 3500 мА
Незважаючи на більший дисплей, збільшена ємність батареї умовно дає старшої моделі приріст автономності в 15%.

Samsung Galaxy S8 и S8+

Інші переваги обох версій:

  • У кожної моделі варто процесор на 8 ядер і 4 Гб оператіви. Графічний чіп теж хороший: він не залишить байдужими шанувальників мобільного гейминга. Це ARM Mali G71 з 550 МГц частоти, що досить переконливо при 20 ядрах. Сумісність з сучасними версіями OpenGL і DirectX 11 – ще один плюс для шанувальників ігор.
  • Сховище на 64 Гб можна збільшити за рахунок флешки ще на 256 Гб.
  • 12 і 8 МП у камер забезпечують якісну зйомку.
  • Не боїться вологи і пилу завдяки захисту рівня IP68.
  • Відмінний звук: динаміки і комплектна гарнітура розроблялися спільно з AKG.

Читайте також: ТОП-20 популярних смартфонів 2013 року – рейтинг кращих

Samsung Galaxy Note 8

Ще один, причому не останній, Самсунг в рейтингу кращих безрамочніков. Фаблет володіє 6,3" SuperAmoled екраном з роздільною ЗДАТНІСТЮ QHD. А ще у нього потужна апаратна начинка і шикарний звук, особливо Внавушниках від AKG, які поставляються в комплекті.

Samsung Galaxy Note 8

Варто купити заради:

  • Продуктивності. Восьміядерний монстр Exynos 8895, GPU, в запасі якого 20 ядер, і 6 Гб ОЗП – при таких параметрах нездійсненних завдань для моделі просто не існує.
  • Камери. Обидві по 12 Mp. Оптичний (дворазовий) і цифровий (10-кратне збільшення) зуми гарантують високу якість фото і відео, що не може залишити байдужими фотографів-любителів і шанувальників Instagram.

Примітка: в смартфоні можна зберігати до 64 гігабайт даних без флешки.

  • Захищеності відповідно до стандарту IP68 – пил і волога гаджету не страшні.
  • Безпеки: датчики сітківки ока і відбитку пальців, а також Face ID не дадуть стороннім влізти в телефон.

Незначний недолік все ж є: при бажанні збільшити об'єм пам'яті доведеться пожертвувати однією з 2 сім-карт. Втім, для сучасних пристроїв це вже стало стандартом.

Asus ZenFone 5 і Asus ZenFone 5Z

Компактність при солідному 6,2" FHD + дисплеї – ще не все, що спонукає позитивно відгукуватися про ці Асус. Їх радять придбати заради зручності і відносно невисокою, в порівнянні з іншими гаджетами з топа, ціни.

Asus ZenFone 5 и Asus ZenFone 5Z — одинаковые внешне, разные внутри

Кращі якості
ZenFone 5 5Z
Гарне залізо Процесор: Qualcomm Snapdragon 636 8 ядер (8xKryo до 1.8 ГГц), 64 біт, 14 нм. Процесор: Qualcomm Snapdragon 845, 64-бітний, 8-ядерний, 10 нм з функцією інтелектуального прискорення.
Графічний чіп: Adreno 509. Графічний чіп: Adreno 630.
ОЗП: 4 Гб. ОЗП: 6/8 ГБ в залежності від версії.
Багато пам'яті Залежно від версії Безрамковий смартфона об'єм може досягати 256 Гб, а якщо і цього буде недостатньо, то можна поставити картку на 2 Тб.
Класні камери Основний модуль:
  • 12 Mpx Sony IMX363;
  • оптична стабілізація на 4 осі;
  • світлодіодний спалах.
Додатковий модуль на 8 Mpx.
Фронтальна камера: MPx c пристойними кутами огляду.

Рекомендації: Для бізнесу, інтернет-серфінгу і фото молодший апарат – що треба. А ось 5Z, завдяки більш потужній начинці, здатний забезпечити ще і комфортний геймплей на високому і навіть ультрапресете.

Мінус - слабенька автономність: в іграх апарати витримують лише 4 години.

