Київ
Серце всієї України!
0 800 507 800
Вам передзвонити?
  • Блог
  • Акції
  • Магазини
  • Оплата і доставка
  • Що з моїм замовленням?
  • MOYO обмін
  • MOYO club
Рус Укр
Каталог товарів
Порівняння
Бажання
Кошик
Сума

Рейтинг моніторів для монтажу відео – 10 кращих моделей

Дата публікації: 25.12.2018 18:56
Дата оновлення: 25.12.2018 18:56

Щоб змонтоване відео не виглядало сиро і «по-дитячому», потрібні не тільки вміння, але і хороший монітор. Який варіант найкраще вибрати для відеомонтажу, підкаже цей рейтинг. У ньому – 10 кращих моделей для таких завдань з описом їх головних особливостей.

мониторы для видеомонтажа

LG 25UM58-P

Відмінний вибір для роботи з векторною графікою і відеомонтажу: характеристики екрану прекрасно підходять для цих завдань, тому він і став одним з найкращих.

Головні особливості:

  • Відмінна деталізація, максимальні кути огляду і природність кольорів – 25-дюймовий дисплей, зроблений на IPS панелі, здатний відображати зображення з роздільною здатністю WFHD. До того ж він охоплює 99% sRGB спектра. Він має непогані показники яскравості і контрастності – 250 кд/м², 1 000: 1.

 LG 25UM58-P

  • Функція «картинка в картинці» – легко розділити монітор на дві робочі площині для одночасного запуску декількох додатків, що робить робочий процес максимально комфортним.
  • Екранне меню для швидкого редагування параметрів за допомогою миші.

Примітка: є біля монітора і ігрові режими.

ACER XF290CBMJDPRZ

Тонкорамочний 29" дисплей виглядає здорово, а завдяки його параметрам монітор радять вибрати для монтажу відео.

Чому в рейтингу:

1. Модель від ACER зроблена на базі IPS матриці. Це гарантує відсутність колірних спотворень і широкі кути огляду, а завдяки усуває відблиски покриттю можна працювати максимально комфортно при будь-якому освітленні.

ACER XF290CBMJDPRZ

2. Високу чіткість і класне якість картинки в цілому забезпечує роздільна здатність в 2560x1080 пікселів, а також хороші показники яскравості – 300 кд/м2 – і динамічної контрастності – 100 000 000: 1.
від AMD – технологія узгодження FPS монітора з частотою GPU дозволить монтувати швидкі відео без розривів зображення.
хаб з функцією швидкої зарядки – теж приємно.

Читайте також: Типи моніторів – які види моніторів існують: 7 різновидів екранів

ASUS PB27UQ

27-дюймовий 4К варіант забезпечує насичену і реалістичну картинку, під яким кутом на неї не глянь. Судячи з відгуків, працювати з відеоконтентом, векторної і растрової графікою, грати або дивитися кіно на моніторі – одне задоволення.

Чому рекомендують:

  • Висока роздільна здатність, якісна IPS матриця, пристойні параметри яскравості – 300 кд/м² і стовідсотковий колірний обхват sRGB гарантують чудову якість зображення.

ASUS PB27UQ

  • Ідеальний для багатомоніторних конфігурації. Splendid – фірмова технологія для тонкої налаштування параметрів зображення, яка знижує відмінності картинки на різних моніторах.
  • Береже зір. Завдяки Flicker Free – розробці, знижує мерехтіння дисплея – і фільтру блакитного світіння при багатогодинному використанні очі втомлюються менше.

LG 27UD88-W

Девайс отримав хороші відгуки від тих, хто займається монтажем відео, завдяки своїм характеристикам. Його можна вибрати і як варіант для графічного дизайну, і як модель для ігор. Але універсальність – не єдиний коник пристрою.

 27UD88-W

Кращі риси:

  • 27" екран зроблений на IPS панелі і має роздільну здатність Ultra HD. Укупі з глибиною кольору в 10 біт і охопленням sRGB в 99% це робить його чудовим варіантом для відеомонтажу: реалістичність відтінків, деталізація – все на висоті.
  • Зручно працювати з різними програмами одночасно: екран можна розділити на 4 активні області.
  • Окреме меню для редагування налаштувань мишкою.
  • Тонкі налаштування калібрування для ще більш точної передачі кольору з адаптивною підстроюванням під обраний призначений для користувача пресет.

Дізнайтеся: 3 популярних виду матриць: IPS, PLS і TN – який монітор краще

LG 27UD58-B

Вибрати такий варіант для відеомонтажу – хороша думка: у нього відповідні параметри. Втім, в іншому випадку він би просто не потрапив до рейтингу моніторів, які радять купити для цієї мети.

Характеристики
Матриця IPS
Діагональ 27"
Кути огляду 178 градусів
Яскравість 250 кд/м²
Контрастність 1 000: 1


LG 27UD58-B

Особливості:

  1. Максимальний контроль над кольором – завдяки інтегрованому скалером для апаратного калібрування.
  2. Окреме меню для швидкого зміни параметрів.
  3. Легко працювати з 4 додатками одночасно, розділивши екран на 4 активні зони.