Корисно: Як користуватися смартфоном: короткий мануал з 5 пунктів для новачків

Huawei P Smart 3/32 Gb

Ще один симпатяга в рейтингу кращих смартфонів з безрамковий екраном . Якість матеріалів і складання 5,65" девайса, роздільна здатність FHD + і широкі кути огляду – не єдині його достоїнства. У гаджета цілком солідна начинка, особливо якщо ціну.Апарат без претензій на звання флагмана з повсякденними завданнями справляється на 100%. Для цих цілей його і радять купити.

Чому потрапив в топ:
1. 3 Гб ОЗП при восьмиядерний HiSilicon Kirin 659 – це висока продуктивність, моментальний відгук і стабільна робота системи.
2. 3000 мАг батарея для такої апаратної частини – не найгірший варіант. До 6 годин у режимі активного екрану і плавний витрата заряду додають привабливості безрамочніку.

 P Smart 3/32 Gb

3. Головний модуль камери – подвійний (13 + 2 Мп). Разом з передньою камерою на 8 Мп він дозволяє отримати приємні фото хорошої якості, будь то групове Селфі або пейзажний знімок.

Чого не вистачає:

  • підтримки швидкої зарядки;
  • захисту від вологи і пилу.

Samsung Galaxy J8

Зібраний цей апарат на совість, та й начинки не пошкодували. А якщо врахувати ціну – так взагалі не смартфон, а подарунок. Шестидюймовий безрамковий екран, восьмиядерна «серце» і три гігабайти оператіви – все, що потрібно для комфортного щоденного використання. Втім, є у гаджета і інші особливості, що дозволяють його рекомендувати.

 Samsung Galaxy J8

Чим гарний:

  1. Автономної. до 12 годин в інтернеті при використанні 3G, до 14 – при підключенні до Wi-Fi.
  2. Звуком. На якості і гучності позитивно позначилося бічне розміщення динаміка. У навушниках теж будь-який трек звучить чудово.
  3. Реалізацією безпеки: є і розблокування пальцем (сканування відбитка), і Face ID – ніхто, крім господаря не розблокує телефон.
  4. Як завжди, гідними камерами. У смартфона 16-мегапіксельний передній модуль і подвійний тиловий (16 + 5 Мп): і Селфі, і звичайна зйомка порадують.

Можливі нарікання:

  • не захищений від вологи і пилу;
  • немає NFS.

Цікаво: Дослідження: як виглядає смартфон українця

Huawei P Smart Plus (INE-LX1)

Стильний смартфон, який вміє читати по обличчю і гадати по руці, вірніше, по пальцю. Втім, це не єдиний апарат без рамок зі списку кращих пристроїв з такими здібностями. Однак ж ці якості – не причина попадання в топ. Є більш привабливі параметри, завдяки яким апарат збирає позитивні відгуки.

 Huawei P Smart Plus (INE-LX1)

Чому в рейтингу:

  • У безрамочніка 6,3-дюймовий дисплей з роздільною здатністю 2340х1080 пікселів. Натуральність картинки і кути огляду радують, а все завдяки IPS матриці.
  • 8-ядерний процесор + GPU ARM Mali-G51 MP4 і чотиригігабайтна оперативка дозволяють апарату швидко реагувати на бажання господаря.
  • Любителі Селфі, та й фотозйомки взагалі, по достоїнству оцінять апаратз подвійними камерами, причому як передній, так і основний. Дозвіл оних – 24 + 2 Мп і 16 + 2 Мп відповідно. Штучний інтелект, slow motion в HD або запис відео в реальному часі в FHD зі стереозвуком – плюси до привабливості.

Samsung Galaxy Note 9

Впізнаване «обличчя», Full HD + екран (і так великий – 6,4 дюйма, а тут ще й безрамковий) – все це притягує до гаджету погляди, а завдяки відмінним параметрами – ще й позитивні відгуки. Модель недешева, але її можна рекомендувати всім, хто хоче смартфон з класною начинкою.

Чим сподобається:

  • Якістю знімків. Завдяки подвійному (12 + 12 Мп) модулю апарат цілком здатний конкурувати з iPhone X. Оптична (без втрати якості) дворазове збільшення, механічна діафрагма, апертура з автонастроюванням, яка адаптується до висвітлення, можливість портретної зйомки в режимі боке – все реалізовано, як треба . Селфі-модуль на 8 Мп дозволяє зробити досить гідний знімок, а ще проявити творчу жилку, створюючи селф-панорами і власні емодзі.

Samsung Galaxy Note 9

  • Безпекою. Для розблокування можна вибрати один з трьох датчиків – відбитка пальця, особи або очі користувача, ну, або все разом.
  • Продуктивністю. Exynos 9810 укупі з GPU Mali-G72 MP18 справляється з будь-якими завданнями. Пограти на максимальних налаштуваннях можна навіть в PUBG, не кажучи вже про «танках» або останньому «асфальті».
  • Автономної. 4000 мАг цілком достатньо для 11 годин відеоперегляду. Пограти теж можна дуже пристойно. Словом, якщо навіть влаштувати телефону день підвищеної активності – він витримає.

Дивіться також: Огляд смартфонів Huawei серії Y – параметри і зовнішній вигляд 12 моделей

Samsung Galaxy S9 і S9 +

Стильні і потужні фаблет володіють усіма параметрами, які дозволили їм увійти в топ кращих безрамкових девайсів. Вони хороші всім: великі, красиві і потужні.

Samsung Galaxy S9 и S9+

Головні особливості смартфонів

Головні особливості смартфонів
S9 S9 +
Екран Безрамковий, Super Amoled, 5,8" , QHD + Безрамковий, Super Amoled, 6,2", QHD +
Батарея 3000 мАг 3500 мА
Паливний витрата ресурсу, підтримка швидкої і можливість бездротової зарядки.
Задня камера 12 Мп 12 + 12 Мп
Передня камера 8 Мп 8 Мп
Апаратна начинка Фірмовий восьміядерний процесор і солідний графічний чіп, 4 Гб ОЗП ісховище об'ємом 64 Гб- для роботи і розваг таких параметрів більш, ніж достатньо. Любителі мобільного гейминга розчаровані не будуть.
Пило, вологозахист IP68

Apple iPhone X

Куди вже топ-добірці без айфона? Саме так, нікуди: десятий апарат увійшов в десятку кращих безрамочніков, вже вибачте за тавтологію. Зовнішній вигляд 5,8" пристрої шикарний: скло і« Хірургічна сталь »Прекрасно доповнюють один одного. І все ж є в ньому фішки цікавіше.

1. Дисплей

OLED з якістю 2436 × тисячі сто двадцять п'ять пікселів відображає соковиту, реалістичну картинку. Художникам-аматорам напевно сподобається функція 3D Touch – здатність смартфона розпізнати силу натискання.

2. Процесор

A11 Bionic (4 + 2 ядра) з 64-бітної архітектурою трудиться на частоті 2,39 ГГц. За сучасними мірками це найспритніший з мобільних процесорів. Інтегрований чип Neural Engine для машинного навчання, співпроцесор руху М11 і 3-ядерний графічний модуль: комфорт в іграх гарантований, що вже говорити про веб-серфінгу.

 Apple iPhone X

3. Камери

Здвоєна головна (12 Мп) володіє:

  • дворазовим оптичним збільшенням;
  • можливістю зйомки портретів з відповідним освітленням;
  • можливістю записувати 4K-відео при показнику FPS до 60 к/с.

Передній модуль також здатний порадувати: TrueDepth 7 Мп з такими ж портретними функціями, як у головній камери, забезпечує чудову якість. Ідентифікація особи користувача теж передбачена.

Цікаво: Огляд флагманського смартфона LG G7 ThinQ

Мінус - висока ціна. Втім, Айфон 10 тут недалеко пішов від флагманів на Андроїд.

Всі представлені моделі Безрамковий, як на підбір, все продуктивні, класно фотографують і взагалі мають масу переваг. Кожна модель зі списку кращих смартфонів з безрамковий екраном коштує своїх грошей, тому радити щось купити дуже складно. Для фото, ігор, та взагалі для всього можна сміливо рекомендувати кожен з них. Єдиний момент: Асус, мабуть, найбільше до душі тим, хто звик складувати гри, кіно і музику, в загальному, перетворити смартфон в накопичувач.

Коментарі
Залиште коментар
Категорії