Цікаво: геймерам цей варіант теж рекомендують. Монітор підтримує технологію стабілізації чорного кольору (навіть на затемнених ділянках об'єкти добре видно).

DELL P2415Q

Відмінний помічник при роботі з графікою, обробці і монтажі відео або фотоконтентом. Модель рекомендують вибирати, коли потрібен компактний варіант, здатний забезпечити зображення високої якості.

DELL P2415Q

Ключові параметри
Діагональ 23,8"
Тип матриці IPS
Кути огляду 178 градусів
Дозвіл UHD
Яскравість 300 кд/м²
Контрастність 1 000: 1

Рада: якщо потрібно підзарядити смартфон або інший гаджет, підключіть його до USB на моніторі – порт підтримує швидку зарядку.

Геймерам на замітку: ТОП-10 кращих ігрових моніторів

DELL U2717D

Стильний девайс, у якого практично немає рамок як в прямому, так і в переносному сенсі. Монтувати відео, обробляти фотографії і навіть грати з ним приємно: зображення радує якістю.

Діагональ 27"
Матриця IPS
Кути огляду 178 градусів
Дозвіл WQHD
Контрастність 1 000: 1
Яскравість 350 кд/м²


DELL U2717D

Інші особливості:

  1. Перераховані вище параметри укупі з 99-процентним охопленням колірного трикутника гарантують реалістичне, чітке зображення і комфорт в роботі.
  2. Зручності додає і можливість змінювати висоту, нахиляти девайс. Для економії місця передбачено настінне кріплення.
  3. Виробник оснастив модель входом для навушників і USB-портами для периферійних пристроїв.

DELL U3417W

Універсальний інструмент для роботи з графікою і монтажу відео. З будь-якими іншими завданнями модель з ультратонкими рамками справляється на ура: фільми у високій якості, ігри на максимальних налаштуваннях – запросто.

Ключові характеристики
Діагональ 34"
Матриця IPS
Кути огляду 178 градусів
Дозвіл Ultra WQHD
Яскравість 300 кд/м²
Контрастність 1 000: 1

DELL U3417W

Привабливі якості:

  1. Установки монітора в купе з показником охоплення sRGB в 99% гарантують живу і чітку картинку: всі кольори передаються без спотворень.
  2. Співвідношення сторін 21: 9 плюс вигнутий екран дають можливість бачити більше, і забезпечують максимально глибоке занурення в роботу з відео.
  3. Далі комфортного монтажу: настройка персональної схеми розташування вікон для роботи одночасно в декількох програмах, опції «картинка-в-картинці» і «картинка-за-картинкою». До того ж фірмова функція Easy Arrange дозволяє переглядати кілька додатків в одному вікні: потрібно просто вибрати схему розміщення вікон і розмістити додатки, як зручно.
  4. Стереодинамики загальною потужністю 18 Вт – приємний бонус.

Пригадується: 10 кращих моніторів з роздільною здатністю 4К

ASUS PG279Q

27" WQHD екран – хороший вибір для відеомонтажу. Його параметри сподобаються і графічним дизайнерам, і геймерам.

Чому увійшов у рейтинг:
1. ВИСОКА РОЗДІЛЬНА Здатність і якісна IPS МАТРИЦЯ забезпечують природну передачу кольору і відмінну деталізацію. Максимальні кути огляду додають комфорту при роботі з відео.
поновлення екрану – 165 Гц – плавність відображення динамічних сцен помітно підвищується. Всього частотних режимів три: 60, 120 і 165 Гц. Між ними легко перемикатися за допомогою спеціальної кнопки на моніторі.

 ASUS PG279Q

3. Ефективна система охолодження, вбудована в пристрій, захищає від перегріву при багатогодинному використанні.
тильного боку передбачено пристосування для кабель-менеджменту. Сховавши шнури, можна звільнити простір. Для економії місця модель можна розмістити і на стіні.

LG 38UC99-W

Вигнутий варіант з великою діагоналлю отримав схвальні відгуки тих, хто займається монтажем відео, а також геймерів, але не через привабливу зовнішність, а через класних параметрів.

Чим цікавий:
картинка. Високу деталізацію забезпечує роздільна здатність 3840 х 1600 крапок. За реалістичну передачу кольорів відповідає IPS панель з глибиною кольору в 10 біт.
відеомонтаж і інші варіанти використання: максимальні кути огляду гарантують, що зображення залишиться однаково чітким, під яким би кутом на нього не дивилися.

 LG 38UC99-W

3. Авто пресети налаштування колірної схеми, яку можна змінювати, виходячи з особистих переваг або умов роботи.
поділу екрана з 14 опціями – для вибору оптимального варіанту в разі одночасної роботи з різними програмами.
показника FPS монітора і відеокарти гарантує плавність в динамічних сценах.

Лікнеп: Як під'єднати 2 монітори до ПК + настройка і софт для роботи з двома моніторами

Кожен монітор з цього списку стане чудовим соратником в процесі відеомонтажу. Реалістичність, висока чіткість і плавність картинки – гарантовані. Радити щось конкретне з рейтингу складно: всі моделі гарні. Втім, якщо потрібно не тільки монтувати, але і грати, можна порекомендувати варіанти з геймерським функціями і режимами.


Коментарі
Залиште коментар
Категорії